Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 часа, bigiadri написа:

над 1000 руски служители без работа . Няма връщане назад!Наследство на малоумника Путин.

На загубилите работа руснаци в заводите на БМВ , им предлагат участъци земя да садят картошка :giggle1:

https://www.banki.ru/news/lenta/?id=10965790

преди 7 часа, glen написа:

Руските средства за противовъздушна отбрана са свалили 3 украински самолета във въздуха

Интересно... нали няколко пъти даваха изявления как са унищожили всички украински въздушни сили и ПВО ?? Още в първите дни .

Цитат

Москва. 28 февраля. INTERFAX.RU - Российские военные получили господство в воздухе над всей территорией Украины, заявил официальный представитель Минобороны России генерал-майор Игорь Конашенков на брифинге в понедельник.

:giggle1:

преди 13 часа, attj написа:

Екатерина Вeлика ,  с указ от 10 февруари 1784 година нарежда тук да се основе „военно пристанище с адмиралтейство, корабостроителница, крепост и да се превърне във военен град” и сама дава името на пристанището – Севастопол „Величествен град”.

След 230 години в Крим се проведе референдум за поредното му присъединяване към Русия.

Пропусна"малката" подробност, че преди това в Кримне е стъпвал ни един руски крак :giggle1:

преди 15 часа, ivottoshev написа:
преди 16 часа, miro20 написа:

А Майдана бе само ПОВОД рашистите да нахлуят в Украйна. Самия протест на Майдана продължил почти година,  и децата знаят че имаше съвсем други цели и нямаше нищо общо с руската тема. Абсолютно нищо общо !

Рано или късно обаче рашистите щяха да си измислят повод. Сега просто бе удобния момент.

Ми нали и аз това казвам бре:hit:

Майданът беше поводът. Ако го нямаше Майдан, Крим щеше още да е украински. 

преди 16 часа, miro20 написа:

Рано или късно обаче рашистите щяха да си измислят повод. Сега просто бе удобния момент.

Е, те тук признавам че ме изненада. До сега все използваше за опорки неща, които УЖ вече са се случили, ама да почнеш да ни замерваш с опорки от бъдеще, което съществува само в главата ти - това е върха на сладоледа.

Такива като теб и оная с вибраторите, сте вечно изненадани . И как няма да сте с токова проппуски  :)

Не помня вече колко "за домашо " съм ви давал

Конкретно по това за измисления повод и че не е прецедент, и се е готвело отдавна, заповядай да припомня на късопаметните :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR2HDD57qub64ihS8oi-0QffKiC3-VU6rtW32kByKFPvkZJmtCR57EybWA4

Цитирал съм го малко над  твоя пост, но разбира се, нищо не си чел.  Чукча не читатель , чукча писатель. / и  путинист дето бъкел руски не разбира /

Няма  нищо "от бъдещето"

:hush:

преди 15 часа, absurt написа:

А, има и друга изненада. Наш Мирко, се оказа че се възбужда от клипчетата, които пуска и се самозадоволява. Че и вибратор ползва- обеща да ми каже кой и как го бил измислил. Ето какво ми написа, придружено с някакво клипче.

"Намерих специално за теб да си начешеш крастата . Рашизъм в чист вид. Можеш да се опияняваш и  маструбираш в синхрон с другаря ви Дугин :

Бай дъ уей... нали знаеш как първоначално е измислен вибратора и с каква цел ? "

Разбира се, не съм гледала клипчето,  но любезно му съобщих, че е чекиджия. При което, момчето изтичало и се оплакало на админ, който ме сложи на трупчета за 3 дни. 

Но пък, си заслужаваше- най- сетне разбрах защо толкова неистово поства клипове, ръкоделецът.

https://history.framar.bg/създаване-на-първия-вибратор

Сега проясниха ли ти се нещата или пак ще изстерясаш ? :giggle1:

Идея си нямам как свързваш мен с ползване на вибратори , след като всичко това важи изцяло за теб .

Така че чети преди да се излагаш и ставаш смешна. Незнанието ти не е аргумент или орпавдание, а просто се излагаш . Както във всички теми когато съм те просвещавал по история :) 

Много пропуски имаш. :) 

А клипчето с Дугин щеше да ти хареса.  И успокои.

Вероятно... или не.. :) 

на 4.05.2022 г. в 17:39, ncl написа:

Интел и АМД също нямат масови процесори на 4нм. Интел са на 10, а АМД на 7 нм.

е... колко да няма... вече анонсират за масова продажба ксяоми с процесор на 4нм

https://www.kaldata.com/ревюта/xiaomi-12-малкият-флагман-с-красив-дизайн-383147.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Не съм.

