Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 49 минути, communismatic написа:

Кви московски тролове, кви пет лева?! Имам сума ти авери там и повярвай ми... нищо общо с пропагандата от тук. Оня ми вика, че 10 яйца стрували 80 рубли, което са малко над 1,50 лева. Ти в България при това "уау" селско стопанство, къде ще намериш 10 яйца за 1,50 лева? Литър прясно мляко било 50 рубли или 1 лев. Кока-кола вече никой не взимал, понеже руснаците си прилапаха заводите на Кока-Кола и си правят своя. Казват, че "Драгая Кола" била с 80% сходен вкус с истинската и била доста евтина. Вика ми, че метрото било леко вдигнато. Имало вдигане на цените на техниката, понеже била идвала от Запада, ама и това не било голям проблем, понеже можело да се набави от СНГ страните. Общо-взето нищо, което да четем тук...

Отварям "Пятёрочка" - най-популярната верига магазини - гледам 10 яйца 130 рубли, което е 3.50 лв. Отварям сайта на била - 10 яйца - 4 лв. А средната заплата у нас е по-висока от руската, вервай ми! Тези 1.50 лв откъде ги измисли?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Искам само да обясня едно основно нещо, което доста хора така и не могат, да го разберат...

Аз съм русофил, винаги съм бил такъв... може да се каже, че е семейна черта, понеже роднините ми по майчина линия са откровени русофили, а дядо ми (да ми е жив и здрав) е 37-ми набор, живял е през три политически епохи у нас и е бил от кулашко семейство (прадядо ми е бил репресиран в първите години, понеже е имал страшно много земи и не е искал, да влиза в ТКЗС), но въпреки това, виждайки какво правят комунистите у нас, той се превърна и до днес във върл комуняга. И до ден днешен си гласува за БСП, понеже сляпо вярва, че "столетницата" е наследница на БКП и има нещо общо с бай Тошо.
Както и да е... В началото на войната, аз бях абсолютно безпристрастен. Имам един колега от университета, с който съм дискутирал всичко това около СВО-то... беше ни адски тъпо, чувствахме се кофти, че славяни се бият със славяни. Но колкото повече минаваше времето, честно казано, аз разбирах, че конфликта между Украйна и Русия е тлеел години наред, естествено яко подклаждан от САЩ. Като почнем с парите на Джордж Сорос за "демократизиране" на Украйна (каквото и да означава това), продължим с "оранжевата революция" от 2004-та, която за мен е първопричината за основният конфликт, понеже Юшченко стартира т.нар. "украински национализъм" и възхваляването на "герои" като Степан Бандера, Симон Петлюра, Роман Рухевич и прочее изключително противоречиви украински личности и завършим естествено с "майдана" от 2014-та, където законноизбран президент беше свален с протест, открито дирижиран от американското посолство в Украйна. Не случайно Виктория Нюланд беше на площада там, даже раздаваше и курабийки. Аз съм съгласен, че Янукович може да е бил проруски ориентиран, може дори да е бил руска марионетка, ама извинявайте много... оня поне е избран с избори, докато Порошенко беше избран с протест, организиран от американските неправителствени организации. Има разлика, нали?
Принципно... трябва да отчетем няколко фактора, поради които Русия е в Украйна в момента...
1/ Украинските природни залежи: Само по данни на Форбс, говорим за територии богати на ресурси на стойност няколкостотин милиарда долара... И то само тия, които в момента са "на ход". Изключвам Днепропетровск, Херсон и прочее...
2/ Разширяването на границите на НАТО: Все пак това е нещо, което Путин няма как да допусне. Самата организация е създадена на антируска основа, а освен това... нека бъдем честни, тя е тотално лицемерна и е най-обикновен политически и военен инструмент на САЩ. Каква е тая "мироопазваща" организация, която не е спряла, да воюва?! Що за тъпо схващане? Другото нещо... НАТО ако толкова много милееше за Украйна и съдбата на украинският народ, досега да се е намесил в конфликта. Тия оправдания с "ама тя Украйна не е членка" са оправдания за идиоти. Факт е, че САЩ няма интерес от пълномащабен конфликт, ще обясня по-долу и защо смятам така. Ако толкова искаше да се намеси щеше да излезе с лицемерното си обяснение, че "Украйна е страна, която иска да стане наша членка, ние няма как да стоим със скръстени ръце" и да са намеси, както го направи през 90-те години в Югославия. Тогава коя страна беше членка? А сега? Чухте ли Столтенберг? Украйна щяла да стане член на НАТО "когато му дойде времето". Т.е. НАТО ще чака Украйна да й се е*е мамата, да се превърне в една дупка с демографски колапс, икономически съсипана, орязани територии и огромни финансови дългове, понеже такива били правилата. Ми "кел файдЪ" от тая организация тогава? Вие вярвате ли, че ако някоя наша съседка ни нападне, някоя държава от НАТО ще ни помогне? Вие ако вярвате на това нещо, значи сте идиоти. Най-много да ни "помогнат" като ни продадат остарялата си военна техника, както стана в Украйна...
3/ Газопровода, който минава през Украйна: Пак финансова облага...
4/ Публичният имидж и факта, че украинските с руско самосъзнание биваха изтезавани години наред: Не случайно има доста хора, които се връщат... в новите територии на Русия. Защо ли?

