Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, питам написа:

комплекс „Бук“ унищожи безпилотен летателен апарат тип „Синица“ и преносим зенитно-ракетен комплекс „Стрела“

Сериозно ??? с БУК ?? :)

преди 8 часа, maxthon написа:

Даже сега щели да използват чиповете от Леопардите и Брадлитата за да произвеждат перални и съдомиални.

От тези Леопарди ли ? :)  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, kosyo написа:

Някой анализатор на езика на тялото може ли да каже какво става тук?

С правилно озвучаване :

:) :) :) :) :)

И още един вариант :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 часа, andiay написа:

Тцъ, Шушинце...

Един единствен е трола в тази "комуникация" между нас и определено не съм аз, мхм...

Всичко в теб е тролско - визията, липсата на знания, агресивността, обидите, невъзможността да докажеш нито едно свое твърдение, фейкове, които ползваш като "аргумен", тоталната функционална неграмотност, прибягването до разваления винтоверт и т.н. и т.н....

Всичко това сочи само към един извод - трол....

Хайде дай да видим, колко са тези "някои дни" дет съм са "напъвал" да пиша?

Когато се появи в темата пишеше и в 4-ри часа сутринта, бре Шуши...

Позиция има всеки, това е лично право, както е лично право на всеки дали и кой да подкрепя или да не подкрепя....

Но ако наистина се вълнуваше, щеше поне малко от малко да се опиташ да провериш, какво от това, което ти представяш като "факт" е наистина факт, и кое от фактите, които ти посочват други, наистина са такива...

Щеше да се помъчиш да придобиеш поне базови познания по въпросите, които "коментираш", за да не прибягваш до разваления винтоверт...

Щеше, ако не бе простО трол и ако имаше природните дадености за подобни неща...

Няма нужда да си изстрадал и преживял нещо, което е изстрадал или преживял друг...

Просто е нужно да имаш глава, а не яйце на раменете си...

На практика, може да се каже, че изобщо не си живял, камо ли па, че живееш перфектно...

Още с раждането ти най-ценните човешки ресурси при теб са били загубени...

От там нататък това вече, не може да бъде наречено човешки живот...

Без значение на материално благосъстояние и лично усещане, което най-често превръща желаното в реално...

Роден Шушумитко, цял живот Шушумитко...

Безполезно съществуване...

Напъна се планината, роди мишка. Тролче, над 90 процента от писането ти не е свързано с темата, а другите са преливане от пусто в празно, "ако Путин не беше слаб стратег, война нямаше да има ". Хей така написано, не значи нищо. "Виновни няма" е наратива на руската пропаганда. Смешно човече, пак не си писал до късно , все тъй спокойно не се напъвай, пиши по темата и ме прави за смях.

А сериозно казано , ето това е тотално пълно лицемерие от военопрестъпника издирван от Хага :

Толкова военни престъпления , толкова безсмислени жертви на цивилни от рашисткия ботуш, толкова сринати градове и човешки трагедии по изцяло негова вина и на военната му шайка, , и има наглостта да се възмущава.

Пореден епичен гаф на пропагандата:

Кой първи ще открие какво не е наред?

преди 18 минути, miro20 написа:

хаха :)  Колко изводи може да си направи човек от едно изречение.

- рашистите са били изгубили токупирани територии ??? Не може да бъде... :) 

- рашистите започват контранастпление ? Че те отстъпвали ли са ? И как се води контранастъпление когато си агресор в чужда държава ?  Казва се атака и настъпление, а защитаващата се пострадала страна - Украйна провежда именно контранастъпление  :) 

Виждам колко зле ви се отразяват хубавите сутрешни вести пиленца златни денят едва сега започва а от глупавото ви контранастъпление което струва десет процента от бюджета на ЯТО епълен провал и няма никакъв успех .  Скъпаа ви техника се унищожава с лекота и никаъвнапредък а все още не сме настъпили с армията

преди 3 минути, питам написа:

Виждам колко зле ви се отразяват хубавите сутрешни вести пиленца златни денят едва сега започва а от глупавото ви контранастъпление което струва десет процента от бюджета на ЯТО епълен провал и няма никакъв успех .  Скъпаа ви техника се унищожава с лекота и никаъвнапредък а все още не сме настъпили с армията

Давай още от тия лакардии че са много забавни. За техниката -споко дедо казал че брадлитата ще ги възстанови, вчера казаха че в Чехия ще правят център за ремонти. Всичко е по ПЛАНА. Да ти дам ли плана на новото руZко APC ? Гледам и се чудя защо няма много неща по него. Едва ли е от санкциите

преди 34 минути, miro20 написа:

От тези Леопарди ли ?

