Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, kosyo написа:

Че кой оспорва това дето са го казали Пригожин и украинците? Показах ти го няколко пъти вече. 

Аз оспорвам способността ти да покажеш къде са 100-те кв. км. Не ме интересува кой какво е казал. Ако ги покажеш, значи двете страни казват истината. Ако ли не ставате три източника на една и съща лъжа.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, maxthon написа:

Аз оспорвам способността ти да покажеш къде са 100-те кв. км. Не ме интересува кой какво е казал. Ако ги покажеш, значи двете страни казват истината. Ако ли не ставате три източника на една и съща лъжа.

Мен пък не ме интересува какво не те интересува :) Човека дето е врял и кипял и има собствени хора на място + украинците,  не потвърждава това което казваш ти или там който питам че станахте много изведнъж.

Интересно вие там колко сте в стаята в момента и този дето се съмнява още там ли е? Че искам да питам пи ли си хапчетата днес?

преди 2 часа, maxthon написа:

Е източника е същия. Фалшивия канал на Кадиров. С въпросния депутат вече има връзка и за съжаление на укропитеците (които побързаха да го погребат) се оказва само, че е ранен.

Само? Вероятно и леко. И няма жертви, сред защитниците на православието братята Кадировци вероятно?

преди 7 минути, kosyo написа:

Мен пък не ме интересува какво не те интересува

Знам, че не можеш да покажеш нещо, което не съществува. Независимо кой какво говори..... Положението е малко като с метричната система използвана от украинците около Артемовкс. Всички, четем за някакви метри, но никой не ги вижда.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Само? Вероятно и леко.

След като е осъществен контакт с него не само е вероятно да е леко.

преди 5 минути, maxthon написа:

Знам, че не можеш да покажеш нещо, което не съществува. Независимо кой какво говори.....

То съществува след 0:35 ама явно не и в твоята реалност. Която и да е тя.

Знам, че не можеш да покажеш нещо, което не съществува. Независимо кой какво говори.....

Все така леко да се разминат всички "вождове" от руснята.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Все така леко да се разминат всички "вождове" от руснята.

Проблема по принцип е в първоначалното съобщаване на информацията.  И когато я съобщава някой като украинците винаги има голяма доза преувеличение.

преди 12 минути, kosyo написа:

То съществува след 0:35 ама явно не и в твоята реалност. Която и да е тя.

Аз ти казвам да покажеш къде се намират тези кв.км., а не да ми повтаряш едно и също нещо с някаква странна идея, че може би предния път като си го пуснал и не съм го чул. Показваш една карта на Запорожие или някъде другаде и показваш зона от 100 кв. км., където смяташ, че украинците са отвоювали или са се разположили там. Остави настрана кой какво е казал. Покажи обективно къде се намират нещата, за които твърдиш, че са реални.

Аз ти казвам да покажеш къде се намират тези кв.км., а не да ми повтаряш едно и също нещо с някаква странна идея, че може би предния път като си го пуснал и не съм го чул. Показваш една карта на Запорожие или някъде другаде и показваш зона от 100 кв. км., където смяташ, че украинците са отвоювали или са се разположили там. Остави настрана кой какво е казал.

По фронта ти каза човека. Така и така не разчиташ карти - едва ли ще ти помогне това. Има ли причина да оставя настрана това което казва човека които е бил там има хора там? Само защото не ти изнася ли?

преди 4 минути, kosyo написа:

По фронта ти каза човека. Така и така не разчиташ карти - едва ли ще ти помогне това. Има ли причина да оставя настрана това което казва човека които е бил там има хора там? Само защото не ти изнася ли?

Тук не става въпрос дали ми изнася или не. Тук става въпрос като се твърди нещо дали е истина. Истината се показва обективно (в случая на картата, а не някой бил го казал, следователно е истина). Дай да проверим и теорията ти кой може и кой не може да разчита картите?

преди 1 минута, maxthon написа:

Тук не става въпрос дали ми изнася или не. Тук става въпрос като се твърди нещо дали е истина. Истината се показва обективно (в случая на картата, а не някой бил го казал, следователно е истина). Дай да проверим и теорията ти кой може и кой не може да разчита картите?

Ами да така е ама що го казват забележи и 2-те воюващи страни ти къди се месиш? Знам че данни нямаш колкото те , нали така. Ти беше независима страна, освен ако вече не си минал пак към някоя междувременно. то мина икинидия - може и да ти се е случило

току-що, kosyo написа:

Ами да така е ама що го казват забележи и 2-те воюващи страни ти къди се месиш? Знам че данни нямаш колкото те , нали така. Ти беше независима страна, освен ако вече не си минал пак към някоя междувременно. то мина икинидия - може и да ти се е случило

Знам, знам и двете страни имат всякакви поводи да го направят. Това не означава, че е истина. Тя се издирва ако си забравил.

Онова сборище на Msta-S било много добивно:

току-що, maxthon написа:

Знам, знам и двете страни имат всякакви поводи да го направят. Това не означава, че е истина. Тя се издирва ако си забравил.

