Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Не го одобряваш. Оправдаваш го :)

Съвсем ясно написа (и ще продължаваш да го пишеш) "Русия гледала САЩ как воюва и затова им следват примера". Значи не е виновна Русия, че влезе в Украйна, ами САЩ са виновни, защото са били за пример. Колко тъп аргумент е това ли ? Колкото да кажеш на съдията "виновна е мафията, че аз откраднах, видях че на тях им се разминава, значи и на мен трябва". Да го одобравяш не знам, оправдаваш го. И докато все така продължаваш да ме обвиняваш какъв съм американски соросоид, все така никога няма да намериш мой коментар, да оправдавам войните на САЩ с някой друг :) Я гледай, и Тошев дрънка същата опорка долу.
Като си почнала да говориш за американски оръжия в Украйна, кога ги вкараха ? Дали не е след 2014-та, когато Путлер видя, че на украинците им писна от руски марионетки и искаха Европа, затова влезе да си вземе Крим ? И приказките за НАТО бяха спрели дотогава. Путлер ги възобнови през 2014-та.

От автора на "чешмата в Габрово има по-дълга история от САЩ". Дали пък САЩ не са гледали какви прецеденти е поставяла Русия ? :giggle1:

Още по-тъпо е, да си мислиш, че огромна държава като Русия, която от векове си има имперските амбиции (доказано с.... вековна история) е щяла да се кротне, обаче видиш ли, американците правили войни и затова Русия също нападна Украйна. Това съм сигурен, че и ти не го вярваш де, но като няма как да се оправдвае Русия, ще дрънкаш подобни жалки глупости.

Ми, тъпа си ти, Аглайка, не това, което аз твърдя, но и не само аз, а всички мислещи и не робуващи на опорки и жълти стотинки.

Не извинявам нахълтването на Путин, но разбирам защо го е направил. Фактите са си факти и не зависят от мнението ми или мнението ти за правилност и неправилност. Ако малко си махнеш идеологическите капаци, ще схванеш, че не ми служи Америка за извинение, а просто обяснявам, как нищо извънредно не се случва в момента. Вече се е случвало на много държави- били са прегазвани, народите им избивани и държавните им глави- екзекутирани. Различното е, че сега не го правят американците, а руснаците. И ти си невероятно дълбоко възмутена от този факт- как си позволява друга държава да ползва прийомите на САЩ?! Как си позволява Путин да си отстоява интересите със сила!? 

Като чета последния ти абзац, разбирам, че наистина имаш ограничена способност да запомняш писано слово, но пък да изкривяваш написаното от мен и другите съфорумци, се опитваш всячески. Не ти се отдава, винаги си разобличена, но пък щом те напъва и толкова си можеш, коя съм аз да те спирам? 

Ще ти напиша за кой ли път- вече не ги броя, баааавно. Русия си е империя и си има имперските интереси и амбиции, както другите империи. И разбира се, че колкото и падения да преживее, все ще се стреми да се възроди. Това силно те възмущава и е сред задачките на Сорос, които не ви се отдават да изпълните- да я срутите с олайване и внушения как тоя народ и малки деца яде. Изтърваха твоите хора, заети да се подиграват на руснаците и да ги игнорират високомерно, тия 20 години, в които Путин се въоръжи и се подготви за този момент, който те подклаждаха години наред, но все не вярваха, че точно така ще се получи. Това са факти, които може да се намерят навсякъде. Не е лично мнение, породено от симпатии или антипатии. Но, ти не си сред тези, които могат да се дистанцират от "тате", че да вденеш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 24 минути, miro20 написа:

Министерство обороны Великобритании опубликовало очередную сводку по ситуации в Украине

Като лееш цитати, източници да беше поставил, дати, към които се отнасят цитатите... Все пак шеш за събития, които след даден момент вече са неверни.

преди 16 минути, miro20 написа:

Нещо по темата ? Нещо да си ме оборил от казаното за Украйна и рашистката инвазия ??  Спамим си с дрисни а ?

