Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Не, посочвам ти че 12 укрински бригади не са започнали никакво контранастъпление .

А кой е твърдял, че всички украински войски са започнали настъпление?

Май ти си измисляш нещо и след това го опровергаваш.

:hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

А кой е твърдял, че всички украински войски са започнали настъпление?

Май ти си измисляш нещо и след това го опровергаваш.

Ами виж на какво отговарям. И защо повтарям.

преди 10 минути, miro20 написа:

А ето това е христоматиен пример за тролене.

Вече няколко страници тролката повтаря едо и също , с цел да те вкара в спор не тя, а ТИ ДА доказваш противоположната теза :)

Да и всеки път му се получава нали :) Ще пусна една сълза тук:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1669010188328751112?s=20

преди 43 минути, miro20 написа:

Ти оспорваш сляпо всяка информация която не ви изнася на рашистките лъжи и пропаганда.

За трети път ми се налага да казвам, че не става дума за това дали ми изнася или не. Питам нещо конкретно (къде видя 100 кв.км.) и следва мълчание по въпроса и опити за отклоняване с други въпроси нямащи нищо общо.  Ще се пробваш ли и ти да обясниш къде са въпросните кв. км. или ще има следваща доза мълчание?

преди 38 минути, miro20 написа:

а ТИ ДА доказваш противоположната теза

Той трябва да доказва собтвената си теза.

преди 19 минути, Coco1 написа:

Бабо пак си на джанката

Не си на джанката - я кажи защо така с тези санкции  https://business.dir.bg/energien-pazar/rusiya-prodalzhava-da-dostavya-golemi-kolichestva-gaz-za-evropa-pecheleyki-dopalnitelno-16-mlrd-evro   

преди 10 часа, Митко Вълчев написа:

"Казах ти, водата и сапуна не са страшни и от тях не боли, пробвай и ще усетиш как спираш да усещаш смрад..."

С такава наслада пишеш как не боли, явно ти е било голям стрес преди първият път и сега държиш всеки да разбере, че ги използваш(понякога), за мен това са неща по подразбиране.

Естествено, че ще пиша с наслада, бре Шуши...

Чистотата винаги ми носи наслада...

Първият път как е било, нема как да помня, но съдейки по опита си с бебета, то определено къпането за тях представлява стрес...

Благодарение на родителите си с времето преодоляват този стрес, някои по-рано, други по-късно, трети като теб никога...

Понякога, понякога, колко да е понякога, два пъти на ден минимум, а в летните месеци три пъти, толкова е понякога при мен...

Пробвай и ще се убедиш, че ще спре да смърди около теб, а не само да плямпаш, че било по подразбиране при теб, а да се оплакваш, че усещаш неприятни миризми, когато си сам пред екрана, мхм, че тайка друго става ясно по подразбиране...

Ауу, жена ти била вманиачена на тема чистота, пък живее с теб?

Ми естествено, че ще живее с мен, няма да избере някой като теб, бре, дет пести от вода, сапун и климатик...

Туй за противоположностите дет са се привличали, не е 100% аксиома, важи само до някои неща, при други става "война"...

За сапуна марката има значение, пък за бельото не. Чудя се как толкова елементарно същество, може да има толкова неоснователни претенции? И за двете има значение качеството, което в случая се гарантира от марката. Самото и посочване, те поставя при комплексираните сноби, които не приемат материалното за ценност, но навират в темата уиски дЖентълмена и лебеда. Жалко  самовлюбено парвеню.

Шуши, колко пъти съм ти казвал, че си неграмотен невежа?

А продължаваш да го доказваш...

Спри се вече бре, ясно ми е, че си такъв от много отдавна...

Не при всеки продукт марката или цената гарантира по-високо качество, невежий...

Ако бе чистоплътен, щеше да знаеш, че чистоплътността има един единствен недостатък, прави кожата по-чувствителна, нечистоплътните са "дебелокожи", все им едно, какво ползват, то не им се отразява...

"Лебеда" не е най-великия сапун на света, ширпотрба е, но качествена ширпотреба и идеално ме устройва като цена-качество, със уточнението, че се старая да си го набавям от чужбина, разликата при "химиите" е огомна с предлаганото тук...

