Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 25 минути, attj написа:

Маруся сега е в Украйна и ти се чуди на акъла.   Неизвестно е колко ти е останал.    При четворен акаунт не знаеш никога кой точно репликираш!?     Кокич има ли внучета или и това  пак е забравил?      Миро няма жена и откъде внучета!?    Чавдарчета сте  от времето на Брежнев.

Ти си болен бот и сега си прикован в леглото на село. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе 

оди копай брат.

Всички знаят че дните са преброени на тая тъпотия

И хлебарката настъпена мърда с крака - известно време

току-що, Киро Н. написа:

Косе 

оди копай брат.

Всички знаят че дните са преброени на тая тъпотия

И хлебарката настъпена мърда с крака - известно време

Как преброени бре Кире, те нали свършиха? Преди 8 дена - ти го каза.. Въобще не разбрам за какво говориш в момента

Добре се развиват нещата спрямо Афганистан

Един ден да беше изчакал до края, а така млад зелен.Дори бих казал твърде млад за такъв чин , ама то с тия загуби..

20230823_092822.thumb.jpg.e515eb3f57a3b1f5d55ee98c1691849e.jpg

Буханката за вечеря:

Да ви е сладко!

преди 2 минути, kosyo написа:

Как преброени бре Кире, те нали свършиха? Преди 8 дена - ти го каза.

Ботовете от това място са най зле

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n.jpg.a90950c49d75bba1f090df7561caa067.jpg

преди 3 часа, andiay написа:

Миними нарисуван, да повторим пак....

Аз отговарям на това, което се пише към мен....

А по същността на темата, един неук и крайно посредствен интелектуално индивид като теб, няма как да преценява кое е по същество и кое не е....

Нито пък да представя аргументи или да разбира чужди такива.....

А относно "собствените разсъждения" вече ти обясних надълго....

Твоето ниво на "разсъждения" е като "разсъжденията" на някой твърдящ, че земята е плоска....

Ти си класически посредствен трол, без да си платен, а просто от глупост и в опит да "избиеш" натрупаните с годините комплекси.....

"Чел илитерат" е оксиморон,...

Което отново доказва, че не си в състояние да разбереш не само, какво четеш, а и какво пишеш....

Природа - нимой я пребориш....

Роден пустиняк - цел живот пустиняк....

Продължавай "да мачкаш нещичкото в гащите си", просто си избрал грешния образ, който да те стимулира....

Затуй и ефекта от "мачкането" е нулев...

Муню с нюню, без да се напъваш успяваш да раждаш този бълвоч, какво ли ще се случи ако се напънеш? По емпиричен път, сто процента явно от постовете ти в последно време, главното ти вълнение е за мачкането на чуждо нещо в чужди гащи, вероятно заради сърбежа на нещо друго в твоите гащи , но това е тотално извън темата или проблемите на който и да е друг от форума. Предполагам , че смяташ за проява на висш интелект и оригиналност този непрекъснат рефрен, дали от увода, основната част или епилога на творчеството ти. Ако беше нормален опонент, бих попитал наистина ли си мислиш, че дори на милимунда простотията ти Глупи ме засяга? Смешен си и го знаеш. Смятах че чесането на нещичкото ми, засяга само мен и дамите които са го чесали, но ако ти носи вътрешно удовлетворение, продължавай да го споменаваш. Извратено и шизофренично е, но ми се струва, че това е част от твоята нормалност.

Давай, но както знаеш силата ти е в дългите постове, там успяваш да поприкриеш колко нищо не казваш и каква пародия на Хомо Сапиенс си..

преди 1 час, miro20 написа:

Що ?

винаги припомням периодично на рашистонацистите , че и през ВСВ например в хАмерика юли 1941 г  е имало митинги против воюване с Хитлер.

Най удивителното е колко еднакви са плакатите и лозунгите от онова време със сегашните :

Хитлер не ни е нападал, защо ние да нападаме него ?

Доставките на оръжие за Англия  само удължава войната

Стойте настрани от войната в Европа, това не е наша война

Ленд Лиза е ... Лост лайв / повече загубени животи /

Защо да не сме в мир с Хитлер

Оставете Европа за европейците, америка за американците

Не давайте оръжие на никого

Американските организации са против войната

Историята се повтаря, само копейкаджиите не са си научили урока.

Дали съм доволен? Отговорът не е еднозначен. Доволен съм от резултата, защото ако не беше такъв, родителите ми нямаше да се съберат и мен нямаше да ме има...Ако го игнорираме това, не съм доволен. България е била тогава на страната на Нацистка Германия. Как да съм доволен, че е била победена страна? Как да съм доволен от десетките хиляди убити през войната и след нея от комунистическия режим? Как да съм доволен от социализма, въпреки че не отричам, че много е построено?

преди 16 минути, Gift написа:

Ти си болен бот и сега си прикован в леглото на село. 

Имаш ли си внучета?   Или си като Миро от Русе?   

преди 1 час, attj написа:

Гражданската война е от 2014 година,   То според Миро и Кокич е нямало такава.    ВСУ няма работа на земите на казаците и ще бъдат унищожени.   НАТО ли ще ги издържа още да стоят там?   Ами нови бойци откъде ще им намерят?  Не искат тези мъжете  в ЕС дори насила да им ги  върнат да воюват за режима в Киев..   