Усети ли се колко смешен стана или да ти го напомня пак? Хайде де нека бъдем приятели.. отиди там да избършеш сълзите и като се върнеш може да врътнем още едно кръгче по темата. Гледам продължава да те влече да отричаш всичко което не ти изнася

Минаха вече 9 години.  Някой знае ли още колко дълго ще продължи "ласкавата украинизация и бандеризация"  на Донбас и на Крим?  Сякаш никой не мисли колко им е зле на хората, които едновременно са украинци и руснаци -тези от множеството смесени бракове.  Те в Украйна са милиони. Много е странно да се избиват заради такива глупости и заради желанието на НАТО да се разширява на изток, без никой въобще да е атакувал алианса. И защо им беше да събуждат руската мечка, вместо нещо мирно да са се разбрали хохлите с москалите?   

преди 18 минути, kosyo написа:

Усети ли се колко смешен стана или да ти го напомня пак? Хайде де нека бъдем приятели.. отиди там да избършеш сълзите и като се върнеш може да врътнем още едно кръгче по темата. Гледам продължава да те влече да отричаш всичко което не ти изнася

Не съм се усетил още. Може да се опиташ да обясниш защо. Влече ме да търся обективна истина. Това, че на тебе ти се привиждат други неща си е твой проблем. Някой да ти каже насреща нещо не е обективна истина освен ако не ти и покаже защо е истина.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не съм се усетил още. Може да се опиташ да обясниш защо. Влече ме да търся обективна истина. Това, че на тебе ти се привиждат други неща си е твой проблем. Някой да ти каже насреща нещо не е обективна истина освен ако не ти и покаже защо е истина.

Хайде бе ти не можеш да намериш радиацията за онова езеро що се вдига (много ме разочарова тогава да знаеш).

Значи пак да обобщим - 2-те воюващи  страни казват едни и също , обаче един NONAME "обективен" търсач на истина от България, от няколкостотин километри казва това не истина. Сега ми кажи и къде бъркам в това си твърдение.

преди 9 минути, kosyo написа:

Хайде бе ти не можеш да намериш радиацията за онова езеро що се вдига (много ме разочарова тогава да знаеш).

Значи пак да обобщим - 2-те воюващи  страни казват едни и също , обаче един NONAME "обективен" търсач на истина от България, от няколкостотин километри казва това не истина. Сега ми кажи и къде бъркам в това си твърдение.

Изобщо не ми пука колко си разочарован. Можеш да обобщаваш само за себе си. Мнението ти не е задължително да е меродавно за всички. В случая един може да лъже с една цел, друг може да го прави с друга. Пригожин ако не си го усетил все още, че доста често послъгва си е изцяло за твоя сметка. Но пък категорично да твърдиш нещо......

преди 1 час, maxthon написа:

Знам, че не можеш да покажеш нещо, което не съществува. Независимо кой какво говори..... Положението е малко като с метричната система използвана от украинците около Артемовкс. Всички, четем за някакви метри, но никой не ги вижда.

Като не вярваш ходи на място с ролетка да ги мериш. Аз им вярвам.

преди 31 минути, maxthon написа:

Ти я търсиш, ама все я намираш леко "изкривена", налЕ

Проблема по принцип е в първоначалното съобщаване на информацията.  И когато я съобщава някой като украинците винаги има голяма доза преувеличение.

Аз ти казвам да покажеш къде се намират тези кв.км., а не да ми повтаряш едно и също нещо с някаква странна идея, че може би предния път като си го пуснал и не съм го чул. Показваш една карта на Запорожие или някъде другаде и показваш зона от 100 кв. км., където смяташ, че украинците са отвоювали или са се разположили там. Остави настрана кой какво е казал. Покажи обективно къде се намират нещата, за които твърдиш, че са реални.

Прав си. Може да е малко поумрял, не много. Те руско-чеченските богатири никога не умират напълно.

Тоест нямаш никакви доказателства, че е лъжа. Просто си тролиш и пълниш темата с фейкове, а админите си пасуват.

преди 31 минути, maxthon написа:

Изобщо не ми пука колко си разочарован. Можеш да обобщаваш само за себе си. Мнението ти не е задължително да е меродавно за всички. В случая един може да лъже с една цел, друг може да го прави с друга. Пригожин ако не си го усетил все още, че доста често послъгва си е изцяло за твоя сметка. Но пък категорично да твърдиш нещо......

Добре де ама ти с каква цел не си съгласен с тия 2 двете биещи се страни не мога да разбера. По точно разбирам ама друго си е каже обективния търсач на истина.

Мелитопол - взрив  500 гр взрив били:

https://www.mk.ru/incident/2023/06/14/baza-neizvestnye-podorvali-zheleznodorozhnye-puti-v-melitopole.html

A иначе ТВ-шоута в самая болшая са на висота :

https://zona.media/chronicle/476#55074

В "Битката на екстасенсите" намерили минимум 5 гроба на загинали руZнаци в Украйна

Той умря за "обективната" истина (+21):

https://twitter.com/parrot_soldier/status/1668983059134181378?s=20

Дронче срещу "миньор":

https://twitter.com/PaulJawin/status/1668985924166856707?s=20

преди 29 минути, Митко Вълчев написа:

Тоест нямаш никакви доказателства, че е лъжа. Просто си тролиш и пълниш темата с фейкове, а админите си пасуват.

Тоест доказателства се изискват дали нещо е истина и то се изискват от този, който твърди нещо. А това нещо ако не съществува и се продължава да се твърди обратното си е стопроцентова лъжа.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.