Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ей от два месеца и половина, се го превземате този Мариупол и се аха аха да падне.

Бай Тошо дет викаше на времето, те и ашаците на коча се се клатят, ама се не падат.

Ич не ви ли идва на ума, че вярвате на Кремълската пропаганда ?

Ся специално за Тошев. Не казвам, че не е възможно да падне.

Два месеца и половина да няма какво да ядеш и да пиеш и да ти думкат тонове бомби наоколо, всеки може да се срине психически.

Ама за друго ми е думата, как вярвате на тези фейкове.

И що ги пускате, като знаете, че ви лъжат.

Как се по плану бе, Филипов, какъв беше тоа план бе, той като ластик се разтяга.

Какво общо има тук руската пропаганда? Руснаците казаха  каква им е целта, когато пресякоха границата. Явно, не са очаквали толкова държави да се намесят и да заизсипват милиарди+ оръжия+ наемници и санкции. При положение, че не са го правили, когато САЩ и ЕС прегазваха суверенни страни, трепеха населението и обезглавяваха държавните глави в различни краища на земята. 

Остава да кажеш, че сега чуваш, дето войната е между Русия от едната страна и САЩ, и ЕС от друга, като украинците са пушечното месо на янките. Както винаги.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ако ти чете човек глупосите, не изкуствен интелект, ами на бинарен скрипт ще стане. 

Нищо няма да стане. Ще е чел глупости само. Ама глупави глупости... Щот има и приятни глупости, ама анчовите са скучни, непривлекателни, агресивни и селсковати. С претенции за космичност. А още не е научил български и бърка думите... Трябва да си мазохист, да му четеш бръщолевенето.

преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

Съгласен ли си да се обзаложим на 100 лева.

Ако победи Русия, аз ще ти дам 100 лева, ако победи Украйна, ти на мене.

преди 9 минути, Moriati написа:

Айде , почна фурнаджийството.. 100 долара каза бе цацаджиев

Това е манипулация.

Първия път казах 100 лева.

После е грешка на клавиатурата, извинявам се.

Държа да е 100 лева. Аз за да чуя как неутралните ще скърцат със зъби като ми ги даваш.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Ей от два месеца и половина, се го превземате този Мариупол и се аха аха да падне.

Той вече е паднал, остават само предсмъртните вопли на все още живите укронацистки сволочи от Азов скрили се като мишки в подземията на Азовстал, че и там вече ги преследват като чумосани плъхове  ;) 

:newspaper:  Предсмъртен плач на уж херой.... 

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Темата не е за мене. А и на тролщините си търси друг да ти се върже.

Прогнозата, която съм дал е, че Украйна ще победи във войната.

Ако имаш смелостта да заложиш 100 долара за Русия, навит съм да ти ги взема.

ОК, Асланчик, вдигам мизата, залагам 200 долара, че Укайна няма да си върне Крим и Донбас, но ако изляза прав, то ти ще трябва всеки ден в продължение на месец да пишеш поне по два поста във всички политически теми във форума със следния текст "Аз казах ли ви, че съм идиот ве".

Съгласен?

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Щот има и приятни глупости, ама анчовите са скучни, непривлекателни, агресивни и селсковати. С претенции за космичност. А още не е научил български и бърка думите... Трябва да си мазохист, да му четеш бръщолевенето.

Когато си прав, прав си.

Между другото, точно така съм си представял типичен интернет трол. Да не ми е името Реджеп Иведик, ако лъжа.

преди 3 минути, absurt написа:

Какво общо има тук руската пропаганда? Руснаците казаха  каква им е целта, когато пресякоха границата. Явно, не са очаквали толкова държави да се намесят и да заизсипват милиарди+ оръжия+ наемници и санкции. При положение, че не са го правили, когато САЩ и ЕС прегазваха суверенни страни, трепеха населението и обезглавяваха държавните глави в различни краища на земята. 

Остава да кажеш, че сега чуваш, дето войната е между Русия от едната страна и САЩ, и ЕС от друга, като украинците са пушечното месо на янките. Както винаги.

