Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Филипов написа:

Верно ли това е победа... Майко мила. Има едно увеличено видео  в което ясно се вижда какво му се случи на БТР-а. И най вече на десанта отгоре. Щото не могат да се отучат от тая мания да киснат отгоре.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

15 000 000 за свален F-16.

Уралската компания Fores обяви бонус от 15 милиона рубли за първия свален изтребител F-16.
Това съобщи в SPIEF директорът на компанията Сергей Шмотиев.
Подготовката за лова започна.

преди 22 минути, Flashback написа:

Джиджи днес отново е пропуснал да си изпие хапчетата и пак е в някаква луда истерия!

Ето още един откачалник:

"Владимир Путин трябва да признае, че Украйна се нуждае от справедлив мир и няма да позволи да бъде поставена на колене" - германският канцлер Олаф Шолц.

Шолц също не дава отговор на китайския въпрос: "Ок, ще се биете до последния украинец, а после какво и с кого?"

Дружинката "Козяк-Бандера" също мълчи и няма отговор! ;)

Те всички в Европа  са на хапчета ,руски троле ,само Орбан не е нали? Я прочети защо НЕ е: https://bird.bg/kremlin-kompromat-for-orban/

преди 1 час, andiay написа:

Миними, преди да отговаряш се научи да разбираш на какво отговаряш, тогава може и да почнеш да разбираш какви глупости пишеш...

Да повторим :

"Мачкане на нещичкото в гащите ти" въобще не ме валнува....

Валнува ме, че си избрал моя образ, за да си стимулираш въображението....

Валнува ме дотолкова, доколкото съм крайно неподходящ обект за тази цел....

Опонент може да бъдеш само на някой дебил....

За нормално интелигентните хора си просто поредния обект за присмех....

Рядко срещано съчетание на посредствени умствени заложби и ясно изразено желание сам да се хвалиш с този факт за себе си, плюс арогантно поведение....

И да потретим като за дебил:

"Мачкане на нещичкото в гащите" е метафора за "самозадоволяване", което пък е метафора за "избиване на комплекси", което пък е метафора за това, че си тотален илитерат, който се опитва да мине поне в нета за нещо, което няма как да бъде в реалността....

Като това действие може да бъде следствие или на осъзнато решение или да е неосъзнато, а породено от факта, че извършващият това действие е с КИ под 70...

При теб е неосъзнато....

Муню с нюню, кога ще постигнеш базова функционална грамотност и логическо мислене, които да те изкарат от заблуждението за себе си в което си влязъл? Те не са ли задължително условие за завършване на топ университет? По метафорите му ще го познаете, отразяват вътрешната му душевност и "андините вълнения". Усещам че и ще подесетиш, най доброто което може да роди дейността която  определяш като мисловна, но тази илюзия е известна на всеки комуникирал с тебе. Никога не съм се интересувал от образа ти, а първообраза ти съм го изучавал отдавна, но го разпознах веднага. Все пак Алеко е уникален.

преди 1 час, andiay написа:

Миними, преди да отговаряш се научи да разбираш на какво отговаряш, тогава може и да почнеш да разбираш какви глупости пишеш...

Да повторим :

"Мачкане на нещичкото в гащите ти" въобще не ме валнува....

Валнува ме, че си избрал моя образ, за да си стимулираш въображението....

Валнува ме дотолкова, доколкото съм крайно неподходящ обект за тази цел....

Опонент може да бъдеш само на някой дебил....

За нормално интелигентните хора си просто поредния обект за присмех....

Рядко срещано съчетание на посредствени умствени заложби и ясно изразено желание сам да се хвалиш с този факт за себе си, плюс арогантно поведение....

И да потретим като за дебил:

"Мачкане на нещичкото в гащите" е метафора за "самозадоволяване", което пък е метафора за "избиване на комплекси", което пък е метафора за това, че си тотален илитерат, който се опитва да мине поне в нета за нещо, което няма как да бъде в реалността....

Като това действие може да бъде следствие или на осъзнато решение или да е неосъзнато, а породено от факта, че извършващият това действие е с КИ под 70...

При теб е неосъзнато....

Я, ма в този пост два пъти мачкал? Притеснявам се. https://sinonimen.onlinerechnik.com/duma/лукав

Това ПВО ги разсипва буквално..
[mention=483801]maxthon[/mention]?
https://theins.ru/news/272230

Показал две снимки с отбелязана част от нея и казва - Това е това, а не онова. Щом е осинтър значи всичко е точно.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 минута, maxthon написа:

Показал две снимки с отбелязана част от нея и казва - Това е това, а не онова. Щом е осинтър значи всичко е точно.

Кажи честно че не си гледал видеото? Само те проверявам на обективност бре бъди

Дружинката "Козяк" не повтаряше ли мантрата как Русия щяла да умре от глад?!

