Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, bigiadri написа:

Ми защо трябва да съм съгласен с твоята  " истина" ? ВСИЧКИ /вие се знаете кои сте/ сте мизерници  и недоволни от вашия провален живот. Няма как да живееш ДОБРЕ и този ,който иска да ти развали добрия живот ,ти да го подкрепяш  ВЪЗТОРЖЕНО. Това е вашата истина . А да подкрепяте фашиста путлер е точно това ,вие живеете мизерно , неудачници сте и си го изкарвате на тези ,които искат да живеят мирно и спокойно БЕЗ ВОЙНИ и без РУСКИЯ ФАШИЗЪМ.Един транзистор ли беше , идиот ли беше ,тръгнал да ме убеждава че живеел сега добре. Или е идиот наистина ,или лъже като мисли ,че другите са идиоти за да му повярват - друго положение НЯМА. Жалка работа сте.

Прочети какво си написал пак. Една мисъл с две протипоположни тези.

Последно - сега добре ли живеем или лошо?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, bigiadri написа:

Ми защо трябва да съм съгласен с твоята  " истина" ? ВСИЧКИ /вие се знаете кои сте/ сте мизерници  и недоволни от вашия провален живот. Няма как да живееш ДОБРЕ и този ,който иска да ти развали добрия живот ,ти да го подкрепяш  ВЪЗТОРЖЕНО. Това е вашата истина . А да подкрепяте фашиста путлер е точно това ,вие живеете мизерно , неудачници сте и си го изкарвате на тези ,които искат да живеят мирно и спокойно БЕЗ ВОЙНИ и без РУСКИЯ ФАШИЗЪМ.Един транзистор ли беше , идиот ли беше ,тръгнал да ме убеждава че живеел сега добре. Или е идиот наистина ,или лъже като мисли ,че другите са идиоти за да му повярват - друго положение НЯМА. Жалка работа сте.

Ти добре ли живееш втази кочина която става все по зле със всеки изминал ден създадена от Евросъюза и НАТО

преди 5 минути, bigiadri написа:

Ми защо трябва да съм съгласен с твоята  " истина" ?

Истината не е твоя, моя или негова. Ти лъжеш, а друг е въпроса каква за нас е истината, но едно е ясно: Няма нищо общо с това къде се живее "най-добре". 

По-важно е, че ти не умееш да живееш по-добре от някои, и да смяташ, че твоята истина е меродавно, то това си е лъжа!!!

Останалото е твоя пропаганда, а не моя или негова!!! 

на 11.06.2023 г. в 10:54, Звяра!!! написа:

:giggle1:

DSC_3114-1100x733.jpg

18636-680x425.jpg

orig_22e882820f4161185253ed476ccee723.jp

Sam.jpg

tumblr_inline_pp3h51cxNT1s5vu5x_1280.jpg

343754692_1611643389345195_6336980200441

1471433661_15798_1.jpg

hizhi-se-prevrashtat-zamarsiteli-743.jpg

shutterstock_426187984_0.jpg?itok=-VQPuz

Приятна разходка! :giggle1:

Благодаря за пожеланието, дзверче...

Наистина бе приятна...

А безпричинното хилене предполагам знаеш признак на какво е...

Откриването на красотата е до очи и до знание къде да я търсиш...

Дори и в снимките, които си показал, моите очи виждат красотата, макар и поругана чрез боклуци, нахвърляни от други "боклуци"....

Но... не ме учудва, че точно ти свързваш разходка сред природата с подобни места...

Аз мразя боклука и в прекия, и в преносния смисъл на думата...

Затова ходя на места, където ходят по-малко "боклуци", които да си хвърлят боклука, където им скимне, а ходят повече "боклукчии" като мен, които бързо отстраняват боклука оставен от "боклуците" и не позволяват да се натрупва...

Вчера отстранихме една малка пластмасова бутилка, две кенчета и няколко опаковки и мокри кърпички...

Явно малко "боклуци" са ходили...

Ето ти клипче от мястото..

Е, не успяхме да стигнем до подножието на водопада, защото заваля...

Но... всяко зло за добро, казват хората....

Заради дъжда се нагледахме на саламандри (дъждовник, млечник), като този...

image.jpeg.3bf643d6183ae2517df5d3c66c47b7a0.jpeg

Ако те интересува, какво според мен е чиста природна красота, то виж в спойлера...

Spoiler

image.jpeg.55130baf14ce3471ad1957c15feb1e18.jpeg

image.jpeg.edae3ebe6d46d775af7ec3e5d4d81491.jpeg

image.thumb.jpeg.df7ddff41fce30cff6391ea605ee9e93.jpeg

Пресни, пресни фотоси от вчера...

Вирчето на средната снимка е дълбоко около метър и половина, но можеш да видиш и най-малкото камъче на дъното му...

Просто на това място ходят повече "боклукчии" като мен и по-малко "боклуци"...

