Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Значи Косе Путин победи, и сега като сключат мира знаеш ли какво ще постиш ?

Щото некро-то ще го затворят.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, В. Велев написа:

Написах ти кога се е намесил запада. След като Русия разгромяват Хитлер и Наполеон. Преди това тия двамата си превземат каквото си искат от запада и той нищо не може да направи.

И същото се повтаря и сега. НАТО си обикаля и прави каквото си иска из запада. Само че сега пак Русия ще го победи.

Ако Русия намери западни съюзници като при войните срещу Наполеон и Хитлер може и да успее, иначе може пак да се наложи да подпише някой Брест-Литовски договор.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Така се случва когато фактите и пропагандата се сблъскат и си противоречат

Да, фактите са такива, че Великобритания позволи на швабите да увеличат военноморският си флот. САЩ по това време го играят "пас". Фактите са, че никой не си мръдна пръста, да спре Хитлер и в Рейнската област. Хитлер анексира Австрия, никой не си мръдна пръста за тях. Мюнхен 38-ма вече го коментирахме, там не само че никой не си мръдна пръста за Чехословакия, ами дори Великобритания и Франция бяха в един отбор с швабите и фюрерчето. Следва ултиматум към Литва - пак без отговор от "великите" сили. Сталин си предлага помощта? Франция и Великобритания отказват. Ясно е и защо... И чак тогава имаме "Рибентроп-Молотов".

Колко "войнствено" настроени са само Великобритания и Франция към Адолф Хитлер... 😆

преди 11 минути, M.Николов написа:

Голяма смешка си, какво ти се говори, ти какво си измисляш.😄

Продължавай да ме забавляваш.

То вярно, че не трябва да се присмиваме на хората с ограничени възможности, но при такова старание.😄

Ами да  да обобщим сега значи няма развитие по темата- Сибир 2 е на трупчета и може би няма да стане въобще ,както си говорил преди една година , ама аз съм забавен...

Днес не ви е ден май, а?  Не ти ли харесва как те посрещнаха при неосъществените врачки? Тя бабето не е много у ред а а ходи в Италия от време на време - може да те вземе някой път.

преди 5 минути, kosyo написа:

Ами да много е забавно да отричаш всичко ама то си стои написано. Коя е забавния сега и коя е доверчивата) Муск спря ли парите или още не го е написал в X? Хайде баби смяната на акаунта не ти помага особено.

Като ти казвам, че си смешен, не вярваш.

Нямам нищо общо с другия Николов, може да помолиш администрация за проверка на акаунтите, почти 100% съм сигурен, че пишем от различни градове!

току-що, M.Николов написа:

Като ти казвам, че си смешен, не вярваш.

Нямам нищо общо с другия Николов, може да помолиш администрация за проверка на акаунтите, почти 100% съм сигурен, че пишем от различни градове!

Все ми е тая, гледна че всичко скочихте да я защитавате баба Пенка и това може само да ме радва. Но това не помага и на теб нито на Сибир -2. Нито пък на обещанието ти как ще потече газ по него. Следващия моля

преди 4 минути, kosyo написа:

Ами да  да обобщим сега значи няма развитие по темата- Сибир 2 е на трупчета и може би няма да стане въобще ,както си говорил преди една година , ама аз съм забавен...

И къде точно съм говорил кога ще стане Сибир-2?

Я ни покажи?😄

преди 11 минути, nikolov2020 написа:

Значи Косе Путин победи, и сега като сключат мира знаеш ли какво ще постиш ?

Щото некро-то ще го затворят.

Не ама Мъск спря парите както каза ти. В Х го пише и ние вярваме, а ти не. Или беше обратното. Щото ние сме идиотите а ти пускаш глупостите от там нали така? Аз ли съм виновен сега за това дето ти го казваш?

преди 1 минута, kosyo написа:

Нито пък на обещанието ти как ще потече газ по него. Следващия моля

Ако може и това да посочиш?😄

Всъщност моето обещание е, че Европа отново ще купува руски газ и тя го прави!

Ще вденеш ли накрая?

преди 1 минута, M.Николов написа:

И къде точно съм говорил кога ще стане Сибир-2?

Я ни покажи?😄

Четене с разбиране нали го владееш. Или викаш говориш за него щото няма да стане? Днес всичките мозъци няма да ви помогнат. Ако ми е така малко по сериозно, а. Щото ти не си ми интересен но няма проблем да си променя решението. Че значи говориш за анещо дето няма да стане? Ох че забавно .. и смешно

преди 15 минути, communismatic написа:

Да, фактите са такива, че Великобритания позволи на швабите да увеличат военноморският си флот. САЩ по това време го играят "пас". Фактите са, че никой не си мръдна пръста, да спре Хитлер и в Рейнската област. Хитлер анексира Австрия, никой не си мръдна пръста за тях. Мюнхен 38-ма вече го коментирахме, там не само че никой не си мръдна пръста за Чехословакия, ами дори Великобритания и Франция бяха в един отбор с швабите и фюрерчето. Следва ултиматум към Литва - пак без отговор от "великите" сили. Сталин си предлага помощта? Франция и Великобритания отказват. Ясно е и защо... И чак тогава имаме "Рибентроп-Молотов".

