Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

много добре се самоопредели:)

Паси тихо на поляна , не съм в настроение !

преди 2 часа, vpvelev написа:

Анализ: Западът да се подготви за отдавна назрялата разплата

Постзападният многополюсен международен ред изглежда върви към своя край. И докато светът се опитва да осъзнае всички последствия от тази смяна на властта, се формират предпоставките за голяма разплата. Тя ще предизвика дългогодишните вярвания и структури, които са поддържали господството на Запада в света през последните векове и ще разкрие природата на присвоеното право на Запада да ръководи глобалната йерархия. Резултатът ще бъде значителна преоценка на познатите международни отношения. Тези големи промени се движат от пет ключови тенденции, които ще принудят Запада да се приспособи към едно многополюсно бъдеще, в което властта ще трябва да бъде споделена. Нежеланието за осъзнаване и неспособността за решително противопоставяне на тези тенденции са изпълнени със значителни рискове не само за самия Запад, но и за глобалната стабилност. И все пак бъдещите конфликти могат да бъдат избегнати, ако гледаме на този период на промяна като на възможност за изграждане на по-справедлив свят, а не като на криза, която застрашава любимите и вкоренени привилегии.

Това са Последните им Времена ... И змията най-силно хапе ...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

А рашистите единствените им "точни удари "  по последни новини са ... чрез  Калибрите по търговски центрове, жилищни блокове и т.н.

Под "търговски центрове" сигурно имаш предвид сградата на щаба на украинското ГРУ, а "жилищните блокове" е установката Пейтриът, която сама себе си не можа да опази?

току-що, Митко Вълчев написа:

Гнуси, ако имаш какъвто и да е вид чистоплътност, отдавна този разговор щеше да  е пренесен на лични или поне в нова тема, "Полюциите на ТролАнди и представянето на желанията му, за това какъв е мечтал да бъде и какъв е в действителност". Не се сещам нещо в което да си пред мене в този живот и да си го доказал.  Нито интелектуално  , нито морално, финансово, физически или като  лични успехи (пиша го по този начин, за да не минем последната степен на ескалация). Това, че си чел и наизустил доста, не забелязах да те е направило поне малко  мъдър или свестен. Изучаването на софистиката, не променя факта, че пишеш пълни глупости обвити в много думи.                  " Марката нищо не гарантира, Шушинце, освен некъв илюзорен престиж..." Да бе мозък, заради това марките наливат милиарди да се докажат и веднъж развалили качеството което са достигнали, тръгват  надолу. За разнообразие някой път, може ли да напишеш твърдение което не е абсолютна глупост. В софистиката се нарича "недоказуемо и неподплатено с факти твърдение", това е което ползваш постоянно.       "Погледни аватара си или в огледалото и ще видиш един невеж неграмотен трол, който докато не почне да се къпе, ще бъде и гнусен, мхм..." За пореден път пишеш да погледна аватара си, Ами супер е. Явно се гледаш в огледалото.         " Изобщо наясно ли си, че 100% от марките на които робуваш, всъщност са ширпотреба?" Изобщо, гнус, ти единствен си споменал марки които ползваш, как пък разбра че робувам на нещо , мишка. Мишките робувате. Какъв ти е проблема с ширпотребата?  Аз също продавам такава, винаги съм се стремял да предлагам най доброто , за цената. Но цената определя качеството. Това в реалността, не в реакцията на ТролАнди, Ма как знаеш ли как, Бла Бла Бла , Анди гнуса е това.             " Което не означава, че са лоши, но и не е означава, че нямат също толкова качествени аналози от далеч по-неизвестни марки..."  Не означава, но и не означава, гений. В преливането от пусто в празно. Което не означава, че има някакъв смисъл, което и да е написано от теб в темата.           "  А не тук да ми са ежиш, МъжЪ Шушумитко..." Мишка, аз никъде не се снишавам, не се притискай няма един мой познат с който общувам редовно, който да не е запознат с убежденията ми. Това на фона на ватнишкия трол който не подкрепя никого. Жалък гнус.                      " "Пак ще те приканя, да посочиш с точен цитат и линк поне един мой пост, където да подкрепям Русия..." Наратива , "няма виновни", "всички имат вина за тази война" е класика в руската пропаганда. Имаме суверенна държава и агресор който без нито една основателна причина започна война, няма спорни територии, нито геноцид над население. Нито фашистка хунта в Киев.   Активирането ти в темата, когато Путин бе сравнен с Хитлер и заяжданията ти с написалия го, явно показва изключителната ти неутралност.