Сапуна е химичен продукт, Шуши, затова при него има значение марката...

При бельото от значение е материята, за да не запарва...

А сред всички марки бельо има и такива с качествена материя, и такива с некачествена, но модна, примерно...

Колко време ще издържи, няма значение, нормалните хора не ползват едно и също бельо с години...

"Джентълмена" също е ширпотреба, но лично на мен ми допада, макар и само през зимата...

Лятото на практика не пия никакъв алкохол, просто не ме кефи...

Самото ти твърдение, че марката гарантира качеството е показателно, че си от най-лошия вид сноби - "селските" снобари...

Ма и това отдавна ми е ясно, достатъчно е човек да види аватара ти...

Няма нормален човек, който да си сложи снимка как седи на маса в мол, само "селските" снобари го правят...

Аз за което имам "претенции", знам защо ги имам...

Но при теб нищо няма покритие...

Роден Шушумитко, цел живот Шушумитко...

преди 40 минути, attj написа:

Не си на джанката - я кажи защо така с тези санкции  https://business.dir.bg/energien-pazar/rusiya-prodalzhava-da-dostavya-golemi-kolichestva-gaz-za-evropa-pecheleyki-dopalnitelno-16-mlrd-evro   

Плети чорапи бабо, като платен-трол не ставаш

"НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД"! На път сме към него! Всичко върви по план, бавно но славно до постигане на крайната цел, без отклонения от нормите създадени от "ТЯХ" (световното правителство). За това е тази война в Украйна, която ще свърши тази година в полза на Русия, но ще започне друга, новата световна война в ЕвроАзия, със същите участници плюс още няколко! След това ще има нова световна Ваксинация, световен следвоенен глад, друга световна Ваксинация и след това Смърт, и край..... 2030 година в името на мира и оживелите ще се създаде Световното правителство и Новият Световен ред в който, Не трябва да има Бог, Семейство, Раждащи Жени които да отглеждат Децата си в Семейството от Мъж и Жена,Частна Собственост! Всичко ще принадлежи на Световното Правителство! Който разбрал, разбрал. Новото е НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Този филм ви казва Всичко!

преди 5 минути, Coco1 написа:

Плети чорапи бабо, като платен-трол не ставаш

Нямам такива мераци, а ти за какво ставаш?  Коковец.   Някога например ще си купиш ли нова  Киа Рио да те поканя на гости?   

преди 2 минути, attj написа:

Нямам такива мераци, а ти за какво ставаш?  Коковец.   Някога например ще си купиш ли нова  Киа Рио да те поканя на гости?   

Бабо-платена-копейка гледай да изкарваш за деня че не ти е лесно с тия скъпи памперси

преди 16 минути, andiay написа:

Естествено, че ще пиша с наслада, бре Шуши...

Чистотата винаги ми носи наслада...

Първият път как е било, нема как да помня, но съдейки по опита си с бебета, то определено къпането за тях представлява стрес...

Благодарение на родителите си с времето преодоляват този стрес, някои по-рано, други по-късно, трети като теб никога...

Понякога, понякога, колко да е понякога, два пъти на ден минимум, а в летните месеци три пъти, толкова е понякога при мен...

Пробвай и ще се убедиш, че ще спре да смърди около теб, а не само да плямпаш, че било по подразбиране при теб, а да се оплакваш, че усещаш неприятни миризми, когато си сам пред екрана, мхм, че тайка друго става ясно по подразбиране...

Ми естествено, че ще живее с мен, няма да избере някой като теб, бре, дет пести от вода, сапун и климатик...

Туй за противоположностите дет са се привличали, не е 100% аксиома, важи само до някои неща, при други става "война"...

Шуши, колко пъти съм ти казвал, че си неграмотен невежа?

А продължаваш да го доказваш...

Спри се вече бре, ясно ми е, че си такъв от много отдавна...

Не при всеки продукт марката или цената гарантира по-високо качество, невежий...

Ако бе чистоплътен, щеше да знаеш, че чистоплътността има един единствен недостатък, прави кожата по-чувствителна, нечистоплътните са "дебелокожи", все им едно, какво ползват, то не им се отразява...