Принципно, тази война, според мен е огромен успех за Русия. Три години воюват основно с хора на договор, направиха само една мобилизация, като кой пратиха да воюва в Украйна? Ми... мобилизацията засегна основно разни амуджи от Дагестан и от майната си. Даже имаше и протести в тая посока. Никой в Ростов, в Санкт Петербург, в Москва и прочее, няма хал-хабер, че страната му е във война. Санкциите? Съдейки по това, което виждам... според мен тази война е една предварителна договорка между САЩ и Русия. Съжалявам, че бая хора ще подскочат, ама наистина го мисля. Логиката натам ме тласка. Тия санкции... извинявайте, ама те удариха основно Европа, а не Русия. Може да погледнете какво се случва например в Германия, икономиката й направо е колабирала. Масови фалити, BASF се изнесоха от там, Micheline и BMW също затвориха заводите там, самата германска банка казва, че страната е в най-лошата рецесия от 1945 г. насам. Причините кои са, според вас? Основната е пълното подчинение на е*аният ЕС спрямо Вашингтон и налагането на санкции срещу Русия, барабар с тия зелени извращения. Всички тия "съвети" идват от САЩ, естествено. Какво може да се получи, ако наложиш "санкции" срещу страна, която е икономическият донор на цял континент като Европа? Ами естествено, че ти налагаш санкции срещу себе си. Със зелените простотии е същата работа. За да произвеждаш автомобили например на теб ти трябва енергия от газ, просто защото "зелената" енергия няма да ти свърши работа. Тия производства са енергоемки, ветрогенератори и слънчеви панели не вършат работа и няма как да заместят енергия от АЕЦ. По тоя начин тая страна става вече неконкурентноспособна. И кой печели? Ми САЩ, естествено...
А Русия? Сума ти олигарси, близки до Путин и Рамзан Кадиров си прилапаха заводите, барабар с персонала и ноухауто на Запада. Примерно... заводите на BridgeStone и Continental бяха купени на безценица от Армен Саркисян. В заводите на Рено, в момента се сглобява Москвич. Асансьорните заводи "Kone" пак отидоха в ръцете на Саркисян. Някакво раперче и авера му пък си взеха "StarBucks".