Кратките постове показваха невежеството ти, този напрао го подпечата...

преди 55 минути, Митко Вълчев написа:

Гнуси, ако имаш какъвто и да е вид чистоплътност, отдавна този разговор щеше да  е пренесен на лични или поне в нова тема, "Полюциите на ТролАнди и представянето на желанията му, за това какъв е мечтал да бъде и какъв е в действителност".

Точно поради чистоплътност не бих си позволил личен разговор с представител на твоя вид...

Полюциите са твоето амплоа, Шуши, както и приемането на желаното за реално...

Аз съм точно това, което наистина съм искал да бъда...

Както и ти...

Не че има шанс да схванеш, кво ти казвам...

преди 59 минути, Митко Вълчев написа:

Не се сещам нещо в което да си пред мене в този живот и да си го доказал.  Нито интелектуално  , нито морално, финансово, физически или като  лични успехи (пиша го по този начин, за да не минем последната степен на ескалация). Това, че си чел и наизустил доста, не забелязах да те е направило поне малко  мъдър или свестен.

Определено нема как да съм на твоето "интелектуално" ниво, не за друго, а защото то при теб липсва...

Индивид, който се оплита като пиле в кълчища всеки път щом някой го притисне с реални факти, индивид, който доказано не разбира дори и това, които копира, който няма понятие от най-елементарни термини, който е напълно и безвъзвратно функционално неграмотен, да говори за свое "интелектуално ниво" е повече от смешно...

Освен показен фалшив морал, друг не притежаваш, Шуши, това стана ясно още в началото...

Никога не ползвам морални "аргументи", това не са аргументи, а е признак за комплексарщина...

Никога не бих ползвал финансови "аргументи", това също не са аргументи...

Чисто физически ми е трудно да си представя, че би било възможно нещо по-лошо от това, някой да прилича на меме между "Миними" и персонаж на Доньо Донев, ма то си е въпрос на очи...

Дали някой е успял или не, зависи не от неговото мнение, а от това на тези, които са около него...

Аз мога да кажа само, че съм доволен от живота си досега и няма от какво да се срамувам...

Нямам претенции, че съм мъдър, а още по-малко, че съм свестен, каквото и да означава тази глупост...

Просто съм достатъчно добре образован, за да бъда свободен, както е казал Джеферсън...

А друг е казал - "Колкото повече научавам, толкова повече разбирам , че толкова по-малко знам", а векове след него и Волтер е стигнал до същия извод - "Колкото повече чета, толкова повече придобивам, толкова по-сигурен съм, че не знам нищо"...

Абсолютно прави са, само невжият смята, че знае, но както подчертава Джеферсън, невежеството и свободата са несъвместими...

Ако перифразирам древните мъдреци - "Аз знам, че нищо не знам, но ти дори това не знаеш", защото си избрал да останеш невеж, а и вероятно природата също има пръст в това...

Ако ти бе чел някога с разбиране, а не да зубриш наизустявайки, то днес нямаше да си този невеж неграмотник, който си...

Наизустяването никога не съм го ползвал..

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Да бе мозък, заради това марките наливат милиарди да се докажат и веднъж развалили качеството което са достигнали, тръгват  надолу.

.Компаниите инвестират милиарди, за да убедят, че тяхната марка е правилната марка...

За който се поддава на убеждение...

Казах, че аз на марки не робувам и смятам, че мога сам да реша кой продукт най-добре отговаря на критериите ми...

Изучаването на софистиката, не променя факта, че пишеш пълни глупости обвити в много думи.   

За разнообразие някой път, може ли да напишеш твърдение което не е абсолютна глупост. В софистиката се нарича "недоказуемо и неподплатено с факти твърдение", това е което ползваш постоянно.  

Разбирам, че ти е кеф, че си научил нова "умна" думичка - софистика...

Ма става като с "аутобатиста", ползваш нещо, което не разбираш...

Ти , Шуши, ти си този, който не е в състояние да докаже с факти поне едно свое твърдение, а даже става точно обратното, аз със факти ти доказвам, че не разбираш нищо...

Примери да искаш бол...

При теб всичко е само общи приказки и голи "твърдения" и а се опиташ да представиш "факт" и то се окаже фейк или че Шуши не е разбрал, кво е копирал...

Типичния трол...