Ей, ти не каза това. Ти друго излъга. Нещо за Провадия, и амнайсе пъти излъга. Не те е срам нали, що да те е срам.

Да имаше КППта наистина. В Пловдив.

Не се покрих, казах, че съм излъгал. Нямам намерение да се срещам с Рамус. И не съм имал намерение. Противно ми е, като видя снимката му във форума.

Къде съм казал, че не съм казвал ? Казах с удоволствие. Даже и ще го овеся с кеф, ако ми падне. Такива не заслужават да живеят.

Това са твои инсинуации.

Какви примери и защо ги даваш, само ти си знаеш. По принцип няма смисъл, ама дали наистина го разбираш, ме съмнява.

Не съм развивал моя си теория за САЩ и Куба. Това е твое тролене. Направих аналогия с малоумието на Путин да анексира Крим и политиката на САЩ спрямо Куба. Естествено дадох и линк.

Трола си е трол. Мога само да ти се подигравам и да не те приемам насериозно. Мога и да не ти обръщам внимание.
В тоя пост за последно разговарям като човек с тебе. Не мисля, че има смисъл, но и троловете сте хора все пак.

Баф мааму, Асланчик, ти верно имаш деменция...

И сто пъти да отречеш нещо, то тук има маса хора, които са били участници и в двете теми и поне половината от тях със сигурност помнят, какви глупости си писал.

Каза ли, че те държат под "домашен арест" и не пускат да се излиза?

Тогава мислех, че живееш в някакъв областен град, ама се оказа, че си в Провадия.

И никога не си казвал, че си излъгал Рамус, като премахнаха КПП-тата и ти изчезна от форума, даже някой се бъзикаше, че те е гътнала короната.

Иначе дотогава се правеше на мъж как ще го смачкаш където и да е, ама мъжъ по виртуала само.

Същото сега и с Кунчев, ако си го срещнел...

как да го срещнеш бре, той живее във реалността, а ти във виртуалното.

Ако случайно нещо стане та се срещнете, даже ще се свиеш като мишка в ъгъла.

Не знам дали Кунчев заслужава да живее, но от живот като твоя няма никакъв смисъл.

Това за Шойгу па е още по-прясно.

Стои си нейде назад в страниците, който има желание да търси.

И каква е политиката на САЩ спрямо Куба?

Над половин век санкции, отказ да премахнат незаконната си база там, опити за преврат, опити за убийство на Кастро, мачкане по всички параграфи.

Това ли ти е добронамерената  политика?

Ако имаше вариант да осъзнаеш, колко посредствено човекоподобно същество си, със сигурност щеше да се самоубиеш.

За твой късмет, такъв вариант не съществува.

И пак не ми обясни кое ми е тролското, след като нееднократно казах, че не подкрепям Русия, не подкрепям и Украйна, че макар САЩ да диктуват играта в момента, то се възхищавам на умелият начин по който защитават собствените си интереси, е не е много морално от тяхна страна, но ако бе учил това, което съм учил аз, щеше да знаеш, че морал и политика са антоними.

Та, за чий ми е да троля и в полза на кого троля?

Виж, ако погледне човек хронологията на твоите постове, то може да реши, че си украински трол, но няма да е прав.

Просто си тотално изгубил връзка с реалността индивид, който вече трудно може да бъде наречен човек.

Тъй че не говориш като човек, защото вече не си човек, нито пък успяваш да ми се подиграваш, защото твоите "подигравки" накрая рефлектират обратно срещу теб.

Ама не ти стиска да приемеш облога, щот си "лъвъ".

Аслан Назраний Преобосраний, виртуален султан на плужеците.

преди 39 минути, andiay написа:

А как ме възприемашш ти, ма изобщо не ме касае.

Не звучи много убедително. Но се надявам да си прав. Добре би било за тебе, ако е истина.

Иначе мен точно не ме касае, какво си мислиш ти за мене. И това е важното.

Аз ти се подигравам, щото ми се вреш между шамарите. Нямам желание да общувам с тебе. Просто си прекалено настървен, по неясни за мен причини. Ма проблема си е твой де. Не ми пречиш.

преди 24 минути, miro20 написа:

Дай нещо от Пик, Блиц или Трибуне, а може и да цитираш някой от Атлантически съвет. Този сайт не е надежден.

преди 2 минути, ivottoshev написа:
преди 25 минути, miro20 написа:

Дай нещо от Пик, Блиц или Трибуне а може и да цитираш някой от Атлантически съвет. Този сайт не е надежден.

Имаш ли нещо да обориш от написаните ФАКТИ в статията, или си плямпаш за спорта ? :hit:

преди 16 минути, andiay написа:

Аслан Назраний Преобосраний, виртуален султан на плужеците

Като свършат аргументите, почват обидите.

