Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Балтийският лимитроф Естония = гаранции за сигурност!? 🤡🤣🤡

Цитат

Естония планира да предостави своите гаранции за сигурност на Украйна, каза ръководителят на естонското външно министерство.

Сетих се за тази карикатура:

FmBmVAsWYAA0fFz.jpg.46e3497a99ca25e872995b0e5a177b9a.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Филипов написа:

Какво още дъвчете бе? Кое какъв контур е няма значение, след като не изтича радиация. Все пак темата е за войната, 

В този клип се твърди че руснаците им е писнали и са затворили тунела за снабдяване с оръжия през Карпатите.

Аварията в АЕЦ-а е реултат на войната.

ПП: каква война нали ви е забранено да се използва тази дума.

Каква авария в какъв АЕЦ? Кое как ще наричам си е моя работа. Както онова безполово говорещо нещо, което Саня първи пусна.

току-що, BANKATA написа:

Аварията в АЕЦ-а е реултат на войната.

Как по-точно? Понеже руснаците като хората проектирали и построили този реактор не знаят как да го поддържат и ремонтират? Дано не се окаже, че си завършил и курс по причинно-следствени връзки (дано не е в ТУ) и да обясниш как ако Путин не беше нахлул и нямаше Аец да аварира. А както вече и обясних проблема вероятно вече се работи по него ако не и разрешен.

преди 16 минути, maxthon написа:

Първо трябва да се установи дали има аргументация. Когато кажеш "Ти не разбираш", това не е аргументация. Аргументация е да покажеш защо.

Ти имаш проблем с кукички и закачена стръв на тях.

Над фалшиви новини няма какво да се размишлява. Достатъчно е да се провери агенцията стигнала до този извод къде има офиси. Тоест е направила едно много голямо свободно съчинение що се отнася специално за Русия.

Сега ще ме караш пак да пускам Warcraft.

Стани технипески грамотен и ще разбереш аргументацията ми.

преди 4 минути, maxthon написа:

Как по-точно? Понеже руснаците като хората проектирали и построили този реактор не знаят как да го поддържат и ремонтират? Дано не се окаже, че си завършил и курс по причинно-следствени връзки (дано не е в ТУ) и да обясниш как ако Путин не беше нахлул и нямаше Аец да аварира. А както вече и обясних проблема вероятно вече се работи по него ако не и разрешен.

Думнаха стената и оставиха язовира с пробленно охлаждане.

преди 4 минути, Филипов написа:

Каква авария в какъв АЕЦ? Кое как ще наричам си е моя работа. Както онова безполово говорещо нещо, което Саня първи пусна.

Тази което констатираха хората от МААЕ.

Само двамата ли сте. Извикайте още пак ще се изложите.

преди 2 минути, maxthon написа:

Руснаците и реактора в Чернобил бяха проектирали, нали?  И после всички реактори от този тип бяха преработени. Защо, maxthon?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Стани технипески грамотен и ще разбереш аргументацията ми.

Е то аргументация няма. Да повторя - няма. Единственото, което повтаряш само е, че "Ти не разбираш". Това аргументация ли му казваш?

преди 3 минути, maxthon написа:

Е то аргументация няма. Да повторя - няма. Единственото, което повтаряш само е, че "Ти не разбираш". Това аргументация ли му казваш?

Ако беше технипески грамотен щеше да разбереш преди 3 дни. Явно си и функцуонално неграмотен за да разбервш какво ти пиша.

То това с квадрантите километри май го доказа де.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Думнаха стената и оставиха язовира с пробленно охлаждане.

Идеално и на тази кукичка си се хванал.....

току-що, BANKATA написа:

Ако беше технипески грамотен щеше да разбереш преди 3 дни. Явно си и функцуонално неграмотен за да разбервш какво ти пиша.

Написа, че във втори контур има радиоактивна вода. Нещо, което никъде не го пише. Даже напротив. Точните думи от агенцията бяха, че няма радиоактивно изтичане в околната среда. А изтичане в околната среда означава радиоактивността да напусне първи контур, който сам каза, че е направен за да си стои радиацията само в него. Тоест извода от всичко е, че казаното от теб наличие на радиоактивна вода във втори контур е лъжа. Защо лъжеш г-н читател на дебели книги?

преди 13 минути, parmobil написа:

Руснаците и реактора в Чернобил бяха проектирали, нали?  И после всички реактори от този тип бяха преработени. Защо, maxthon?

Да напомня, че в момента говорим за ВВЕР. Защо може да ти отговоря когато започнем да обсъждаме РБМК.

преди 26 минути, maxthon написа:

Аз, за разлика от теб, не цитирам избирателно!

Понеже руснаците са проектирали?

Проектират реактор и преправят после. Нещо да лъжа?

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз, за разлика от теб, не цитирам избирателно!

Понеже руснаците са проектирали?

Проектират реактор и преправят после. Нещо да лъжа?

Както и да те цитирам е все едно. Отговарям ти по същество на целия пост. В момента не говорим за този тип реактори. Можеш да си спестиш въпросите. Няма да ти бъде отговорено поради простата причина, че изменяш темата. Ако има какво да кажеш за ВВЕР може да заповядаш.