E наистина ли не ти идва на акъла как може да се изфабрикува фейк като този?

преди 6 минути, kosyo написа:

За техниката -споко дедо казал че брадлитата ще ги възстанови, вчера казаха че в Чехия ще правят център за ремонти.

Дядо ще ги поправи бързо като докара още брадлита. Дядото ако не си го усетил вече е отдавна излетял в някаква друга реалност.

преди 1 минута, maxthon написа:

E наистина ли не ти идва на акъла как може да се изфабрикува фейк като този?

Ново съмнение , тук явно е заразно.Къде се губиш бре човек. Мисля че ще те зарежа заради новака. Виж какъв е упорит в копирането на текстове от боклучави сайтове, изглежда true believer.  Е малко се обърква ама то така е в началото, мисля че ще се развие постепенно и ще постигне истински висоти тук. Успех му пожелавам.

преди 2 минути, kosyo написа:

Виж какъв е упорит в копирането на текстове от боклучави сайтове, изглежда true believer. 

Не повече от теб разбира се.

преди 3 минути, maxthon написа:

Не повече от теб разбира се.

Е знаеш аз не съм някакъв критерии. Някой вчера и на интелектулец се пробва да ме обиди.

Верно ли вчера във видеото за деня на РуZия с армията и безаналогова техника имало кадри с "Москва"? Това след негъра с белия врат ... Плаче си за разстрел просто

преди 8 минути, kosyo написа:

Ново съмнение , тук явно е заразно.Къде се губиш бре човек

Сигурно пита с новите гащи.

преди 25 минути, kosyo написа:

Ново съмнение , тук явно е заразно.Къде се губиш бре човек. Мисля че ще те зарежа заради новака. Виж какъв е упорит в копирането на текстове от боклучави сайтове, изглежда true believer.  Е малко се обърква ама то така е в началото, мисля че ще се развие постепенно и ще постигне истински висоти тук. Успех му пожелавам.

Новака се въздържа за да не ни зарежеш всички в темата и за това не те закача детенце сладко. Вече започнах да ви опознавам и господина с острия език май ти е баща или чичо вуйчо жалко че ми се разсърди толкова бързо и затова ще внимавам с останалите. Не съм се запознал със кукумявката на който му е весело на моите скромни за сега коментари. И като се заговорихме днес ще гледаме ли от онези фантастични децки филмчета и няма ли такива с по дълга продължителност че тъкмо се настройвам да гледам филм а той свършил без да разбера за какво се разказва във филма направи по дълъг

преди 29 минути, bigiadri написа:

Сигурно пита с новите гащи.

Кукумявке, твоят съпартиец коко1 вчера рязко спря да ни показва картинки след моята поява и ти да не избягаш че не сме се запознали все още

преди 50 минути, kosyo написа:

Някой вчера и на интелектулец се пробва да ме обиди.

Никой освен теб не може да го направи това. Ти ще си го направиш сам при това качествено.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Напъна се планината, роди мишка. Тролче, над 90 процента от писането ти не е свързано с темата, а другите са преливане от пусто в празно, "ако Путин не беше слаб стратег, война нямаше да има ". Хей така написано, не значи нищо. "Виновни няма" е наратива на руската пропаганда. Смешно човече, пак не си писал до късно , все тъй спокойно не се напъвай, пиши по темата и ме прави за смях.

Шуши, колко до късно съм писал бре...

Всичко, което ти си писал няма никакво отношение към темата, а е "преливане от пусто в празно" - "Аз твърдя, че...", "Има анализи, че...", "Добри - лоши", и т.н., останалото е тъпи линкове към статии, от които в повечето случаи си прочел само заглавието...

И разбира се, гарнирано с "изяжте се русороби, боклуци, рашистки  тролове" и т.н. и т.н...

Всеки опит за някаква конкретика бива отбиван от теб с горните "епитети"...

Руската пропаганда твърди, че Запада е единствен виновник, съвместно с украинските нацисти...

Западната пропаганда твърди, че единственият виновник е Русия и най-вече Путин...

Не съществува пропаганда, която да твърди, че няма Виновни, а всичко е резултат от натрупването на грешни политически решения от всички замесени...

Ако четеше това, което ти се пише, преди да се втурнеш да отговаряш, и ако на раменете ти имаше глава, а не яйце, щеше да разбереш, че съм обяснил защо нямаше да има война днес, ако Путин не бе слаб стратег, още повече, че това периодично съм го писал вече повече от година...

