Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Поради липса на резервни части от Китай и днес няма дрононарезка:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, communismatic написа:

Айде, да задам един въпрос. Гладна си. Искаш да отидеш да си купиш баничка. Какво би избрала? Да си купиш баничка от кварталната баничарница или да биеш 2 километра път за да си купиш от съседният град?

Баничаря е монополист и е решил, че в кварталната баничарница ще продава по-скъпо от това да отидеш до съседния град на 5 километра и да си я купиш от там.

Докажи се, че не си с два пръста чело...:popcorn2:

току-що, nikolov2020 написа:

Няма да спре - пари има да се оправдават

Така става като не изнася на баба Пенка. Кажи за Мъск се спря ли парите . Кой. Носи фейкове тука,а? Хайде баби кажи сега кой я пусна тая тъпотия?

преди 4 минути, БаалБек написа:

Баничаря е монополист и е решил, че в кварталната баничарница ще продава по-скъпо от това да отидеш до съседния град на 5 километра и да си я купиш от там.

Докажи се, че не си с два пръста чело...:popcorn2:

Т.е. руснаците продават газа си по-скъпо, а от началото на войната ЕС започна да взима американски втечнен, който е по-евтин и... закъса!? ОК, разбрахме... 😆

Идиотски смешно е :)

Не е чел нищо за фракинга и си мисли че добива е без пари.

Я да те питам Балбек, Канада е един от най богатите на нефт райони - защо не изнася ?

преди 12 минути, nikolov2020 написа:

БАлбек ама верно ли измисли тая тъпотия

БАнички по 25 лева а ?

Ти кажи за Мъск ? Кой вярвам на всичко дето го пише в X? Както ти сама каза. Що си толкова наивна и минсваваш знамената,а? Надушвам ги аз такива като тебе отдалече. Няма да ти е лесно. Кой е тоя наивния дето ги прави тия работи? Да припомням ли пак? Виж бъдито може да ти каже колко лесно мога да задавам есининсъщ въпрос по много начини или по един и същ начин.

Че въпроса е кой вярва на всичко дето го пише в X и после обвинява за това другите. Аз казвам баба Пенка. Тя ще посмее ли да се защити или ще приеме с гордост това. За което много ясно ще я гавря. Хайде бабиз напъни го това междоушие и искам отговор на ясно поставения въпрос. Ще бъда адски настойчив в търсенето на отговора - така че кажиноше сега да не разводняваме темата.

Знам че ще минеш по целия конспект , но това е въпроса. Ти си на ход. Ако искаш питай бъдито колко време му отне да го разбере:)

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Идиотски смешно е :)

Не е чел нищо за фракинга и си мисли че добива е без пари.

Я да те питам Балбек, Канада е един от най богатите на нефт райони - защо не изнася ?

Да те питам Мъск спря ли парите или ти вярваш на всичко дето го пише в Х ,ама обвиняваш другите за това?

преди 25 минути, communismatic написа:

Тя тая е направо безнадежден случай. По-лошото е, че е долу-горе на моята възраст. Аз съм 91-ви набор, тая е 97-ми...

Това какво общо има с темата/войната?

Косьо 

за последен път ти отговарям

Вчера Зеля мигна пръв. Така че функцията ти приключи.

Чао - намери друга тема да се изявяваш.

ПП

Например водещата в Събития на Yaplakal

Още един герой докато чакаме баба Пенка да повярва да каже защо е толкова наивна на всичко дето го пише в X , а обявява другите.

Усещам че ще е забавна дискусия и ей сега ще изляза виновен за нещо .

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Косьо 

за последен път ти отговарям

Вчера Зеля мигна пръв. Така че функцията ти приключи.

Чао - намери друга тема да се изявяваш.

ПП

Например водещата в Събития на Yaplakal

То я ясно че няма да отговориш по темата затова отново:

Кой носи тук фейка от X че Мъск спрял парите вярва му и обвинява другите за това?

Аз викам че си ти и това не е единствената откровена тъпотия дето си докарал но за сега да се спрем на нея. Ще се пробваш ли да се защитиш или ще преглътнеш?

преди 23 минути, communismatic написа:

Т.е. руснаците...

Тоест руските опорки отново не минават. :hush:

преди 9 минути, БаалБек написа:

Тоест руските опорки отново не минават. :hush:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса, каква е разликата между тръбен газ от близка страна и втечнен докаран с танкери на хиляди километри? Нали уж си много компетентна. По история, те видях колко знаеш... т.е. нищо не знаеш, поне измий срама, доколкото е възможно...

Баба Пенка да не се обиди нещо? Аз по принцип много обичам да ме обвиват в нещо, дето други го правят. Ама имам доказателства , а не така празни приказки. Не знам защо си мисли че темата е приключила:)  не искаш ли вече да си играем на тая игра ? Язък значи ,глеждаше стабиляга.

Ц-ц-ц.. не доживя още малко до ПОБЕДАТА:

преди 21 минути, NovakJ написа:

Това какво общо има с темата/войната?

Ми има. Връстници сме... Удивлява ме неумението на младото поколение, да разсъждава. На нея най-редовният й номер е... понеже нищо не разбира, да измества темата, да отговаря с "това са руски опорки" и т.н. До момента не е написала нито един логически издържан пост. Основно глупости...

