Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, N1K17Y написа:

И като го разбираш, какво ? И аз разбирам, защо педофилът изнасилва деца, разбирам защо някой боклук се е напил и без да иска е катастрофирал и оставил 2 деца сираци, разбирам защо друг боклук обира бабите на село, разбирам и защо Путлер нападна Украйна. И като го разбирам ? Ми казвам, че е боклук. Ти за другите ще кажеш, че са боклуци (не че дори ще се опитваш да ги разбереш де), но баш за Путя ще кажеш "ами... нормално е, какво да се прави." 

Ти като гледаш престъпници около теб, почна ли да крадеш ? Нали си в правото си, щом другите вече са поставли прецедент, значи и ти можеш да крадеш. Съдията ще те разбере, що не крадеш ? 

Личи си как не го извиняваш :lol6:

Боже, как е възможно да си толкова първично-елементарна? Спирам с опитите да ти налея грам логическа мисъл- нямаш нужния интелект, за да го поемеш тоя грам. Продължавай да се заяждаш, продължавай да обвиняваш- тя, войната така ще спре, като хулиш Путин и си за пращане на още оръжия. И разбира се, като искрено удряш чело на янките, уверена че само те имат изконното право да мачкат когото си поискат.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Да ти дам списъче за войните на Франция и Англия ? Не са чак толкова далеч от американците. Поне едно споменаване са си заслужи

Давай го и да сравняваме. Надявам се дададеш списъче с техни войни а не такива, които са се водили под егидата на НАТО (демек от името на САЩ)

Може да дадеш и списъче на руските войни за последните 30 години, щом пък искаш и тях да коментираме.

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Ама пък, я гледай как си знаеш Чечня, та просто се правиш на луд. Ако мине. Да оправдваш едни боклуци с действията на други боклуци те прави... познай.

И не, че има каквото и да е значение, защото да си оправдваш престъпленията с някой друг, може да мине само в путлеристките опорки. Щом си мислиш, че имаш правото да вършиш престъпления, защото на други им се е разминало, няма какво да си говорим.

Нищо не оправдавам. Само настоявам да няма двойни стандарти и каквото наказание е имало за едните, такова да си понесат и другите!

на 8.03.2022 г. в 10:31, ivottoshev написа:

За въпросните лаборатории няма нужда от доказателства. Тогава НАТО каза, че оръжие има и точка. Нахлуването в Ирак беше осъществено. Сега Путин трябваше само да каже същото, а после след съсипването на Украйна ако не се открие такова оръжие - нека Русия да си понесе същите санкции, които понесе НАТО след партенката с иракското оръжие.  

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Чакай да позная, ти сега, не защитаваш какво са правили сърбите в Сребреница, нали  ?:lol6:

Вярно, че освен да се хвърлиш по гръб и да риташ с крачета, за друго не ставаш!

преди 4 минути, absurt написа:

Боже, как е възможно да си толкова първично-елементарна? Спирам с опитите да ти налея грам логическа мисъл- нямаш нужния интелект, за да го поемеш тоя грам. Продължавай да се заяждаш, продължавай да обвиняваш- тя, войната така ще спре, като хулиш Путин и си за пращане на още оръжия. И разбира се, като искрено удряш чело на янките, уверена че само те имат изконното право да мачкат когото си поискат.

И аз се чудя, как е възможно да си толкова нагла и манипулативна, да спамиш общи приказки и да разводняваш темите. После се сещам какви източници четеш и се сещам.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Давай го и да сравняваме. Надявам се дададеш списъче с техни войни а не такива, които са се водили под егидата на НАТО (демек от името на САЩ)

Нищо не оправдавам. Само настоявам да няма двойни стандарти и каквото наказание е имало за едните, такова да си понесат и другите!

Нали викаш, че американците са виновни за нападението на Путин ? Какви последствия може да има Русия, щом САЩ са виновните ? 

преди 3 минути, absurt написа:

Вярно, че освен да се хвърлиш по гръб и да риташ с крачета, за друго не ставаш!

Освен да шикалкавиш, като те питат нещо конкретно, ставаш за "полезен идиот"

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Не, бе, Аглайка! Не шикалкавя, ама на тъпи въпроси, поставени с цел заяждане, не отговарям, щото ми писна да ти слизам на нивото, а ти да дълбаеш под кота 0. Ритай си там с крачета и не ме занимавай с глупостите си.

преди 22 минути, absurt написа:

Ми, не, не е детска. Той си е завършен идиот. Това е диагноза и отговаря изцяло на описанието, което науката дава. Аз спрях да го отразявам. Колкото повече хора не го забелязват, толкова по- добре. 

Петков: Правилно е да дадем военна помощ на Украйна.    Сякаш има някакви надежди Украйна да си върне Крим и Донбас. Осем години с тяхната АТО не успяха, опълчиха им се само 35 000 опълченци. Подстрекаването увеличава броя на загиналите.    Идиотизмът завладява България щом и Герб са с подобно мислене. 

преди 2 минути, absurt написа:

Не, бе, Аглайка! Не шикалкавя, ама на тъпи въпроси, поставени с цел заяждане, не отговарям, щото ми писна да ти слизам на нивото, а ти да дълбаеш под кота 0. Ритай си там с крачета и не ме занимавай с глупостите си.