Е, оказва се, че през 2023 г. Русия е изнесла селскостопанска продукция и храни на обща стойност 43,5 милиарда долара, исторически рекорд.

Това в допълнение, че Русия си произвежда 80% от агрохраните за собствения си пазар от 150 милиона души, само това дето не вирее на нейна територия - се внася.

България е точно обратния случай - внася 80% от плодовете и зеленчуците и 50% от месото. 

Кажи честно че не си гледал видеото? Само те проверявам на обективност бре бъди
И да ти кажа, че съм го гледал файда никаква. С ракета от С300 няма как да повредиш над 10 сгради. С касетъчен заряд е друга бира.

преди 1 минута, maxthon написа:

И да ти кажа, че съм го гледал файда никаква. С ракета от С300 няма как да повредиш над 10 сгради. С касетъчен заряд е друга бира.

Файда няма - прав си. Пак си оставаш най-отчаяната тролка тук. Това е щото си много добър в това което правиш.

Само за това ли се засегна че те тагнах и на още няколко ама ти реши че само тука може да спечелиш,а?

Слабо приятел - бледнееш пред новото попълнение.

току-що, Митко Вълчев написа:

Муню с нюню, кога ще постигнеш базова функционална грамотност и логическо мислене, които да те изкарат от заблуждението за себе си в което си влязъл? Те не са ли задължително условие за завършване на топ университет? По метафорите му ще го познаете, отразяват вътрешната му душевност и "андините вълнения". Усещам че и ще подесетиш, най доброто което може да роди дейността която  определяш като мисловна, но тази илюзия е известна на всеки комуникирал с тебе. Никога не съм се интересувал от образа ти, а първообраза ти съм го изучавал отдавна, но го разпознах веднага. Все пак Алеко е уникален.

Мда, забавно е индивид, който полза израза "чел илитерат" да обсъжда чужда функционална грамотност....

Също толкова забавно е, някой който приема всичко буквално да категоризира метафори....

Но... най-забавно е когато прототип на героите на Доньо Донев приказва за логика....

Да, умението да мислиш логично, да си функционално грамотен и да притежаваш достатъчно знания са задължително минимално условие, но не за да завършиш, а за да влезнеш да учиш в топ университет....

За завършването му се искат и други неща....

Естествено, ти няма как да знаеш това....

И за Алеко си наизустил само клишетата....

Не е чак уникален, но със сигурност героите му са многопластови....

За разлика от Доню Доневите, чиято проекция в реалността си самият ти, във всеки един техен аспект....

Продължавай с неуспешните си опити да постигнеш удовлетвореност "мачкайки  нещичкото в гащите си"....

преди 8 минути, andiay написа:

Мда, забавно е индивид, който полза израза "чел илитерат" да обсъжда чужда функционална грамотност....

Също толкова забавно е, някой който приема всичко буквално да категоризира метафори....

Но... най-забавно е когато прототип на героите на Доньо Донев приказва за логика....

Да, умението да мислиш логично, да си функционално грамотен и да притежаваш достатъчно знания са задължително минимално условие, но не за да завършиш, а за да влезнеш да учиш в топ университет....

За завършването му се искат и други неща....

Естествено, ти няма как да знаеш това....

И за Алеко си наизустил само клишетата....

Не е чак уникален, но със сигурност героите му са многопластови....

За разлика от Доню Доневите, чиято проекция в реалността си самият ти, във всеки един техен аспект....

Продължавай с неуспешните си опити да постигнеш удовлетвореност "мачкайки  нещичкото в гащите си"....

Наистина ли съм написал "чел илитерат", нормално,  пишейки с теб на човек му се приспива. Продължавай с метафората която те вълнува, може някой да не е разбрал какво е то. 

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Я, ма в този пост два пъти мачкал? Притеснявам се. https://sinonimen.onlinerechnik.com/duma/лукав

Тцъ, в онзи пост два пъти съм споменал, че ти "мачкаш"....

Многократните опити за "мачкане" са във всеки твой пост....

Естествено, без никаква файда....

И да ползваш речник - се тая....

Българският език е достатъчно богат, но за функционално неграмотен като теб е нож с две остриета....

Хем уж му е роден език, хем не разбира какво му говорят....

Хем и не разбира, какво сам казва понякога....

преди 8 минути, andiay написа:

Тцъ, в онзи пост два пъти съм споменал, че ти "мачкаш"....

Многократните опити за "мачкане" са във всеки твой пост....

Естествено, без никаква файда....

И да ползваш речник - се тая....

Българският език е достатъчно богат, но за функционално неграмотен като теб е нож с две остриета....

Хем уж му е роден език, хем не разбира какво му говорят....

