Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, nikssi написа:

Ами прав си. ГеЛем смех. САЩ натискат EC за сакции и самите те не ги спазват. Защото келепира е важен. Смех , верно ама политиканите без мисъл не зацепват.

От кога работата за пари е смях? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Moriati написа:

Относно прекратяването на огъня , хуманитарната ситуация, икономическото възстановяване , безусловното освобождаване на всички пленни и така нататък да не говорим...

😏

17991654_671194379748150_444047546034137

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

JSC Latvijas Gaze Enters into a Valid Long-Term Agreement on the Supply of Natural Gas Until 2030 with PJSC Gazprom

Е , ся ко праяйм ? 

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Мхм. Ако прокопаят тунел до там. :)  Ся сериозно- каф им Байкал, кеф им Урал. Тва е. А да, Сочи е още в Русия и ако го задържат до лятото, там ще са баровците. Без да влизат във водата разбира се.

И защо да копаят тунел бе смешников? Та те директно възстановиха полетите до тях, сухопътно могат също да минават, по море също.... 

Явно на вас укропитеците тука са ви промили мозъка че Русия е изолирана географски и транспорнто а, хахахахаха , да не говорим икономически :biggrin:

току-що, NewRedDragon написа:

за смях е тоя пинко, че си няма и грам понятие  за какво пише - ама пише ли, пише.

Двама руски войници отровени с пай и 500 с алкохолно натряване от една дивизия. Ударили са го на уво рано, рано.

https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/04/04/ukrainci-ubili-ruski-voinici-s-otrovni-paiove.525720

преди 25 минути, NewRedDragon написа:

Другите могат, ако са съгласували със САШ/ 

Ахам, опят фантазии на неосъществили се императори на галактиката нещо виждам :whist:

Ти май освен наглостта си прихванал шмъркането на бело също май, иначе такива халюционации не виждам как иначе  биха се появили....  всъщност виждам, но тогава вече е направо болестно състояние ... 

преди 8 минути, ivanivanov3 написа:
What is a MarketScreener?

A market screener is the technical analysis tool for minimizing the task of narrowing down relevant data to help your customers make more precise decisions.
MarketScreener is not a media.

Някой се маскира като някой друг за да ръси лъжи- типично за руската пропаганда.
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Какво да ти отговарям ... 

Форумните  ... упс специалисти не влагат мислене, не четат само кълват по клавиатурата.

преди 7 минути, Moriati написа:

Всичко е възможно, не го познавам лично... знам само какви е представял за себе си.... но все пак мисля че е бил за някое време там... съдейки по както казах нагло вирнатия нос на база липса на мозък 

Е, като човек, който е учил там, роднините му са там, синът му е там, ти казвам, че този никога не бил там, освен ако е бил на някоя "студентска бригада", но и това ме съмнява.

Както и да е.

преди 9 минути, The Rage написа:

По негови думи(някъде,тези дни)над Кремъл,ще се вее жълто-синият флаг.За мен това е равно на-Мексико,да завладее САЩ.Палестина да завладее Израел.Уругвай да завладее Аржентина.България да завладее Турция и т.н.

Знам го що за стока е, дупедавец и дупеблизец ...

преди 3 минути, andiay написа:

Е, като човек, който е учил там, роднините му са там, синът му е там, ти казвам, че този никога не бил там, освен ако е бил на някоя "студентска бригада", но и това ме съмнява.

Както и да е.

Ясно... Аз там не съм бил, но в Албиона има подобни на него, и като се върнат в Бг са същите абсолютно...

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Стокхолмски синдром , сър !  

Нанасям Травматични удари ! Където ударя трева не никне ! :D

Преди около 2 год. добичето твърдеше , че Радул е мой профил ! 

Търси ме във всеки !  Фрустрацията му е Трогателна ! 

Изобщо не си дава сметка охлюва , че твоята словесна мелодия е мека и върви обяснително поточно .

Докато моят език е Остър , Силов и има Силова механика в израза !  Моят Замах е Енимагматичен - Последствията са на клетъчно Ниво ! :D Удрям директно в Амигдалата аз .

Хм, сега ми е ясно защо ме е взел за теб, мда.

За него фиксация и фрустрация са едно и също, мда.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Няма нужда не ме интересува

А интересува ли те курс от Княжево до Лозенец - Рум "Черни връх"?

Ако до половин час не си ми писал ЛС - викам някой твой колега.

преди 2 минути, andiay написа:

Както и да е.

И кой го интересуват твоите мисли? Темата е друга - ще изччезне ли русия от картата. Мен не можеш да ме бутнеш - аз бях добре и приония и пак съм си добре 0дали в бг, дали зад Океана

преди 7 минути, BANKATA написа:

Двама руски войници отровени с пай и 500 с алкохолно натряване от една дивизия. Ударили са го на уво рано, рано.

https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/04/04/ukrainci-ubili-ruski-voinici-s-otrovni-paiove.525720

Казала една укробаба гонеща рускините по улиците....:newspaper:... Много поучително, извод, укропа само бой , еван и сръбска музика значи, особено по красивичките , и чат пат Арестович :biggrin:

П.С Арестович в жълта перука да добавя , и облечен като девушка :biggrin:

преди 2 минути, Moriati написа:

Ясно... Аз там не съм бил, но в Албиона има подобни на него, и като се върнат в Бг са същите абсолютно...

Човек лесно напуска селото, трудно е селото да напусне човека.

преди 8 минути, Moriati написа:

И защо да копаят тунел бе смешников? Та те директно възстановиха полетите до тях, сухопътно могат също да минават, по море също.... 

Не ми се виждат чак такива смелчаци. Какви полети възстановиха с крадени самолети? Май не си много в час. Руските авиокомпании летят само в Русия. А мръднат навън, останаха без самолет.

преди 2 минути, andiay написа:

Хм, сега ми е ясно защо ме е взел за теб, мда.

За него фиксация и фрустрация са едно и също, мда.

Навярно и ерекция е от същата категория за него :D

преди 8 часа, БаалБек написа:

Screenshot_1.png.7387315b10761d1aed1080ac518beb23.png

Издирва се истинският путинофил, който в отговор на санкциите срещу Русия:

-------------

Бълбук, може ли да избълбукаш нещо друго?

преди 1 минута, Moriati написа:

Навярно и ерекция е от същата категория за него :D

За вас двамата и трите неща са фикция...

преди 2 минути, Moriati написа:

Казала една укробаба гонеща рускините по улиците....:newspaper:... Много поучително, извод, укропа само бой , еван и сръбска музика значи, особено по красивичките , и чат пат Арестович :biggrin:

П.С Арестович в жълта перука да добавя , и облечен като девушка :biggrin:

Да, бе да. Сигурен съм че е така.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

А интересува ли те курс от Княжево до Лозенец - Рум "Черни връх"?

Ако до половин час не си ми писал ЛС - викам някой твой колега.

После да мине през "Изгрев",до "Надежда" и обратно.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Не ми се виждат чак такива смелчаци. Какви полети възстановиха с крадени самолети? Май не си много в час. Руските авиокомпании летят само в Русия. А мръднат навън, останаха без самолет.

Сериозно ли , брей...  хубу, ще им кажа че те хич ама хич не знаят че такава била работата ....:newspaper: И че е време да четат тукашните мастити клоуни дето им казват как седели нещата за тях :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.