Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, glen написа:

Украйна ще бъде изтрита от картата на света заедно с украинските нацисти.

Нещо повече, това ще се случи неизбежно и независимо от желанието или нежеланието на Русия. Западът ще принуди Русия да се бие

щом руските тролчета пишат толкова бързо - явно Русия е зациклила някъде

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ей, днес било 800-ния ден от тая война. Гледай как лети времето - като 3 дни ми се сториха значи.

преди 2 минути, kosyo написа:

Ей, днес било 800-ния ден от тая война. Гледай как лети времето - като 3 дни ми се сториха значи.

На теб може, но на украинците и руснаците едва ли?

преди 7 минути, BANKATA написа:

Ако желаеш да получиш отговор, то задай ясен въпорос. На въпороси с недомлъвки не винаги може да се отговори на човек колкото и да иска отсрещната страна.

Давам ти директен пример, който за теб е недомлъвка? Да кажеш, че в никакъв случай няма да изпращаш армия, преминеш през това, че е допустимо да се изпратят и накрая изпратиш такава (добре, че сме още на предната фаза - пъчене) не е ли сам да си създадеш червена линия, която после нарушаваш? Ако е такава ще се върнеш назад във времето и намериш много такива примери.

17 000 долара за напускане на "свободната страна"

Сега един обикновен хохол може или да избяга, продавайки всичко за стотинка, включително бельо. Или, в крайна сметка, да бъде изпратен на фронта и да умре за печалбите на американската военна индустрия.

И сега дори армията няма да може да промени нищо вътре в страната, напълно контролирана от САЩ и затова, докато последният хохол е жив, той ще бъде вкаран в окопите.

И техните жени и деца, включително следващите пет поколения, ще изплатят дълговете си.

току-що, maxthon написа:

Давам ти директен пример, който за теб е недомлъвка? Да кажеш, че в никакъв случай няма да изпращаш армия, преминеш през това, че е допустимо да се изпратят и накрая изпратиш такава (добре, че сме още на предната фаза - пъчене) не е ли сам да си създадеш червена линия, която после нарушаваш? Ако е такава ще се върнеш назад във времето и намериш много такива примери.

Абе бъди сега се сетих че ти нещо говореше за някакъв газ тука (че чак миришеше)? Какво стана с печалбата на Газпром? Всичко по ПЛАНА ли е?

След буханкицида идва времето на танкоцида:

Между другото паралелно го отнасят и голферите

преди 5 минути, maxthon написа:

НАТОвски войски ли има в Украйна?

преди 2 минути, BANKATA написа:

НАТОвски войски ли има в Украйна?

Чети хубаво преди да задаваш глупави въпроси. Онази учителката къде се хвалеше с нея нещо не се е справила добре.

Ми то пишеше "мини" и аз минах..

Не бихте така лошо по ПВО-то!

То е ЕДИНСТВЕНОТО в СВЕТА ешалонирано все пак

преди 1 минута, maxthon написа:

Чети хубаво. Онази учителката къде се хвалеше с нея нещо не се е справила добре.

Ако искаш нещо да ми казваш кажи го.

Не мога да знам всяка една учителка (кято и да имаш предвид) какво е казала.

Явно някой нещо е направил, ама защо мислиш че съм запознат?

Значи като послушни кученца са станали тия украинци на задокеанските си господари. Като и им  кажат не бийте така лошо по горивата и те вече и на обикновенни газстанции посягат..

А РуZия прави всичко възможно да защити тази област от атаки. Вчера дори губернатора получи награда от другаря Пу затова.

Едни радари изчезнали след последната червена линия за Крим..

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ако искаш нещо да ми казваш кажи го.

Не мога да знам всяка една учителка (кято и да имаш предвид) какво е казала.

Явно някой нещо е направил, ама защо мислиш че съм запознат?

Ама чети хубаво. Никъде не съм казал такова нещо, за което питаш. Даден ти е пример за червена линия (въпреки, че тази предстои да бъде прекрачена). Назад във времето има предостатъчно такива. И да се върнем на тема теология ти би ли вярвал на някой, който сам си измисля червени линии и след това ги нарушава? И по-специфично за тези тука нашите си мислители.

Е бива ли да се паркира така със запален двигател..

За разнообразие - бомбене нощно време по движеща се цел:

Че простото порене вече е скучно.

Жозеп Борел веднъж да каже нещо вярно: 😉

"Без западните доставки на оръжие, Украйна ще капитулира в рамките на две седмици" - Борел.

преди 9 минути, maxthon написа:

Ама чети хубаво. Никъде не съм казал такова нещо, за което питаш. Даден ти е пример за червена линия (въпреки, че тази предстои да бъде прекрачена). Назад във времето има предостатъчно такива. И да се върнем на тема теология ти би ли вярвал на някой, който сам си измисля червени линии и след това ги нарушава? И по-специфично за тези тука нашите си мислители.

Два-три часа пишеш за червени линии (в множествено число) и спомена само една която евентуално пресатои да бъде премината. Няколко пъти те подканвам да ми кажеш и другите, и единственото което правиш е да ми вменяваш вината че ги знам. Аз аз не ги знам, а и ти явно не ги знаеш, ама ги разнасяш като нещо което някой си го бил нарушил.

Косе

Лъскай лъскай :)

Ама нема смисъл. Е не четеш цензора - ама то ясно.

Къде толкоз акъл...

преди 1 минута, kirko12 написа:

Косе

Лъскай лъскай :)

Ама нема смисъл. Е не четеш цензора - ама то ясно.

Къде толкоз акъл...

Лъс, лъс ама както казах burnout -a прощава:

https://t.me/fpv_for_zsu/360

https://t.me/fpv_for_zsu/369

Енергетиците да са живи здрави.

Кире - пази се, ще свършвам скоро.

Убаво топче ама леко обгоряло:

https://t.me/fpv_for_zsu/375

Тия много ме нервят с тия гифове- не мога да превъртам на гранде финала бързо.

преди 2 минути, Филипов написа:

Е няма толкова глупав, аз залагах на глен ама ти изтегли късата клечка

преди 13 минути, BANKATA написа:

Два-три часа пишеш за червени линии (в множествено число) и спомена само една която евентуално пресатои да бъде премината. Няколко пъти те подканвам да ми кажеш и другите, и единственото което правиш е да ми вменяваш вината че ги знам. Аз аз не ги знам, а и ти явно не ги знаеш, ама ги разнасяш като нещо което някой си го бил нарушил.

Е умно момче си де. Ще се сетиш за още. Напълно аналогични са с този, който ти дадох. Никаква вина не ти вменявам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е умно момче си де. Ще се сетиш за още. Напълно аналогични са с този, който ти дадох. Никаква вина не ти вменявам.

Следващият път като тръгнеш да спориш си събери поне малко мислите.

преди 1 минута, BANKATA написа:

От отричане - не му остава време на най-отчаяната тролка тук

Я шапки долу пред поредния герои паднал в Украйна:

Явно в новия парцел дето се разширява ще е

преди 14 минути, BANKATA написа:

Мммм обичам когато започнеш да се проектираш. Когато човек си е събрал мислите не казва на конкретен пример недомлъвка. Кажи нещо вече и за теологията и вярванията. Можем ли да вярваме на нарушители на червени линии? Особено на тези, които ни управляват.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.