Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Да,след като азерите избиха 150 арменци за един ден и се "разбраха"...Ти имаш същата логика като Путин,браво...

Добре ме поправи, културно. Ся що разваляш впечатлението с малоумни коментари.

Истината е, че се разбраха. И всеки владее своята си територия и не е нахлул на чужда.

Това точно като се изтегли вечния интригант Русия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 39 минути, free... написа:

Не са го баннали, просто са го изключили от групата.

Там за да пишеш във темата за войната трябва да те приемат във групата и тогава можеш да пишеш. Иначе само четеш.

Напротив - баннаха ме. Аз и сега мога да влизам във форума когато си поискам, но не и в профила си, защото той е блокиран. Мога само да чета простотиите там, но отдавна не съм го правил.

Не съм писал в тамошната тема за войната, тя е разрешена само за проверените мазни хюмнета. Не, в една друга тема нещата се извъртяха към случващото се в Украйна (от същите тези хюмнета) и аз съвсем безпристрастно се опитах да им кажа, че Крим ще го видят през крив макарон тази година, а и вероятно в обозримо бъдеще. Когато не можаха да ме оборят с факти, ме блокираха. Станах свидетел как блокират и други, накрая останаха само свои хора - умнокрасивоизключителни.

Толкова за демокрацията. А, и има достатъчно други форуми и групи, където все още може да се пише свободно. Включително и тук, засега. И никъде не съм видял да гонят някого, ако е проукраински настроен, въпреки, че почти всички държат за Русия в много от тези места. Мисля, че и повечето тук също смятат, че Русия ще е победител. Не е нужно да си русофил, а просто безпристрастно да събереш две и две.

И, едно от смешните неща в онзи форум беше следното - казах им, че ако не ми вярват, то да видят какво пише Витанов, ако не вярват и на него - дадох им линкове към европейски или американски учени. Но, те си вярват на Мили и Ходжис. Както казаха: "Като става въпрос за война, не трябва да се слушат учените, а генералите!". Това направо ме уби, все пак онзи форум има претенции да е "научен". :emoji_smiley-12:

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия създава раздорите. Виж като се оттегли от мироопазването в Нагорни Карабах, азерите и арменците се разбраха за един ден.

Това директно отива в бисерите.

преди 24 минути, free... написа:

Има адски много неща за коментиране но тук това е невъзможно

Коги си прав, прав си...

Има много неща за коментиране и тук това е невъзможно....

С такива като теб е абсурдно да се коментира, квото и да било, освен състоянието на пътищата, де магистралните труженички най-стават, коги е най-добрия момент да минаваш граница и прочие тираджийски компетентности, които па изобщо не ме вАлнуват...

За сичко останало си гол, бос и недорасъл...

Реджепчо показа че е в групата на плазмодиите

Това стачката пред президентството в Ереван са мазни ватенки - а Реджепчо ?

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Истината е, че се разбраха. И всеки владее своята си територия 

https://news.bg/int-politics/poveche-ot-28-000-sa-veche-bezhantsite-ot-nagorni-karabah-v-armeniya.html

Разбраха се викаш...За нула време 30 000 арменци са избягали от там и са изоставили домовете си...И това ,щото са се разбрали...

преди 3 минути, Sargon III написа:

Не е нужно да си русофил, а просто безпристрастно да събереш две и две.

СССР тъй събра две и две и нападна Афганистан.

Войната не е математика. Който нахлува на чужда територия, най често яде хурката.

току-що, kirko12 написа:

Реджепчо показа че е в групата на плазмодиите

Това стачката пред президентството в Ереван са мазни ватенки - а Реджепчо ?

Излезе датата ти за фронта

преди 3 минути, Sargon III написа:

А, и има достатъчно други форуми и групи, където все още може да се пише свободно.

Пишеш пълни глупости и лъжи, кои са тези форуми и какво значи достатъчно?

Напиши ми поне три в които можеш да пишеш за русия, аре да те видим отворко.

Искам ТРИ Български форума без този в които можеш да се регистрираш и да пишеш за любовта си към Русия!!!

Чакам! :impatience:

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

https://news.bg/int-politics/poveche-ot-28-000-sa-veche-bezhantsite-ot-nagorni-karabah-v-armeniya.html

Разбраха се викаш...За нула време 30 000 арменци са избягали от там...И това ,щото са се разбрали...

