Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Тоест доказателства се изискват дали нещо е истина и то се изискват от този, който твърди нещо. А това нещо ако не съществува и се продължава да се твърди обратното си е стопроцентова лъжа.

Виж сега като не ти изнася виж там намери си някакво друго поприще. Тук от тесни специалисти не може да вредим.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, kosyo написа:

Виж сега като не ти изнася виж там намери си някакво друго поприще. Тук от тесни специалисти не може да вредим.

За втори път да ти кажа, че не става дума за това дали ми изнася или не, пак няма да разбереш и ще си пееш своето.

За втори път да ти кажа, че не става дума за това дали ми изнася или не, пак няма да разбереш и ще си пееш своето.

Ми аз за пореден път ще кажа че пак се изложи зверски.. Ама добре се справяш с отричането- браво.

преди 4 минути, kosyo написа:

Ми аз за пореден път ще кажа че пак се изложи зверски.. Ама добре се справяш с отричането- браво.

Знам и това е същото когато някой каже - лъжеш, спамиш, тролиш. Просто думи без никакво покритие защото не може и да обясниш защо е така.

току-що, maxthon написа:

Знам и това е същото когато някой каже - лъжеш, спамиш, тролиш. Просто думи без никакво покритие защото не може и да обясниш защо е така.

Ахам и отричане до дупка да не забравиш. Много е важно.

"Ребята, давайте жить дружно!"

току-що, kosyo написа:

Ахам и отричане до дупка да не забравиш. Много е важно.

И това не можеш да обясниш защо е така. Насърчавам те да ме опровергаеш.

току-що, maxthon написа:

И това не можеш да обясниш защо е така. Насърчавам те да ме опровергаеш.

Ти се опровергаваш сам при всеки един наш спор. Прекрасно се справяш просто. За протокола - днес обори Украинците и Пригожин които въпреки воюват един срещу друг твърдяха едно и също. Утре ако искаш може да обориш и изгрева на слънцето или плоската земя по твой избор

преди 4 часа, kosyo написа:

Имате ли роднинска връзка с Анди? Ето ти видеото пусни си го от 0:35 и много внимателно чети ли слушай - което ти е по лесно.

Само за трети път го пускаш това видео в последните 24часа.

Мирча и той като теб пуска едно друго видео също три пъти в последните 24 часа.

Не помните ли, напивате ли се?

:speak:

преди 2 часа, kosyo написа:

То съществува след 0:35 ама явно не и в твоята реалност. Която и да е тя.

Ха, станали 4 пъти.

:D

преди 1 минута, M.Николов написа:

Само за трети път го пускаш това видео в последните 24часа.

Не помните ли, напивате ли се?

:speak:

Извинявам се за което, ама обясни го на вечно отричащия че не отбира от раз. Гледам да не се повтарям, но за някои специални случаи (той ще се сети кой е) правя изключения.

преди 8 минути, M.Николов написа:

Ха, станали 4 пъти.

Странни хора обитават форума. Като покажат нещо и си помислят, че поради някаква причина не си го видял, изпитват остра нужда да го покажат отново. Един повтаря по 4 пъти, друг по 1001 пъти.  Важното е да се действа упорито.

Странни хора обитават форума. Като покажат нещо и си помислят, че поради някаква причина не си го видял, изпитват остра нужда да го покажат отново. Един повтаря по 4 пъти, друг по 1001 пъти.  Важното е да се действа упорито.

Всичко по ПЛАНА ли е? По принцип или само днес?

преди 13 минути, kosyo написа:

Всичко по ПЛАНА ли е? По принцип или само днес?

Казал съм ти, че на странични въпроси не отговарям. Ядосвай се, разочаровай се колкото си искаш. Грам не ми пука.

преди 34 минути, M.Николов написа:

Обикновенно повтарям нещо, дори също броя колко пъти съм го повторил умишлено и целенасочено, защото такива като теб задават едни и същи опровергани или отговорени въпроси :)

Няма да споменавам колко пъти някои фейкомети зациклят през няколко страници с едни и същи опровергани лъжи и дезинформация.

Други повтрят такава от 2014 г. 

