Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 28 минути, Coco1 написа:

Чебурашките ги лъжат с некви монтажи :giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'страны 25 сентября, 16:15 сюжет первый ликвидированный адмирал рф. убит командующий черноморским флотом виктор соколов: он лично отдавал приказы o ракетных ударах по украине'

Фърли топа, аз ви казах.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Фърли топа, аз ви казах.

Друг ще го смени. Какво тук значи някаква си личност...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Фърли топа, аз ви казах.

Мхм, кът Кунчев...

Пак ти каза....

image.png.96c8b1f16c2560815ae83edf174cadc9.png

Преди дни по време на реч в парламента на Канада Владимир Зеленски приветства бивш боец от дивизията на SS . На една от снимките от речта на Зеленски той показва стиснат юмрук като поздрав към аудиторията, а до него стои канадският министър-председател Джъстин Трюдо.

Посланикът на Полша в Канада Витолд Джиелски заяви, че Варшава иска извинение от Канада за това, че е поканила и почела Хунка. Той също така добави, че Полша никога няма да приеме „избелването на нацистки престъпници“.

преди 11 часа, free... написа:

Защо просто не написа "НАТО не става за нищо и е виновен за всичко а Русия е велика".

Аре престанете да пишете глупости , на всеки няколко страници в темата се пише и повтаря едно и също нещо. Като папагали сте!

Нито НАТО е нападал Украйна , нито нахлувал със танкове в територията и нито избива хората там сега! Няма армия на НАТО на територията на Украйна , избийте си го това от картуните! Помощта която се изпраща в Украйна е поискана от Украйна а не е прищявка на държавите членки на Алианса.

Ами ето, ще го напиша: "НАТО не става за нищо и е виновна за всичко, а Русия е велика!"

Това не е глупост, а разумно твърдение, базирано на наблюдаваните явления напоследък.

Завършващото ти твърдение, обаче, направо кърти. Значи, помощта, която се изпраща в Украйна, не е "прищявка" на НАТО?! Демек, НАТО направо е длъжна да помага и няма право да отказва на Украйна, така ли да се разбира?! С една дума, НАТО не желае особено да помага на Украйна, но последната си иска и НАТО няма какво да направи, ще - не  ще: помага.

Виж сега, напълно те разбирам. Препоръчвам ти този форум: https://www.forumnauka.bg/

Там са се събрали само проверени мазни хюмнета, ще се почустваш в свои води.

преди 1 минута, Sargon III написа:

Ами ето, ще го напиша: "НАТО не става за нищо и е виновна за всичко, а Русия е велика!"

Това не е глупост, а разумно твърдение, базирано на наблюдаваните явления напоследък.

Завършващото ти твърдение, обаче, направо кърти. Значи, помощта, която се изпраща в Украйна, не е "прищявка" на НАТО?! Демек, НАТО направо е длъжна да помага и няма право да отказва на Украйна, така ли да се разбира?! С една дума, НАТО не желае особено да помага на Украйна, но последната си иска и НАТО няма какво да направи, ще - не  ще: помага.

Виж сега, напълно те разбирам. Препоръчвам ти този форум: https://www.forumnauka.bg/

Там са се събрали само проверени мазни хюмнета, ще се почустваш в свои води.

Единият от които съм аз! :cool:

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Фърли топа, аз ви казах.

Възкръснал ли е ? Или пак двойник ... жа се чуе ама аз не забравям да знайш. ;)

"Убитият" от Украйна командир на Черноморския флот се появи във видео | Днес.dir.bg

;) Telegram: Contact @RVvoenkor

Цитат

«Убитый» ССО Украины Командующий Черноморским флотом участвует в коллегии Минобороны, следует из видео ведомства
Ранее украинские силы Спецопераций ОФИЦИАЛЬНО громогласно объявили о «ликвидации» адмирала в ходе удара по штабу Черноморского флота в Севастополе

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 минути, free... написа:

Единият от които съм аз! :cool:

Предположих. Като се опитах да им обясня съвсем безпристрастно преди контранастъплението (юруша), че е невъзможно Украйна да стигне до Крим ме блокираха. Там са пълни тъпани, които нямат абстрактно мислене и бъкел не разбират от войни и оръжия. Самият модератор или създател на този форум е женен (или има връзка) с някаква украинска уруспия, която явно го командва. Смешното е, че се води "научен" форум, а е свърталище на полуграмотни еднокнижници. Именно - "еднокнижници" - хора, които са прочели само една книжчица и вече си мислят, че знаят всичко. Те са много по-неприятни от безкнижниците.

