Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Би ли цитирал, кога съм се отричал от нещо, което съм наистина написал. Вече две лъжи в един пост.

Ето заповядай:

на 10.03.2022 г. в 12:14, Реджеп Иведик написа:

Начи имам чувството, че дори след като войната завърши в Москва, което е неминуемо, и украинците боядисат Кремъл в синьо и жълто, нашите доморасли чугунени путлеристи ще продължат да викат:

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Това е поредната ти лъжа Тошев. Колко станаха вече ? Единствената прогноза, която съм давал на сериозно в темата, като човек специалист, е, че Украйна ще победи и ще си върне анексираните от Русия територии, които включват Донбас и Крим, заедно със Севастопол.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Щом потвърждаваш, че това е последното отмятане

Никога не съм се отмятал.

Каква сделка ?

Ти си опасен бе. Сериозно ли ги пишеш тези дивотии.

Тошев, аз не мога да знам, следващия път какво ще ме обвиниш, че съм казал.

Ако искаш да се фанем на бас, съгласен съм, ма дай предложение. Изчакай да се съглася или да не се съглася.

Все още чакам, да намериш къде съм казал, че Мариупол никога няма да падне, клеветнико.

Начи имам чувството, че дори след като войната завърши в Москва, което е неминуемо, и украинците боядисат Кремъл в синьо и жълто, нашите доморасли чугунени путлеристи ще продължат да викат:

Да, ти твърдиш, че съм отричал, че това са мои думи. Би ли цитирал къде отричам ?

И друго, чакам да цитираш къде съм казал, че Мариупол никога няма да падне. Това що го забрави.

Тошев, специално за тебе, няколко пъти казах едно и също, и ти го знаеш. Че Украйна ще победи Русия.

Ти ми се кривеше, че руската армия била на 15 километра от Киев.

Не може, лаико Тошев 200 000 армия да окупира страна, която се защитава от 250 000 армия, с възможности за мобилизация на повече от милион човека.

200 000 човека не стигат само за Киев.

За да окупира Чечня, на Русия и се наложи да проведе 5 (пет) специални операции. Чечня е 1 500 000.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако искаш да се фанем на бас, съгласен съм, ма дай предложение. Изчакай да се съглася или да не се съглася.

Все още чакам, да намериш къде съм казал, че Мариупол никога няма да падне, клеветнико.

Баф мааму, Асланчик точно ти да казваш на някой клеветник е маааалко странно, бре.

И пак облози предлагаш рашист такъв, добитък с пълна  ментална нищета ( туй си е по Ахилесов, а ти си харесал мнението му).

За да те улесня, че да не ме питаш и мен пак

преди 34 минути, andiay написа:

Ма мен пари от теб ми не трябват, бре Асланчик.

Мислех, че на теб ти трябват, затуй ти ги предложих.

Но и на един такъв вариант съм навит, ако Украйна си върне Крим три месеца няма да пиша в нито една политическа тема, ако не си го върне ти изпълняваш условието от предното ми предложение - пишеш "Аз казах ли ви, че съм идиот ве", поне два пъти на ден в политическите теми където си участвал.

Навит?

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, нали някакви 100 долара ли лева ли щях да печеля?

на 25.03.2022 г. в 8:58, Реджеп Иведик написа:

Възможно е, но докато не видя не вярвам. А и да го превземат ще го върнат. И Донбас ще върнат, и Крим ще върнат.

Рашистите не са бойци. Много са тъпи.

На Чернобаевка пак наредили въртолетите за разстрел. Вече за десети път. Найш кога ще спечелят войната ? Точно никога.

Да превземете Киев.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Да си губя времето а после да се окаже, че пак хакери са виновни? Че защо да го правя?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Е, ако си навит да вземеш на босия цървулите, то мизата скочи на 200 долара, туй са съгласи да даде.

Ма на мен ми не трябват, друго искам от него, ма той не ще да са навие.

Па уж е сигурен в успеха си.

преди 1 минута, andiay написа:

Баф мааму, Асланчик точно ти да казваш на някой клеветник е маааалко странно, бре.