Така де, но войната е от 2022 година.

Уникални кадри от тренировката на непоканените олимпийците в дисциплината "Киев за 3 дни":

Не са много актуални, но озвучаването е ТОП. Явно имат оръжие навсякъде скрито след като бягат без него.. или са от КЕЧ-а

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Така де, но войната е от 2022 година.

Няма обявена война.   Хохли са избрали курс към самоунищожение още от 2014 година.   НАТО не може да им съдейства.  Вредят им.

току-що, attj написа:

Няма обявена война.   Хохли са избрали курс към самоунищожение още от 2014 година.   НАТО не може да им съдейства.  Вредят им.

Няма обявена, но реално си я има. Ако Елцин беше на власт още, това нямаше да се случи...

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Няма обявена, но реално си я има. Ако Елцин беше на власт още, това нямаше да се случи...

Горбачов е повече с вина.   Въпросът не е сложен -струва ли си светът на НАТО да бъде унищожен заради бандеровци?   Водещата ядрена сила го може.      И отделно -  как така в целия свят  само милионите казаци нямат право на самоопределение?  

преди 3 минути, attj написа:

Горбачов е повече с вина.   Въпросът не е сложен -струва ли си светът на НАТО да бъде унищожен заради бандеровци?   Водещата ядрена сила го може.      И отделно -  как така в целия свят  само милионите казаци нямат право на самоопределение?  

Сторенето, сторено...Путин иска да поправя грешки на Гробачов и Елцин с военна сила. Резултатът не е добър за никого.      

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Сторенето, сторено...Путин иска да поправя грешки на Гробачов и Елцин с военна сила. Резултатът не е добър за никого.      

Водещо е самоопределението на казаците.     Бандеровците са без значение при всеобщ ядрен апокалипсис.   НАТО са безгласна буква при руски проблемни въпроси.   Къде се врат и се бутат?     

преди 1 минута, attj написа:

Водещо е самоопределението на казаците.     Бандеровците са без значение при всеобщ ядрен апокалипсис.   НАТО са безгласна буква при руски проблемни въпроси.   Къде се врат и се бутат?     

Настана ли време вече за хапчетата? Нали бяха свършили? Ти твойте от къде ги взе?

Време е и за кранистите:

е

преди 1 минута, attj написа:

Същото може да се каже и за Русия. Защо им трябваше да започват тази СВО? Понасят огромни загуби и за какво? 

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Муню с нюню, без да се напъваш успяваш да раждаш този бълвоч, какво ли ще се случи ако се напънеш? По емпиричен път, сто процента явно от постовете ти в последно време, главното ти вълнение е за мачкането на чуждо нещо в чужди гащи, вероятно заради сърбежа на нещо друго в твоите гащи , но това е тотално извън темата или проблемите на който и да е друг от форума. Предполагам , че смяташ за проява на висш интелект и оригиналност този непрекъснат рефрен, дали от увода, основната част или епилога на творчеството ти. Ако беше нормален опонент, бих попитал наистина ли си мислиш, че дори на милимунда простотията ти Глупи ме засяга? Смешен си и го знаеш. Смятах че чесането на нещичкото ми, засяга само мен и дамите които са го чесали, но ако ти носи вътрешно удовлетворение, продължавай да го споменаваш. Извратено и шизофренично е, но ми се струва, че това е част от твоята нормалност.

Давай, но както знаеш силата ти е в дългите постове, там успяваш да поприкриеш колко нищо не казваш и каква пародия на Хомо Сапиенс си..

Миними, преди да отговаряш се научи да разбираш на какво отговаряш, тогава може и да почнеш да разбираш какви глупости пишеш...

Да повторим :

"Мачкане на нещичкото в гащите ти" въобще не ме валнува....

Валнува ме, че си избрал моя образ, за да си стимулираш въображението....

Валнува ме дотолкова, доколкото съм крайно неподходящ обект за тази цел....

Опонент може да бъдеш само на някой дебил....

За нормално интелигентните хора си просто поредния обект за присмех....

Рядко срещано съчетание на посредствени умствени заложби и ясно изразено желание сам да се хвалиш с този факт за себе си, плюс арогантно поведение....

И да потретим като за дебил:

"Мачкане на нещичкото в гащите" е метафора за "самозадоволяване", което пък е метафора за "избиване на комплекси", което пък е метафора за това, че си тотален илитерат, който се опитва да мине поне в нета за нещо, което няма как да бъде в реалността....

Като това действие може да бъде следствие или на осъзнато решение или да е неосъзнато, а породено от факта, че извършващият това действие е с КИ под 70...

При теб е неосъзнато....

преди 9 минути, Мечо Хубавеца написа:

Същото може да се каже и за Русия. Защо им трябваше да започват тази СВО? Понасят огромни загуби и за какво? 

Всички казаци са руснаци и въобще не е същото.     Унищожението на света заради нацисти-бандеровци едва ли си струва.    Западът ще ги прежали и забрави.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.