Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

и понеже  мога да чета между редовете

конфликта  работи против инфлацията

защото парите които са платени няма да се  върнат в икономиката защото потребителите остават на бойното поле мъртви 

имаше едно видео англичанин пратил сина си в украйна и го убили

и баща му отива да му търси надницата и украинците казват какви пари той дойде доброволно да се бие 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Семейната развлекателна организация MovieGuide бие тревога за предстоящия Disney+, който включва любовната афера на тийнейджърка със Сатаната.

Платформата за стрийминг даде зелена светлина за започване на производство на нов немски оригинален сериал, озаглавен Pauline . Според Deadline сериалът проследява 18-годишно момиче, което забременява след една нощна връзка с дявола.

Създателите на сериала, които стоят зад How to Sell Drugs Online (Fast) на Netflix , казват, че проектът е „много близък“ до сърцата им. 

https://www2.cbn.com/news/entertainment/we-need-act-fast-disney-green-lights-show-about-girl-carrying-satans-baby?fbclid=IwAR2RDwHRu7ZlEy0M4XwfLDtmvRh5mN9Ef8tW1zR1aiXjLUifK7BxX07IvHg

И после като им казвам , че са изроди и Сатанисти овцете блеят малоумно !

преди 3 минути, Inana.. написа:

Нали ти показах картинки кой "управлява нещата " , Как ги управлява и защо се стигна до тази последна война 

банките и парите управляват нещата 

ако нямаше пари и банки

да видим и от двете страни кой ще си извади консервите от килера и оръжието и ще тръгне на бойното поле

война на кредит се води.

преди 2 минути, Banesc написа:

и понеже  мога да чета между редовете

конфликта  работи против инфлацията

защото парите които са платени няма да се  върнат в икономиката защото потребителите остават на бойното поле мъртви 

имаше едно видео англичанин пратил сина си в украйна и го убили

и баща му отива да му търси надницата и украинците казват какви пари той дойде доброволно да се бие 

Нещо Духовно останало ли е в теб , бре 

Само за пари говориш ! 

Хората се бият за Свобода и Избор на Живот , той само за пари дрънка , кое колко струва 

преди 2 минути, Banesc написа:

банките и парите управляват нещата 

ако нямаше пари и банки

да видим и от двете страни кой ще си извади консервите от килера и оръжието и ще тръгне на бойното поле

война на кредит се води.

Тези банкери откъде имат пари ? Знаеш ли ?

току-що, Inana.. написа:

Нещо Духовно останало ли е в теб , бре 

Само за пари говориш ! 

Хората се бият за Свобода и Избор на Живот , той само за пари дрънка , кое колко струва 

аз съм най-духовния и морален в това сайтче

вагнер  какво е

частна военна организация

за частната дейност трябват пари

Поражението на друга 155-мм гаубица M777 от дрон камикадзе "Lancet".

https://t.me/intelslava/48807

Мислех си, че Русия уж се е разпаднала заради "осакатяващите" санкции преди месеци.

току-що, Banesc написа:

аз съм най-духовния и морален в това сайтче

вагнер  какво е

частна военна организация

за частната дейност трябват пари

Стига с тез твоите пари , бре 

пари , пари , пари 

ЧиЧо СКРУЧ ! 

За какво са тиа пари , м ? 

Да си купиш галон бира и 2 биренки и да ти се отвори Душата да плямпаш по форумите 

Ето я , бе  - "Възходът на една немотия от село "долно койнаре "

https://www.facebook.com/Viktor.Ivanov01/videos/203846462456335/

Конграчулейшън фор дис излагейшън!

........................................

И другият завършил Харвард насън

https://www.facebook.com/emil.dimitrov.7587/videos/482063713712380/

преди 1 минута, kosyo написа:

Нищо не топли сърцето ми така както горяща безаналогова техника (+21):

https://twitter.com/PaulJawin/status/1668682979118293004?s=20

ти що не са топлиш самичък , ами ни досаждаш с таа топлина , м 

преди 16 минути, Inana.. написа:

Стига с тез твоите пари , бре 

пари , пари , пари 

ЧиЧо СКРУЧ ! 