Тролчик, ми помогни му бе, къде съм казал, че Мариупол никога няма да бъде превзет ?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

А, най после ме фана. Бях забравил, че на тебе предложих облог. Добре съгласен съм, ама без твоите извъртания, сарказма си е сарказъм.

100 долара с тебе и 100 лева със Синдбад.

За последен път, специално за тебе, за да не стане пак да ме клеветиш.

Украйна ще победи Русия, като това означава да си върне окупираните територии в границите от преди 2014 година.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Тролчик, ми помогни му бе, къде съм казал, че Мариупол никога няма да бъде превзет ?

Ма ко ма мешаш пак там, дето не ми е работа.

Да не мислиш, че помня всяка глупост дет си писал?

Дори и да оставим настрана случаите, когато сутрин пишеш нещо като факт, на обяд съобщаваш, че било фейк, вечерта па става нещо като полуфакт, полуфейк.

Хич не ме засяга дали си коментирал Мариупол.

Наклевети ли Кунчев, че е умрял, а показват двойника му?

Наклевети ли, че Шойгу е умрял?

Излъга ли, че в Провадия има КПП-та?

И сега имаш очи да наричаш другиго клеветник.

Видя ли най-накрая офертата ми?

преди 21 минути, andiay написа:

Па уж е сигурен в успеха си.

Да, сигурен съм. Ти просто тролиш.

Ти що не се съгласи на моите условия ?

Нали знаеш, не е важно, какво мислиш ти за мен, важно е какво мисля аз за теб.

Като имаш мнение по темата, съгласи се на някоя символична сума, що трябва да си селю отново ?

преди 9 минути, andiay написа:

когато сутрин пишеш нещо като факт, на обяд съобщаваш, че било фейк

Наклевети ли Кунчев, че е умрял, а показват двойника му?

Да, с удоволствие го направих, а ако ми падне на една ръка разстояние, вече ще стане истина. Само си оправи българския, това не е точно клевета.

Наклевети ли, че Шойгу е умрял?

Не. Ти лъжеш, че съм казал такова мещо.

Излъга ли, че в Провадия има КПП-та?

Не, ти лъжеш, че съм казал такова нещо.

Да, сигурен съм. Ти просто тролиш.

Ти що не се съгласи на моите условия ?

Нали знаеш, не е важно, какво мислиш ти за мен, важно е какво мисля аз за теб.

Като имаш мнение по темата, съгласи се на някоя символична сума, що трябва да си селю отново ?

Ма не ми трябват пари, бре Асланчик, два пъти ти дадох да го прочетеш.

Щом си сигурен, кво те бърка да приемеш предложението ми?

Тъкмо ще се отървеш от"селю тролчика" за три месеца.

Е, ако загубиш, ще трябва цял месец да си признаваш, че си идиот с твоята любима реплика.

Хм, поне веднъж това "Аз казах ли ви ве" ще отговаря на истината.

Така погледнато, дори да загубиш, пак печелиш, поне веднъж ще бъдеш прав, мда.

Суперизгодно предложение съм ти направил, мхм, верно съм се превърнал в алтруист, мда.

И сега имаш очи да наричаш другиго клеветник.

Да, ти си клеветник. Нищо от това, което казваш по мой адрес не е истина.

С изключение за Кунчев. Но, от начало наистина си мислех, че е фърлил топа. После се разочаровах, като го видях жив гада.

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

100 долара с тебе и 100 лева със Синдбад.

За последен път, специално за тебе, за да не стане пак да ме клеветиш.

Украйна ще победи Русия, като това означава да си върне окупираните територии в границите от преди 2014 година.

Нема много да те набутвам, щот се пак сме съфорумци. Днес клиент ми подари такова и взе че ми хареса. Ако спечеля, можеш да ми пратиш едно:

46% Архиви — Tasting Room

Те тук го дават за под педесе пари:

https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/the-whistler-mosaic-marsala-cask-700ml

Ти ако спечелиш на кеш ли ще държиш, или ще си избереш нещо да ти пратя по куриер?