Идеята беше САЩ да заместят Русия в износа на газ. И какво се получи? Масова инфлация навсякъде в Европа. Спомнете си кога у нас имаше бум на цените? Когато Просто Киро докара американските танкери с втечнен газ от майната си. Газпром даде фира, но пък Роснефт захлебиха яко, понеже и те почнаха да изнасят втечнен газ. Някои хора, не могат, да разберат, че географското положение на Европа е такова, че ние (европейците) няма как да не получаваме газ от Русия. Иначе, просто ще излезе много по-скъпо. И говорим за тръбен газ, а не за втечнен. Втечнения газ излиза много по-скъпо, понеже добивайки го има допълнителни разходи за втечняване, регазификация и т.н. Ето защо Европа го зад*ха яко!

Абсолютна договорка между Русия и САЩ. Никой не може, да ме убеди в противното...

ВНИМАНИЕ! ДОЛУ ИМА ДЕБИЛСКИ ПОСТОВЕ! ПУСКАЙТЕ СИ АНТИВИРУСНИТЕ...

-------------------------------

преди 22 минути, Гoст написа:

Ти си интернационалист, така че не си никакъв българин. Българин си, защото ти изнася да си в "еврогейска България", наясно си, че в Русия могат да те мобилизират и там никой не живее добре освен свързаните с управлението на страната. В "колективния запад" на всеки долнопробен трол му е ясно, че много повече му изнася, независимо дали се чувства последен там, предпочита така вместо във фашистка Русия. При теб има много дефицити, ти сам си даваш някакви примери и си говориш тъпотии в стил "кат Русия няма втора". Очевидно имаш липси в образованието, прогресът е много повече от язовири и елекетрификация. Днешно време на запад се занимават с квантови компютри, AI и т.н.. високи техинологии, икономиката има невъобразимо количество направления докато ти мислиш за петилети и боб и леща и ти липсва казармата и някой да те строява. Най-тъжно би било, ако си под 30 години и мислиш така. Даже в РусИ-то има как да си високоефективен трудещ се човек, но ти си избрал да си комуист на помощи. Никой не ти е виновен, че си на дередже да оцеляваш с 1000 и си озлобен и искаш, ако ти не можеш, на всички да им е гадно и да е като в Русия. Затова са и тролските простотии, с които се опитваш да удавиш душата си. Беден си и мразиш прогнилия запад и все пак въпреки това оставаш да живееш в него и да живееш от огризките му, вместо да отидеш в любимия сАвеЦки рай при вожда си.

Момче, лекувай се, наблизо е Карлуково...

преди 6 минути, parmobil написа:

Отварям "Пятёрочка" - най-популярната верига магазини - гледам 10 яйца 130 рубли, което е 3.50 лв. Отварям сайта на била - 10 яйца - 4 лв. А средната заплата у нас е по-висока от руската, вервай ми! Тези 1.50 лв откъде ги измисли?

Ти дали си наясно, че има няколко вида яйца? Или по принцип си от неадекватните тук? Щото много станахте вече...

преди 4 минути, communismatic написа:

Искам само да обясня едно основно нещо, което доста хора така и не могат, да го разберат...

