Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, dimy написа:

Тя призова срещу Байдън да бъде започната незабавно процедура по импийчмънт.

Абе тоя е абсолютно куку! Не се ли разбра вече?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Ами може би щото другите не са си позволявали да нахлуват с обокрадена и обосрана армия в най голямата европейска държава.

Ирак да не е по-малка държава от Украйна? Или там е позволено, щото не е европейска? Не разбирам критериите ти за това в коя държава може да се нахлува и в коя не може.

ПП: Като е "обокрадена и обосрана" армия, защо укрите все още не са се появили с четки в ръка в Кремъл и да го боядисват в синьо и жълто? 

преди 8 минути, Anneliese написа:

ТЕЗИ СГРАДИ НИЩО ЛИ НЕ ЗНАЧАТ ЗА ВАС?

fd3ceacd778b8641fe4ac519be18ee7b.JPG

660fe4fd88582ed8cc4d00ba10949f26.JPG

Ееее...тия снимки са от едно време. Навсякъде цветя, градинки. България цялата беше - държава градина. Сега тия цветя ги няма вече нито пред университета нито пред библиотеката в София. София стана огромен, гаден и мръсен град, предполагам и за другите градове се отнася. Сега управляват тия с "евроценностите" гейове джендъри, лесбийки, чалгаджии и много неграмотни, тъпи и без грам култура!

преди 31 минути, Coco1 написа:

Коко папагала всеки ден повтаря едно и също по заповед на КГБ.🤣

Попугай Коко1  каждый день повторяет одно и то же по приказу КГБ. Он собирается лететь в Сочи?     

преди 7 минути, Богатир написа:

Ето и видеото ..напоследък, често се здрависва с духовете..Викат го вече на оня свят, дядо памперс кукумицинов

Само като видя какви ретро карти си лайкнал от 24.02.2022г  и то на млади години  :giggle1:

275043835_333157228752739_2674202457993374622_n.jpg.050abe99f399ad6ece350d015641db00.jpg

преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

Някой разбра ли нещо? :rolleyes:

Ми според сводките на Укрите и Реджепчо е точно така. Храбрите азовци постоянно изтласкват злите руснаци.

На практика обаче Украйна вече ще гледа Азовско море само през крив макарон.

преди 6 минути, attj написа:

Попугай Коко1  каждый день повторяет одно и то же по приказу КГБ. Он собирается лететь в Сочи?     

През соца в Расия, КГБ добре са те обработили, още си им папагал  :giggle1:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ми според сводките на Укрите и Реджепчо е точно така. Храбрите азовци постоянно изтласкват злите руснаци.

На практика обаче Украйна вече ще гледа Азовско море само през крив макарон.

Къде ли ще бъдат Николаев и Одеса - умните бандеровци може да останат без достъп и до Черно море.  И това само заради нежеланието си  да дадат автономия на Донбас... Сегашните са много по-зле и от Бандера и Шухевич.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ако и сега не виждаш противоречието в собствените си твърдения, няма смисъл да си говорим. 

Какво противоречие? Аз да съм твърдял, че Русия не е нападнала Украйна? Казах че е провокирана от краварите и понеже няма на къде да отстъпва - премина в атака.

Само че искам справедливост. Каквото наказание имаше за НАТО за нахлуването им в Ирак, сега абсолютно същото наказание да има и за Русия за нахлуването ѝ в Украйна. За САЩ имаше ли санкции, отричане на културата им, забрана за участие на спортистите им...?

Или да се отмени сегашното положение спрямо Русия, или да се въведе същото спрямо САЩ! И двата варианта ме устройват, защото който и да се избере - ще е справедлив. За еднакво нарушение или трябва да има еднакво наказание, или не трябва да има изобщо наказание.

Това, пропагандата е голямо нещо! Може да полира акъла на човека и да го накара като зомби да защитава и най- отвратителната кауза. 

Нищо ново под слънцето не е операцията в Украйна. През годините назад, през същото минаха куп държави. Че и по- зле си изпатиха, и държавните им глави бяха убити най- безцеремонно. Тогава, никой не само не се мяташе по амбразурите, не скандираше "слава на Либия, Ирак" и целия списък от унищожени държави, не само никой не хукна да прекръщава улици и да развява иракски, либийски, сирийски, и т. н. знамена, ами просто никой не ги отчете тия жертви. Щото, световният жандарм така беше решил да си защитава интересите. 