Щом си сигурен, кво те бърка да приемеш предложението ми?

Щото е подигравка.

Ти що не прие моята подигравка с тебе, като си отворен. Нали и аз ти дадох подигравателно предложение.

Знам, че си селю, спри да го натякваш, не ме интересува финансовото ти състояние.

Нема много да те набутвам, щот се пак сме съфорумци. Днес клиент ми подари такова и взе че ми хареса. Ако спечеля, можеш да ми пратиш едно:

46% Архиви — Tasting Room

Те тук го дават за под педесе пари:

https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/the-whistler-mosaic-marsala-cask-700ml

Ти ако спечелиш на кеш ли ще държиш, или ще си избереш нещо да ти пратя по куриер?

48 лева, ако аз спечеля, да е справедливо. Не пия.

Да, ти си клеветник. Нищо от това, което казваш по мой адрес не е истина.

С изключение за Кунчев. Но, от начало наистина си мислех, че е фърлил топа. После се разочаровах, като го видях жив гада.

И не си казвал, че Шойгу е хвърлил топа?

И не се оправдаваше с КПП-тата когато Рамус прие предложението ти да се надбягвате?

И дори като паднаха КПП-тата пак не се покри?

И не си казвал, че по телевизията показват двойник на Кунчев?

Ако се напъна сигурно поне още двайсет такива примера ще дам, ма има ли сми.

Я по-добре развий теорията си за САЩ и Куба, там поне си просто смешен, а не клеветник и лъжец.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Питам, щото Лоботомирко тренира още от преди месец казвайки, че ако след края на войната руснаците са се окопали в ДНР и ЛНР това нямало да бъде победа за Русия.

И какво искаш да кажеш ? Да опонираш или да потвърдиш ??

преди 1 час, absurt написа:

Да не се окажеш и ти като Мирча- да се възбуждаш от писане в политически форуми?

хаха :) не мери другите според собствения си аршин. Откъде си измисли такъв фетиш ??

ПАк Миро ти е скрил вибратора... :giggle1:

Видя се че умствения ти капацитет по темите клони към зеро . Z .

Нито историята познаваш, а това което четеш е само рашистка и соц проапганда и лъжи . Затова и се дракаш тук зарадинякакво сексуално може би /н/еудовлетворение  :)

Не че тошеффффф е по различен де... :)

преди 2 часа, absurt написа:

Руснаците казаха  каква им е целта, когато пресякоха границата.

И постоянно си променят тази пропаганда.

Защо например, от водещите пропагандни канали отпадна думата "денацификация" ? Защо вече в целите няма " смяна на Зеленски и смяна на властта" ??

Защото се провалиха и се провалят постоянно .

Тридневната "спецоперация " се проточи 71 дена и няма тенденции да приключва.

Защо Батьката Лукашенко от Беларус взе да се пропуква ???

преди 2 часа, crazy katon написа:

преди време едни други борци за свобода викаха винаги "Аллах акбар"

Не преди време,  а сега кадирвските главорези обявиха нов набор мобилизация с викове "Ахмат сила, алах акбар" ....

защо Путер ползва ислямисти  да коялт православни украинци ?  Не си  ли задавате този въпрос ?

В аспекта също на влошените отношения с Израел... въпреки извиненията на Путлер от последните часове....

Имате ли поня грам обяснение, защо се оказва че ... най големите борци с нацизма и фашизма, са... врагове на евреите ? И че най големите защитници на православните исконни ценности, използват ислямисти главорези срещу православни християни ?

Нещо куца тука ???

преди 3 часа, badr написа:

Филипов.Клипа от линка ти е премахнат. 

Защото е фейкомет насаждащ омраза .

Дали за това гледам вече филипов не е модератор ?

николофффф знаеш защо нали ?  :giggle1:

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

48 лева, ако аз спечеля, да е справедливо. Не пия.

Бре ще ти пратя една СТОянка. Басът си е бас. Въпросът е да остане нещо за спомен. Аз примерно ще си запазя празната бутилка и ако баща ми се смили над мен и наесен ми прати пак домашнярка, ще си я сипвам в нея та да се сещам за теб. 