преди 1 минута, kosyo написа:

Ц-ц-ц.. не доживя още малко до ПОБЕДАТА

Тоя пък е другият зомбиран. Кво се мъчиш, да постигнеш като ги постваш тия извращения? Пак те питам... дървиш ли се на трупове? Праскаш ли си злобарки като ги гледаш? Щото най-редовно ги постваш тук, така и не разбирам смисъла на цялото упражнение?

преди 1 час, В. Велев написа:

Да не сте роднина с трите волта? Еднакво прости сте.

Къде намесваш Хитлер и Наполеон с Путин? Хитлер и Наполеон нападат Русия и са победени. Сега НАТО напада Русия и също ще бъде победено. В случая на Путин се падна честта.

Победени от колективният запад!

на 29.11.2024 г. в 8:59, kosyo написа:

Какво ли ще направим за не говорим за несбъднатото пожелание за Сибир-2. Кажи нещо и за времето може там да познаеш.

Сега остава да покажеш и пожеланието ми за Сибир-2.

Хайде, смешко!😄

преди 6 минути, communismatic написа:

Тоя пък е другият зомбиран. Кво се мъчиш, да постигнеш като ги постваш тия извращения? Пак те питам... дървиш ли се на трупове? Праскаш ли си злобарки като ги гледаш? Щото най-редовно ги постваш тук, така и не разбирам смисъла на цялото упражнение?

Я по уважително към героите от СВО, паднали в необявената война с НАТО. Те са дали живота си все пак.

преди 8 минути, communismatic написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса, каква е разликата между тръбен газ от близка страна и втечнен докаран с танкери на хиляди километри? Нали уж си много компетентна. По история, те видях колко знаеш... т.е. нищо не знаеш, поне измий срама, доколкото е възможно...

А ти смяташ ли да си кажеш мнението за локдауна? Оказал ли е влияние на икономиката на ЕС и най-вече на германската? 

Как се случват икономическите процеси? Глобализацията има ли значение? 

Хайде да видим дали си с тунелно виждане и два пръста чело. Докажи се.

на 28.11.2023 г. в 11:48, M.Николов написа:

Споко, докато дойде времето за строеж на Силата на Сибир-2, Европа отново ще купува руска газ.

Първоначално втечнена, след това и тръбна.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Сега остава да покажеш и пожеланието ми за Сибир-2.

Хайде, смешко!😄

Още един дето не му се идва четенето с разбиране. Баба Пенка много ли се разсърди?  Кажи и аз много в уважавам и ще се гавря на всяка крачка щото е адски наивна  и да не се полъже да метне пари през прозореца. Аз само с добри чувства го правя.

преди 2 минути, БаалБек написа:

А ти смяташ ли да си кажеш мнението за локдауна? Оказал ли е влияние на икономиката на ЕС и най-вече на германската? 

Как се случват икономическите процеси? Глобализацията има ли значение? 

Хайде да видим дали си с тунелно виждане и два пръста чело. Докажи се.

Пак измести темата... 😆
Къв "локдаун", питам те, каква е разликата между тръбен газ от близка страна и втечнен докаран с танкери от хиляди километри? На въпрос не се отговаря с въпрос. Отговори ми на тоя въпрос и ще ти отговаря на другите...

току-що, communismatic написа:

Пак измести темата... 😆
Къв "локдаун", питам те, каква е разликата между тръбен газ от близка страна и втечнен докаран с танкери от хиляди километри? На въпрос не се отговаря с въпрос. Отговори ми на тоя въпрос и ще ти отговаря на другите...

Аз ли изместих темата? Я си скролни назад какво съм отговорила и на кое, мхм...

Започнаха се оправданията. Чакаш инструкции ли?

току-що, communismatic написа:

Пак измести темата... 😆

Никаква!

Дали ще е тпъбен или там какъвто е, все тая! Ето отговори ти.

Хареса ли ти отговора?

преди 1 минута, NovakJ написа:

Никаква!

Дали ще е тпъбен или там какъвто е, все тая! Ето отговори ти.

Хареса ли ти отговора?

Как да отговаря, като чака какво да му кажат. Иначе се перчи, колко "знаещ" бил. :lol6:

току-що, БаалБек написа:

Аз ли изместих темата? Я си скролни назад какво съм отговорила и на кое, мхм...

Започнаха се оправданията. Чакаш инструкции ли?

Явно пак няма да отговорим на въпроса... Каква изненада... 😆

ОК, та... по историята с "локдауна". Ти смяташ, че това е причината за срива на европейската икономика? ОК... Ми дай да видим какво смятат от самият Европейски съюз.
Това кой го казва, имаш ли представа? Жозеп Борел, провери кой е той...

Цитат

Europe’s reaction to the war against Ukraine was indeed remarkable. First, we succeeded in drastically reducing our energy dependence on Moscow, which seemed almost impossible at first sight, with a 40% dependence on Russian gas. Moscow thought that this dependence would prevent us from reacting, but we proved otherwise. However, this came at a high cost. Inflation rose and the economy held back. We also paid a significant geopolitical price because we bought the available gas at a price that many less affluent countries could not afford to pay, thus depriving them of this resource. But, at the end of the day, we largely freed ourselves from our energy dependence on Russia, which was a major constraint on our foreign policy.

Ако искаш, да продължа? Чела ли си доклада на Марио Драги относно европейският икономически колапс? Какви причини изтъква той, имаш ли представа? Ми, именно зелените простотии и спирането на евтините руски ресурси. Предлага да се "инвестира" по 800 милиарда евро годишно за да се измъкне от хватката... Интересно, кой ще опъва каиша.

Та... щом от самият ЕС го признават, какво да коментираме повече?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.