Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Бате, нещо по темата ще напишеш ли или цяла вечер ще участваш в клюкарника? :giggle1:

Прав си, но и аз този път съм по течението.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, free... написа:

Има адски много неща за коментиране но тук това е невъзможно.....

Щото пускат разни анди мандита за пари да развалят седянката

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ма пишеш простотии на корем.

Ето и Реджепа се подвежда по едностранната информация само от украинска страна. Нищо не знае за руснаците. И затова пише само глупости тук.

Още не е разбрал кой с кого воюва. Не е разбрал че се води глобална (световна) война. Вторачил се е само в битката на украинците за село Артьомовка например и вика урааа.

Това е поради спряната му или оскъдна информация за отсрещната страна (руската в случая). И като сложиш, че и акъла му е малко (а те тия които спират информацията или дезинформират на това разчитат-малкото акъл на отсрещните) се получава сегашната картинка във форума.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото пускат разни анди мандита за пари да развалят седянката

И пак заформи поредната интрижка.

преди 8 минути, free... написа:

Има адски много неща за коментиране но тук това е невъзможно.....

Давай да коментираме двамата. Няма да четем останалите какво пишат. Искаш ли?

Освен това преди каза че само в тоя форум е възможно да се говори хубаво за Русия и даже се чудиш как така ни развешават, а сега твърдиш че е невъзможно.

преди 16 минути, инж. Велев написа:

Още не е разбрал кой с кого воюва.

Русия с Украйна воюва.

Северна Корея и Иран само дават оръжие на Русия, щото рашистите се обосраха.

преди 1 минута, инж. Велев написа:

Още не е разбрал кой с кого воюва. Не е разбрал че се води глобална (световна) война.

Глобалната световна война я водите вие русофилите. Вие я започнахте и заради вас сега има и в България разделение между Българи и русофили предатели!

Уж патриоти се пишат а не знаят какво е "ПАТРИОТ", подкрепят и викат за русия, срам, гнус ми е само като си помисля.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Русия с Украйна воюва.

Южна Корея и Иран само дават оръжие на Русия, щото рашистите се обосраха.

А на Украйна само ние даваме оръжие, затова не могат да превземат село Артьомовка.

току-що, инж. Велев написа:

А на Украйна само ние даваме оръжие

Не само ние.

Но ние даваме от сърце. Щото падне ли Украйна иде нашия ред.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не само ние.

Чеки сега, нали с 5% или там някъде от военния бюджет на САЩ бяхте унищожили 50 % от боеспособната армия на РФ?

Какъв наш ред?

Ти нали щеше да ходиш да боядисваш Кремъл в синьо и жълто тия дни?!

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Южна Корея и Иран само дават оръжие на Русия

Реджо,не внимаваш...Южна Корея ??? Малко по на север са тия,дето си искал да споменеш...

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Южна Корея и Иран само дават оръжие на Русия, щото рашистите се обосраха.

Мдааа, па ако се включи и Северна Корея в даването на оръжия, хептен че иде коньо у реката :giggle1:

преди 3 минути, free... написа:

Глобалната световна война я водите вие русофилите.

Трябва да ми дават кофичка кисело мляко за работа във вредна среда - спор с немислещи и неразсъждаващи хора.

Вие двамата не може да разберете колко ми е трудно да споря с глупаци.

Дано да има умни хора и четейки темата, даже и да не вземат участие, да си съставят мнение кой крив, кой прав. Иначе  - язък за загубеното време и мисия невъзможна - да накараш глупавия да се замисли.

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Реджо,не внимаваш...Южна Корея ??? Малко по на север са тия,дето си искал да споменеш...

Стават грешки. Да, Северна Корея им дават оръжие на обосраните мухосранци.

Щото падне ли Украйна иде нашия ред.

Русофилите правят това и не могат да се осъзнаят.

Виж последния скандал, правителството изгони руските агенти свързани със църквата и Руснаците заключиха църквата. Русофилите се вдигнаха и започнаха да плюят по правителството защо е заключена Руската църква, все едно Дянков я е заключил. Руснаците нямат право да я заключват, това е молитвен храм а не къща за гости!

Ето ти го скандала, правят протест срещу правителството и викат против него а всъщност руснаците заключиха църквата защото е тяхна. Русофилите викат не е вярно и така.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Стават грешки. Да, Северна Корея им дават оръжие на обосраните мухосранци.

Пак грешка, "им дават" е в сегашно време!

И няма да им дават, ами ще им продават.Малък, но важен нюанс.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото падне ли Украйна иде нашия ред.