За пореден път пишеш да погледна аватара си, Ами супер е. Явно се гледаш в огледалото.

Аха, супер е, супер смешен - "селски" снобар са фука, че е ходил в мол...

Определено говори много за избралия го...

Пасва ти отлично...

Когато се гледам в огледалото, винаги се учудвам, кво харесват жените в мен, аз никога не съм са харесвал...

Ма па неам техните очи...

Ти па са харесваш, ма кой ти види аватара и прихва да се смее, немат твоите очи...

Изобщо, гнус, ти единствен си споменал марки които ползваш, как пък разбра че робувам на нещо , мишка. Мишките робувате. Какъв ти е проблема с ширпотребата?  Аз също продавам такава, винаги съм се стремял да предлагам най доброто , за цената. Но цената определя качеството. Това в реалността, не в реакцията на ТролАнди, Ма как знаеш ли как, Бла Бла Бла , Анди гнуса е това. 

НикАкъв проблем неам с ширпотребата бре Шушинце...

Марките, които съм споменал са точно ширпотреба, невежий,  нъл го казах...

Щом смяташ, че марката и цената определят качеството, не е нужно да споменаваш конкретни марки, за да стане ясно, че робуваш на марки....

Мой познат стана милионер в средата на 90-те от такива като теб, които първо отказваха да купуват стоката му на една цена, защото мислеха, че щом е на нея е фалшива, а после се изтрепваха да я купуват на петорна цена, убедени че е по-качествена...

По-скъпото не винаги е по-качествено, а ако една марка е достатъчно известна и популярна, то това винаги води до нарастване на цената при не по-високи производствени разходи, съответно при не по-качествени материали, сравнени с други по-малко популярни, но също качествени марки...

И това е заради калкулирането на т.н. "престиж", като негодния "Биг Мак", който си ял в нашия мол, плащаш марката, а не качеството....

Силно подозирам, че ти не продаваш ширпотреба, а откровени евтини боклуци...

Казах ти кое е ширпотреба...

При дрехите това е s.Oliver примерно...

Които определено са много качествени, нищо че са шир потреба...

Тук в Плевен шият за "Бос", но същия шие и под собствена марка, която е в пъти по-евтина, но напълно съизмерима по качество...

Шият и за "Адидас" и "Найк", но има и такива, които ползват същите материали, свалят кройките и ти предлагат същия продукт на порядък по-ниска цена...

Имам едно такова яке, което в магазин струваше 500 лв., в нета 250 лв., а на мен ми струваше 60 лв...

Ако ти ги сложа и трите пред теб, се обзалагам на каквото искаш, че няма да кажеш кое за колко пари е, нищо, че уж си търговец на дрехи...

Казах ти, че поради невежеството си имаш перманентен когнитивен дисонанс и си избрал да приемеш желаното за реално...

Нямаш и идея какво е реалността...

Не означава, но и не означава, гений. В преливането от пусто в празно. Което не означава, че има някакъв смисъл, което и да е написано от теб в темата

Ма то за теб нищо нема смисъл бре Шушинце, нъл ти казах, че целият ти живот е безсмислен...

А иначе само ти си се определил като "Гений", още през далечната 2006-а...

Нищо, че в сравнение с теб всеки гарван (птицата) ще мине за гений, при всички случаи гарванът има по-добре развит интелект, доказано е, че те поне се учат от грешките си, за разлика от такива като теб...

Мишка, аз никъде не се снишавам, не се притискай няма един мой познат с който общувам редовно, който да не е запознат с убежденията ми. Това на фона на ватнишкия трол който не подкрепя никого. Жалък гнус

Казах какво да напишеш, ако ти стиска, така както го пишеш тук, а не ме интересуват взаимоотношенията с познатите ти, МъжЪ...

Аз моите убеждения не се притеснявам да ги споделям и с непознати в реалността, някои от тях привърженици на Украйна, други на Русия, и двата типа спорят с мен и се опитват да ме убедят в "правата кауза"...

Понякога, когато срещу мен е интелигентен човек, разговора се получава...

Когато са такива като теб, то бивам обявен или за украински/западен привърженик, или за руски...

Неграмотниците сте така, без значение на кой симпатизирате - "Щом не си с нас, значи си против нас" (Доктрината Буш-син)...

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Наратива , "няма виновни", "всички имат вина за тази война" е класика в руската пропаганда.