Майтапя се де, да не запалиш пак ремаркето и да избълваш един тон лава.

преди 8 минути, miro20 написа:

Имаш ли нещо да обориш от написаните ФАКТИ в статията, или си плямпаш за спорта ? :hit:

Ама ти да не си помисли, че ще чета статията ти? Прецаквал съм се вече. Прочета нещо от твой пост и после или излизаш с номера "тези думи не са мои", или линка изчезва, или се оказва че в диаграма от линка всъщност не се вижда това, което се вижда.... Айде няма нужда.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Не звучи много убедително. Но се надявам да си прав. Добре би било за тебе, ако е истина.

Иначе мен точно не ме касае, какво си мислиш ти за мене. И това е важното.

Аз ти се подигравам, щото ми се вреш между шамарите. Нямам желание да общувам с тебе. Просто си прекалено настървен, по неясни за мен причини. Ма проблема си е твой де. Не ми пречиш.

Нещо като опит да ме имитираш ли?

Ма то с имитации не става, бре Асланчик.

Но, какво да направиш, като това са ти възможностите, мда.

Гледам и Ахилесов си опитал да имитираш, туй пък е още по-глупаво, бре лъвче неосъществено.

И той така викаше, че му се завирам между шамарите, че щял да лъже, маже, ама да ме направи смешен, та чак да не смея да се появя във форума.

Видя докъде я докара той, скри глава в пясъка и остави куп бисери в коронатемата.

А даже го пошляпвах лекичко.

Тъй и с теб сега, мда.

Уж аз съм ти между шамарите, па се твойте бузки зачервени, мхм.

Изобщо даже не си в състояние да ме трогнешш, камо ли пък да ме настървиш...

С теб и подобните ти просто се забавлявам, а и покрай мен и другите се забавляват.

А за теб кое звучи убедително и кое не, е въпрос, който интересува не мен, а евентуално някой психиатър.

А теб отдавна вече е спряло да те касае, каквото и да е било от реалността.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите, почват обидите.

Майтапя се де, да не запалиш пак ремаркето и да избълваш един тон лава.

Да ти потретя, че немам ремарке под ръка, че да мога да го запаля.

Що се отнася до "виртуалния султан на плужаците", туй не е обида, туй е форумната ти проекция.

Сам си я избрал, аз вина за това нямам.

преди 6 часа, miro20 написа:

На загубилите работа руснаци в заводите на БМВ , им предлагат участъци земя да садят картошка

Според икономически анализатори  свръхквалифицирани служители ще трябва да работят на техника ,която трябва да е от 30 години ,остаряла . И това в индустрии като самолетостроенето/тип Туполев/ ,машиностроенето за добивната промишленост  и т,н и то за десетилетия. Тя трудно ще бъде конкурентноспособна . Нищо добро и много тъжно! Това ще е наследството на глупака Путин.

преди 11 часа, Moriati написа:

Ми възползвай се тогава, че грамофона ти трябва да се ремонтира, или радиоточката .. Макар че седерастките точки сте  на сороспийски диоди хамерикански де, и руските елементи са прекалено силни за вас... :newspaper:

Очертава се интересен май месец

https://news.bg/world/ukrayna-obyavi-che-e-gotova-za-belarus-koyato-vnezapno-zapochna-voenni-ucheniya.html

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Максим Кац за обществените нагласи в Русия

Докато Западът не получи „урок“ на собствената си земя, военни и/или цивилни, те никога няма да спрат!
САЩ не е враг и Украйна не е враг.
Има клише от хора, които се държат над човешките закони. Те гледат на хората като на плячка.
Те са проникнали и подкопават нации и организации и са покварили умовете на милиарди хора.

Ако утре паднат Украйна и НАТО и САЩ, Големият враг ще остане и ще продължи да води войната си срещу човечеството.
Искрено се надявам, че Путин и Русия ще се изправят срещу тези неволни врагове!
Този краен враг  работи чрез некомпетентни корумпирани подли лидери като Байдън и Зеленски и много други,включително и нашите.

преди 11 часа, Moriati написа:

Ай ай и Полските шляхтичи ли са били в СССР, ба си..... , ми тогава да добавим и Русия в сметката , с Беларус  ... И колко стават .... 160+ срещу колко викаш 70+ ...  Макар че Русия и сама може да се справи с всичката тази сволоч и пасмина русофобска сама.... :baby: :newspaper:

Аз не ти ли помолих по-назад в темата да коментираш това, което съм написал и ти си цитирал, а не това което ти се струва, че съм написал?