Та, насладих се на красотата на природата в пълна степен, като не пропуснах да й се отблагодаря, че не ме е създала "боклук"...

на 11.06.2023 г. в 15:56, Митко Вълчев написа:

"Буквално - няма виновник..." Шизо.                             

Шушинце, написал съм, че там ще бъда поне до 5-6 часа, или до 17-18 часа следобед..." аве хахо, кво ми пука къде си?

Шуши, не си шизо бре, казах ти, лудостта се влияе от медикаменти, твоето не...

Затова и винаги ще бъдеш с когнитивен дисонанс и ще приемаш желаното за реално....

А на мен ко ми пукаше, кои магазини в Плевен ще посетиш и кво си плюскал в мола, докато домочадието ти се развихрило по магазините (типичният съвременен пасторал на тема "Селянчета посещават града", не случайно на този мол му викат в Плевен - гащническия мол)...

Е, тогава ти каза, че съм бил мишка, че не съм отишъл да видя Негово невежо величество как хапвал "Биг Мак" (с подобно нещо нормален човек не се хвали, но за невежия гащник това си е повод за хвалба)...

Е, сега аз ти казах къде ще бъда, ти отвърна, че щяло да ти отнеме три часа и аз ти обясних, че имаш на разположение поне 7 часа...

Сега ти мишка ли си, шушинце?

Ич не съм се и сещал за тебе, камо ли да "очаквам", някой гащник да се приближи, за да ми обяснява къв трол съм бил...

6 часа пълен релакс от глупаци, посредством прекрасна природа...

А ти гледам не си спрял да тролиш....

Ми то ко друго да прайш, като за всичко друго се иска поне малко акъл...

Та, такива ми ти работи, копипусикетмауси, благодарих на природата, че ме е пощадила, да не се превърна в недоразумение като теб...

А ето нещо, което има отношение по темата...

преди 23 минути, BANKATA написа:

Ще им помагат. Хората си изпълняват поетите ангажименти.

А Хартата на ООН и правата на милионите украински руснаци!?!    Кокич и Коковска работа са налице с НАТО.   Ленински комуноидни постижения.  Ватници...  Баяндеровски Нацита.

преди 1 час, bioid написа:

Някой да ви караше да изкарвате мечката от пещерата?

А знаеш ли как циганите опитомяват мечки? Слагат и халка на муцуната ,където е изключително чувствително място. Като дърпат   със синджир халката мечката ЛЮБЕЗНО прави кумбаци/сложни премятания/ Това МНОГО скоро ще стане и с руската мечка.Както казват самите руснаци всичко е по план!

преди 1 час, питам написа:

Никой съм карал на сила да ме чете да пише или цитира избора си е твой. Разбирам че не ти харесват фактите и истината но те са такива и вие освен да ги изкривяване във ваша полза друго не можете да направите. Твоя си работа дали ще ме блокираш или четеш

Виждам, че си новата ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА на руската трол школа в този форум или новите гащи на някоя залязваща СТАРА трол звезда. Е УСПЕХ в троленето.

преди 1 минута, bigiadri написа:

А знаеш ли как циганите опитомяват мечки?

А на теб известно ли ти е, че са под закрилата на Орнела Мути??? :) 

п.п.

От сутринта:

Преди няколко хиляди години | Вицовете.БГ | Смешни вицове до спукване

Вот как!!! :) 

на 11.06.2023 г. в 10:54, Звяра!!! написа:

Приятна разходка! :giggle1:

Я, ти ке се окажеш къ мой племенник. :) Па, вземи очисти България??? Или и ти кът Ауми ... все негативи да излъчвате ... :) 

Те, ти ... и ти къ моя Белчо-Зеленски не ке си намерите гадже, щото си на "държавна хранилка" явно ... :) 

п.п. Звер бил ... ма явно и ти си питомец на някой ... :) 

преди 46 минути, питам написа:

Ти добре ли живееш втази кочина която става все по зле със всеки изминал ден създадена от Евросъюза и НАТО

Да, определено живея по-добре отпреди 1989 г. 

преди 49 минути, питам написа:

преди 50 минути, vpvelev написа:

Последно - сега добре ли живеем или лошо?

Разбира се че в пъти по добре. Въпреки усилията на комунетата  които винаги са ни дърпали надолу .

Епогея на което бе жанвиденовия провал и обедняване на народа. И ВЪПРЕКИ тези ваши усилия, все пак кретаме напред .

И слава Богу - под шапката на НАТО и ЕС.

преди 1 час, vpvelev написа:

Приказки под шипковия храст в страната на Алиса ? :giggle1:

Правилната тактика - няма логистика и гориво, няма армия.

:yanim:

преди 10 минути, miro20 написа:

Разбира се че в пъти по добре. И слава Богу - под шапката на .....

Без коментар!

Знаеш ли кой е казал-заменете си абичката с белгийско пардесю!