Аз съм русофил, винаги съм бил такъв... може да се каже, че е семейна черта, понеже роднините ми по майчина линия са откровени русофили, а дядо ми (да ми е жив и здрав) е 37-ми набор, живял е през три политически епохи у нас и е бил от кулашко семейство (прадядо ми е бил репресиран в първите години, понеже е имал страшно много земи и не е искал, да влиза в ТКЗС), но въпреки това, виждайки какво правят комунистите у нас, той се превърна и до днес във върл комуняга. И до ден днешен си гласува за БСП, понеже сляпо вярва, че "столетницата" е наследница на БКП и има нещо общо с бай Тошо.
Както и да е... В началото на войната, аз бях абсолютно безпристрастен. Имам един колега от университета, с който съм дискутирал всичко това около СВО-то... беше ни адски тъпо, чувствахме се кофти, че славяни се бият със славяни. Но колкото повече минаваше времето, честно казано, аз разбирах, че конфликта между Украйна и Русия е тлеел години наред, естествено яко подклаждан от САЩ. Като почнем с парите на Джордж Сорос за "демократизиране" на Украйна (каквото и да означава това), продължим с "оранжевата революция" от 2004-та, която за мен е първопричината за основният конфликт, понеже Юшченко стартира т.нар. "украински национализъм" и възхваляването на "герои" като Степан Бандера, Симон Петлюра, Роман Рухевич и прочее изключително противоречиви украински личности и завършим естествено с "майдана" от 2014-та, където законноизбран президент беше свален с протест, открито дирижиран от американското посолство в Украйна. Не случайно Виктория Нюланд беше на площада там, даже раздаваше и курабийки. Аз съм съгласен, че Янукович може да е бил проруски ориентиран, може дори да е бил руска марионетка, ама извинявайте много... оня поне е избран с избори, докато Порошенко беше избран с протест, организиран от американските неправителствени организации. Има разлика, нали?
Принципно... трябва да отчетем няколко фактора, поради които Русия е в Украйна в момента...
1/ Украинските природни залежи: Само по данни на Форбс, говорим за територии богати на ресурси на стойност няколкостотин милиарда долара... И то само тия, които в момента са "на ход". Изключвам Днепропетровск, Херсон и прочее...
2/ Разширяването на границите на НАТО: Все пак това е нещо, което Путин няма как да допусне. Самата организация е създадена на антируска основа, а освен това... нека бъдем честни, тя е тотално лицемерна и е най-обикновен политически и военен инструмент на САЩ. Каква е тая "мироопазваща" организация, която не е спряла, да воюва?! Що за тъпо схващане? Другото нещо... НАТО ако толкова много милееше за Украйна и съдбата на украинският народ, досега да се е намесил в конфликта. Тия оправдания с "ама тя Украйна не е членка" са оправдания за идиоти. Факт е, че САЩ няма интерес от пълномащабен конфликт, ще обясня по-долу и защо смятам така. Ако толкова искаше да се намеси щеше да излезе с лицемерното си обяснение, че "Украйна е страна, която иска да стане наша членка, ние няма как да стоим със скръстени ръце" и да са намеси, както го направи през 90-те години в Югославия. Тогава коя страна беше членка? А сега? Чухте ли Столтенберг? Украйна щяла да стане член на НАТО "когато му дойде времето". Т.е. НАТО ще чака Украйна да й се е*е мамата, да се превърне в една дупка с демографски колапс, икономически съсипана, орязани територии и огромни финансови дългове, понеже такива били правилата. Ми "кел файдЪ" от тая организация тогава? Вие вярвате ли, че ако някоя наша съседка ни нападне, някоя държава от НАТО ще ни помогне? Вие ако вярвате на това нещо, значи сте идиоти. Най-много да ни "помогнат" като ни продадат остарялата си военна техника, както стана в Украйна...
4/ Публичният имидж и факта, че украинските с руско самосъзнание биваха изтезавани години наред: Не случайно има доста хора, които се връщат... в новите територии на Русия. Защо ли?