Миме, казах вече, с радиоточки не споря.

Ти сам се оборваш, за какво е нужно някой друг да го прави?

И освен да повтаряш едно и също, друго не си в състояние даправиш.

Пропагандните клипчета и статии за теб може и да са аргумент, опорките на ГЕРБ за теб може и да са аргумент, за мен не са.

Търси си дечица да се правиш на "умен", а не се опитвай да "оригиналничиш" пред мен.

В теб единственото оригинално е глупостта ти.

А тя ми е безинтересна.

преди 9 часа, Misoury написа:

Вие сериозно ли си мислите, че да оправдаваш и аплодираш нападението, разорението на независима държава и да аплодираш убиването на хора там показва, че ти обичаш България ????

----------------

И кой убива цивилни в Украина?

Руснаците не закачат цивилните украински граждани.

Основна им цел и задача е унищожаване само на военната инфраструктура на Украина. Обявиха го още преди започване на специалната им операция.

бандерасите и престъпния киевски режим трепят собствените си съграждани и сънародници по ред причини:

- за да не избягат на руска страна, и за да не се евакуират от опасната зона

- тактически използват жилищните сгради и цивилните като щит, иначе нямат шанс срещу руските военни сили

- бандерасите така или иначе губят войната, в отчаян опит да накарат нато и САЩ да се намесят на тяхна страна се мъчат да прехвърлят вината за масовите кланета на украинци върху руснаците....

За сега не им се получава...

c6BInDY.png

Преди два дни направих преподреждане на това-онова в къщи. Например...преместих на тавана 16 кашона с акъл от този-онзи и 22 кашона със съвети. Пак от този-онзи...На 48 кашона с описания каква точно гад съм, още не съм намерил място...

Сводка от фронтовете в Украйна...

Ами...пак същото...украинците мощно громят руснаците, отстъпвайки...

Опааа, един предлага да им заливат изходите на подземията с бетон в завода

Цитат

Уже прозвучало предложение устроить для мариупольских националистов «майдан» номер два»: поджечь и сбросить в выявленные выходы на поверхность горящие автомобильные покрышки. Другой вариант: кто мешает под прикрытием бронетехники подогнать бетоновоз и залить «крысиные норы» бетоном?

от тука

https://russian.rt.com/ussr/article/993911-zachistka-azovstal-alfa-polyakov

Дайте компетентно мнение, какъв би бил ефектът от такова действие върху криещите се под земята ?

Леле! Китай се разтрепери от страх! Вярно е ,че ЕС и САЩ се взеха много на сериозно с техните нескончаеми предупреждения. Особено пък Китай. Явно малоумието Байдън е  силно заразително!

Китай с предупреждение от ЕС и САЩ - да не заобикаля санкциите срещу Русия.

преди 13 часа, NewRedDragon написа:

абе трябва да ги закриваме раснаците и ако има оживял - ще му дадем по една лопата - да си копа сам ямата

Бандеровците така мислеха - пък те руснаците били около 7 пъти повече ог украинците.  За съжаление Украйна се напълни с ями.