Хайде сега посочи руски пропаганден материал, където присъства този "наратив" (умна дума, нъл тъй)...

Ще доживея ли поне веднъж да представиш доказателство?

Имаме суверенна държава и агресор който без нито една основателна причина започна война, няма спорни територии, нито геноцид над население. Нито фашистка хунта в Киев. 

Това, че неуката ти "глава" смята, че няма причина за нещо си, не означава, че това е така...

Посочих ти няколко основателни причини...

Всяка държава, където е било водена война е била нападната от агресор, нищо че е била суверенна държава...

Последният геноцид за който се сещам бе в Африка, в Руанда...

Ма там па никой не се втурна да възстановява справедливостта, нищо че бе пълно със сили на ООН под канадско командване, те само наблюдаваха как хутиу колят с мачете тутси...

В Югославия не е имало геноцид, в Ирак не е имало геноцид, в Либия не е имало геноцид, в Сирия не е имало геноцид, в Йемен не е имало геноцид и в Украйна не е имало геноцид...

Всички тези страни са били суверенни държави и са били нападнати от агресори, в нито една от тях е нямало спорни територии, нито фашистки хунти...

Но за всичките нападения си има причина...

Която причина не се обезсмисля от това, дали някой я признава за основателна или не, най-малко пък някой тотално невеж като теб....

Що се отнася до Украйна, то въпросът с Крим изобщо не е безспорен, тъй като според подписаното споразумение през 90-те, Украйна се е задължила да проведе референдум в Крим, което последствие не е спазила, възползвайки се от Елциновия хаос в Русия и вместо референдум е постановила привидна автономия...

Фашистка хунта няма в Украйна, но има държавно финансирани и въоръжавани неонацистки групировки, като Азов и Десен фронт...

Което освен беди, нищо добро няма как да донесе на Украйна...

Тези "руски борци за свобода", които се присъединиха към украинската армия са най-ревностните руски неонацисти...

Но... всичко това се ползва от руската пропаганда като оправдание, но не е истинската причина...

Хайде да те видим, дали ще можеш да посочиш една моя лъжа или фейк тук...

Активирането ти в темата, когато Путин бе сравнен с Хитлер и заяжданията ти с написалия го, явно показва изключителната ти неутралност.

Няма активиране бре Шуши, просто случайно влязох и видях тая глупост за пореден път...

Няма нищо общо между Хитлер и Путин, само невеж идиот може да твърди друго...

Ако ти не бе решил да ми са прайш на Мъжъ, най-вероятно въобще нямаше и да ме чуете повече и още тогава ти го подсказах, комплексарче....

Но... максимата "по-умния отстъпва"е тотално сбъркана максима и аз не я споделям...

Тя е довела до това, че такива като теб, невежи, но безкрайно кресливи и агресивни, да заемат цялото публично пространство, превръщайки глупостта си в норма...

А гадното на глупостта е, че е заразна, казвал съм го, много отдавна е научно доказано експериментално...

Затова, такива като теб не трябва да бъдат подминавани, а да бъдат карани сами да се унижават, показвайки неграмотността си...

Само от това разбирате, от публично унижение...

А ти отлично се справяш да се унижаваш сам с пълната си неграмотност...

Мда, почти никога не бъркам с избора си на такива като теб...

С два кратки поста вече давате доказателство, че сте тотално невежи комплексари...

След това вече е лесно...

Добро утро , червеноармейци и ти "обективен" анализаторе.

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1669120050274476034?s=20

Лоши хора сте вие, добре че беше Медведев да изясни какво казал другаря Пу. Значи Украйна не е интересна вече и запада да си я гледа с 2 думи:

Путин отказался решать судьбу Украины: Медведев объяснил слова президента

Ключ к прекращению конфликта на стороне Запада

https://www.mk.ru/politics/2023/06/14/putin-otkazalsya-reshat-sudbu-ukrainy-medvedev-obyasnil-slova-prezidenta.html

Май снощен е още.

преди 7 часа, maxthon написа:

Това ли е нормалния начин да се комуникира? Чрез вестник, който не бил опозиционен, но за сметка на това се оказва точно такъв.

И телевизията НТВ, по която ДИРЕКТНО се е водил спора е такава, ТЪП РУСКИ ТРОЛ ! То бива да си опонент ,ама ТЪПО да отричаш ВСИЧКО,  може  да се обясни само с някакъв страх или безпределна тъпотия.Другите руски тролове ПОНЕ си мълчат,когато нещо НЕ им харесва.