Няма друг начин. Има си международно признати граници.

Какво предлагаш ? Целия свят да пламне ли ?

Нали затуй даваме оръжие на Украйна за да може да запази териториалната си цялост и да не се създава прецедент.

преди 10 минути, andiay написа:

С такива като теб е абсурдно да се коментира, квото и да било, освен състоянието на пътищата, де магистралните труженички най-стават, коги е най-добрия момент да минаваш граница и прочие тираджийски компетентности, които па изобщо не ме вАлнуват...

За сичко останало си гол, бос и недорасъл...

Сирено, Сиреноооо, няма да се откажеш и това е!

току-що, Реджеп Иведик написа:

Тъй де, аз какво казах.

Ма акъли раздаваш. Че викаш на сички нормални хора, че са прости за да ги изгониш и да останете само ватенките в темата и чугуните с петолъчка на челото.

Тцъ, акъл не раздавам - невъзможно е...

А аз за разлика от теб и другите "нормални", си давам ясна сметка кое е възможно и кое не е...

Та... ще коментираш ли статиите по същество, или ша продължиш да са хвалиш къв готин Иванушка си?

Залагам на второто...

преди 3 минути, free... написа:

Оффффф, Флаша и Грухи ги наказаха и сега на теб започнаха да ти ги дават тези линкове да ни ги показваш!

Ах колко сте ми прозрачнииии!

Единствено в междушието ти е прозрачно, бре дзверче...

Още преди дни съм ги давал...

Нъл искаше да коментираш - давай, коментирай написаното в статиите...

Понеже си дзверче и нема ка да разбереш какво пише в тех, нито па си наясно кого цитират в тех, то поискай "помощ от приятел" сред "страшните" форуми "научни", "мамини" и прочие...

Тъй и тъй, освен да копираш за друго не ставаш...

току-що, free... написа:

Сирено, Сиреноооо, няма да се откажеш и това е!

Коги си роден дзверче, цел живот дзверче...

Не ме бърка - забавлява ме...

Ма много сте убедителни :) Особено Реджепчо :)

Айде - чекаме чудо :)

Утре 5-те Абрамса влизат в Крим с гумени лодки, други ден Ермак и Зеля си пият кафето в Ялта.

ПП

Шойгу днеска каза да се готвят за война до 2025 - вадете даренията

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма друг начин

И кво ??? Етническото прочистване е позволено от международното право,а ??? И Путин мисли по същия начин...Понеже имало руснаци в Донбас,давай да изритаме украинците и територията ще стане руска... Арменските бежанци казват,че азерите дори не са ги оставили да погребат убитите...

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Тя ли му навива масурите ?

Тя му казва какво да напише , неща които съм и казвал.... :rolleyes:

току-що, M.Николов написа:

Кога ще излезе твоя час за посещение при доктор?

Ти па, кой е тоя доктор дет ша са занимава....

Безнадеждните случаи никой лекар не ги обича...

Виж, некой учен търсещ липсващото звено, мое са заинтересува...

Няма надежда

Попрочетох хардуер.бг

Там батъла е на доста по високо ниво 

Админа е прозападен - но дебилите ги чисти - тука нема такава благона

току-що, free... написа:

Тя му казва какво да напише , неща които съм и казвал.... :rolleyes:

Ти съвсем превъртя бре дзверче...

Да напиша нещо, коет ти си казвал?

Ма верно ли бре?

Я дай да видим за ко иде реч....

Сашето ли си, или Ванката?

току-що, Лудият Учен написа:

Етническото прочистване е позволено от международното право,а

Няма етническо прочистване. Уж твърдиш, че мразиш Путлер, а коментарите ти ватни.

Те бягат защото така са преценили. Все още Азербайджан не контролира територията.

Разбраха се за един ден и това е истината.

Ако след като влязат във владение почнат да репресират населението, тогава вярвайта на ватната пропаганда.

Каза ви човека. В България руснаците затвориха църквата, а русофилите бунят раята да вика срещу българското правителство.

И това е прозрачна интрига. Колко други интриги успяват да прокарат.

преди 3 минути, andiay написа:

Ти па, кой е тоя доктор дет ша са занимава....

Безнадеждните случаи никой лекар не ги обича...

Ааа, някой трябва да си свърши работата!

Колкото и да е неприятно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.