С цел да ти се изясни позицията е, щото все едни такива постове публикуваш, а след това казваш, че не съм те разбрал :giggle1:

То затова и на конкретни въпроси не отговаряш, щото после не можеш да лъжеш, че си имала предвид нещо друго. 

преди 1 час, нушо написа:

Руска Мечка да те е газила.Между другото твоя човек е загазил яко.

Още не се е изкъпал, копипейства фантазиите на пудела на Путлер  :giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'путин наш президент'

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Нали викаш, че американците са виновни за нападението на Путин ? Какви последствия може да има Русия, щом САЩ са виновните ? 

Искам всички виновни да си понесат последствията.

САЩ за Ирак, Либия, Сърбия...

Русия за Украйна

Саудитска Арабия и САЩ за Йемен

Някак си обаче според международната общност само Русия е сгазила лука и понася санкции заради Украйна, а другите да се измъкват. Това ми се струва неморално и нечестно.

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Нали списъчета щеше да даваш? Кой сега шикалкави и кой излиза "полезният идиот"?

току-що, ivottoshev написа:

Искам всички виновни да си понесат последствията.

САЩ за Ирак, Либия, Сърбия...

Русия за Украйна

Саудитска Арабия и САЩ за Йемен

Само Русия да понася санкции заради Украйна, а другите да се измъкват, някак си ми се струва неморално и нечестно.

Нали списъчета щеше да даваш? Кой сега шикалкави и кой излиза "полезният идиот"?

За Украйна говорим, не за Ирак, не за Либия, не за Сърбия. 

Та точно за Украйна, ти каза, че САЩ са виновни. Не заради действията си в Сърбия, а само заради действията си в Украйна.  Грешно ли съм те разбрал и теб ? 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_Kingdom#United_Kingdom_of_Great_Britain_and_Northern_Ireland_(1922–present)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_France#French_Fifth_Republic_(1958–present)

Вярвам, че можеш да видиш, кои от тях не са на САЩ.

преди 34 минути, N1K17Y написа:

То затова и на конкретни въпроси не отговаряш, щото после не можеш да лъжеш, че си имала предвид нещо друго. 

То па ти както отговаряш на конкретни въпроси...

Мани, мани...

преди 41 минути, attj написа:

Петков: Правилно е да дадем военна помощ на Украйна.    Сякаш има някакви надежди Украйна да си върне Крим и Донбас. Осем години с тяхната АТО не успяха, опълчиха им се само 35 000 опълченци. Подстрекаването увеличава броя на загиналите.    Идиотизмът завладява България щом и Герб са с подобно мислене. 

"Повей, повей... верни мой ветреее"...

преди 23 минути, N1K17Y написа:

За Украйна говорим, не за Ирак, не за Либия, не за Сърбия. 

Та точно за Украйна, ти каза, че САЩ са виновни. Не заради действията си в Сърбия, а само заради действията си в Украйна.  Грешно ли съм те разбрал и теб ? 

Аз говоря за справедливост, ама май моите приказки не ти изнасят и предпочиташ да си затвориш очите.

преди 25 минути, N1K17Y написа:

САЩ и НАТО са виновни. Те провокираха Русия и тя понеже няма на къде да отстъпва - предприе атака.

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Така като гледам за англичаните са два конфликта. Египет и "войната" с Исландия за това кой да има право да лови риба. 

За Франция коя война визираш? 

"Войните" които тези държави са водили са в бивши техни колонии и те или подкрепят с оръжие едната или другата страна в гражданските войни там, или както Франция в Алжир просто тази територия вече престава да бъде тяхна колкония. Аз не възприемам това като нахлуване с военна сила в чужда суверенна държава както практикуват САЩ 

преди 1 час, ivottoshev написа:

само Русия е сгазила лука

Ами може би щото другите не са си позволявали да нахлуват с обокрадена и обосрана армия в най голямата европейска държава.

преди 1 час, Coco1 написа:

Още не се е изкъпал, копипейства фантазиите на пудела на Путлер  :giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'путин наш президент'

Щото секи ден гледат зомбоящика

преди 1 час, absurt написа:

Той си е завършен идиот.

Абсолютна истина! Чудя се на тия дето го отразяват, а и не е само той! Доста са с тая диагноза.

преди 29 минути, Филипов написа:

Филипов, как хем не са можели да го ползват още от началото, хем най много досега са го ползвали ?

Двама са ти лайкнали поста. Значи и те гледат видеата ти, колкото и ти.

Хем ти казах, че украинците зеха руски склад, а не руснаците украински.

Руската страна лъже като разпрана.

Прегледах набързо сводките от двете страни...Без изменения...Руснаците настъпват, отбранявайки се с последни сили, украинците побеждават все по-мощно, отстъпвайки...

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Прегледах набързо сводките от двете страни...Без изменения...Руснаците настъпват, отбранявайки се с последни сили, украинците побеждават все по-мощно, отстъпвайки...

Някой разбра ли нещо? :rolleyes:

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Руската страна лъже като разпрана.

Ааа не, не съм съгласен, виж другаря русороб ко е написал.  Само на него трябва да се вярва :giggle1:

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.