Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Coco1 написа:

Kаква държава какво нещо :giggle1:

Руската икономика расте и увеличава своя инструментариум. Вече можете да си купите хляб на кредит!

Може да бъде изображение с багета и текстово съобщение

Кой е източник на този фейк!?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Flashback написа:

Мосейково :)

преди 2 минути, Flashback написа:

Нали уж беше ходил до Русия? Нека позная, там не си влизал в супер маркет.

преди 1 минута, Гражданин написа:

И прасето много обичаше транссексуалисти! Браво! Не си се променил!

Темата е за войната в Украйна, разбирам че те влекат прасета и кочини но тук не е мястото и на нас не ни е приятно да четем за твоите прасешки интереси. 

преди 10 минути, BANKATA написа:

Ти не мълчиш, ти си се излагаш като тъпа п***.

Начина да докажеш, че се излагам не е само да се изхвърлиш, че го правя. Или казано иначе - Ти се излагаш, защото се излагаш. Покажи на какво си се научил от тези дебели книги. Кажи как има радиактивна вода във втори контур без да има промяна във фона там.

току-що, omnion написа:

Темата е за войната в Украйна, разбирам че те влекат прасета и кочини но тук не е мястото и на нас не ни е приятно да четем за твоите прасешки интереси. 

Кои сте вие руските ботове от интерната

преди 3 минути, maxthon написа:

Начина да докажеш, че се излагам не е само да се изхвърлиш, че го правя. Или казано иначе - Ти се излагаш, защото се излагаш. Покажи на какво си се научил от тези дебели книги. Кажи как има радиактивна вода във втори контур без да има промяна във фона там.

Погледни някплко страници на зад. 

Съфорумци, отново да ви напомня, че използването на "argumentum ad hominem" (аргумент към човека), подчертано лична нападка, която няма нищо общо с темата на разговора, показва единствено безсилие и безпомощност да водите дискусия и да защитите тезата си. 

Използването на "argumentum ad hominem", когато нямаш смислени аргументи по дадена тема, е присъщо за нискоинтелигентни индивиди!

Погледни някплко страници на зад. 
Освен да ме пратиш да чета някакви дебели книги, друго не направи. Излей това знание от тези книги и кажи как няма промяна в радиационния фон при все, че има теч към втори контур.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 46 минути, maxthon написа:

Даже му се радвам как се чуди как да мълчи (вече и написах като какво).

Не знам човек. Единия от 2-мата още търси къде да прочете нещо и определено стои неусточиво. И знаеш ли - опасявам че това си ти.

Между другото видя ли това за клъстерните боеприпаси дето уж не ги ползвали твоите хора (според теб) , а пък те опровергаха (отново) че ги ползвали от ден 1. Определено не ти върви и пак си олекна рязко. Не че ти казвам нещо ново, но мисля че съм длъжен да ти го кажа :) Само с добри чувства виждаш.

преди 6 минути, Flashback написа:

Съфорумци, отново да ви напомня, че използването на "argumentum ad hominem" (аргумент към човека), подчертано лична нападка, която няма нищо общо с темата на разговора, показва единствено безсилие и безпомощност да водите дискусия и да защитите тезата си. 

Използването на "argumentum ad hominem", когато нямаш смислени аргументи по дадена тема, е присъщо за нискоинтелигентни индивиди!

Много ми харесва, че продължаваш да ползваш "списъка с логически грешки", за да изтъкваш неща с поучителен тон.

на 31.01.2023 г. в 19:26, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Путин не е император, нито диктатор. Путин не е фашист или нацист. Твърдението, че Путин е фашист, е основано на логически погрешно понятие, познато като Reductio ad Hitlerum.

Времето за горските пожари и тези в селата е дошло:

Само защото РЕБ-а е работил не мога да ви пусна едно видио от тренировъчен лагер. Цяла ракета за 18 човека похабиха.. И не стига това ми пуснах и 2-ра за сградата.

Малко кофти се получи - тренировката рязко приключи и нещата станаха истински, докато залягаха за стерлба по мишени. Да не би това да е било тренировка за украинците? Не бях се замисли за това..  Нищо не е останало на украинците вече и стрелят с каквото намерят ..... ужас губим я тази война. Който не вярва - да види какво е пуснал същия акаунт

преди 18 минути, maxthon написа:

Освен да ме пратиш да чета някакви дебели книги, друго не направи. Излей това знание от тези книги и кажи как няма промяна в радиационния фон при все, че има теч към втори контур.

Обясних го няколко страници на зад. Поне два пъти.

Обясних го няколко страници на зад. Поне два пъти.
Давай пак, че освен да видя как ме пращаш в ТУ, друго не съм видял. Сега ще е добре да си самоцитираш обяснението от преди няколко страници.

преди 6 минути, maxthon написа:

Давай пак, че освен да видя как ме пращаш в ТУ, друго не съм видял. Сега ще е добре да си самоцитираш обяснението от преди няколко страници.

И защо мързела ти да преровиш последните страници трябва да се стоварва върху мен да обяснявам нещо което съм направил.

преди 10 минути, Киро Н. написа:

Косьо и други дронове използвате

Важно е да има погребения - вдигат духа в армията

https://t.me/rybar/50803

Админите са докачливи на тема трупове. Внимавай следващия път.

Трябва ли да страдам и за за този дрон ако го думнат случайно?

преди 8 минути, BANKATA написа:

И защо мързела ти да преровиш последните страници трябва да се стоварва върху мен да обяснявам нещо което съм направил.

Щом говориш с него си виновен по подразбиране. Само да те предупредя, че ако си много настоятелен ще спре да те отразява и само когато няма вече накъде ще ти пише. Пък ти си направи изводите. Ей на - вече ми е тъжно дето не ми пише под всеки пост....

Няма мързел след като знам, че единственото нещо, което да направи беше да ме пращаш в Ту.

Руските ракети обработват завод "Южмаш" в Днепропетровск една след друга:

"Украинчето" зад кадър си е глътнало от страх езика (украинския) и говори на майчиния си език – руския.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.