Цитат
на 4.05.2022 г. в 17:07, miro20 написа:

И както съм споменавал, никакво членство в НАТО не им трябва на украинците.

Прибалтийци, поляци и украинци - 70+ милиона души, обичащи от дъното на душата си матушка Русия.

Цитат
на 4.05.2022 г. в 19:38, A.com написа:

Прибалтийци, поляци и украинци - 70+ милиона души, обичащи от дъното на душата си матушка Русия.

Ахам, навярно включваш в тази бройка и етническите руснаци в Украйна и балтийските републики , мдам те не могат да обичат Русия със сигурност 😏😌

---

Соловьов получил пратка от Израел:

https://pbs.twimg.com/media/FSABpaGVgAEx1Cm?format=jpg&name=medium

преди 8 часа, miro20 написа:

И какво искаш да кажеш ? Да опонираш или да потвърдиш ??

хаха :) не мери другите според собствения си аршин. Откъде си измисли такъв фетиш ??

ПАк Миро ти е скрил вибратора... :giggle1:

Видя се че умствения ти капацитет по темите клони към зеро . Z .

Нито историята познаваш, а това което четеш е само рашистка и соц проапганда и лъжи . Затова и се дракаш тук зарадинякакво сексуално може би /н/еудовлетворение  :)

Хи,хи! Изтича ли вече да кажеш на другарчето- админ, да изтрие поста, с който ми показа любимото ти за мастурбиране, клипче? Ще познаеш ли тези изречениия иили ще се окаже, че някой хакер ги е написал, че да те посрами?

Намерих специално за теб да си начешеш крастата . Рашизъм в чист вид. Можеш да се опияняваш и  маструбираш в синхрон с другаря ви Дугин :

Бай дъ уей... нали знаеш как първоначално е измислен вибратора и с каква цел ? 

Прирева ли на админа, как съм те нарекла чекиджия, в отговор на предложението ти? Вдигна ли ме на трупчета той, защитавайки несъществуващото ти мъжко достойнство? 

Реторични въпроси, ръкоделев. TCGOZ.gif.5aed2c20c4c6f70ac39537319bfa81ed.gif

Не знам защо българите се плашат от война с Русия. Арестович каза, че украинците трепят по един батальон руснаци дневно. В някои дни-по два...Руснаците имаха стотина и малко отгоре батальона и нямат резерви. Дотук (72ри ден) са им останали само трийсетина батальона...До месец и тях ще им ги унищожат...На нас ще ни остане само да участваме в парада на НАТО на Червения площад...Говори се, че американците имат в сценария за провеждането му и предвидено шоу "Големия рок"...Каквото е останало от руската армия и правителство, ще го накарат да премине, позорно влачейки се след гордите стройни редици на героите от полка "Азов"...пред очите на възхитената бурно акламираща руска либерална интелигенция...Не знам дали после ще мият улиците...Ей за тва днес няма да има днес военен парад в София...Готвим се за гореописания

преди 53 минути, Hristo52 написа:

Арестович каза, че украинците трепят по един батальон руснаци дневно. В някои дни-по два...

Чичко Путин е много отчаян от бавния развой на специалната операция,отегчен е решил да отстъпи Донецк и Луганск а също и Крим бягайки към Кремъл!

В същото време Еленски прави масирани контраудари и напълно деморализираната от водка Руска армия отстъпва към Москва!

Русия се проваля във войната си с Украйна! Русия не успя бързо да превземе Киев и всъщност беше принудена да се оттегли от Киев. Освен това военните анализатори, които обитават кабелните новинарски канали в Съединените щати и Държавния департамент, настояват, че руснаците са затънали и не постигат бързия напредък, който (руснаците) са очаквали.

Деликатен момент е Крим!Оказа се,че сега никой не го иска защото там всичко е с рубли,а както знаем рублата завинаги потъна!

преди 13 часа, Тhе Monstеr написа:

Най- евтината пропагандна машина- интернет трол. Работи безплатно и вярва, че променя света. И вярва, че ако е много активен, ще му дадат и пари.

един спасен живот  е спасена цяла вселена 

( спасен живот от украйнска заблуда ) и зеленски е спуснат от чужди посолства и бизнесмени като наще шушумиги тука 

Азовците, криещи се по тунелите в Азовстал, са решили да подходят бизнесменски към актуалния въпрос с измъкването им оттам.Предлагат замяна на 15 мирни жители(тоест, заложници) с един тон храна и лекарства...Други 15 - друг тон храна и медикаменти...Само при това условие щели да пускат мирни жители(заложници) оттам...Явно се надяват да устискат, докато НАТО се намеси решително и ги освободи...както вероятно ги уверяват, че ще стане всеки момент.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.