преди 18 минути, nikssi написа:

image.png.96c8b1f16c2560815ae83edf174cadc9.png

Преди дни по време на реч в парламента на Канада Владимир Зеленски приветства бивш боец от дивизията на SS . На една от снимките от речта на Зеленски той показва стиснат юмрук като поздрав към аудиторията, а до него стои канадският министър-председател Джъстин Трюдо.

Посланикът на Полша в Канада Витолд Джиелски заяви, че Варшава иска извинение от Канада за това, че е поканила и почела Хунка. Той също така добави, че Полша никога няма да приеме „избелването на нацистки престъпници“.

е поне да бе дал източника - но всички знаем че това е журналистическа "сензация" за трафик, на която ТИ си се хванал

преди 3 минути, Sargon III написа:

Предположих. Като се опитах да им обясня съвсем безпристрастно преди контранастъплението (юруша), че е невъзможно Украйна да стигне до Крим ме блокираха. Там са пълни тъпани, които нямат абстрактно мислене и бъкел не разбират от войни и оръжия. Самият модератор или създател на този форум е женен (или има връзка) с някаква украинска уруспия, която явно го командва. Смешното е, че се води "научен" форум, а е свърталище на полуграмотни еднокнижници. Именно - "еднокнижници" - хора, които са прочели само една книжчица и вече си мислят, че знаят всичко. Те са много по-неприятни от безкнижниците.

Ако искаш и друг още по-известен и посещаван форум мога да ти кажа, там също да се пробваш да напишеш нещо?

Ако искаш и във най-посещавания от няколко години български форум мога да ти кажа, там също ела да напишеш нещо. Дори ще ти кажа аз кой съм, имам коментари със по 60-70 харесвания! Ела да напишеш нещо!

Само тук ви разрешават и все още не зная защо, собственика е като мен и на моя страна.

преди 13 минути, nikssi написа:

Възкръснал ли е ? Или пак двойник ... жа се чуе ама аз не забравям да знайш. ;)

"Убитият" от Украйна командир на Черноморския флот се появи във видео | Днес.dir.bg

;) Telegram: Contact @RVvoenkor

ама какво ще се промени ако е мъртъв - ми НИЩО - стига с тези "топ новини"

преди 4 минути, free... написа:

Ако искаш и друг още по-известен и посещаван форум мога да ти кажа, там също да се пробваш да напишеш нещо?

Ако искаш и във най-посещавания от няколко години български форум мога да ти кажа, там също ела да напишеш нещо. Дори ще ти кажа аз кой съм, имам коментари със по 60-70 харесвания! Ела да напишеш нещо!

Само тук ви разрешават и все още не зная защо, собственика е като мен и на моя страна.

Кои са тези прехвалени форуми бре, я ги дай.

преди 12 минути, Sargon III написа:

Именно - "еднокнижници" - хора, които са прочели само една книжчица и вече си мислят, че знаят всичко.

Е, то и БББ е прочел само "Винету" ама управлява държавата 15 години вече.

току-що, M.Николов написа:

Кои са тези прехвалени форуми бре, я ги дай.

Само ако обещаеш , че ще се регистрираш и ще напишеш нещо за Русия!

Обещаваш ли?

преди 7 минути, free... написа:

Пак ли наши и ваши?

преди 17 минути, nikssi написа:

Ама вие нищо ли не разбрахте? Според Трюдо, този гаф (незнайно как е станало) е дело на руската пропаганда:

току-що, инж. Велев написа:

Пак ли наши и ваши?

Аз казвам както си е, това е единственото място на което можете да пишете за Русия и то въпреки, че собственика не е за вашите.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Само не ме карай да ходя да пиша при "мамите".

Все пак, да си имаме уважението, там е за мами.

Какво против имаш?

Там има раздели и теми за всичко!

Темата за войната какво общо има със форума и дамите?

И тук е технически форум но пишем за политика. Същото е.

преди 24 минути, Sargon III написа:

Като се опитах да им обясня съвсем безпристрастно преди контранастъплението (юруша), че е невъзможно Украйна да стигне до Крим ме блокираха.

Как те блокираха, баннаха ли те ?

Тука няма да те баннат, ще те оставят да ти се смеем на акъла.

преди 10 минути, free... написа:

И тук е технически форум но пишем за политика. Същото е.

Николов не го слуша тиквата

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Как те блокираха, баннаха ли те ?

Тука няма да те баннат, ще те оставят да ти се смеем на акъла.

Николов не го слуша тиквата

Не са го баннали, просто са го изключили от групата.

Там за да пишеш във темата за войната трябва да те приемат във групата и тогава можеш да пишеш. Иначе само четеш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.