преди 5 часа, A.com написа:

:yanim:

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Без коментар.

278908132_1022070418728434_5691433713643792791_n.thumb.jpg.ea939d570ddb0659539fad73c5da36f7.jpg

Ако ти нарисувам един dL  на челото , пак ли ще си без думи ?

А сериозно казано.. по всички признаци РФ е изцяло фашистка държава .

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2022/04/03/4332047_da_spored_naukata_putin_i_rusiia_sa_fashisti/

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото е подигравка.

Ти що не прие моята подигравка с тебе, като си отворен. Нали и аз ти дадох подигравателно предложение.

Знам, че си селю, спри да го натякваш, не ме интересува финансовото ти състояние.

Асланчик, че аз ти приех условието, ако ти спечелиш, даже го удължих..

Просто пари в този размер не могат да ме развълнуват.

Дет викаше една позната, дребни пари и мека чишка всеки мъж може да извади, ама с тях няма кеф.

А па аз тъй или иначе все ти се подигравам и ще продължа да го правя, с облог или без.

А как ме възприемашш ти, ма изобщо не ме касае.

Както вече съм казвал неведнъж, който и където трябва ме е оценявал и ме оценяват, а как ме оценява някой виртуален "герой" няма никакво значение.

Финансовото ми състояние не бих казал, че е чак за хвалба, напълно нормално за образован работещ мъж на над средна възраст.

Нито съм богат, нито съм беден.

Но то пък и това са много относителни понятия.

Да, предложението ми е подигравка, но само ако загубиш.

Ако случайно спечелиш, аз ще бъда за подигравка.

Но пък ти си сигурен, че ще спечелиш.

преди 4 часа, Moriati написа:

Ахам, баш прозрели ... Изцепките на някои да се цитират за факти е бая смешно...

Смешко , цитирам ти не сулю и пулю , а Председателя на Съвета на Федерациите на РФ ,Матвиенко :

https://ria.ru/20220414/gvozdi-1783431059.html

:hit:

преди 29 минути, miro20 написа:

Защо например, от водещите пропагандни канали отпадна думата "денацификация" ? Защо вече в целите няма " смяна на Зеленски и смяна на властта" ??

Отново умишлено бъркаш "цел" със "средства за постигане на целта". Нали вече един път ти обясних?

на 31.03.2022 г. в 22:33, ivottoshev написа:

Ето извадка от първата реч на Путин: 

в изпълнение на договорите за приятелство и взаимопомощ, ратифицирани от Федералното събрание на 22 февруари тази година с Донецката Народна република и Луганската народна република, взех решение да се проведе специална военна операция.

Целта е да се защитят хората, които бяха подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години. И затова ще се стремим към демилитаризация и денацификация на Украйна

Да, ще се стреми да го постигне по един начин ("демилитаризиране" и "денафициране"), но ако го постигне по друг начин (укрите подпишат примирие по руските условия, преди да са "демилитаризирани" и "денафицирани" напълно) това как променя ОСНОВНАТА му цел?!?

преди 7 часа, glen написа:

Азовстал:

Има съобщения (както от командир на LDNR, така и от някакъв паникьосан командир на Ukie), че е имало пробив в Азовстал. Лидерът на "Азов" каза, че войските на Русия и ДНР са пробили вчера до "Азовстал", има тежки битки, а ситуацията е критична:

Ето го и паникьосаният командир на Азов:  - https://t.me/intelslava/27893

Азовстал все още е обект на яростни ракети и бомбардировки, но през деня хуманитарните коридори са отворени.

Обсадата (където никоя муха не може да влезе или да напусне –чичко Путин), сега достигна смъртоносна критична маса за всеки или каквото и да се крие отдолу.

Екстремистите предлагат да обменят цивилни за храна и лекарства и никой няма да има право да напусне, освен в замяна.

