Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, BANKATA написа:

Няколко пъти ти казах че в сайта на МААЕ пише че има теч в парогенератора на първи контур,

И така междувременно започна и с теч от първи към втори. После се оказа, че и радиоактивна вода имало във втори. Това са все твои думи, където така и не показа къде си ги прочел на сайта на агенцията.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, maxthon написа:

И така междувременно започна и с теч от първи към втори. После се оказа, че и радиоактивна вода имало във втори. Това са все твои думи, където така и не показа къде си ги прочел на сайта на агенцията.

Казах ти че трябва да имаш някакви базови познания за да разбереш какво пише в изказването на МААЕ.

САЩ готвят нова пандемия чрез мутиращи вируси

Началникът на войските за радиационна, химическа и биологическа защита на Руската федерация Игор Кирилов предупреди, че САЩ готвят нова пандемия чрез мутиращи вируси. 

"Следващата стъпка на Съединените щати, за да изпълнят стратегическите си планове за установяване на глобален биологичен контрол, беше създаването на Службата за политика за готовност и реакция при пандемия. Предполага се, че новата структура ще отговаря за определянето на курса и координирането на действия за борба с известни и неизвестни биологични предизвикателства, включително патогени, които биха могли да предизвикат нова глобална извънредна ситуация", заяви Игор Кирилов, цитиран от ТАСС.

По думите му САЩ търсят вирусни мутации, с които да създават "кризисни ситуации от биологичен характер". 😕

току-що, BANKATA написа:

Казах ти че трябва да имаш някакви базови познания за да разбереш какво пише в изказването на МААЕ.

Питам те къде на сайта на агенцията прочете за протичане от първи към втори контур? Там много добре си пише къде и какъв е теча. Ако имаше теч като този, за който спекулираш щеше да го пише изрично, че е такъв. Единственото място, където пишеше за такъв тип теч беше в Инвеститор и според мен лъжат.

преди 3 минути, maxthon написа:

Питам те къде на сайта на агенцията прочете за протичане от първи към втори контур? Там много добре си пише къде и какъв е теча. Ако имаше теч като този, за който спекулираш щеше да го пише изрично, че е такъв. Единственото място, където пишеше за такъв тип теч беше в Инвеститор и според мен лъжат.

А къде е парогенератора бре ?

Където е топлообмена между двата контура. 

Казах ти, отиваш в ТУ, намираш дебелите книги и четеш.

Аман от дървени философи, прочели десет реда в гуугъл за пет минути.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Където е топлообмена между двата контура. 

Е това означава ли, че задължително има теч към втори контур на радиоактивна вода след като не са отчетени нива на радиация извън първи контур?Теча си е изцяло в първи контур и с привеждане на реактора към студено състояние теча ще бъде локализиран и поправен. А ти продължавай да си четеш инвеститорчета и тем подобни пишман медии и да си интерпретираш писанията на агенцията както ти е удобно. Теч към втори контур няма и е напълно ясно написано на страницата на агенцията.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е това означава ли, че задължително има теч към втори контур на радиоактивна вода след като не са отчетени нива на радиация извън първи контур?Теча си е изцяло в първи контур и с привеждане на реактора към студено състояние теча ще бъде локализиран и поправен. А ти продължавай да си четеш инвеститорчета и тем подобни пишман медии и да си интерпретираш писанията на агенцията както ти е удобно. Теч към втори контур няма и е напълно ясно написано на страницата на агенцията.

И къде в първи?

Хайде обясни ми щом ги разбираш нещата. 

преди 15 часа, maxthon написа:

...

Е това е за да може оня къде само вие "това село нашооооооо", "онова село нашооооооо" да види по-добре.

Знам ли... За г-н инж. Велев некак ми не дреме... Он е първи на тампона...  грижа ме е за Филипов, че е последен... (засега)...

Но пък... мое наистина последните да(ще) станат първи,  а първите – последни... (Матей 20:16) ... тъй че... май ше го мисля и  г-н инж. Велев... мхм

image.jpg

Всички нови профили са мои.  Не разпознавали стила ми , моля ви се . :biggrin:

Киро Н.  го направих специално да вадя Душата на косю , щот ма блокира и не ме чете , като го бия :D

С "Флаша " чак от Швеция са регнах , да ви нося новините отдалече . 

Ей , нямате угодия , ей .... :burger:

преди 1 час, AAUUXX написа:

А което, заведе ли на море ?

Наздраве от плажа. 

image.png.a4bc11c2fe2816f5cb1ba28bd5f8f668.png

:cheers:

преди 1 час, BANKATA написа:

Хайде обясни ми щом ги разбираш нещата.

Не се прави на много чел дебелите книги(не става само с четене), а обясни как теч към втори контур ще се случи без повишение на радиационния фон? Къде е теча в първи е много добре написано. Нататък с измислиците има радиоактивна вода във втори контур са си изцяло твои и никъде не пише такова нещо.

преди 9 минути, maxthon написа:

Не се прави на много чел дебелите книги(не става само с четене), а обясни как теч към втори контур ще се случи без повишение на радиационния фон? Къде е теча в първи е много добре написано. Нататък с измислиците има радиоактивна вода във втори контур са си изцяло твои и никъде не пише такова нещо.

Има подобрение. Преди 4 часа твърдеше че никъде не е писало за теч.

Обяснихти го най-малко два пъти, как и защо. 

ПП: още чакам да ми обясниш къде е теча.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Има подобрение. Преди 4 часа твърдеше че никъде не е писало за теч.

Никъде не пише за такъв тип теч за който спекулираш. Не съм казал, че няма теч. Като гледам тук как четеш да ме извиняваш, но по същия начин си чел и дебелите книги с които се хвалиш.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Обяснихти го най-малко два пъти, как и защо.

Чети дебелите книги е доста добро обяснение не мислиш ли?

преди 4 минути, BANKATA написа:

ПП: още чакам да ми обясниш къде е теча.

В първи контур си е изцяло там. Няма никакво изтичане към втори. Още по-малко радиоактивна вода във втори.

преди 2 минути, maxthon написа:

Никъде не пише за такъв тип теч за който спекулираш. Не съм казал, че няма теч. Като гледам тук как четеш да ме извиняваш, но по същия начин си чел и дебелите книги с които се хвалиш.

Хайде напиши къде е теча де!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Хайде напиши къде е теча де!

Е колко пъти да ти се казва, че е в първи контур и не е излизал от там?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Поне да беше видял къде се намира село Таврия и как изведнъж украинците са се телепортирали на 15-20 км от линията на съпрокосновение в района.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е колко пъти да ти се казва, че е в първи контур и не е излизал от там?

Къде в първи?

Защо не напишеш тази малка подробност. 

Не ти ойдисва нали?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.