Ira Antonova /фейсбук/
На 24 март 1999 година САЩ и слугите им нападнаха Югославия. Засипваха я с бомбен килим три месеца. Нападаха подло - само от небето. Не отиваха там да спасяват цивилни, не отваряха хуманитарни коридори, не караха по сто камиона помощи на ден като руснаците днес. Президентът на Югославия и армията му не пленяваха в мазетата стотици хиляди цивилни за ролята им на жив щит. Американски войници не спасяваха сърби от обстрел от своите. Но пък "Тайм" написа, че хвърлянето на сърбите в ада отваря вратите на мира. (на снимката)
Какви бяха санкциите за Мадлин Олбрайт? За Щатите? Имаше ли концерти по света, на БНТ и всякакви загрижени за мира институции в памет на невинните сръбски жертви? Имаше ли Червенокръстки акции за лишените от дом сърби? Не. Всичко беше обратно на днешната ситуация. В Косово издигнаха паметник на убийците на сърби Олбрайт и доказания педофил Клинтън. На церемонията по откриването им присъства косовският президент Хашим Тачи. Същият полеви командир на Армията за освобождение на Косово, който търгуваше с човешки органи. Органи на убивани сърби. Главният прокурор по делото срещу Сърбия в Хагския трибунал Карла дел Понте събираше доказателства срещу Президента на Югославия, но така и не успя, защото за 10 години в затвора, Слободан Милошевич не беше осъден. Умря от съмнителен инфаркт в килията.
Някъде по това време съвестта на главната прокурорка Карла дел Понте проработи и тя започна да търси и виновни военни-косовари и късно откри, че те са до един криминален конгингент отпреди войната и садистични палачи по време на нея. Тогава дел Понте беше отстранена от обвинението в Хага. В отговор, тя написа книга за своите разследвания относно косоварите, сформирали Армията за освобождение на Косово. Бившата вече прокурорка разказва за покушенията на косовските джелати срещу мирни сърби с цел изземане на органи. Как от Испания легално пристигат мобилни клиники, как те чакат косоварите да им предадат ЖИВИ млади сръбски момчета и как вътре тези момчета са разфасовани на органи. Как тези експлантационни реанимобили са се връщали необезпокоявано в Испания и са продавали легално органите в цяла Европа. Книгата на Карла дел Понте беше всякак спирана от разпространение по света, а у нас никога не беше преведена.
Обедненият уран от американските бомби още убива сърби.
Кой днес пищи срещу Путин? Същите, които тогава подкрепяха геноцида срещу сърбите. Същите европейци и американци, които си имплантираха органи на живи разфасованите момчета от Сърбия. Двеста хиляди сърби бяха изгонени от Косово тогава, без компенсации за къщите, дворовете, храмовете и земите, в които те живяха 15 века.
Ние сме управлявани от световни вампири, ако се замислим. Навеки ли възцарува мракът? Надявам се, не!
"От Изтока идва светлината", казвали древните.

P.S. Днес аз искам прошка от сръбския народ, защото и до днес те не казват "Иван Костов даде въздушен коридор на американските самолети", а казват "Българите позволиха да ни бомбардират и убиват американците и техните съюзници".
А споменатия Иван Костов не искам да го виждам нито по телевизията, нито на портрет! Не проумявам защо все още някои официални български медии си позволяват да дават думата на такива опротивели ни стари муцуни от времето на СДС, което нанесе своите поразии върху имкономиката на държавата и отдавна се разпадна.
ДВУЛИЧНИ ЛИЦЕМЕРИ, ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАШАТА "ДЕМОКРАЦИЯ"😠
И, както казва нашият леко неадекватен премиер, "Идва Видовден!". Прав е, за кръвопийцата Олбрайт дойде ден преди годишнината от началото на войната в Югославия. На 23.03.2022 предаде Богу дух. Нека Бог я съди, но искрено се надявам да бъде в пъкъла, където ѝ е мястото!

На Коко1  най-тъжните неща са му смешни. Детска му работа. А аз го карам да учи  руски и украински езици... 

преди 9 часа, badr написа:

НАТО е инструмент на САЩ за налагане на интересите им без значени на останалите.И сегашната война е пример.

Какви оръжия предоствя НАТО на Украйна - всякакви ненужни болуци.Защо не им предоставят самолети например ф16 или Раптор  или....

Ами просто е.Самолетите струват маса пари, поне по 50млн$ парчето.Ще просъществуват час/два и С400...

В резултат  солидна сума изчезва.А така с тия джавелин и други дрън, дрън си пласират остаряло и ненужно оръжие, а после военно-промишления комплекс на САЩ ще произведе какво им е "необходимо" на останалите съюзници.Разбира се на десетократна цена.Пример са и нашите платени чертежи.

Така и за помачи се пишат, и солидно заработват за сметка своите съюзници.И нефт те ще им продават.И газ чиято цена е в пъти по-голяма.......Чудя се на акъла на тукашните им фенове, но тя... по гората не ходи.   