„Вячеслав Володин: 66,6 кг за живота на човек. Както стана известно, бойците в Азовстал предложиха да обменят цивилни, които са там, за храна и лекарства. Посочените условия на сделката са петнадесет заложници на тон храна, както и лекарства. ”

Какво ще кажат сега тези, които защитаваха тези изроди?

И накрая, изглежда , че руското МО е решило всеки самолет на САЩ/НАТО, който доставя оръжие на Украйна, ще се счита за „законна цел“ от руските военни. Имаме нужда от повече информация тук.

фейкомета Шойгу дето в казарма не е ходил , вече два пъти обявява пълното превземане на Мариупол.  :giggle1:

Сетих се как тъпака Шойгу оповестяваше освободена територия в Сирия колкото два пъти цялата територия на същата тази Сирия.:giggle1:

А сериозно казано... тези в Азовсталь са като онези  от донецкото летище, дето самите руснаци ги нарекоха "киборги" . И които се изтеглиха едва когато от летището не остана една здрава тухла и нямаше вече какво да защитават.

Сега ми прилича на същото .

Независимо дали ще го превземат или сринат тотаааааално със земята, украинсктие киборги ще останат в историята !

А на мястото на Азовсталь ще има паметник в тяхна чест.

Толкова дни масиран тотален обстрел със всякакви сили в обкръжение, със всякакво оръжие, бомби , и те да се държат още.. е нещо уникално . Остана май само ядрена бомба  сатрапа Путлер да им прати .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И не си казвал, че Шойгу е хвърлил топа?

Не съм.

преди 2 минути, andiay написа:

И не се оправдаваше с КПП-тата когато Рамус прие предложението ти да се надбягвате?

Ей, ти не каза това. Ти друго излъга. Нещо за Провадия, и амнайсе пъти излъга. Не те е срам нали, що да те е срам.

Да имаше КППта наистина. В Пловдив.

преди 14 минути, andiay написа:

И дори като паднаха КПП-тата пак не се покри?

Не се покрих, казах, че съм излъгал. Нямам намерение да се срещам с Рамус. И не съм имал намерение. Противно ми е, като видя снимката му във форума.

преди 16 минути, andiay написа:

И не си казвал, че по телевизията показват двойник на Кунчев?

Къде съм казал, че не съм казвал ? Казах с удоволствие. Даже и ще го овеся с кеф, ако ми падне. Такива не заслужават да живеят.

Това са твои инсинуации.

преди 25 минути, andiay написа:

Ако се напъна сигурно поне още двайсет такива примера ще дам

Какви примери и защо ги даваш, само ти си знаеш. По принцип няма смисъл, ама дали наистина го разбираш, ме съмнява.

преди 27 минути, andiay написа:

Я по-добре развий теорията си за САЩ и Куба

Не съм развивал моя си теория за САЩ и Куба. Това е твое тролене. Направих аналогия с малоумието на Путин да анексира Крим и политиката на САЩ спрямо Куба. Естествено дадох и линк.

Трола си е трол. Мога само да ти се подигравам и да не те приемам насериозно. Мога и да не ти обръщам внимание.
В тоя пост за последно разговарям като човек с тебе. Не мисля, че има смисъл, но и троловете сте хора все пак.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Бре ще ти пратя една СТОянка. Басът си е бас. Въпросът е да остане нещо за спомен. Аз примерно ще си запазя празната бутилка и ако баща ми се смили над мен и наесен ми прати пак домашнярка, ще си я сипвам в нея та да се сещам за теб. 

Не, добре, ако държиш, да загубиш стоянка, аз ще ти пратя 2 бутилки от твоето, ако загубя.

Ще спечеля.

Ти може и да не си трол. Имам чувството, че пишеш без да се информираш. Как ти е интересно да пишеш в тема, от която си нямаш понятие. Не ми е ясно, ама ти си знаеш. Филипов поне вярва на фейковете си, а и те донякъде имат връзка с истината. Твоите мнения направо шокират. Войната по принцип свършва, когато някой се предаде, но не винаги. Това, какви са позициите в момента, е нещо, което не може само по себе си да ти даде представа, как ще се развият събитията.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.