Принципно, тази война, според мен е огромен успех за Русия. Три години воюват основно с хора на договор, направиха само една мобилизация, като кой пратиха да воюва в Украйна? Ми... мобилизацията засегна основно разни амуджи от Дагестан и от майната си. Даже имаше и протести в тая посока. Никой в Ростов, в Санкт Петербург, в Москва и прочее, няма хал-хабер, че страната му е във война. Санкциите? Съдейки по това, което виждам... според мен тази война е една предварителна договорка между САЩ и Русия. Съжалявам, че бая хора ще подскочат, ама наистина го мисля. Логиката натам ме тласка. Тия санкции... извинявайте, ама те удариха основно Европа, а не Русия. Може да погледнете какво се случва например в Германия, икономиката й направо е колабирала. Масови фалити, BASF се изнесоха от там, Micheline и BMW също затвориха заводите там, самата германска банка казва, че страната е в най-лошата рецесия от 1945 г. насам. Причините кои са, според вас? Основната е пълното подчинение на е*аният ЕС спрямо Вашингтон и налагането на санкции срещу Русия, барабар с тия зелени извращения. Всички тия "съвети" идват от САЩ, естествено. Какво може да се получи, ако наложиш "санкции" срещу страна, която е икономическият донор на цял континент като Европа? Ами естествено, че ти налагаш санкции срещу себе си. Със зелените простотии е същата работа. За да произвеждаш автомобили например на теб ти трябва енергия от газ, просто защото "зелената" енергия няма да ти свърши работа. Тия производства са енергоемки, ветрогенератори и слънчеви панели не вършат работа и няма как да заместят енергия от АЕЦ. По тоя начин тая страна става вече неконкурентноспособна. И кой печели? Ми САЩ, естествено...
А Русия? Сума ти олигарси, близки до Путин и Рамзан Кадиров си прилапаха заводите, барабар с персонала и ноухауто на Запада. Примерно... заводите на BridgeStone и Continental бяха купени на безценица от Армен Саркисян. В заводите на Рено, в момента се сглобява Москвич. Асансьорните заводи "Kone" пак отидоха в ръцете на Саркисян. Някакво раперче и авера му пък си взеха "StarBucks".

Идеята беше САЩ да заместят Русия в износа на газ. И какво се получи? Масова инфлация навсякъде в Европа. Спомнете си кога у нас имаше бум на цените? Когато Просто Киро докара американските танкери с втечнен газ от майната си. Газпром даде фира, но пък Роснефт захлебиха яко, понеже и те почнаха да изнасят втечнен газ. Някои хора, не могат, да разберат, че географското положение на Европа е такова, че ние (европейците) няма как да не получаваме газ от Русия. Иначе, просто ще излезе много по-скъпо. И говорим за тръбен газ, а не за втечнен. Втечнения газ излиза много по-скъпо, понеже добивайки го има допълнителни разходи за втечняване, регазификация и т.н. Ето защо Европа го зад*ха яко!

Абсолютна договорка между Русия и САЩ. Никой не може, да ме убеди в противното...

Ти дали си наясно, че има няколко вида яйца? Или по принцип си от неадекватните тук? Щото много станахте вече...

Избрах ти най-евтините. Ти какво ще съчиниш е друга бира.

Три години воюват основно с хора на договор, направиха само една мобилизация, като кой пратиха да воюва в Украйна? Ми... мобилизацията засегна основно разни амуджи от Дагестан и от майната си. Даже имаше и протести в тая посока. Никой в Ростов, в Санкт Петербург, в Москва и прочее, няма хал-хабер, че страната му е във война.

Колко справедлив диктатор и строй. А утре ако мобилизират теб така, щото си от село?

Принципно, тази война, според мен е огромен успех за Русия.

И къв е тоя успех? Загубиха милиони интелигентни трудоспособни хора, които успяха да се изнесат още при започването на войната и бяха против този фашизъм, който предстоеше и в момента се шири навсякъде. 3 години боксуват без напредък за няколко парченца земя, наложи се Путин да клекне на чужд диктатор, който да им продаде малко роби, които да натовяват полетата в Украйна, че иначе ще почнат да се усещат гражданите колко млади руснаци загинаха и опасността от революция става реална.

Иначе по твоя пост от всякъде си личи, че в главата ти има само сърпове, чукове и петолъчки.

преди 6 минути, parmobil написа:

Избрах ти най-евтините. Ти какво ще съчиниш е друга бира.

И на тоя му куца четенето с разбиране. Не е огромна изненада...

преди 2 минути, Гoст написа:

Колко справедлив диктатор и строй. А утре ако мобилизират теб така, щото си от село?

Някъде, да съм писал, че е "спаведлив"? Казвам, че славянското население, което е мнозинство не беше засегнато особено, което е много важно за него. Няма да има бунтове най-малкото... Четене с разбиране!

