Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, omnion написа:

Да това са мои профили без първия. :yanim:

Защо имаш повече профили от колкото ти трябват? На нормалните хора им стига по един профил. Вярно ли е, че някога си питал във форума дали може да вкараш в банята си 100 килограмово прасе и да го заколиш там?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, omnion написа:

Приятелка ми е. :help:

Каква по-точно приятелка?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е, аз я познавам по почерка

Сигурен ли си, помисли си пак.:popcorn2:

току-що, Гражданин написа:

Каква по-точно приятелка?

След смяната на пола ще да е станала работата

преди 2 минути, Гражданин написа:

Защо имаш повече профили от колкото ти трябват? На нормалните хора им стига по един профил. Вярно ли е, че някога си питал във форума дали може да вкараш в банята си 100 килограмово прасе и да го заколиш там?

Бъркаш килограмите, 150 беше и го заколих.:help:

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Зверо пак си прави шеги ма не се усещате  :D

Зоро е в отпуска,  отиде на море.:party4:

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Ало, личните чатове другаде

Поздрав от Урожайное за Косьо и неговите дрони

FB_IMG_1692181179163.jpg

Винаги става така - отстъпихме, ама храбро им разказахме играта..

На мен ми е много интересно как така украинците имат видео от моста - от онова с катера дето се забива в него. Дори руZНаците не са пускали такова нещо..

току-що, omnion написа:

Бъркаш килограмите, 150 беше и го заколих.:help:

Ужас! 🐷 Значи си садист? Не всеки може да заколи прасе в банята си. Това почва да обяснява много неща за теб и мненията ти за Народния съд, комунизма, войната в Украйна и т.н..

Още си е там.
Знам.... На сайта на инвеститор - този стожер на информацията за атомна енергетика. Информацията на сайта на агенцията е съвсем друга.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ужас! 🐷 Значи си садист? Не всеки може да заколи прасе в банята си. Това почва да обяснява много неща за теб и мненията ти за Народния съд, комунизма, войната в Украйна и т.н..

Нещо по темата имаш ли да казваш, че не ми се четат тъпотиите ти?

Нещо по темата имаш ли да казваш, че не ми се четат тъпотиите ти?

По темата съм говорил надълго и нашироко, а току-що анализирах включително и защо твоята роля в нея е такава. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

По темата съм говорил надълго и нашироко, а току-що анализирах включително и защо твоята роля в нея е такава. 

Щом нямаш какво да кажеш, хубав ден.

Щом нямаш какво да кажеш, хубав ден.

Мога да кажа нещо, но ми задай истински въпрос по темата. 

преди 3 часа, Flashback написа:

Подоляк ако си мисли, че е някакъв фактор да решава дали ще и няма да стане, който плаща - той поръчва музиката!

Западът не може да чака вечно влачещата се като костенурка украинска "контраофанзива" .... всеки месец Украйна струва милиарди на намиращия се в тежко финансово положение Запад, особено ЕС. Пенсии, заплати в държавния сектор, ремонти, оръжия и т.н., всичко се плаща от нас, европейските данъкоплатци, щото украинците каквото имат отива за войната, както сами признаха неотдавна и пак не им стига. 

Така че, няма кой да чака Кокаински, Залухани и сие да си играйкат на контраофанзиви .... тия колосални средства не падат от небето.

Антъни Блинкен вчера пак изпадна в истерия и обвини Конгреса, че не отпуска нови 24 млрд. долара за украинската черна дупка.

Всички предишни Lend-Lease са опукани.

Ма нали Запада целеше удължаване на войната ? Чудя се, ще ви спуснат ли опорки, които не си противоречат с предишната, преди края на войната? :giggle1:

преди 37 минути, omnion написа:

Казах нещо, аз съм Грухи биоса а зад този профил стои дама.

Стига лъга бе Дими

В тази връзка кой е силния пол? Просто ми е любопитно - не е нужно да се навлиза в подробности.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Рашистите бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааатттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!

