Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, maxthon написа:

Няма мързел след като знам, че единственото нещо, което да направи беше да ме пращаш в Ту.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Лъжеш!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Назад съм го написал.
Ама сега се предполага да покажеш защо лъжа, а не преди няколко страници. Назад няма нито обяснение защо излъга за втори контур, нито има обяснение защо и аз лъжа. Ето така и не показа къде си прочел тази лъжа, а на сайта на официалния източник на информация за Запорожие няма нищо от това, което каза т.е. излъга.

преди 14 минути, maxthon написа:

Ама сега се предполага да покажеш защо лъжа, а не преди няколко страници. Назад няма нито обяснение защо излъга за втори контур, нито има обяснение защо и аз лъжа. Ето така и не показа къде си прочел тази лъжа, а на сайта на официалния източник на информация за Запорожие няма нищо от това, което каза т.е. излъга.

Ако си виждал топлообменник щеше да знаеш защо е така.

Ако си виждал топлообменник щеше да знаеш защо е така.

Желязна аргументация. Особено след като няма промяна във фона на втори контур.

преди 10 минути, maxthon написа:

Желязна аргументация. Особено след като няма промяна във фона на втори контур.

И къде го пише че това бре?

ПП: сигурен ли си че правиш разлика между радиационен фон и наличие на радиация във втори контур?

Покъртителна статия в американското издание "Business Insider", фокусирано върху бизнес и финансови новини.

Санкциите работят:😜

Миналата година Русия стана по-богата, въпреки санкциите и войната в Украйна, докато Западът загуби богатство за трилиони долари

- Русия добави 600 милиарда долара общо богатство през миналата година, сочи доклад на UBS (най-голямата банка в Швейцария).

Междувременно САЩ и Европа загубиха богатство на стойност трилиони долари, съобщи швейцарската банка.

Русия забогатя през миналата година, въпреки войната в Украйна, докато САЩ и Европа загубиха трилиони долари, съобщи UBS.

Русия е увеличила общото си богатство с 600 млрд. долара, констатира швейцарската банка в годишния си доклад за глобалното богатство, публикуван във вторник.

Но през миналата година САЩ са загубили повече богатство от която и да е друга държава, лишавайки се от 5,9 трилиона долара, докато Северна Америка и Европа, взети заедно, са обеднели с 10,9 трилиона долара, съобщава UBS.

Богатството на Русия нарасна въпреки нахлуването ѝ в Украйна през февруари, което доведе до налагането на санкции от страна на Запада срещу Кремъл.

UBS признава, че "тенденциите в богатството на Русия е трудно да се определят в момента", но изтъкна, че Русия е една от малкото страни, които са забогатели през 2022 г.

Повишаването на цените на петрола може да е един от факторите за увеличението на руското богатство, тъй като износът на суровината е ключов икономически двигател за Русия. Цената на барел от еталонния суров петрол Urals скочи с около 7 долара през миналата година, сочат данни на Refinitiv.

Мексико, Индия и Бразилия също са добавили значителни количества богатство през 2022 г., сочи докладът на UBS, докато САЩ, Япония, Китай, Канада и Австралия са загубили най-много.

https://www.businessinsider.com/war-in-ukraine-russia-richer-millionaires-billionaires-uhnw-wealth-ubs-2023-8

И къде го пише че това бре?
ПП: сигурен ли си че правиш разлика между радиационен фон и наличие на радиация във втори контур?

Хем ги даваш линковете от агенцията и пак не четеш какво пише в тях.

преди 3 минути, maxthon написа:

Хем ги даваш линковете от агенцията и пак не четеш какво пише в тях.

Абе аз чета, ама ти беше този с проблема с разбирането. Тъй че...

Абе аз чета, ама ти беше този с проблема с разбирането. Тъй че...

И това го казваш ти? Който сам призна, че не разбира когато чете. Няма да имаш и обяснение защо имам проблем с разбирането нали? Днес нямаш обяснение на нито едно нещо, което си написал. А много добре си пише на сайта на агенцията, че няма изтичане на радиация. А това никак не кореспондира с лъжата ти, че има радиоактивна вода във втори контур.

преди 1 минута, maxthon написа:

И това го казваш ти? Който сам призна, че не разбира когато чете. Няма да имаш и обяснение защо имам проблем с разбирането нали?

Аз имам, ама и това не разбра предният път. 

Просто толкова си можеш в троленето.

Аз имам, ама и това не разбра предният път. 
Просто толкова си можеш в троленето.
Освен да кажеш ти не разбираш, друго не си направил. Аргументация за това твърдение нулева. Както вече се спомена в темата argumentum ad hominem".

преди 8 минути, maxthon написа:

Освен да кажеш ти не разбираш, друго не си направил. Аргументация за това твърдение нулева. Както вече се спомена в темата argumentum ad hominem".

Трябва да си технически грамотен за да разбереш коя аргументация става и коя не.

Ти имаш проблем със задачи за 5 клас, какво остава да разбервш що е то топлообменник и има ли почва в България.

Ето ти нещо и по другата тема да размишляваш тази вечер.

https://t.me/Crimeanwind/39703

На оркски език е.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Трябва да си технически грамотен за да разбереш коя аргументация става и коя не.

Първо трябва да се установи дали има аргументация. Когато кажеш "Ти не разбираш", това не е аргументация. Аргументация е да покажеш защо.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Ти имаш проблем със задачи за 5 клас,

Ти имаш проблем с кукички и закачена стръв на тях.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Ето ти нещо и по другата тема да размишляваш тази вечер.

Над фалшиви новини няма какво да се размишлява. Достатъчно е да се провери агенцията стигнала до този извод къде има офиси. Тоест е направила едно много голямо свободно съчинение що се отнася специално за Русия.

преди 17 минути, BANKATA написа:

На оркски език е.

Сега ще ме караш пак да пускам Warcraft.

Какво още дъвчете бе? Кое какъв контур е няма значение, след като не изтича радиация. Все пак темата е за войната, 

В този клип се твърди че руснаците им е писнало и са затворили тунела за снабдяване с оръжия през Карпатите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.