Ко? Не! Ние имаме супер-дупер ф-16ки. Само да ги ламинираме та да ги подготвим  за предстоящите дъждове, и всичкото руснак де що има по света ще почне да трепери от страх  :bubblegum:

преди 2 минути, free... написа:

Русофилите правят това и не могат да се осъзнаят.

Виж последния скандал, правителството изгони руските агенти свързани със църквата и Руснаците заключиха църквата. Русофилите се вдигнаха и започнаха да плюят по правителството защо е заключена Руската църква, все едно Дянков я е заключил. Руснаците нямат право да я заключват, това е молитвен храм а не къща за гости!

Ето ти го скандала, правят протест срещу правителството и викат против него а всъщност руснаците заключиха църквата защото е тяхна. Русофилите викат не е вярно и така.

Русия създава раздорите. Виж като се оттегли от мироопазването в Нагорни Карабах, азерите и арменците се разбраха за един ден.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Коя тема ?

Ти по тази се хвалиш, че не гледаш и не четеш нищо.

Ма пишеш простотии на корем.

Иванушка па желаното приемаш за реално...

Не чета нито руски, нито украински материали, нито гледам руски или украински клипчета, новини или анализи....

Което не означава, че не се интересувам от темата...

Дадох ти една статия от преди година и половина - каза глупост и руска пропаганда била...

Питах те знаеш ли кои са хората, чиито мнения цитират в статията -замълча кът това, което си - петолъчен мозък...

И ка да е иначе, коги за пръв път чуваше за тях...

То не е до - "Бе аз съм ходил там, бре...", "Аз ви казах..." и прочее простотии на корем...

Ей ти па статията, знаеш ингилизки, нема та мъча с мой превод, казвай кое в нея е глупост, кой от цитираните в нея е руски пропагандист и най-вече се аргументирай, а не "Аз казах"...

https://www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/russia-s-ukraine-invasion-may-have-been-preventable-n1290831

Нъл си военен "спецЕалист", ей ти и един анализ от чисто военна точка...

https://bigserge.substack.com/p/escaping-attrition-ukraine-rolls?utm_source=profile&utm_medium=reader2

Давай, коментирай по същество, докажи, че може и да си нещо различно от Иванушка...

А дано, ама надали...

азерите и арменците се разбраха за един ден.

Да,след като азерите избиха 150 арменци за един ден и се "разбраха"...Ти имаш същата логика като Путин,браво...

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия създава раздорите. Виж като се оттегли от мироопазването в Нагорни Карабах, азерите и арменците се разбраха за един ден.

Заради руските интриги стана и войната в Украйна. Точно заради ей такива русофили и техните интриги които създават.

току-що, andiay написа:

Не чета нито руски, нито украински материали

Тъй де, аз какво казах.

Ма акъли раздаваш. Че викаш на сички нормални хора, че са прости за да ги изгониш и да останете само ватенките в темата и чугуните с петолъчка на челото.

Аз друго се чудя, този продажник Тагарев и тези другите от групичката към посолството вярно ли са решили да купуваме "Страйкър" от САЩ за милиард и половина долара.:speak:

преди 3 минути, andiay написа:

Иванушка па желаното приемаш за реално...

Не чета нито руски, нито украински материали, нито гледам руски или украински клипчета, новини или анализи....

Което не означава, че не се интересувам от темата...

Дадох ти една статия от преди година и половина - каза глупост и руска пропаганда била...

Питах те знаеш ли кои са хората, чиито мнения цитират в статията -замълча кът това, което си - петолъчен мозък...

И ка да е иначе, коги за пръв път чуваше за тях...

То не е до - "Бе аз съм ходил там, бре...", "Аз ви казах..." и прочее простотии на корем...

Ей ти па статията, знаеш ингилизки, нема та мъча с мой превод, казвай кое в нея е глупост, кой от цитираните в нея е руски пропагандист и най-вече се аргументирай, а не "Аз казах"...

https://www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/russia-s-ukraine-invasion-may-have-been-preventable-n1290831

Нъл си военен "спецЕалист", ей ти и един анализ от чисто военна точка...

https://bigserge.substack.com/p/escaping-attrition-ukraine-rolls?utm_source=profile&utm_medium=reader2

Давай, коментирай по същество, докажи, че може и да си нещо различно от Иванушка...

А дано, ама надали...

Оффффф, Флаша и Грухи ги наказаха и сега на теб започнаха да ти ги дават тези линкове да ни ги показваш!

Ах колко сте ми прозрачнииии!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.