Не очаквах да издрънкаш подобна глупост. САЩ не предоставя Ф16 на Украйна, щото украинските летци не могат да летят с него. Ще се самоизпотрепят с тая машинка. За Ф22 Раптор пък съвсем. Отделно, че от Раптор са произведени само 200 бройки и са само за USAF. Никой друг няма Ф 22. Да доставят Раптор в Украйна, е все едно да дадат чертежите на руснаците. Абсурд. Относно цената, 50 милиона вече струва снимка с Ф 22. 50 милиона струваше Ф 16 в средата на 80 те. Сега струва 10 пъти повече, ако искаш най- модерния вариант. Не е случайно, че за 8 бройки ние платихме над 1, 5 милиарда долара. Вие тука конспираторите, може да си църкате че парите са отишли в некви чекмеджета, но не. Толкова си струва Ф 16 БЛОК 70. Са що ние се спряхме чак на най- скъпия вариант, питай военния министър. Цената на Ф 22 всъщност я знаят само тези, които са подписвали договорите. В средата на 90 те, се говореше за цена над 200 милиона долара за парче. Колко над 200 не е ясно. И това преди 15+ години. Значи по сегашни разчети, цената вероятно надхвърля милиард. Относно това, как С400 ще му видят сметката за нула време- пак мега лаишко изказване. Раптора го виждат на разстояние 200 километра. Тоест, в момента в който го засекат, той вече стреля по тях. Нямат време дори да избягат.

Та ако ти си мислиш, че САЩ ей така ще си затрият стратегическото предимство, което им дава Ф 22, по- добре да помислиш повече.

преди 1 минута, attj написа:

На Коко1  най-тъжните неща са му смешни. Детска му работа. А аз го карам да учи  руски и украински езици... 

Кажи му. Не се смей Маймуно мръсна.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Не се самообиждайте. Поне се къпете 

Днеска русоробите отново излязоха да хленчат и да защитават руския  интерес.Тотален срам за България и всичко българско... : r/bulgaria

Руска Мечка да те е газила.Между другото твоя човек е загазил яко.

https://news.novinibg.eu/кадиров-извади-ятагана-кръвта-на-зеле/?fbclid=IwAR0jjZGMYweUtr95SIWotyHleLbhbWg5nlTHQ0hWNgYmk8nCvxKvk9g9t2s

преди 30 минути, нушо написа:

Кажи му. Не се смей Маймуно мръсна.

Маймуните са по-умни от папагалите.  Пък Коко1  и до папагал тепърва ще израства.

преди 1 час, gagodrago написа:

--------------

Щом не са виновни, какво търсят тогава хамериканосите в Украйна и въобще в източна Европа? Защо САЩ доставят оръжие на украинците, които не са им никакви?

Значи войната не е между Русия и Украина, а е между Русия и САЩ, само се води на територията на Украйна.

Може би верно си се вързал на глупостите за "ако България прати оръжие, това значи че Русия ще дойде да ни бие", но все пак да те светна, че с изключение на Унгария, цял ЕС праща оръжие. Франция какво търси там ?

И недей сменя темата, говори се за "прецедента", който поставяли САЩ. Сякаш Франция не е участвала в десетки войни в последните 80 години.

преди 1 час, absurt написа:

Ми, тъпа си ти, Аглайка, не това, което аз твърдя, но и не само аз, а всички мислещи и не робуващи на опорки и жълти стотинки.

Не извинявам нахълтването на Путин, но разбирам защо го е направил. Фактите са си факти и не зависят от мнението ми или мнението ти за правилност и неправилност. Ако малко си махнеш идеологическите капаци, ще схванеш, че не ми служи Америка за извинение, а просто обяснявам, как нищо извънредно не се случва в момента. Вече се е случвало на много държави- били са прегазвани, народите им избивани и държавните им глави- екзекутирани. Различното е, че сега не го правят американците, а руснаците. И ти си невероятно дълбоко възмутена от този факт- как си позволява друга държава да ползва прийомите на САЩ?! Как си позволява Путин да си отстоява интересите със сила!? 