Затова днес всичките, дето сте се запенили срещу новия окупатор, ми се ще да ви попитам, дали не ви е малко гузно да се пишете първи демократи и защитници на човешките права? Не се ли усещате, как като овце тичате подир същият агресор, чиято дейност през годините така и не ви възмути на йота? 

преди 14 минути, absurt написа:

Това, пропагандата е голямо нещо! Може да полира акъла на човека и да го накара като зомби да защитава и най- отвратителната кауза. 

Нищо ново под слънцето не е операцията в Украйна. През годините назад, през същото минаха куп държави. Че и по- зле си изпатиха, и държавните им глави бяха убити най- безцеремонно. Тогава, никой не само не се мяташе по амбразурите, не скандираше "слава на Либия, Ирак" и целия списък от унищожени държави, не само никой не хукна да прекръщава улици и да развява иракски, либийски, сирийски, и т. н. знамена, ами просто никой не ги отчете тия жертви. Щото, световният жандарм така беше решил да си защитава интересите. 

Затова днес всичките, дето сте се запенили срещу новия окупатор, ми се ще да ви попитам, дали не ви е малко гузно да се пишете първи демократи и защитници на човешките права? Не се ли усещате, как като овце тичате подир същият агресор, чиято дейност през годините така и не ви възмути на йота? 

СЛАВА УКРАЙНА!!!

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

СЛАВА УКРАЙНА!!!

Потвърждаваш поста ми, благодаря!

преди 1 минута, absurt написа:

Потвърждаваш поста ми, благодаря!

:giggle1:

:bye1:

СЛАВА УКРАЙНА!!!

току-що, Anneliese написа:

ГНУСЕН НАЦИСТ!:tease2:

СЛАВА УКРАЙНА!!!

:cool:

преди 1 час, Anneliese написа:

Заради тях София ще бъде бомбардирана, 

Чакай че кога обявихме война на Русия че да ни бомбят? Макар че малко бомби над свинарника с 240-те прасета няма да ни навредят де :)

преди 1 час, Anneliese написа:

Стойте още с празни ръце, чакайте някакъв измислен супергерой да ви поведе, вместо вие да направите нещо за съдбата на България! Аз съм отвратена!

Ами чакаме берковската благородничка да ушие байряка и да протеста мхм :)

преди 8 минути, Anneliese написа:

ГНУСЕН НАЦИСТ!:tease2:

Хайл Поля!!!

1502643204-ger.jpg

За жалост не можах да намеря дет кака й Курни им тегли един наци поздрав та затва тупнах тва

преди 23 минути, Anneliese написа:

Feysbuk-slaga-ikonka-sas-sreden-prast_1422616672-b.jpg

На живо виждала ли си го? Или само на картинки и по ТВ-то? :lol6:

преди 27 минути, Anneliese написа:

Feysbuk-slaga-ikonka-sas-sreden-prast_1422616672-b.jpg

Путин каза че вечерта идва да те освободи , като залее града ти с бомби - ти дали ще си жива е отделен въпрос:giggle1:

преди 1 минута, Anneliese написа:

Статията в "24 часа" прочете ли я изобщо?

Пращат наши политици в Украйна, настоява се да пращаме оръжие, това какво е според теб бе?:beat:

Не може да чете.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Статията в "24 часа" прочете ли я изобщо?

Пращат наши политици в Украйна, настоява се да пращаме оръжие, това какво е според теб бе?:beat:

Тъпанари, това е мнението ми за всички вас, малоумните нацисти и американски подлоги! Ама сте твърде тъпи, за да го схванете!

поли та ние от сряда пращаме, приеха го:D

преди 7 минути, Anneliese написа:

Тъпанари, това е мнението ми за всички вас, малоумните нацисти и американски подлоги! Ама сте твърде тъпи, за да го схванете!

А ти, нещо за теб няма ли да кажеш? Как е акото, още ли топчета акаш? Кво беше "две топчета със различен цвят"! :D

Искаш ли да продължа да разказвам какви ги пишеше до преди два месеца?

П.П. Мога направо да покажа кви ги ръсеше. Сега стана "ВЕЛИЧИЕТО НА РУСИЯ".

:giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.