За какво са тиа пари , м ? 

Да си купиш галон бира и 2 биренки и да ти се отвори Душата да плямпаш по форумите 

само месо ям

и домати и краставици и чушки и кисело мляко и риба и пиле и сирене и кашкавал 

не е галон а 2 литра

и днеска не съм пил

и пия само на гладно 

а днес не съм ял

Носят се слухове, че планът за евакуация на американски граждани от Тайван е в процес на разработка. 

Ако имате познати в Тайван, може да искате да им се обадите за последен път. Предстои да ги украинизират.

The Messenger

преди 43 минути, attj написа:

Защо да ми е любима - там явно ще се избиват докато им се завърне здравия разум.  На мен ми се ходи в Рио в Бразилия - да видя нещо ново и различно.  

Те и там се избиват.

преди 38 минути, attj написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Кой ги сметна тези 12 000 ?   

Съобщиха го в някои руски медии.   

:giggle1:

преди 29 минути, Inana.. написа:

Нали ти показах картинки

С картинки  бегом марш в детската градина :)

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Напротив. Вие се гърчите как да ми изкривите думите . Затова и цитирах целите си постове.

Говориш, че няма контранастъпление и ти показах, че не е така. Друго освен това не си казал. Тоест няма по какъв начин да ти се изкривят думите след като имаш твърдение само и единствено за едно нещо. Ако имаш нещо друго в предвид ще е добре да се изразяваш малко по-добре.

Показала си ? Нищо не си показвала. Ти "плюеш "  и приказваш простотии .

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/3663/#comment-5600868

Плюенето "аргумент" ли е навашето гаменско ниво ? :) 

Каквото съм искал да кажа съмго казал пределно ясно и съм го цитирал . ето ти Отново :

А иначе от предходните дни обобщено бих казал че тече наистина много успешна украинска пропагандна психоатака.

Докато рашистките канали и пропагандони се насират всеки ден треперейки при всяка пукотевица - дали започва укрианското контрянастъпление и олеле откъде ще ни дойде.....то  украинците търпеливо си изчакват :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Путин: «Такие как вы, которые под пулями побывали, – меняется сознание, я это знаю по себе, не так, как вы, может быть, лазил под пулями, но еще с тех пор, когда на вертолете летал и по нему стреляли трассирующими пулями. Понимаете, всё это меняет сознание».

След като е бил таксиметров шофьор или преди това е било това?

днес забележих че мисълта ми  работи на редове

и при вас ли е така 

първо се сещам едно

а после друго ?

или всичко сте си го заучили  предварително наведнъж

преди 4 минути, miro20 написа:

С картинки  бегом марш в детската градина :)

Рисувам ви , бе , вие от писане не разбирате !  

преди 33 минути, vpvelev написа:

Защо се мъчиш да се правиш на умен, като не ти се отдава?

Аз да съм се пробвал някога? Ей на сега слушам речта на другаря Пу и се опитвам да разбера какво казва. Ти като по-умен можеш ли да помогнеш?

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Мишенце, олекна ли ти след поредното изхождане. Ако имаш някакво подобие на морална чистоплътност, не смяташ ли че това заливане с помия е редно да се пренесе на лични. Хората не са длъжни да четат повърните ти, а оттам и моите. Пак в твойта реалност, ти си по грамотен, а аз по комплексиран. Старец като тебе, не може да бъде изкаран от филма в който живее.                            "Само некой идиот би открил "смисъл" да се среща с теб..." Ето, обясни защо е логично да се срещнем, по голям от теб поне в тази тема не виждам.  А и още един повод. Да си ги мерим климатиците, може пък тук да си преди мене. Мишленце. Иначе явно имаш хигиенен проблем, тази година съм пускал само в колите климатик за охлаждане, но теб щом потта те натиска вече, пускай. Разбирам те. Хубаво сподели марката сапун. Искам да ти изкажа огромна благодарност, че не сподели марката, цвета и номера на гащите ти.