Отмурзилки коментар не искам . И без това сте ни обявили за вражеска държава .

преди 56 минути, attj написа:

А Хартата на ООН и правата на милионите украински руснаци!?!    Кокич и Коковска работа са налице с НАТО.   Ленински комуноидни постижения.  Ватници...  Баяндеровски Нацита.

Какво за хартата ? Никой не я е нарушавал.

преди 19 минути, miro20 написа:

Епогея на което бе жанвиденовия провал и обедняване на народа.

Жан Виденовия провал и обедняване беше дело и спонсориран от твоя сегашен началник соросоидалния маниак. Защото Жан Виденов не го прие в кабинета си и му отряза държавната дотация на непеото му.

преди 21 минути, miro20 написа:

Разбира се че в пъти по добре.

В момента ти живееш много по-зле отколкото при социализма. Освен това в момента се заличава държавата ни и младите хора, т.е. бъдещето и. Може и да имаш някой лев да отидеш на море в Гърция или на екскурзия до Бахама мама, ама държавата ни загива.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Какво за хартата ? Никой не я е нарушавал.

Не им признават референдумите.  То и кой ги пита.   

преди 32 минути, parmobil написа:

Да, определено живея по-добре отпреди 1989 г. 

Така си мислиш. Или се самозалъгваш и те е срам да си признаеш че си по-зле. Ако само парите са за теб всичко тогава може и да си по-добре.

Сладка почивка след превземането на Берлин (+21).

https://twitter.com/parrot_soldier/status/1668304593774686221?s=20

Сега е момента за прекрасния живот с пенсия в прекрасния РуZки мир. Тия от Запада да се мъчат там.

преди 21 минути, vpvelev написа:

Така си мислиш. Или се самозалъгваш и те е срам да си признаеш че си по-зле. Ако само парите са за теб всичко тогава може и да си по-добре.

Работя отпреди 1989 г. и имам пряка представа. Спомените не са ми от роднини и "една жена ми каза на пазара".

Водихме този разговор, не помниш ли?

преди 35 минути, vpvelev написа:

Жан Виденовия провал и обедняване беше дело и спонсориран от твоя сегашен началник соросоидалния маниак. Защото Жан Виденов не го прие в кабинета си и му отряза държавната дотация на непеото му.

В момента ти живееш много по-зле отколкото при социализма. Освен това в момента се заличава държавата ни и младите хора, т.е. бъдещето и. Може и да имаш някой лев да отидеш на море в Гърция или на екскурзия до Бахама мама, ама държавата ни загива.

Айде да не ми казваш кога и колко добре съм живял :) :)

Пообиколил съм и през соца и сега, така че много ме съмнява дали можеш да се мериш и на стотна от личния ми опит. :hush:

Отделно не аз, а всякакви статистики показват къде е по добър стандарта на живот и към какво се стремят хората.

И само това е достатъчно да се видите какви фейкомети , тотални лъжци и продажници сте вие , рашистите.

По темата :

🇺🇦💥💪 За неделю контрнаступления ВСУ освободили уже 7 населенных пунктов и продвинулись на флангах Бахмута. «Это только начало», — говорят военные эксперты.

Вот итоги первых дней украинской контратаки на трех участках фронта:
🔺 Запорожская область: освобождены Лобковое, Новодаровка, Левадное.
🔺 Донецкая область: освобождены Благодатное, Нескучное, Сторожевое, Макаровка.
🔺 Фланги Бахмута: только за последние сутки украинские военные продвинулись (https://www.pravda.com.ua/rus/news/2023/06/12/7406441/) на расстояние от 250 до 700 метров.

ВСУ пытаются встречными ударами срезать Веремеевский выступ между Гуляйполем и Угледаром, объяснил «МО» израильский военный эксперт Давид Шарп.  «Это логичное направление атак, — говорит он о боях на этом участке. — можно наносить фланговые удары с подконтрольной территории. К тому же там находится стык зон ответственности двух российских группировок — можно сыграть на их плохом взаимодействии. Что мы и видим по успешному продвижению ВСУ».

«Атаки на других участках фронта, пусть даже менее успешные, связывают российские резервы, — отмечает Шарп. — А основную часть своей «Гвардии наступления» Украина еще в бой не вводила».

В отличие от осеннего наступления в Харьковской области, продвижение  идет сравнительно медленно, так как россияне успели создать до трех линий обороны, указывает в беседе с «МО» полковник запаса ВСУ Роман Свитан.

«Сейчас приходится прогрызать эту укрепленную оборону. Искать в ней слабые места, чтобы сконцентрировать там силы и добиться прорыва на всю глубину, — констатирует он. — Атаки идут одновременно на 5-6 перспективных направлениях. Позже будут выбраны 2-3 направления для ввода свежих резервов. Так что это только начало настоящего наступления».

преди 30 минути, vpvelev написа:

Само верните на партията живееехте добре, затова плачеш по цял ден за соца

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.