преди 42 минути, kosyo написа:

Типични шувенистфашисти. А нашите ватенки хич не се усещат какви хора подкрепят.

преди 29 минути, bigiadri написа:

И телевизията НТВ, по която ДИРЕКТНО се е водил спора е такава, ТЪП РУСКИ ТРОЛ ! То бива да си опонент ,ама ТЪПО да отричаш ВСИЧКО,  може  да се обясни само с някакъв страх или безпределна тъпотия.Другите руски тролове ПОНЕ си мълчат,когато нещо НЕ им харесва.

По телевизията е имало спор между Медведев и бившия депутат?  Ще ми се да го видя ако го е имало. Повече ми прилича на бившия депутат да е бил в телевизията и да е предизвикал реакция в Медведев и той е отговорил на нещо, което е казано в телевизията.  Хубаво по-скоро е, че има все още места по света, където политици отиват на бунището заради това, че просто не ги бива. Бърз преглед на политическата кариера показва защо депутатът вече е бивш.

преди 6 часа, andiay написа:

Точно поради чистоплътност не бих си позволил личен разговор с представител на твоя вид...

Както и ти...

Определено нема как да съм на твоето "интелектуално" ниво, не за друго, а защото то при теб липсва...

Индивид, който се оплита като пиле в кълчища всеки път щом някой го притисне с реални факти, индивид, който доказано не разбира дори и това, които копира, който няма понятие от най-елементарни термини, който е напълно и безвъзвратно функционално неграмотен, да говори за свое "интелектуално ниво" е повече от смешно...

Освен показен фалшив морал, друг не притежаваш, Шуши, това стана ясно още в началото...

Никога не ползвам морални "аргументи", това не са аргументи, а е признак за комплексарщина...

Чисто физически ми е трудно да си представя, че би било възможно нещо по-лошо от това, някой да прилича на меме между "Миними" и персонаж на Доньо Донев, ма то си е въпрос на очи...

Дали някой е успял или не, зависи не от неговото мнение, а от това на тези, които са около него...

Аз мога да кажа само, че съм доволен от живота си досега и няма от какво да се срамувам...

Нямам претенции, че съм мъдър, а още по-малко, че съм свестен, каквото и да означава тази глупост...

Просто съм достатъчно добре образован, за да бъда свободен, както е казал Джеферсън...

А друг е казал - "Колкото повече научавам, толкова повече разбирам , че толкова по-малко знам", а векове след него и Волтер е стигнал до същия извод - "Колкото повече чета, толкова повече придобивам, толкова по-сигурен съм, че не знам нищо"...

Абсолютно прави са, само невжият смята, че знае, но както подчертава Джеферсън, невежеството и свободата са несъвместими...

Ако перифразирам древните мъдреци - "Аз знам, че нищо не знам, но ти дори това не знаеш", защото си избрал да останеш невеж, а и вероятно природата също има пръст в това...

Ако ти бе чел някога с разбиране, а не да зубриш наизустявайки, то днес нямаше да си този невеж неграмотник, който си...

.Компаниите инвестират милиарди, за да убедят, че тяхната марка е правилната марка...

Казах, че аз на марки не робувам и смятам, че мога сам да реша кой продукт най-добре отговаря на критериите ми...

Ти , Шуши, ти си този, който не е в състояние да докаже с факти поне едно свое твърдение, а даже става точно обратното, аз със факти ти доказвам, че не разбираш нищо...

Примери да искаш бол...

При теб всичко е само общи приказки и голи "твърдения" и а се опиташ да представиш "факт" и то се окаже фейк или че Шуши не е разбрал, кво е копирал...

Типичния трол...

Пасва ти отлично...

Когато се гледам в огледалото, винаги се учудвам, кво харесват жените в мен, аз никога не съм са харесвал...

Ти па са харесваш, ма кой ти види аватара и прихва да се смее, немат твоите очи...

Щом смяташ, че марката и цената определят качеството, не е нужно да споменаваш конкретни марки, за да стане ясно, че робуваш на марки....

Мой познат стана милионер в средата на 90-те от такива като теб, които първо отказваха да купуват стоката му на една цена, защото мислеха, че щом е на нея е фалшива, а после се изтрепваха да я купуват на петорна цена, убедени че е по-качествена...