да не бягат в кръг

все на едно място

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Ма нали Запада целеше удължаване на войната ? Чудя се, ще ви спуснат ли опорки, които не си противоречат с предишната, преди края на войната? 

Явно в твоята глава е пълна каша от опорки и нещо пак не си разбрал.

Западът не твърдеше ли, че Путин иска война на изтощение, дори си спомням едно интервю с директора на ЦРУ Уилям Бърнс, който се срещна в края на миналата година в Турция със Сергей Наришкин, ръководител на Службата за външно разузнаване и каза следното:

Директор на ЦРУ: Путин е твърде уверен, че може да смила Украйна и да спечели война на изтощение

Докато войната в Украйна навлиза във втората си година, директорът на ЦРУ Уилям Бърнс каза, че руският президент Владимир Путин е "твърде уверен" в способността на своята армия да накара Украйна да се подчини.

Бърнс, в телевизионно интервю каза, че ръководителят на руските разузнавателни служби Наришкин е показал на срещата им през ноември в Анкара "чувство на самонадеяност и високомерие", което отразява собствените вярвания на Путин, "че той може да накара времето да работи за него, че той вярва, че може да смели украинците, че той може да измори САЩ и нашите европейски съюзници, че политическата умора в крайна сметка ще настъпи."

Бърнс също каза, че Путин подценява решимостта на САЩ да подкрепят Украйна за дълъг период от време, като каза, че според неговия опит мнението на Путин е, че американците имат "разстройство с дефицит на вниманието и в крайна сметка след натрупаната умора ще изоставят Украйна". 

https://spectrumnews1.com/ma/worcester/news/2023/02/26/cia-director--putin-too-confident-he-can-grind-down-ukraine

преди 40 минути, maxthon написа:

Знам.... На сайта на инвеститор - този стожер на информацията за атомна енергетика. Информацията на сайта на агенцията е съвсем друга.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Много си зле. До скоро си мислех че това е част от троленето ти, но преди месец се убедих че не "театър", а си си такъв.

Няколко пъти ти казах че в сайта на МААЕ пише че има теч в парогенератора на първи контур, ти...инвеститор, та инвеститор.

Нали ъи дадох два линка от сайта на МААЕ преди 3 дни.

Бати птицата си.

Косенце

Руснаците имат правило да не пускат нищо. Пускат частни канали които си плащат.

Но в Крим е приключено с тая рекламна далавера. Ако искаш 3 години и глоба - пускай запис по CNN

Новини от Германия:

Цитат

Според Държавната статистическа служба на Германия, броят на фалитите на компании се е увеличил с 32,3% през първата половина на 2023 г. в сравнение със същия период на предходната година. 

Така че не казвайте, че санкциите не работят.😝

Off topic: След като стана ясно, че не съм Грухан, държа да отбележа, че не съм и "дама Сирена".

Приемете факта, че съм нов във форума, нямам предишни регистрации и никога преди не съм писал в този форум! Това е самата истина!

Глобалното богатство, измерено в лични активи, вариращи от недвижими имоти до акции, ще нарасне с 38 процента до 2027 г., движено главно от нововъзникващите пазари. Това показва проучване, публикувано от Credit Suisse и UBS.

Годишният доклад за глобалното богатство, който оценява богатството на 5,4 милиарда възрастни в 200 пазара, показва, че глобалното богатство ще достигне 629 трилиона долара през следващите пет години.

През 2022 г. се наблюдава първият спад на нетното глобално богатство на домакинствата след световната финансова криза през 2008 г. 

Най-голямо увеличение на богатството през миналата година е регистрирано в Русия, Мексико, Индия и Бразилия. Докладът прогнозира, че богатството в развиващите се икономики, включително страните от БРИКС – Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка – ще нарасне с 30 процента до 2027 г., пише БГНЕС.

Очаква се по-нататъшният растеж на нововъзникващите пазари да допринесе за намаляване на глобалното неравенство в богатството през следващите години. Взето индивидуално, това означава, че един възрастен е бил с 3198 долара "по-беден" до края на миналата година.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.