А трябваше да очакват. Когато нахлуват в чужда държава. Да не мислеха, че света ще им ръкопляска? Баси маймуните... Ма и ти си проста колкото тях, та имат неква фенска маса. Родолюбиво възбудени старци- не знаят дали треперят от възбуда или от паркинсон.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Нищо няма да стане. Ще е чел глупости само. Ама глупави глупости... Щот има и приятни глупости, ама анчовите са скучни, непривлекателни, агресивни и селсковати. С претенции за космичност. А още не е научил български и бърка думите... Трябва да си мазохист, да му четеш бръщолевенето.

Вай, вай, вай, щрауса надникна с едното око, похвали се и пак скри главата в пясъка.

Чудовище страашно е Ахилесов, мда.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

После е грешка на клавиатурата, извинявам се.

Държа да е 100 лева. Аз за да чуя как неутралните ще скърцат със зъби като ми ги даваш.

Да да, грешка на клавиатурата, дет се вика грешно "д " вместо "л" дето е на другия и край, "о" вместо "е" , също на различни страни и так дале :biggrin: ...

Мдаааам.... ба си оправданията , смях в залата 

Добре, от мен да мине, нека са лева... 100 лева, да не кажеш че и нулите са по погрешка на клавиатурата само :whist:

току-що, Реджеп Иведик написа:

Когато си прав, прав си.

Между другото, точно така съм си представял типичен интернет трол. Да не ми е името Реджеп Иведик, ако лъжа.

Ми то името ти не е Реджеп Иведик, бре Асланчик или и тук те хвана деменцията, а

преди 4 минути, andiay написа:

ОК, Асланчик, вдигам мизата, залагам 200 долара, че Укайна няма да си върне Крим и Донбас, но ако изляза прав, то ти ще трябва всеки ден в продължение на месец да пишеш поне по два поста във всички политически теми във форума със следния текст "Аз казах ли ви, че съм идиот ве".

Съгласен?

:biggrin: добра оферта 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Когато си прав, прав си.

Най- евтината пропагандна машина- интернет трол. Работи безплатно и вярва, че променя света. И вярва, че ако е много активен, ще му дадат и пари.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

А трябваше да очакват. Когато нахлуват в чужда държава. Да не мислеха, че света ще им ръкопляска? Баси маймуните... Ма и ти си проста колкото тях, та имат неква фенска маса. Родолюбиво възбудени старци- не знаят дали треперят от възбуда или от паркинсон.

Радулчо, от преди да се скриеш под смешния си нов ник, ти казах, че това избухване и простотия не говорят за добро психическо здраве. Вместо да отидеш на доктор, ти си смени ника. Ми, не стана по- страшен, а по- парадоксален. Да не се окажеш и ти като Мирча- да се възбуждаш от писане в политически форуми?

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Дерзай

Хич даже не ми се налага да дерзая, вие сами дерзаете по осигоряване на забавлението ми.

От мен само подигравките, мда, черешката на тортата, дет се вика..

преди 2 минути, Moriati написа:

Той вече е паднал

Той и Киев беше вече паднал. Може и недай боже да падне, ама не ви ли се струва, че фейковете на Филипов ви будалкат нещо ?

От два месеца и половина Мариупол ще падне утре. Ще земе наистина да падне утре, да не дава господ, и Анди ще изпадне в екстаз.

Вие сте уникални бре. Два месеца да ви лъжат, че утре ще падне и вие да вярвате. Няма по твърд чугун от българския и с по голяма петолъчка на челото.

преди 7 минути, andiay написа:

Вай, вай, вай, щрауса надникна с едното око, похвали се и пак скри главата в пясъка.

Чудовище страашно е Ахилесов, мда.

Блокирал те е, бъди рахат. Радул е нормален за разлика от тебе.

Вижда какво пишеш, защото те цитираме.

Колко си зле ако знаеше...

Той и Киев беше вече паднал. Може и недай боже да падне, ама не ви ли се струва, че фейковете на Филипов ви будалкат нещо ?

От два месеца и половина Мариупол ще падне утре. Ще земе наистина да падне утре, да не дава господ, и Анди ще изпадне в екстаз.

Вие сте уникални бре. Два месеца да ви лъжат, че утре ще падне и вие да вярвате. Няма по твърд чугун от българския и с по голяма петолъчка на челото.

Айдее, сега пък видеата на Филипов виновни , ба си елементарното мислене цацаджиев, съвсем елементарно... дори под нивото на цаца морска... :newspaper:

преди 6 минути, andiay написа:

усигоряване

осигуряване

Айдее, сега пък видеата на Филипов виновни

С какво си се нагледал тогава, че да се натискаш да ми дадеш 100 лева ?