По-скъпото не винаги е по-качествено, а ако една марка е достатъчно известна и популярна, то това винаги води до нарастване на цената при не по-високи производствени разходи, съответно при не по-качествени материали, сравнени с други по-малко популярни, но също качествени марки...

И това е заради калкулирането на т.н. "престиж", като негодния "Биг Мак", който си ял в нашия мол, плащаш марката, а не качеството....

Тук в Плевен шият за "Бос", но същия шие и под собствена марка, която е в пъти по-евтина, но напълно съизмерима по качество...

Шият и за "Адидас" и "Найк", но има и такива, които ползват същите материали, свалят кройките и ти предлагат същия продукт на порядък по-ниска цена...

Имам едно такова яке, което в магазин струваше 500 лв., в нета 250 лв., а на мен ми струваше 60 лв...

Ако ти ги сложа и трите пред теб, се обзалагам на каквото искаш, че няма да кажеш кое за колко пари е, нищо, че уж си търговец на дрехи...

Казах ти, че поради невежеството си имаш перманентен когнитивен дисонанс и си избрал да приемеш желаното за реално...

Ма то за теб нищо нема смисъл бре Шушинце, нъл ти казах, че целият ти живот е безсмислен...

Нищо, че в сравнение с теб всеки гарван (птицата) ще мине за гений, при всички случаи гарванът има по-добре развит интелект, доказано е, че те поне се учат от грешките си, за разлика от такива като теб...

Казах какво да напишеш, ако ти стиска, така както го пишеш тук, а не ме интересуват взаимоотношенията с познатите ти, МъжЪ...

Аз моите убеждения не се притеснявам да ги споделям и с непознати в реалността, някои от тях привърженици на Украйна, други на Русия, и двата типа спорят с мен и се опитват да ме убедят в "правата кауза"...

Когато са такива като теб, то бивам обявен или за украински/западен привърженик, или за руски...

Неграмотниците сте така, без значение на кой симпатизирате - "Щом не си с нас, значи си против нас" (Доктрината Буш-син)...

Хайде сега посочи руски пропаганден материал, където присъства този "наратив" (умна дума, нъл тъй)...

Това, че неуката ти "глава" смята, че няма причина за нещо си, не означава, че това е така...

Всяка държава, където е било водена война е била нападната от агресор, нищо че е била суверенна държава...

Ма там па никой не се втурна да възстановява справедливостта, нищо че бе пълно със сили на ООН под канадско командване, те само наблюдаваха как хутиу колят с мачете тутси...

В Югославия не е имало геноцид, в Ирак не е имало геноцид, в Либия не е имало геноцид, в Сирия не е имало геноцид, в Йемен не е имало геноцид и в Украйна не е имало геноцид...

Всички тези страни са били суверенни държави и са били нападнати от агресори, в нито една от тях е нямало спорни територии, нито фашистки хунти...

Която причина не се обезсмисля от това, дали някой я признава за основателна или не, най-малко пък някой тотално невеж като теб....

Що се отнася до Украйна, то въпросът с Крим изобщо не е безспорен, тъй като според подписаното споразумение през 90-те, Украйна се е задължила да проведе референдум в Крим, което последствие не е спазила, възползвайки се от Елциновия хаос в Русия и вместо референдум е постановила привидна автономия...

Фашистка хунта няма в Украйна, но има държавно финансирани и въоръжавани неонацистки групировки, като Азов и Десен фронт...

Тези "руски борци за свобода", които се присъединиха към украинската армия са най-ревностните руски неонацисти...

Но... всичко това се ползва от руската пропаганда като оправдание, но не е истинската причина...

Няма активиране бре Шуши, просто случайно влязох и видях тая глупост за пореден път...

Ако ти не бе решил да ми са прайш на Мъжъ, най-вероятно въобще нямаше и да ме чуете повече и още тогава ти го подсказах, комплексарче....

Но... максимата "по-умния отстъпва"е тотално сбъркана максима и аз не я споделям...

Тя е довела до това, че такива като теб, невежи, но безкрайно кресливи и агресивни, да заемат цялото публично пространство, превръщайки глупостта си в норма...

А гадното на глупостта е, че е заразна, казвал съм го, много отдавна е научно доказано експериментално...

Затова, такива като теб не трябва да бъдат подминавани, а да бъдат карани сами да се унижават, показвайки неграмотността си...

С два кратки поста вече давате доказателство, че сте тотално невежи комплексари...

преди 6 часа, andiay написа:

Както и ти...

