Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Много болно човече си.Да се кефиш на взривена цивилна кола.

Не знам как се възприемаш, но отстрани изглеждаш доста жалко.

Да се кефиш на взривено имущество и хора не е нормално, дори да е военно. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Flashback написа:

Мирко, колкото и да се напъваш с тези пожелателни мисли и фантасмагории, те няма да станат истина!

Фактите са следните: тъй като вече не останаха хохли, които искат да се бият доброволно, Зельо затегна зверски мобилизацията и свали възрастта на 25 години. Все още има мегдан да я сваля до 18 год., неслучайно повече от две години държи всички мъже над 18 г. като заложници в концлагера.

Същевременно Русия няма подобни проблеми и все още разчита предимно на доброволци, които се записват доброволно в армията.

Само от тези факти всеки човек със средно IQ би си направил логичните изводи кой дава повече жертви във войната - Путин каза, че безвъзвратните загуби на Украйна са пет пъти повече от тези на Русия. Като добавим и факта, че според западните медии огневото надмощие на Русия отново е в същото съотношение, това е още едно потвърждение, че Украйна дава в пъти повече жертви от Русия. 

Никога не съм отричал украинските жертви.

Но с въпросните уточнения - Пак ти казвам какви са ФАКТИТЕ

- Украинците гинат за собствената си държава, семейства, домове. Всеки загинал е герой , и никой не се срамува от това.Нито семейството му , нито държавата .

- Рашистките окупатори гинат з анякакви рашистонацистки великоимперски амбиции на недофюрера путлю и компанията му военопрестъпници. Загубите от 2014 г са далеч по засекретени, погребенията минаваха максимално инкогнито , на  руските гробища гонеха хора и журналисти, за да скрият колосалните загуби. Писали сме и цитирахи хиляди примери из темите още след 2014 г.

Относно математиката на путлю 1:5 бях цитирал, но може и да си подминал , щото  разобличаване на рашистки простотии не ви е приятно .

Та... накратко - Путлю каза че загубите са 1:5 , като украинците били давали 50 хил месечно.

Простата сметка показва две неща - путлю признава за поне 10 000 рашистки загуби месечно .

Второ , ако това е вярно , украинските загуби  от началото на пълномащабната война за всичките тези месеци излизат по путлерски сметки към милион и половина :)

т.е. би трябвало по сметките на путлю украинска армия въобще д аняма вече.

:) 

преди 4 минути, attj написа:

Неадекватен си като чавдарчето Кокич,  а то е човек с вдетиняване на 72 години.      Бандеровците привършват и може никакви да не останат.    Благодарение на Зеленски и на НАТО.     Какво друго да се случи при дълга конвенционална война.    Липсват резервни бандеровци.      Беше правилно това да е ясно още през 2014 година.    

Не ги питат искат или не, мобилизират ги. Ако бях украинец, щях да си проклинам държавата...

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:
преди 1 час, M.Николов написа:

Много болно човече си.Да се кефиш на взривена цивилна кола.

Не знам как се възприемаш, но отстрани изглеждаш доста жалко.

Да се кефиш на взривено имущество и хора не е нормално, дори да е военно. 

Рашистонацистката групичка само това прави и се кефи спрямо терористичните удари по украинска територия , градове и цивилни пазари и квартали.

току-що, miro20 написа:

Рашистонацистката групичка само това прави и се кефи спрямо терористичните удари по украинска територия , градове и цивилни пазари и квартали.

Без значения за коя групичка става въпрос...Аз навремето се кефих на бомбандировките в Югославия, но после осъзнах, че не съм бил прав...

Кефите просто как от суперагресивни ватенки изведнъж се превърнахте в хрисими миролюбци - "Пък те защо ни бият така".

Бият щото не струвате, ама сте голямата работа на приказки. Колко години тръбяхте за война с НАТО и за чудо оръжието ви. Ми ето имате вече война, е не с НАТО ама с оръжието им. И като гледам този път не го управляват чудо-оръжието разни гъзоръки арабели, дето не могат да боравят с него и странно защо резултата не е по-различен.

С интерес чакам да видя с какво ще ме изненадате още.

преди 3 часа, attj написа:

И как разбра тези неща?    Чавдарче като теб защо пак не показва снимки?   

И снимката щи пуснат беден болен бот

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Не ги питат искат или не, мобилизират ги. Ако бях украинец, щях да си проклинам държавата...

Затова 13 милиона души са я напуснали и не искат да се връщат.   Зеленски е враг на народа и ще си получи заслуженото.   

Без значения за коя групичка става въпрос...Аз навремето се кефих на бомбандировките в Югославия, но после осъзнах, че не съм бил прав...

Едко време и срещу нацизма много хора не са искали да се бият но предполагам сега си доволен от резултата.

преди 14 минути, Gift написа:

И снимката щи пуснат беден болен бот

Зельо няма никакъв  избор - фалит с капитулация.  Няма значение кое е първо.   А Кокич се движи към детската градина с вдетиняването си.   Изпреварва и Байдън!?  Ще са и като кандидатчавдарчета  от соца.

току-що, attj написа:

Зельо няма никакъв  избор - фалит с капитулация.  Няма значение кое е първо.   А Кокич се движи към детската градина с вдетиняването си.   Изпреварва и Байдън!?  Ще са и като кандидатчавдарчета  от соца.

Беден болен бот колко деситилетия не си излизал от соц стаята Дъщерите ти под кои профили и те горките заработват като Майка си Маруся. Внучето тренирате ли го и него за съветски бот

преди 6 минути, attj написа:

Що ?

