Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, kosyo написа:

Нищо не става от тия дрончета:

Голяма победа, няма що!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, M.Николов написа:

Голяма победа, няма що!

Няма бренекета

преди 2 минути, kosyo написа:

Няма бренекета

Много болно човече си.Да се кефиш на взривена цивилна кола.

Не знам как се възприемаш, но отстрани изглеждаш доста жалко.

преди 11 минути, M.Николов написа:

Ако прочетеш надписа ще разбереш защо мога да ти се подигравам с пълно право. И после да няма сърдити.

Много мразят китайските недоделки

преди 1 минута, M.Николов написа:

Абе велика победа, нали вече го отбелязах.

Остават ви само още около 75 милиона такива лични победи и ще спечелите.

Победи - предавам се.

Китайци питаха Зеленски какво ще прави като загине последния бандеровец?  Той отговори с мълчание,  сякаш това му е и цел.    Ами тогава казаците пак ще контролират и територията на хохлите.    Като в предните векове.  

преди 9 минути, attj написа:

Китайци питаха Зеленски какво ще прави като загине последния бандеровец?  Той отговори с мълчание,  сякаш това му е и цел.    Ами тогава казаците пак ще контролират и територията на хохлите.    Като в предните векове.  

Арестович каза в интервюто, което по-рано поместих, Украйна след 1991г. се състои от три различни Украйни, които имат съвсем различни интереси, нрави и герой.В момента управлява най-малката част- Западна Украйна, която е най-русофобска и най-безполезна в икономическо отношение.Каза и че тази Украйна е резултат на едно друго СВО проведено от Сталин и едно решение на Хрушчов.

Най-безполезна, най-безнадеждна,  най-психопатска...    Идиотски сатанизъм.    Ще ги избият пак.

И предимно католическа.Което пък няма как да има нещо общо въобще с казачеството.

Всеки запознат ще ви каже, че за казаци се приемат единствено православни!

преди 2 часа, andiay написа:

Миними нищонеразбиращ, явно требе да ти се повтаря до откат....

Всеки мой пост тук е отговор към пост в който съм споменат, цитиран, коментиран и в отговора си коментирам това, което е написано в този пост, на който отговарям....

Сиреч, какво ще е съдържанието на тази досадна за мен комуникация не решавам аз....

Да повторим и друго - не ставаш и за врачка....

Да повторим и друго - не съди за другите по себе си....

В тази тема всеки пишещ е никой, нещо нормално за виртуала....

А ти със всеки следващ свой пост доказваш, че тъй както се е изгаврила природата с теб, нищо не е в състояние да я задмине по жестокост....

И да, никой не е длъжен да се занимава с комплексите ти, които иначе разбираемо се опитваш да "избиеш" в нета....

Винаги ще си бъдеш селския пустиняк, което е решено от природата, а нея нищо не мой да пребори - нито преди, нито сега, нито в бъдещ момент....

Роден пустиняк - цял живот пустиняк...

"Мачкай си нещичкото в гащите", но не се опитвай да го правиш чрез моя образ....

Продължиш ли да ползваш моя образ, то и ще продължиш да получаваш моя отговор....

Не ти заповядвам, а ти разяснявам каква е реалната ситуация....

Избора си е твой....

А точно ти да претендираш, че мое да предлагаш дори лечение - това вече е наистина забавно....

Жмунка  Нищонеказвач, пиши си може да намериш някой друг, който ще си причини да търси мисъл и логика в псевдоинтелектуалната повърня с която оспамваш откакто открих девиаците ти. Виж темата, не се и опитвай по същество, не ти е по силите. Всички тук отговаряме на чужди постове, това не ни пречи основно да пишем по темата с линкове, цитати по същество,  собствени разсъждения но по темата. Не да се хлъзгаме, носейки от сто кладенци вода, да сме класически тролове. Виж Макстон класически платен трол, но го прави по протокола. Ти си избрал да подражаваш на малоумниците илитерати от отбора ви, просто  си челия такъв.

преди 2 часа, Гoст написа:

А колко руснаци напуснаха Русия от началото на войната и не смятат да се връщат поради страх от мобилизация?

Сред най интелигентните, квалифицираните и активните при това.

преди 1 час, M.Николов написа:

Не знам колко им плащат...на буква или на пост...и не ме интересува...по-скоро съм любопитен, колко ще искат да спрат да го правят....Ти си умен човек,сещаш се накъде бия....

преди 23 минути, M.Николов написа:

И предимно католическа.Което пък няма как да има нещо общо въобще с казачеството.

Всеки запознат ще ви каже, че за казаци се приемат единствено православни!

Не биха посмели бандеровците - без подкрепа от НАТО.    За режима в Киев следват неизбежни фалит и капитулация.    Колективният Запад може да решава още с колко да го отлага.     Обаче и при тях възникват много вътрешни въпросителни.  Тръмп например въобще няма да търпи изцепките на Макрон.      Ще има промени в Запада,  които само косвено имат значение за безнадеждните бандеровци.     Та те дори и да изгонят казаците,  пак няма да се справят.   Вече 13 милиона души са напуснали държавата -заради несъгласие с тези в Киев.    Западът спи за тези факти и не ги отчита.   Бежанците не искат да се връщат.  Насила хубост не става.   