Само че, това е "Ако", а то мирише и цапа гащите, реалността е друга - ти не четеш, а дори и малкото, което четеш, не го разбираш, защото на раменете си имаш яйце, а не глава...

Казах сто пъти вече (хипербола), че никога не се напъвам, дори и в тоалетната (хиперболизирана алюзия)...

А за смях се правиш самият ти сам, аз просто те окуражавам да го правиш...

В крайна сметка от раждането ти още е предопределено да ставаш само за присмех, копипусикетмаус тролченце....

Хайде тролвай си на воля и избивай натрупваните 50 години комплекси...

Vatnik_tears.jpg.08aa7d277ae861ce55020f89c24fa58a.jpg

преди 1 час, питам написа:

Новака се въздържа за да не ни зарежеш всички в темата и за това не те закача детенце сладко. Вече започнах да ви опознавам и господина с острия език май ти е баща или чичо вуйчо жалко че ми се разсърди толкова бързо и затова ще внимавам с останалите. Не съм се запознал със кукумявката на който му е весело на моите скромни за сега коментари. И като се заговорихме днес ще гледаме ли от онези фантастични децки филмчета и няма ли такива с по дълга продължителност че тъкмо се настройвам да гледам филм а той свършил без да разбера за какво се разказва във филма направи по дълъг

Още един танк фламбе:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1668509298148663297?s=20

Два екипажа украински бойни машини на пехотата се предадоха на руската армия край Авдиевка

ukrajina-vojska2938-640x427.jpg?_x_tr_sl

Според него командирът на един от взводовете на 110-та отделна механизирана бригада на въоръжените сили на Украйна се е свързал с руската армия в посока Авдиевка.

Той поиска медицинска помощ за ранените си войници, след като командването на бригадата отказа да се евакуира.

По време на преговорите командирът поиска да бъде осигурен безопасен коридор, тъй като предаването на останките от неговата част ще се извърши с всички стандартни въоръжения, включително и двата останали БМП-1.

Операцията е успешна, украинската армия е на територията на републиката.

Сред предалите се са 10 украински войници, някои от които са тежко ранени. На пострадалите е оказана цялата необходима медицинска помощ. Останалите се проверяват за съпричастност към извършване на военни престъпления.

По-рано украинският войник Дмитрий Дистион обясни предаването си в руски плен с думите "всичко това е прекалено". Според него войниците от въоръжените сили на Украйна не желаят да се бият и са много уморени да се бият.

преди 2 минути, glen написа:

Два екипажа украински бойни машини на пехотата се предадоха на руската армия край Авдиевка

ukrajina-vojska2938-640x427.jpg?_x_tr_sl

Според него командирът на един от взводовете на 110-та отделна механизирана бригада на въоръжените сили на Украйна се е свързал с руската армия в посока Авдиевка.

Той поиска медицинска помощ за ранените си войници, след като командването на бригадата отказа да се евакуира.

По време на преговорите командирът поиска да бъде осигурен безопасен коридор, тъй като предаването на останките от неговата част ще се извърши с всички стандартни въоръжения, включително и двата останали БМП-1.

Операцията е успешна, украинската армия е на територията на републиката.

Сред предалите се са 10 украински войници, някои от които са тежко ранени. На пострадалите е оказана цялата необходима медицинска помощ. Останалите се проверяват за съпричастност към извършване на военни престъпления.

По-рано украинският войник Дмитрий Дистион обясни предаването си в руски плен с думите "всичко това е прекалено". Според него войниците от въоръжените сили на Украйна не желаят да се бият и са много уморени да се бият.

Изпреварих те.... И видео пуснах дори

Бойни комари в действие:

https://twitter.com/markito0171/status/1668487147836305409?s=20

преди 2 минути, kosyo написа:

Изпреварих те.... И видео пуснах дори

Нека да се знае каква е истината на фронта, а не какво се опитват да ни лъжат платените соросоидални тролове тука.

току-що, vpvelev написа:

Нека да се знае каква е истината на фронта, а не какво се опитват да ни лъжат платените соросоидални тролове тука.

Е как... Нали трябва да пропагандира как всичко щяло да се ремонтира в съседни страни/ Независимо от това, че вече може и да видял как руснаците са стигнали до мястото от преди няколко дена с леопардите и брадлитата (Уралвагонзавод харесва това).

преди 2 минути, vpvelev написа:

Така де - както казах всеки войник от руска страна е с HD камера и мощен прожектор за да снима:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.