преди 5 минути, Гoст написа:

3 години боксуват без напредък за няколко парченца земя, наложи се Путин да клекне на чужд диктатор, който да им продаде малко роби, които да натовяват полетата в Украйна, че иначе ще почнат да се усещат гражданите колко млади руснаци загинаха и опасността от революция става реална.

За такива като тоя слагат упътвания по шампоаните...

преди 2 минути, parmobil написа:

И кое не разбрах от твоите 80 рубли?

Ми прочети ми първо моят коментар, после си прочети твоят, после пак ми прочети и отговорът... Пак ви казвам, станахте ми множко, аман от глупендери вече...

:offtopic_s:

Нещо ме гложди ... абе @lsmurf да не заминал на фронта ,че се спихна или се е клонирал под друг ник нейм? Тва тролопитеците никнат като гъби с други профили ... та де да знам.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми прочети ми първо моят коментар, после си прочети твоят, после пак ми прочети и отговорът... Пак ви казвам, станахте ми множко, аман от глупендери вече...

Даде ми съпоставка с яйца, ако не помниш. Отговорих ти най-коректно с примери от вериги магазини.

А понятието славянство кой и кога го вкарва е съсем друга тема. Hint - тя го вкарва.

преди 18 минути, Гoст написа:

И къв е тоя успех? Загубиха милиони интелигентни трудоспособни хора, които успяха да се изнесат още при започването на войната и бяха против този фашизъм, който предстоеше и в момента се шири навсякъде. 3 години боксуват без напредък за няколко парченца земя, наложи се Путин да клекне на чужд диктатор, който да им продаде малко роби, които да натовяват полетата в Украйна, че иначе ще почнат да се усещат гражданите колко млади руснаци загинаха и опасността от революция става реална.

Иначе по твоя пост от всякъде си личи, че в главата ти има само сърпове, чукове и петолъчки.

Ако бях руснак щях да ненавиждам Путин, но ако бях украинец щях да мразя Зеленски. И двамата са диктатори, които пращат млади мъже да воюват. 

преди 34 минути, parmobil написа:

Отварям "Пятёрочка" - най-популярната верига магазини - гледам 10 яйца 130 рубли.

Стига лъга и маза. В "Пятёрочка" има яйца от 69.99 рубли и 83.99 рубли за 10 броя.

Нищо не си отварял, насосваш си ги едно към гьотере с надеждата поредната фейкометщина да мине.

Аз не съм голословен като теб и давам линк:

https://5ka.ru/catalog/73C2336/73C2449/yaytso/

преди 38 минути, parmobil написа:

https://5ka.ru/product/3182856/yaytso-kurinoe-stolovoe-s-sht/

10 яйца - 83,99 рубли= 1,56лв.

1бр.=15.6 ст.

Кауфланд

image.jpeg.3a98c089bf1e68ba09fe6f221a9c2a0c.jpeg

Колегата ме е изпреварил. Че и по-евтини е намерил :) .

преди 32 минути, communismatic написа:

Браво, страхотен сбит преразказ на всичките опорки, ама само за това ще питам

преди 33 минути, communismatic написа:

2/ Разширяването на границите на НАТО: Все пак това е нещо, което Путин няма как да допусне. Самата организация е създадена на антируска основа, а освен това... нека бъдем честни, тя е тотално лицемерна и е най-обикновен политически и военен инструмент на САЩ.

Как така няма как да го допусне, а го допусна година по-късно? :giggle1:

преди 8 минути, parmobil написа:

Даде ми съпоставка с яйца, ако не помниш. Отговорих ти най-коректно с примери от вериги магазини.

Тъй, за последен път. Има много видове яйца, различен размер, различни магазини и прочее. Малко е хубаво, да четем с разбиране, не мога, да разбера, ти малоумен ли си? Не ми задавай едни и същи въпроси по 200 пъти, само защото си с два пръста чело...

преди 8 минути, parmobil написа:

А понятието славянство кой и кога го вкарва е съсем друга тема. Hint - тя го вкарва.