Като чета последния ти абзац, разбирам, че наистина имаш ограничена способност да запомняш писано слово, но пък да изкривяваш написаното от мен и другите съфорумци, се опитваш всячески. Не ти се отдава, винаги си разобличена, но пък щом те напъва и толкова си можеш, коя съм аз да те спирам? 

Ще ти напиша за кой ли път- вече не ги броя, баааавно. Русия си е империя и си има имперските интереси и амбиции, както другите империи. И разбира се, че колкото и падения да преживее, все ще се стреми да се възроди. Това силно те възмущава и е сред задачките на Сорос, които не ви се отдават да изпълните- да я срутите с олайване и внушения как тоя народ и малки деца яде. Изтърваха твоите хора, заети да се подиграват на руснаците и да ги игнорират високомерно, тия 20 години, в които Путин се въоръжи и се подготви за този момент, който те подклаждаха години наред, но все не вярваха, че точно така ще се получи. Това са факти, които може да се намерят навсякъде. Не е лично мнение, породено от симпатии или антипатии. Но, ти не си сред тези, които могат да се дистанцират от "тате", че да вденеш.

И като го разбираш, какво ? И аз разбирам, защо педофилът изнасилва деца, разбирам защо някой боклук се е напил и без да иска е катастрофирал и оставил 2 деца сираци, разбирам защо друг боклук обира бабите на село, разбирам и защо Путлер нападна Украйна. И като го разбирам ? Ми казвам, че е боклук. Ти за другите ще кажеш, че са боклуци (не че дори ще се опитваш да ги разбереш де), но баш за Путя ще кажеш "ами... нормално е, какво да се прави." 

Ти като гледаш престъпници около теб, почна ли да крадеш ? Нали си в правото си, щом другите вече са поставли прецедент, значи и ти можеш да крадеш. Съдията ще те разбере, що не крадеш ? 

Личи си как не го извиняваш :lol6:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Ми нали питаше що се хАмериканците са виновни а никога не сме били обвинявали примерно Франция? Показах ти нагледен пример че няма НАТО, няма ШМАТО. Хамериканците колят и бесят. Да, може Индия и Пакистан да се се сдърпали, може и Англия и Аржентина да са се пуцали, може на руснаците да са им се видяли криви чеченците, но 99% от гнусотиите в света се дирижират от краварите и тяхната мания за величие. 

Да ти дам списъче за войните на Франция и Англия ? Не са чак толкова далеч от американците. Поне едно споменаване са си заслужили. 

Нещо не отговори, какви 30 години кротуване имаше предвид ;) 

Ама пък, я гледай как си знаеш Чечня, та просто се правиш на луд. Ако мине. Да оправдваш едни боклуци с действията на други боклуци те прави... познай.

И не, че има каквото и да е значение, защото да си оправдваш престъпленията с някой друг, може да мине само в путлеристките опорки. Щом си мислиш, че имаш правото да вършиш престъпления, защото на други им се е разминало, няма какво да си говорим.

преди 5 часа, BANKATA написа:

По същия начин германците не са вярвали че има концлагери. Ама ти сега вярваш.

Готви се да отричаш още много такива кланета.

Ако се беше случило сега, Тошев щеше да казва, че всичко е фейк. Нищо чудно и сега да го вярва де. Аргументите му за отричане на действията в Украйна, могат да се сложат 1:1 с Германия. Казваш "тия снимки са фалшиви, актьори са" и готово. Доказа измамата.

преди 41 минути, attj написа:

Ми, не, не е детска. Той си е завършен идиот. Това е диагноза и отговаря изцяло на описанието, което науката дава. Аз спрях да го отразявам. Колкото повече хора не го забелязват, толкова по- добре. 