Колко "войнствено" настроени са само Великобритания и Франция към Адолф Хитлер... 😆

Факт е че когато Германия и СССР се гушкат и целуват в Полша, Франция и Великобритания са във война с Германия. :tease:

Ако не си забравил това беше твърдението ми от където тръгна заяждането ти.

на 8.11.2024 г. в 21:45, parmobil написа:

аз съм десен консерватор

За кого гласуваш?

на 8.11.2024 г. в 21:45, parmobil написа:

аз съм десен консерватор

За кого гласуваш?

преди 2 минути, kosyo написа:

Четене с разбиране нали го владееш. Или викаш говориш за него щото няма да стане? Днес всичките мозъци няма да ви помогнат. Ако ми е така малко по сериозно, а. Щото ти не си ми интересен но няма проблем да си променя решението. Че значи говориш за анещо дето няма да стане? Ох че забавно .. и смешно

Аз го владея, но ти кога ще покажеш, че го владееш?

Към момента на писане на коментара ми, който си посочил все още съществуваше възможност за изграждането на газопровода Сибир-2!

С времената как си?

Струва ми се че и с тях имаш проблеми.😄

преди 4 минути, M.Николов написа:

Към момента на писане на коментара ми, който си посочил все още съществуваше възможност за изграждането на газопровода Сибир-2!

С времената как си?

Ами не аз след като разбрах че говориш за Сибир-2 дори като знаеш че няма да стане още преди 1 година -няма какво да добавя повече. Сетих се имаше една мацка дето пишеше за Ванга книги. Ако се сетя как се казва ще ти кажа.

преди 4 минути, M.Николов написа:

С времената как си?

Значи по онова време имало възможност , сега няма , но ти не си непознаващ врачка както казвам аз? Добре, става все по-забавно. Друго в какво съм виновен?

Косьо

да не си светил на Лавров и Си та знаеш че е на трупчета ?

Или знам - в Х го написаха и е света истина.

ПП

Има нов маршрут бе плувко :)

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косьо

да не си светил на Лавров и Си та знаеш че е на трупчета ?

Или знам - в Х го написаха и е света истина.

ПП

Има нов маршрут бе плувко :)

Мъск спря ли парите вече както "доказа" баба Пенка, дето вярва на всичко в X, а ние после сме зле?

преди 6 минути, kosyo написа:

Ами не аз след като разбрах че говориш за Сибир-2 дори като знаеш че няма да стане още преди 1 година -няма какво да добавя повече. Сетих се имаше една мацка дето пишеше за Ванга книги. Ако се сетя как се казва ще ти кажа.

И къде съм казал, че преди 1 година съм знаел, че няма да стане?

Всъщност е точно обратното, току що ти написах, че към онзи момент все още се считаше за възможно изграждането на Сибир 2 в бъдеще.

преди 9 минути, M.Николов написа:

Едва отскоро се разбра, че може би ще се заложи на газопровод през Казахстан.

И къде съм казал, че преди 1 година съм знаел, че няма да стане?

Всъщност е точно обратното, току що ти написах, че към онзи момент все още се считаше за възможно изграждането на Сибир 2 в бъдеще.

Едва от скоро се разбра, че може би ще се заложи на газопровод през Казахстан.

Все по зле е положението тук:)

Сибир-2 има или няма? Така като гледам вече може да са го построили - така де според група особено умни тук. Дето отричат всичко

Дори на малоумник да бях обяснявал толкова щеше да ме разбере.

Така де значи няма Сибир-2, нали, днес вече можело и да нямало да стане. Обаче не си неосъществена врачка. Къде бъркам сега?

Не, все по-комично е положението тук.😄

Ще свикнеш с неосъществената врачка- само на тебе ти пука още. Виж другите как добре се справят.

преди 2 минути, kosyo написа:

Така де значи няма Сибир-2, нали, днес вече можело и да нямало да стане. Обаче не си неосъществена врачка. Къде бъркам сега?

Ти не бъркаш никъде, ти си караш по програма.😄

Няма значение, че в програмата ти няма логика и е пълен миш-маш.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ти не бъркаш никъде, ти си караш по програма.😄

Няма значение, че в програмата ти няма логика и е пълен миш-маш.

Ами да лесно е - няма Сибир-2, днес вече каза че може и да не стане въобще. Значи здравейте врачки. Къде бъркам?

Ако може без празни приказки че наизлязоха видеа пак и трябва да ги видите.

току-що, kosyo написа:

Ами да лесно е - няма Сибир-2, днес вече каза че може и да не стане въобще. Значи здравейте врачки. Къде бъркам?

Ако може без празни приказки че наизлязоха видеа пак и трябва да ги видите.

Казах ли, че имаш проблеми и с времената освен със всичко друго?

😄

Давай видеата, там и да искаш няма как да сбъркаш.😄

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.