"Понятието "славянство""? Онова от Петър Велики? Гледам, че и по История си особено силен... 😆

преди 2 минути, Flashback написа:

Стига лъга и маза. В "Пятёрочка" има яйца от 69.99 рубли и 83.99 рубли за 10 броя.

Нищо не си отварял, насосваш си ги едно към гьотере с надеждата поредната фейкометщина да мине.

Аз не съм голословен като теб и давам линк:

https://5ka.ru/catalog/73C2336/73C2449/yaytso/

Нали казах откъде са. Ти защо избра най-евтините?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Как така няма как да го допусне, а го допусна година по-късно? :giggle1:

Говоря за граници, които са буквално до техните. Малко е хубаво и да четем с разбиране... Не си първият/първата... Нещо нормално е за тоя форум.

преди 1 минута, communismatic написа:

Тъй, за последен път. Има много видове яйца, различен размер, различни магазини и прочее. Малко е хубаво, да четем с разбиране, не мога, да разбера, ти малоумен ли си? Не ми задавай едни и същи въпроси по 200 пъти само защото си с два пръста чело...

"Понятието "славянство""? Онова от Петър Велики? Гледам, че и по История си особено силен... 😆

Преди Екатерина някой да е говорел за славянство?

току-що, parmobil написа:

Нали казах откъде са. Ти защо избра най-евтините?

Ахахаха, ти твърдиш, че няма яйца под 130 рубли с надеждата никой да не провери и поредният твой фейк да заживее собствен живот.

Както се вижда има яйца и за 70 рубли.

преди 2 минути, parmobil написа:

Преди Екатерина някой да е говорел за славянство?

Пич, казвам ти сериозно, вземи се скрий някъде...

преди 1 минута, Flashback написа:

Ахахаха, ти твърдиш, че няма яйца под 130 рубли с надеждата никой да не провери и поредният твой фейк да заживее собствен живот.

Както се вижда има яйца и за 70 рубли.

Хайде, дай да говорим за цени и заплати! Да видим къде е по-добре. С цифри.

току-що, parmobil написа:

Хайде, дай да говорим за цени и заплати! Да видим къде е по-добре. С цифри.

Матросов пасти да яде... Досега говореше за яйцата, пак лъга-маза... сега обърна гъзицата, почна да говори за заплатите...

преди 2 минути, communismatic написа:

Матросов пасти да яде... Досега говореше за яйцата, пак лъга-маза... сега обърна гъзицата, почна да говори за заплатите...

За кое, бре? Ти ми снасяш пълни глупости за цветущото икономическо състояние в РФ.

преди 6 минути, communismatic написа:

Говоря за граници, които са буквално до техните. Малко е хубаво и да четем с разбиране... Не си първият/първата... Нещо нормално е за тоя форум.

Бе знам, че русоробите копейки сте невероятно неграмотни, ама отвори я тая карта на Европа и погледни Финландия с кой граничи. Ако не можеш, кажи, аз ще постна снимка. 

Много искам, да почне, да нищи и за "славянството" на Петър Велики и Екатерина. Направо ще го навра точно там, където му е мястото...

преди 14 минути, nikssi написа:

:offtopic_s:

Нещо ме гложди ... абе @lsmurf да не заминал на фронта ,че се спихна или се е клонирал под друг ник нейм? Тва тролопитеците никнат като гъби с други профили ... та де да знам.

Аз забелязвам една закономерност, колкото повече се влошава ситуацията на фронта за бандеровското прокси на НАТО, толкова повече се активизират тролопитеците и зРадниците.

И аргументите им са от "яйца за 130 рубли" до всякакви други всевъзможни странични глупости, които по никакъв начин не оказват влияние на фронта в полза на укропите.

Общо взето - жалка картинка!

С таквиз "перемоги" ще дочакат голямата "ПЕРЕМОГА" на куково лято и затова беснеят като за последно!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.