Ми аз отговарям на твоите полюции, бре  Шуши...

Казах вече, че да викаш старец на някой, който е три години по-голям от теб е показателно за това, което се намира на раменете ти...

Аз не градя мои реалности, Шуши, не съди за другите по себе си...

За перманентния ти когнитивен дисонанс вече се изказах, започнал е от раждането ти и ще бъде част от теб винаги...

Е, щом не виждам смисъл да се срещам с теб, това си е доказателство, че не съм идиот...

Гледай аватара си или погледни в огледалото и ще видиш завършен такъв, мхм...

Ми и в служебната, и в личната, и в офиса, и в къщи климатиците си работят, туй им е работата, да създават комфорт...

Изпотяването не е "хигиенен проблем", бре Шуши, не ти е виновно и то само по себе си за това, че все нещо ти смърди...

Изпотяването става проблем, защото не поддържаш лична хигиена и затова още повече смърди около теб...

Къпаният човек и да се изпоти, пак не смърди, ма ти от къде да знаеш това...

Казах ли, че си тотално неграмотен?

А че сам себе си правиш за смях?

"Икономията е майка на мизерията", в твоя случай този афоризъм се чете буквално...

Не пести от вода, сапун и климатик и ще видиш как ще спре да смърди около теб...

Не робувам на марки, Шуши, нито на цвят, важното е бельото ми да е чисто и само на това държа...

Марката и цвета нема да ти решат проблема, опитай да го сменяш редовно с чисто...

Шушумитко роден, цял живот Шушумитко...

Това речта на другаря Пу много ми идва за вечерта.. да се върнем към първичните неща . Мадяр :

преди 10 минути, miro20 написа:

Показала си ? Нищо не си показвала. Ти "плюеш "  и приказваш простотии .

Знам, че е трудно да покажеш защо са простотии. Може да се пробваш въпреки това. Както ти казах Еленски призна за контранастъпление. Западните медии признаха за контранастъпление. Путин говори също за него. Само ти още не си разбрал и цитираш Туитър ботове в своя защита. От две седмици тече контраофанзивата и единствения успех са 2-3 села около първа линия на защита, които по принцип са главно сива зона, която постоянно си сменя "собственика".

С нежеланието на Украйна да се предаде пред лицето на загубата на една от най-неравностойните войни в историята, сега изглежда, че целта на войната е да убие колкото се може повече  собствени хора.

И това може да е това,за което Зеленски е бил инструктиран да направи: „Вие продължавате да се биете, докато всички нацисти от АЗОВ не лежат мъртви на бойните полета, а след това и някои други“.

Оценките са, че до 320 000 украинци лежат мъртви срещу 25-40 000 руски войници.

Това е една от най-ужасните войни в европейската история и всичко това, защото американската дълбока държава иска нов руски "марионетен" президент, който ще предостави на западните финансови брокери и компании достъп до приблизително 75 трилиона долара богатство от природни ресурси, за които се смята, че Русия имат.

току-що, glen написа:

С нежеланието на Украйна да се предаде пред лицето на загубата на една от най-неравностойните войни в историята, сега изглежда, че целта на войната е да убие колкото се може повече  собствени хора.

И това може да е това,за което Зеленски е бил инструктиран да направи: „Вие продължавате да се биете, докато всички нацисти от АЗОВ не лежат мъртви на бойните полета, а след това и някои други“.

Оценките са, че до 320 000 украинци лежат мъртви срещу 25-40 000 руски войници.

Това е една от най-ужасните войни в европейската история и всичко това, защото американската дълбока държава иска нов руски "марионетен" президент, който ще предостави на западните финансови брокери и компании достъп до приблизително 75 трилиона долара богатство от природни ресурси, за които се смята, че Русия имат.

Освен да лъжеш друго можеш ли да правиш в темата.

Те самите русня се присмиват на такива цифри за техните загуби.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.