Както и да те цитирам е все едно. Отговарям ти по същество на целия пост. В момента не говорим за този тип реактори. Можеш да си спестиш въпросите. Няма да ти бъде отговорено поради простата причина, че изменяш темата. Ако има какво да кажеш за ВВЕР може да заповядаш.

Защо?

Неудобен ти е факта ли?

преди 44 минути, Flashback написа:

Балтийският лимитроф Естония = гаранции за сигурност!? 🤡🤣🤡

Сетих се за тази карикатура:

FmBmVAsWYAA0fFz.jpg.46e3497a99ca25e872995b0e5a177b9a.jpg

Когат се бориш срещу нацистите, докато пускаш анти-семитски карикатури :giggle1:

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз не изменям темата! Ти казваш : "Понеже руснаците като хората проектирали и построили този реактор не знаят как да го поддържат и ремонтират?"

Ерго - те си знаят работата.

Аз казвам - не си я знаят и давам пример.

преди 5 минути, parmobil написа:

Аз не изменям темата! Ти казваш : "Понеже руснаците като хората проектирали и построили този реактор не знаят как да го поддържат и ремонтират?"

И ти се включваш без да се усещаш, че става дума за различни типове реактори. В Запорожие има инсталирани ВВЕР. Ако има какво да кажеш за тях заповядай. Иначе не разводнявай темата.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Защо?

Неудобен ти е факта ли?

Е аз обяснявам защо, ти търсиш някаква друга причина. Що за идиот си, че не можеш да прочетеш две думи български език? Намери ли къде пише за радиоактивната вода във втори контур?

преди 1 минута, maxthon написа:

.

Е аз обяснявам защо, ти търсиш някаква друга причина. Що за идиот си?

Слизам ти на нивото че да ме разбереш.

преди 5 минути, maxthon написа:

И ти се включваш без да се усещаш, че става дума за различни типове реактори. В Запорожие има инсталирани ВВЕР. Ако има какво да кажеш за тях заповядай. Иначе не разводнявай темата.

Какво като са различни? Ти ми даваш пример за безгрешността на проектанти и конструктори, нали? Аз казвам, че стават грешки.

Пак ли да те цитирам?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Слизам ти на нивото че да ме разбереш.

Е дай да слезем на ниво втори контур и как радиоактивната вода, която явно все още си сигурен, че е там (поне не съм видял да се отречеш от собственото твърдение) коресподира с констатацията на агенцията, че няма изтичане на радиация в околната среда?

преди 1 минута, parmobil написа:

Какво като са различни? Ти ми даваш пример за безгрешността на проектанти и конструктори? Аз казвам, че стават грешки.

@BANKATA ето ти го човека да го пратиш да чете дебелите книги.

преди 58 минути, Филипов написа:

Както онова безполово говорещо нещо, което Саня първи пусна.

а ти от кой пол си - след като харесваш МЪЖЕ с розови блузки - вероятно няма да отговориш, защото те е срам от себе си - вероятно си това нещо което обвиняваш другите

преди 58 минути, Филипов написа:

безполово говорещо нещо,

преди 4 минути, maxthon написа:

Е дай да слезем на ниво втори контур и как радиоактивната вода, която явно все още си сигурен, че е там (поне не съм видял да се отречеш от собственото твърдение) коресподира с констатацията на агенцията, че няма изтичане на радиация в околната среда?

@BANKATA ето ти го човека да го пратиш да чете дебелите книги.

Пореден клинч. За нищо не защити позиция. Само ре-въпроси. Един път даде линк и отиде в "кофите"

И там пак ще се върнем бъди сигурен. 

Ама дай по другата тема сега че ми стана по-интересна.

преди 3 минути, BANKATA написа:

И там пак ще се върнем бъди сигурен. 

Ама дай по другата тема сега че ми стана по-интересна.

Вече трябва да ти е станало ясно, че когато се говори с мен за нещо няма давай по другата тема. Независимо колко ти е интересно. Интересно ще е да съобщиш по стандартите за ядрена безопасност какво означава констатацията на агенцията, че няма изтичане на радиация в околната среда.

преди 4 минути, parmobil написа:

Пореден клинч. За нищо не защити позиция.

Колко пъти да ти повтарям, че говорим за ВВЕР?

преди 9 минути, maxthon написа:

Вече трябва да ти е станало ясно, че когато се говори с мен за нещо няма давай по другата тема. Независимо колко ти е интересно. Интересно ще е да съобщиш по стандартите за ядрена безопасност какво означава констатацията на агенцията, че няма изтичане на радиация в околната среда.

Колко пъти да ти повтарям, че говорим за ВВЕР?

Само затвърждаваш мнението ми за теб -  гола вода и кал в ушите си, но не се отказваш.... като истински комунист :)

Това е 2-рата част от видеото дето не мога да пусна заради РЕБ-а (майтап):

С такова нещо може да получиш волфрамово отравяне на кръвта - първа степен

Извадиха от играта големия топ:

Хайде на дрончетата че не останаха:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.