"Лебеда" не е най-великия сапун на света, ширпотрба е, но качествена ширпотреба и идеално ме устройва като цена-качество, със уточнението, че се старая да си го набавям от чужбина, разликата при "химиите" е огомна с предлаганото тук...

Сапуна е химичен продукт, Шуши, затова при него има значение марката...

При бельото от значение е материята, за да не запарва...

А сред всички марки бельо има и такива с качествена материя, и такива с некачествена, но модна, примерно...

Колко време ще издържи, няма значение, нормалните хора не ползват едно и също бельо с години...

"Джентълмена" също е ширпотреба, но лично на мен ми допада, макар и само през зимата...

Лятото на практика не пия никакъв алкохол, просто не ме кефи...

Самото ти твърдение, че марката гарантира качеството е показателно, че си от най-лошия вид сноби - "селските" снобари...

Ма и това отдавна ми е ясно, достатъчно е човек да види аватара ти...

Няма нормален човек, който да си сложи снимка как седи на маса в мол, само "селските" снобари го правят...

Аз за което имам "претенции", знам защо ги имам...

Но при теб нищо няма покритие...

Роден Шушумитко, цел живот Шушумитко...

Миши, толкова много изписано за да убедиш, че си чистоплътен. Е не ти се получава.                                 " Самото ти твърдение, че марката гарантира качеството е показателно, че си от най-лошия вид сноби - "селските" снобари..." Самият факт, че всяка азбучна истина можеш да я изкараш лъжа.  Като това, че материалното благополучие не е ценност или че марката не гарантира с името си качество, показва че си обикновен трол софист. Обикновен, но от най гнусните де, да не ти свалям самочувствието.       И за кой, не постигнал материално благополучие, джентълмена е ширпотреба бе, клоун? Жалък тролещ анонимник, шубето което не смее да се заяви, че е за нефашистите от североизток. Много сте неподкрепящите никого ватници в темата и сте най жалката порода вати.   

преди 5 минути, Coco1 написа:

Бабо-платена-копейка гледай да изкарваш за деня че не ти е лесно с тия скъпи памперси

Щом си толкова беден -за нищо не ставаш.  Взимай мерки за промяна.   Учи се от умните, а не от бедните.

преди 5 минути, attj написа:

Щом си толкова беден -за нищо не ставаш.  Взимай мерки за промяна.   Учи се от умните, а не от бедните.

Едно време щеше да се увиваш с парцали, партията щеше да ти ги осигури. Ама на, капитализъм и има само памперси

Във "великата" РФ имат проблеми с изхранването на хората. Тази война на Пу ги съсипва. Преминаха на насекоми. За ЕС няма да остане....

larvi.png

Ако разбираше поне малко руски, щеше да разбереш, че консервите са за животни, но.......

Те вождовете ви, не ви смятат за хора

Ако разбираше поне малко руски, щеше да разбереш, че консервите са за животни, но.......

Е орките хора ли са? Щом са стигнали до там, че да ядат такава храна...

преди 39 минути, andiay написа:

Първият път как е било, нема как да помня

СпамАнди вече се изчерпваш. Имаш нужда да презаредиш....

Ще ти сипя малко кафе...

baubau.png

току-що, БаалБек написа:

Е орките хора ли са? Щом са стигнали до там, че да ядат такава храна...

А ти как разбра, че ядат такава храна?

:)

И ще те разочаровам, но хранителните магазини в Русия са по-заредени от нашите в момента.

Я? Ти да видиш руски сметки!!!!

tankowe.png

И ся к'о праим? Ако един танк Леопард струва 5,74 млн $, а руснаците са унищожили танкове за 6 млн $, то колко танка Леопард е унищожила непобедимата руска армия?

преди 2 часа, miro20 написа:

Никога ПРЕДИ рашистката окупация не е имало нито жертви , нито проблеми с рускоезични  нито при смесени бракове и смесени семейства.

Единственат причина за всички трагедии в момента е рашистката фашизоидна геноцидна война.

Единствената причина е цветната революция вкарана от краварите. ПРЕДИ НЕЯ проблеми там нямаше! За пореден път четеш историята от там, където ти изнася. Ми няма как да се пребориш с хронологията на събитията, колкото и да ти се иска

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.