Пак през няколко страници .

Разбира се, ти си сляп за това, просто защото си част от същат фейкометна машина.

:hush:

В случая повтаряш видео с колона украинска военна техника, без никой да е подложил видеото на съмнение.

Та, интересно защо го повтаряш.

Защото не помниш или защото си мислиш, че внушаваш нещо?

Поне да беше прочел коментарите под него.

преди 3 часа, maxthon написа:
преди 3 часа, kosyo написа:

Че кой оспорва това дето са го казали Пригожин и украинците? Показах ти го няколко пъти вече. 

Аз оспорвам способността ти да покажеш къде са 100-те кв. км. Не ме интересува кой какво е казал. Ако ги покажеш, значи двете страни казват истината. Ако ли не ставате три източника на една и съща лъжа.

Ти оспорваш сляпо всяка информация която не ви изнася на рашистките лъжи и пропаганда.

Дори от собствени руски източници :) 

Гърчете се рашисти :) 

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Тоест нямаш никакви доказателства, че е лъжа. Просто си тролиш и пълниш темата с фейкове, а админите си пасуват.

На макстонката тролка едиснтвените аргументи са... "плюя на теб"  :)  И после две страници ми повтаря как ми е показала и доказала нещо ... :) :)  

Само празни приказки и сляпо отричане без абсолютно никаква аргументация.

преди 2 часа, attj написа:

Минаха вече 9 години.  Някой знае ли още колко дълго ще продължи "ласкавата украинизация и бандеризация"  на Донбас и на Крим?  Сякаш никой не мисли колко им е зле на хората, които едновременно са украинци и руснаци -тези от множеството смесени бракове.  Те в Украйна са милиони. Много е странно да се избиват заради такива глупости и заради желанието на НАТО да се разширява на изток, без никой въобще да е атакувал алианса. И защо им беше да събуждат руската мечка, вместо нещо мирно да са се разбрали хохлите с москалите?   

Минаха 9 години от началото на рашистката окупация наукраински земи БЕЗ абсолютно никакви основания.  Всичко останало е реакция на тази война, вкарана от рашистите.

Никога ПРЕДИ рашистката окупация не е имало нито жертви , нито проблеми с рускоезични  нито при смесени бракове и смесени семейства.

Единственат причина за всички трагедии в момента е рашистката фашизоидна геноцидна война.

преди 3 минути, M.Николов написа:

В случая повтаряш видео с колона украинска военна техника, без никой да е подложил видеото на съмнение.

Та, интересно защо го повтаряш.

Защото не помниш или защото си мислиш, че внушаваш нещо?

Поне да беше прочел коментарите под него.

ето че още не си разбрал. защото си кух.

Видеото показва колона от украинската армия, и инфо че все още 12 украински бригади НЕ СА започнали абсолютно никакво настъпление, което опровергава твърденията за мащабна контраофанзива.

Виждаш ли как с поредния си въпрос показваш колко си кух и прост трол ? 

И че още 5 пъти да повторя , кухия и простия пак ще ме пита - ти защо го цитираш пак ? ?

Как го бе казал ББ - Акъл се набва на умен човек Томиславееее, на кухия... ***

:) 

преди 5 часа, maxthon написа:
преди 5 часа, kosyo написа:

Ходи питай Пригожин - не разбра ли?

Теб питам. Къде са въпросните кв. км.?

преди 5 часа, kosyo написа:

Ето ти видеото пусни си го от 0:35 и много внимателно чети ли слушай - което ти е по лесно.

Странични неща не ми се гледат и слушат. Освен ако не пожелаеш да покажеш това, което се иска от теб. Търсят се обективно тези 100 кв. км. къде се намират, а не някой който е казал, че ги има.

А ето това е христоматиен пример за тролене.

Вече няколко страници тролката повтаря едо и също , с цел да те вкара в спор не тя, а ТИ ДА доказваш противоположната теза :)

току-що, M.Николов написа:

И ти си мислиш, че като го покажеш 3 пъти ставаш 3 пъти по-убедителен, нали?

:giggle1:

Не, посочвам ти че 12 укрински бригади не са започнали никакво контранастъпление .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.