Примери да искаш бол...

Типичния трол...

Пасва ти отлично...

За софистиката четох някъде седми клас, за разлика от "аутобатизма " което не пречи ти да си единица мярка за двете.      "Аз мога да кажа само, че съм доволен от живота си досега и няма от какво да се срамувам..." , че нямаш срам се убедих отдавна, още като за да "не" защитиш негодността на Русия като модел за подражание, написа че материалното благоденствие на обществото не е ценност към която е нормално да се стреми. И как за първи път, даде безкрайно малкото (будистите отричащи материалното) за съпоставимо с нормата. Сравняването на "еднаквата същност " на Маккартизма със Сталинизма , направо за мен те постави извън сферата на нормалните човешки същества.            "Компаниите инвестират милиарди, за да убедят, че тяхната марка е правилната марка..." И част от тези милиарди, отиват за създаването на качеството на конкретния бранд, неграмотнико. Не за рекламата. Работя с две марки на един и същи собственик, еднакви кройки, модели и цветове,  но с различни платове и качество на изработка, съответно с различна цена, глупи. Примера с купената евтино дреха е ясен, но нормално човек влиза в магазина и взема бранда от който вече е доволен, като Лебеда и дЖентълмена ти.   

"Просто съм достатъчно добре образован, за да бъда свободен, както е казал Джеферсън...

Абсолютно прави са, само невжият смята, че знае, но както подчертава Джеферсън, невежеството и свободата са несъвместими..." А ти си показал, въпреки че никога няма да го напишеш, Преливането от пусто в празно, ползването на цитати не на място и извъртането и направо наглото лъжене ме прави Анди голямата работа.         " Аха, супер е, супер смешен - "селски" снобар са фука, че е ходил в мол..."мишка, снимката не е от Мол, а от ресторант на хотел на морето, снима ме и сложи снимката момичето ми. Факта, че вече сигурно десети път ползваш нея да  ме уязвиш , показва твоето ниво в спора. Това за харесването от жените, е една такава дълга и непроверена, че по добре да не я почваме. Само да кажа, че и там съм убеден, че съм пред тебе, но това са недоказуеми неща. За теб разбрах, че имаш безкрайно време за губене на безсмисленият ти живот, при мен нещата са различни.                   "Силно подозирам, че ти не продаваш ширпотреба, а откровени евтини боклуци..." Аз съм пък направо убеден, че ти страшно преувеличаваш естеството на работата си и  ролята си в правенето на анализи. Мисля, че си служител средно ниво, но приемам на доверие.   Продължавай да не се напъваш и в следващия си пост към мен.       

Медии: служители на разузнаването откриха оръжие на НАТО в района на Белгород
Национална новинарска служба
Руските военни откриват много оръжия на Северноатлантическия алианс след напускането на украинската диверсионно-разузнавателна група от Нова Таволжанка, Белгородска област, съобщава РИА Новости, позовавайки се на разузнавач с позивна „Кара“.

По думите му заедно с колегите си е видял много изоставени чужди боеприпаси. Имаше и много жълти превръзки по земята. В частни къщи, където се намират диверсанти и стрелят по руските военни, се намират оръжия и боеприпаси.

По-рано изпълняващият длъжността губернатор на Херсонска област Володимир Салдо заяви, че генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг трябва да бъде съден във военен трибунал за доставка на оръжие за Украйна, съобщава Telegram каналът Радиоточка NSN

Експлозии в Кривой Рог и Одеса тази нощ

Експлозии отекнаха тази нощ и в Одеса на югозапад.

Системата за противовъздушна отбрана се е задействала, каза говорителят на областната военна администрация Сергий Братчук, цитиран от агенция Укринформ.

Тази нощ отекнаха експлозии и в Харков на североизток.

Към този момент въздушната тревога, обявена в 12 от 24-те украински области, вече е отменена в цялата страна, показват данните от системата за предупреждаване на населението.

Сирените виха около един час и половина, а в някои региони - два часа. Въздушната тревога остана в сила най-дълго в югозападната Одеска област.

Руските военни предотвратиха прегрупирането на украинските войници, съобщава ТАСС .

Това се случи в посока Запорожие. В резултат гаубицата и живата сила са унищожени. Отбелязва се, че украинските войници са провели разузнаване, открили са огън от артилерийски оръдия, опитали са да прегрупират силите си.