преди 10 минути, Proshark написа:

Не знам колко им плащат...на буква или на пост...и не ме интересува...по-скоро съм любопитен, колко ще искат да спрат да го правят....Ти си умен човек,сещаш се накъде бия....

Надценяваш ги ,никой не им плаща ,правят го от чиста омраза за съжаление.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

...правят го от чиста омраза за съжаление.

По-точно от пещерна русофобия!

Ако мога да перифразирам "Не е важно на Украйна да ѝ е добре, а на Русия да ѝ зле!"

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Надценяваш ги ,никой не им плаща ,правят го от чиста омраза за съжаление.

Чавдарче като Кокич и кандидатчавдарче като Миро не могат да ти обяснят Защо!?    И не им пука,  че са се изпотрепали милион хора заради бандеровци.   Толкова им е акъла.   Всички ще умрат - щом руската православна църква ги е нарочила за сатанински идиоти.     Няма да ги питат дали са съгласни -  щом убиват православни.   Битка за оцеляване си е.      А НАТО ги нахъсва да продължават.   И бандеровците привършват.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Жмунка  Нищонеказвач, пиши си може да намериш някой друг, който ще си причини да търси мисъл и логика в псевдоинтелектуалната повърня с която оспамваш откакто открих девиаците ти. Виж темата, не се и опитвай по същество, не ти е по силите. Всички тук отговаряме на чужди постове, това не ни пречи основно да пишем по темата с линкове, цитати по същество,  собствени разсъждения но по темата. Не да се хлъзгаме, носейки от сто кладенци вода, да сме класически тролове. Виж Макстон класически платен трол, но го прави по протокола. Ти си избрал да подражаваш на малоумниците илитерати от отбора ви, просто  си челия такъв.

Миними нарисуван, да повторим пак....

Аз отговарям на това, което се пише към мен....

А по същността на темата, един неук и крайно посредствен интелектуално индивид като теб, няма как да преценява кое е по същество и кое не е....

Нито пък да представя аргументи или да разбира чужди такива.....

А относно "собствените разсъждения" вече ти обясних надълго....

Твоето ниво на "разсъждения" е като "разсъжденията" на някой твърдящ, че земята е плоска....

Ти си класически посредствен трол, без да си платен, а просто от глупост и в опит да "избиеш" натрупаните с годините комплекси.....

"Чел илитерат" е оксиморон,...

Което отново доказва, че не си в състояние да разбереш не само, какво четеш, а и какво пишеш....

Природа - нимой я пребориш....

Роден пустиняк - цел живот пустиняк....

Продължавай "да мачкаш нещичкото в гащите си", просто си избрал грешния образ, който да те стимулира....

Затуй и ефекта от "мачкането" е нулев...

Обичам плачещи с допълнителна хромозома..

Все пак е стигнал поне един дрон летището...

преди 11 минути, attj написа:

Чавдарче като Кокич и кандидатчавдарче като Миро не могат да ти обяснят Защо!?    И не им пука,  че са се изпотрепали милион хора заради бандеровци.   Толкова им е акъла.   Всички ще умрат - щом руската православна църква ги е нарочила за сатанински идиоти.     Няма да ги питат дали са съгласни -  щом убиват православни.   Битка за оцеляване си е.      А НАТО ги нахъсва да продължават.   И бандеровците привършват.

На абсолютно всички твои подобни глупости съмотговарял максимално подробно и много пъти.

И за бандеровци, и за милионите бежанци и хиляди жертви, и за православни и как путлю позлва крайните уахабити главорези на кадиров, и за НАТО напоследък опорките ви постоянно ви ги мятам в кошчето и какво ли не... Защо не четеш отговорите ми ?

Не е нужно да питате - имам и другата гледна точка

Поредната цивилна кола с трал:

Направо се възнесе към склада за старо желязо.

преди 36 минути, Proshark написа:
преди 1 час, M.Николов написа:

А то ва как вашата рашистконацистка групчика от промити  комундели антибългари, се кефите на простотии за укри , бандеровци, " до последния украинец" , на удари по изцяло цивилни обекти из цяла Украйна, което е ежедневие.... казваш кокло болни трябва да сте за да одобрявате или да подминавате гредите от рашистонацистите, търсейки сламките в украинска страна ??

преди 16 минути, Flashback написа:

По-точно от пещерна русофобия!

Ако мога да перифразирам "Не е важно на Украйна да ѝ е добре, а на Русия да ѝ зле!"

Днес само познавачи тука сте се събрали.

преди 1 минута, miro20 написа:

Защо не четеш отговорите ми ?

Неадекватен си като чавдарчето Кокич,  а то е човек с вдетиняване на 72 години.      Бандеровците привършват и може никакви да не останат.    Благодарение на Зеленски и на НАТО.     Какво друго да се случи при дълга конвенционална война.    Липсват резервни бандеровци.      Беше правилно това да е ясно още през 2014 година.    

РуZия и нейния безкраен военен потенциал в една снимка

2 снимки бонус дори:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.