преди 9 минути, BANKATA написа:

Едко време и срещу нацизма много хора не са искали да се бият но предполагам сега си доволен от резултата.

винаги припомням периодично на рашистонацистите , че и през ВСВ например в хАмерика юли 1941 г  е имало митинги против воюване с Хитлер.

Най удивителното е колко еднакви са плакатите и лозунгите от онова време със сегашните :

Хитлер не ни е нападал, защо ние да нападаме него ?

Доставките на оръжие за Англия  само удължава войната

Стойте настрани от войната в Европа, това не е наша война

Ленд Лиза е ... Лост лайв / повече загубени животи /

Защо да не сме в мир с Хитлер

Оставете Европа за европейците, америка за американците

Не давайте оръжие на никого

Американските организации са против войната

Историята се повтаря, само копейкаджиите не са си научили урока.

преди 19 минути, attj написа:

Затова 13 милиона души са я напуснали и не искат да се връщат.   Зеленски е враг на народа и ще си получи заслуженото.   

Напуснали са я предимно жени, деца и старци. Затвориха границата за мъжете веднага след като започна войната. За последното можем само да гадаем. Каквото и да получи в този живот, ще му е малко. Същото се отнася и за Путин. Все пак той започна войната, която е била от дълго време подготвена.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Напуснали са я предимно жени, деца и старци. Затвориха границата за мъжете веднага след като започна войната. За последното можем само да гадаем. Каквото и да получи в този живот, ще му е малко. Същото се отнася и за Путин. Все пак той започна войната, която е била от дълго време подготвена.

Гражданската война я започнаха бандеровци и казаци.  РФ ще я приключат.  На НАТО разчитат тези в Киев.   Ама как те да им доведат още войници?   В ЕС има поне 2 милиона нежелаещи да воюват украински мъже.      В Бандеристан не могат да преброят и изчезналите.     Дано са още живи!  

преди 1 минута, attj написа:

Гражданската война я започнаха бандеровци и казаци.  РФ ще я приключат.  На НАТО разчитат тези в Киев.   Ама как те да им доведат още войници?   В ЕС има поне 2 милиона нежелаещи да воюват украински мъже.      В Бандеристан не могат да преброят и изчезналите.     Дано са още живи!  

На 24.02.2022 г. украинската армия настъпи в територията на Русия. Аз друго чух, но щом казваш...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

На 24.02.2022 г. украинската армия настъпи в територията на Русия. Аз друго чух, но щом казваш...

Гражданската война е от 2014 година,   То според Миро и Кокич е нямало такава.    ВСУ няма работа на земите на казаците и ще бъдат унищожени.   НАТО ли ще ги издържа още да стоят там?   Ами нови бойци откъде ще им намерят?  Не искат тези мъжете  в ЕС дори насила да им ги  върнат да воюват за режима в Киев..   

Да продължават да подкрепят нацистката си власт. Грам не ми е жал за тях!

Цитат

Без климатици и улично осветление: Украйна на ръба на енергийна криза

Украйна е на ръба на енергийна криза, заради което се налага в страната рязко да се намали потреблението на ток.

:yanim::yanim::yanim:

А това е престъпление срещу човечеството. Очаквам скоро възмездие:

Цитат

Без климатици и улично осветление: Украйна на ръба на енергийна криза

Украйна е на ръба на енергийна криза, заради което се налага в страната рязко да се намали потреблението на ток.

:angry22:

Страхотно видео от Маркус Рейснер, военен експерт и офицер от австрийските въоръжени сили, обясняващ инерцията, която Русия има в момента.

Накратко, ще бъде грозно лято за ВСУ:

преди 48 минути, Gift написа:

Беден болен бот колко деситилетия не си излизал от соц стаята Дъщерите ти под кои профили и те горките заработват като Майка си Маруся. Внучето тренирате ли го и него за съветски бот

Маруся сега е в Украйна и ти се чуди на акъла.   Неизвестно е колко ти е останал.    При четворен акаунт не знаеш никога кой точно репликираш!?     Кокич има ли внучета или и това  пак е забравил?      Миро няма жена и откъде внучета!?    Чавдарчета сте  от времето на Брежнев.

преди 19 минути, Anneliese написа:

Да продължават да подкрепят нацистката си власт. Грам не ми е жал за тях!

:yanim::yanim::yanim:

А това е престъпление срещу човечеството. Очаквам скоро възмездие:

:angry22:

нацистите са в Кремъл , другарко

Косе

как си се хвърлил на амбразурата - весело е

имам три въпроса приятел

1. След като Украйна переможва какво стана с мобилизираните войници от миналата година ? Възкръснаха ли ?

2. Какво става с 42-та милиарда за заплати и пенсии ?

3. Какво постигна реално голямото Мугинване в дълбочина. Да - всички знаяат че сте на китайско.

Накратко - ше се преточи достатъчно нефт в Китай и руснаците ще си купят РЕБ, електроника, кораби - каквото решат.

А ти приятелче се пенявиш по поръчка.

Укрите даже настъпление почнали. Предполагам такива като тебе са го измислили. 

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе

как си се хвърлил на амбразурата - весело е

имам три въпроса приятел

1. След като Украйна переможва какво стана с мобилизираните войници от миналата година ? Възкръснаха ли ?

2. Какво става с 42-та милиарда за заплати и пенсии ?

3. Какво постигна реално голямото Мугинване в дълбочина. Да - всички знаяат че сте на китайско.

Накратко - ше се преточи достатъчно нефт в Китай и руснаците ще си купят РЕБ, електроника, кораби - каквото решат.

А ти приятелче се пенявиш по поръчка.

Кире, какво стана с май месец? Що те е срам пак да говориш за това?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.