Хем и не разбира, какво сам казва понякога....

Жмуньо, функционално грамотен, превърнал темата за мачкането на чуждо нещо ьа водеща в творчеството си. Известен с това, че можеш да осмърдяваш всяка тема в която се включваш. Девиз "мога да лъжа , дори когато казвам истината ", верую 

"Лукавството е едно от първите умения, които усвояваме още като бебета....

Както и манипулирането.....

В каква степен ша ги използваме в бъдеще, зависи от последващото ни възпитание и израстване....

И лукавството, и манипулирането сами по себе си не са нито нещо лошо, нито нещо добро...."андиту

Колко пък да си грамотен, колко да си нормален?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Наистина ли съм написал "чел илитерат", нормално,  пишейки с теб на човек му се приспива. Продължавай с метафората която те вълнува, може някой да не е разбрал какво е то. 

Хем днес го написа...

Приспива ти се, защото това, което би требело да се намира в кухината между ушите ти, е изпаднало в дълбока непробудна летаргия, още докато си се оформял като зародиш....

И да, за такива като теб е нормално да пишат "чел илитерат"....

Чуденка нема....

преди 1 минута, andiay написа:

Хем днес го написа...

Приспива ти се, защото това, което би требело да се намира в кухината между ушите ти, е изпаднало в дълбока непробудна летаргия, още докато си се оформял като зародиш....

И да, за такива като теб е нормално да пишат "чел илитерат"....

Чуденка нема....

Жмунка, ти си пародия на  нормално мислещ индивид. Броя книги, защитена диплома, способност да се хлъзгаш в случая са без значение.

току-що, Митко Вълчев написа:

Жмуньо, функционално грамотен, превърнал темата за мачкането на чуждо нещо в творчеството си. Известен с това, че можеш да осмърдяваш всяка тема в която се включваш. Девиз "мога да лъжа , дори когато казвам истината ", верую 

Миними, колкото и пъти да ти се обясни нещо, файда никаква....

Не аз, а ти ползваш "мачкането на нещичкото вгащите" като основен мотив в "творчеството" си.....

Нямам такъв девиз и никога не съм казвал, че имам....

Казах, че "статистиката е единствената наука, която може да лъже, казвайки истината"....

И ти го доказах....

Е, успява да лъже неграмотници като теб....

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

"Лукавството е едно от първите умения, които усвояваме още като бебета....

Както и манипулирането.....

В каква степен ша ги използваме в бъдеще, зависи от последващото ни възпитание и израстване....

И лукавството, и манипулирането сами по себе си не са нито нещо лошо, нито нещо добро...."

Да, заставам зад всяка дума в това свое твърдение....

И всичко това е известно от много години в науката....

И разбираемо е непонятно за такива като теб....

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Колко пък да си грамотен, колко да си нормален?

Достатъчно грамотен, достатъчно нормален....

За разлика от теб...

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Жмунка, ти си пародия на  нормално мислещ индивид. Броя книги, защитена диплома, способност да се хлъзгаш в случая са без значение.

Забавно е материализиран герой на Доньо Донев да коментира нормалност, а още повече мислене...

Всичко е от значение Миними, просто такива като теб не могат да го схванат....

Но... от индивиди с КИ под 70, нимой да се очаква друго...

https://www.actualno.com/europe/vremeto-na-putin-izticha-probivyt-v-ukrajna-stava-vse-po-malko-vyzmojen-news_2238451.html макстоне и тия от Блумбърг с поръчкова статия, май всички почнаха. На търсене "вътрешно проучване Газпром " излизат статии точно от ваши медии глсове, блиц и прочие парцали. И цитират поне три истински медии.

преди 1 час, bigiadri написа:

А вие ,руски тролове ,как се кефите на разрушените украински градове ,на избитите цивилни  и т н. .Вие сте агресори в Украйна и трябва да ви убиват ,за да се махнете от там ,руски троле

Къде бре, инфантилен изкуфял перко съм се кефил на разрушени градове и избити цивилни?

Посочи ми конкретен пост.

Да не ме обърка със себе си?

И не съм в Украйна та да се махам оттам.

Не забравяй преди да влезеш и да пишеш нещо във форума да си пиеш хапчетата, че гледай като забравиш как се излагаш.

https://www.actualno.com/europe/vremeto-na-putin-izticha-probivyt-v-ukrajna-stava-vse-po-malko-vyzmojen-news_2238451.html макстоне и тия от Блумбърг с поръчкова статия, май всички почнаха. На търсене "вътрешно проучване Газпром " излизат статии точно от ваши медии глсове, блиц и прочие парцали. И цитират поне три истински медии.
Дефинирай истинска медия? Дано да става дума за медия успяваща сама да се финансира....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.