преди 48 минути, absurt написа:
Ira Antonova /фейсбук/
На 24 март 1999 година САЩ и слугите им нападнаха Югославия. Засипваха я с бомбен килим три месеца. Нападаха подло - само от небето. Не отиваха там да спасяват цивилни, не отваряха хуманитарни коридори, не караха по сто камиона помощи на ден като руснаците днес. Президентът на Югославия и армията му не пленяваха в мазетата стотици хиляди цивилни за ролята им на жив щит. Американски войници не спасяваха сърби от обстрел от своите. Но пък "Тайм" написа, че хвърлянето на сърбите в ада отваря вратите на мира. (на снимката)
Какви бяха санкциите за Мадлин Олбрайт? За Щатите? Имаше ли концерти по света, на БНТ и всякакви загрижени за мира институции в памет на невинните сръбски жертви? Имаше ли Червенокръстки акции за лишените от дом сърби? Не. Всичко беше обратно на днешната ситуация. В Косово издигнаха паметник на убийците на сърби Олбрайт и доказания педофил Клинтън. На церемонията по откриването им присъства косовският президент Хашим Тачи. Същият полеви командир на Армията за освобождение на Косово, който търгуваше с човешки органи. Органи на убивани сърби. Главният прокурор по делото срещу Сърбия в Хагския трибунал Карла дел Понте събираше доказателства срещу Президента на Югославия, но така и не успя, защото за 10 години в затвора, Слободан Милошевич не беше осъден. Умря от съмнителен инфаркт в килията.
Някъде по това време съвестта на главната прокурорка Карла дел Понте проработи и тя започна да търси и виновни военни-косовари и късно откри, че те са до един криминален конгингент отпреди войната и садистични палачи по време на нея. Тогава дел Понте беше отстранена от обвинението в Хага. В отговор, тя написа книга за своите разследвания относно косоварите, сформирали Армията за освобождение на Косово. Бившата вече прокурорка разказва за покушенията на косовските джелати срещу мирни сърби с цел изземане на органи. Как от Испания легално пристигат мобилни клиники, как те чакат косоварите да им предадат ЖИВИ млади сръбски момчета и как вътре тези момчета са разфасовани на органи. Как тези експлантационни реанимобили са се връщали необезпокоявано в Испания и са продавали легално органите в цяла Европа. Книгата на Карла дел Понте беше всякак спирана от разпространение по света, а у нас никога не беше преведена.
Обедненият уран от американските бомби още убива сърби.
Кой днес пищи срещу Путин? Същите, които тогава подкрепяха геноцида срещу сърбите. Същите европейци и американци, които си имплантираха органи на живи разфасованите момчета от Сърбия. Двеста хиляди сърби бяха изгонени от Косово тогава, без компенсации за къщите, дворовете, храмовете и земите, в които те живяха 15 века.
Ние сме управлявани от световни вампири, ако се замислим. Навеки ли възцарува мракът? Надявам се, не!
"От Изтока идва светлината", казвали древните.

P.S. Днес аз искам прошка от сръбския народ, защото и до днес те не казват "Иван Костов даде въздушен коридор на американските самолети", а казват "Българите позволиха да ни бомбардират и убиват американците и техните съюзници".
А споменатия Иван Костов не искам да го виждам нито по телевизията, нито на портрет! Не проумявам защо все още някои официални български медии си позволяват да дават думата на такива опротивели ни стари муцуни от времето на СДС, което нанесе своите поразии върху имкономиката на държавата и отдавна се разпадна.
ДВУЛИЧНИ ЛИЦЕМЕРИ, ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАШАТА "ДЕМОКРАЦИЯ"😠
И, както казва нашият леко неадекватен премиер, "Идва Видовден!". Прав е, за кръвопийцата Олбрайт дойде ден преди годишнината от началото на войната в Югославия. На 23.03.2022 предаде Богу дух. Нека Бог я съди, но искрено се надявам да бъде в пъкъла, където ѝ е мястото!

Чакай да позная, ти сега, не защитаваш какво са правили сърбите в Сребреница, нали  ?:lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.