преди 3 минути, Moriati написа:

:biggrin: добра оферта 

Залози, когато умират хора. Страшни сте рашистите.... Днес 200 или 300? Три към едно... Нямате нищо човешко, а се дразните когато ви наричат "добитък". Винаги ще си останете добитък- качествен или не, според дефинициите за добитък. Неспасяема ментална нищета.

преди 8 минути, absurt написа:

Радулчо, от преди да се скриеш под смешния си нов ник, ти казах, че това избухване и простотия не говорят за добро психическо здраве. Вместо да отидеш на доктор, ти си смени ника. Ми, не стана по- страшен, а по- парадоксален. Да не се окажеш и ти като Мирча- да се възбуждаш от писане в политически форуми?

Аз не станах по- страшен. Ти стана по- тъпа с този отговор. Както путя стана по- тъп с очакванията, да го посрещат с хляб и сол. Явно като теб не прави разлика между желания и реалност. Ти умна няма да станеш, успокой се поне...

преди 20 минути, andiay написа:

Асланчик, вдигам мизата, залагам 200 долара

Не съм съгласен. Ако Украйна не си върне Крим и Донбас, ще ти дам 200 долара, но ако си ги върне, ти да престанеш със селташкото тролене.

Съгласен ли си ?

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Залози, когато умират хора. Страшни сте рашистите.... Днес 200 или 300? Три към едно... Нямате нищо човешко, а се дразните когато ви наричат "добитък". Винаги ще си останете добитък- качествен или не, според дефинициите за добитък. Неспасяема ментална нищета.

Ментална нищета е обхванала вас укропитецките любители, които дори обявявате че те ЛДНР сами са се обстрелвали, в Одеса сами са се изгорили, ФАЩ и наглосаксите са добри, избили милиони основно цивилни  за последните 20 години и така нататък запдно сороспийски мантри..... 

Вие които следвате спуснатите опорки и пропагандни слогани за уж лошите руснаци, и добрия цивилизован запад.... 

Дори вашето не е нищета, а падение тотално на всичко човешко .... включая интелект и мислене...

Не съм съгласен. Ако Украйна не си върне Крим и Донбас, ще ти дам 200 долара, но ако си ги върне, ти да престанеш със селташкото тролене.

Съгласен ли си ?

Случайно да не обърка пак долари с левове, така де , клавиатурна грешка ? :biggrin:

Дори вашето не е нищета, а падение тотално на всичко човешко .... включая интелект и мислене...

Само дето Украйна побеждава, а не Русия.

Може би, вие бъркате, не мислиш ли ?

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

С какво си се нагледал тогава, че да се натискаш да ми дадеш 100 лева ?

С всичко съм се нагледал, включая с укропропагнада потдържана от запада... и то в условията на живот в същия този запад....  и то още отпреди да дойда тука....

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Блокирал те е, бъди рахат. Радул е нормален за разлика от тебе.

Вижда какво пишеш, защото те цитираме.

Колко си зле ако знаеше...

Къде ме намеша пак бре Асланчик?

Ще можеш ли да посочиш поне един мой пост, където съм изпадал в екстаз от нечия победа или поражение?

Щото твои такива много, за доста от тях после се оказа, че еякулацията е била преждевременна.

А още преди повече от месец казах, че руснаците нямат за цел да превземат Киев, а че очертават това, което желаят да бъде буферна зона.

Никой не ги е прогонил от Киев, те просто нямаха повече работа там.

Жива да не бях, ма ти смяташ, че не знам кога Ахилесов вижда мнението ми ли?

Отваряш ми очите ли?

Ти слепеца?

Само не разбрах, що пък требе да съм рахат?

Както казах, за мен е без значение дали някой ще ме блокира или не.

И много благодаря за това, че смяташ, че съм много зле, обратното би ме притеснило сериозно.

Както всички вече знаят, каквото кажеш ти, винаги вярно е обратното, мхм.

Само дето Украйна побеждава, а не Русия.

Може би, вие бъркате, не мислиш ли ?

Не ... не бъркам ....

Не ти харесва на запад ли ?

Не ми харесва политиката им, както и някои неща в живота им... 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.