Руската артилерия унищожи гаубица Д-30, нанесе поражение на струпването на жива сила на противника, а руските системи за ПВО свалиха шест украински дрона.

Украйна увери, че Русия е понесла тежки загуби от началото на нейната контраофанзива. Киев отхвърля твърденията на Москва за нанесени катастрофални загуби и твърди, че украинската армия е дала много по-малко жертви от руската армия при своето настъпление.  Спорят и се надлъгват също кои са освободители и кои са окупатори.  Би било смешно  -ако не беше тъжно.

преди 12 минути, attj написа:

Украйна увери, че Русия е понесла тежки загуби от началото на нейната контраофанзива. Киев отхвърля твърденията на Москва за нанесени катастрофални загуби и твърди, че украинската армия е дала много по-малко жертви от руската армия при своето настъпление.  Спорят и се надлъгват също кои са освободители и кои са окупатори.  Би било смешно  -ако не беше тъжно.

Затова ли минираха кримският титан, понеже са увервни в победата си?

преди 9 часа, maxthon написа:

Един квадратен километър представлява площта, заградена от квадрат със страна 1 километър. А сега се пита в задачата в такъв случай при 100 кв/2 колко ще е страната на квадрата? Да повторя г-н късащ дипломи, че става дума за квадрат, а не за правоъгълник. Чак толкова да се правиш на неграмотен не бива......

преди 9 часа, BANKATA написа:

Опитах се да съм деликатен, ама ти не вдяваш и не вдяваш

В математаиката 1×1=1

2×2=4

100×100км (както ти го беше начертал) са си чисто и точно 10000кв/км.

лелееее :)  Тая макстонка мооооого зле :)

Как уби рашистката тролка . Да позная ли реакцията и ? - подминава и продъжлава с гьонсуратлъка си и матрософското отричане  и защита на рашистките простотии и геноцид.

:)

преди 6 минути, miro20 написа:

лелееее :)  Тая макстонка мооооого зле :)

Да не ви пуснат фитила и палите с 200.....

преди 6 минути, miro20 написа:

геноцид.

Геноцид ли? Къде го видя? Срещу мозъчните ти клетки може и да се извършва геноцид. Взимай мерки докато е време.

преди 19 минути, attj написа:

не само Украйна, а и рашистите сами признават и реват че... :

Цитат

Согласно опубликованной несколькими провоенными телеграм-каналами информации, десятки российских солдат погибли под обстрелом украинской артиллерии во время построения в ожидании приезда генерала. Так описали события телеграм-каналы "Рыбарь", "Старше Эдды", "Повёрнутые на Z войне", "Два майора" и "Zаписки мичмана Птичкина", совокупное количество подписчиков которых превышает три миллиона пользователей.

"Под Кременной трагический инцидент произошёл в одной из дивизий, что собиралась пойти в наступление. Два часа люди стояли толпой на одном месте и ждали, когда командир дивизии слово своё мотивирующее молвит... Вместо генерала военные дождались украинских РСЗО HIMARS и артиллерии" – так, к примеру, пишет о произошедшем телеграм-канал "Рыбарь".

преди 1 минута, miro20 написа:

не само Украйна, а и рашистите сами признават и реват че... :

Контранастъплението не е в Луганск......

преди 4 минути, maxthon написа:

Да не ви пуснат фитила и палите с 200.....

Премери ли с линийка 100-те кв/км ?

Осъзна ли най-накрая каква глупост беше написал.

току-що, BANKATA написа:

Запали ли с 200? Следващия път пак ще ти пусна фитилче....

преди 1 минута, BANKATA написа:

Осъзна ли най-накрая каква глупост беше написал.

Како ти казах за реакцията :giggle1:

Нощните удари на 15 юни.

В резултат на удари с крилати ракети и БЛА бяха поразени обекти в няколко региона на Украйна.
Пострадали са работилници, ремонтни работилници и складове за боеприпаси.

Бяха отбелязани пристигания в Кривой Рог, Одеса, Харков, Славянск-Краматорска агломерация, Сумска, Запорожка и Херсонска области.

Украинската противовъздушна отбрана, както обикновено, "свали всичко", а предприятията традиционно се взривиха,те свалиха 35 от 30-те изстреляни ракети, като единствените три,които успяха да преминат удариха  съответно болница, детска градина и старчески дом...

преди 2 минути, Coco1 написа:

Ватник-платен, заработваш ли

Точно в случая за това ше и орежат премиите ... :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.