Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, M.Николов написа:

Този само като му видиш името Не-взоров и трябва да ти стане ясно, че си имаш работа със слепец.

Мноого оригинално! Браво. Изказа се!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 57 минути, M.Николов написа:

Според някои данни в началото са разполагали с 250 000 армия.

Да, а руснаците нападнаха с 200 000 човека.

Тука има много тъпа публика, която всеки ден изнасилва математиката. А ти ги поощряваш.

преди 7 часа, absurt написа:

Разбира се, не съм гледала клипчето,  но любезно му съобщих, че е чекиджия. При което, момчето изтичало и се оплакало на админ, който ме сложи на трупчета за 3 дни.

Ти па, може ли така да издигнеш Мимето?

То Мимето орг.аз.ъм получава само ако успее да се добере под един нужник в Банкя, мхм.

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Явно и с тебе трябва като с Анди, по трудния начин.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

А ти, преди да се изхвърлиш, като Анди пред публика, не видя ли втория ред от поста ми за базата в Гуантанамо ?

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Като са ти слаби нервите, блокирай го. Радул как блокира Анди ?

Бав мааму Асланчик, то бива да се "успокояваш" със споменаване на името ми, ма туй вече си е обсесия.

Не си падам по мъже, бре лъвче неосъществено, а и да си падах, ти па не си мъж.

Дори жена не си.

Дори човек не си.

Просто плужек с претенции за виртуален лъв.

Твойто мяза на онзи стар виц за флегматика и холерика.

Флегматика казал - Ах коолкоо съм неервен, холерика отвърнал - Спокоен съм, спокоен съм, спокоооооооооен съм бе.

Та явно и аз така ти действам "успокояващо", мда

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Бази на чужда територия, които са уж на армия освободителка. За Гуантанамо е истина, докато за Севастопол е само гола руска претенция, но с руснаците винаги е така. Те и сега асвабаждават Украинците от самите тях си.

Гуантанамо е базата на кубинско - американската дружба. Даже и коктейл има "Куба либре" (ром с кока кола). И песен "Гуантанамера". Пеят я навсякъде. Пееха я навсякъде и по времето на Кастро. Аз съм ходил в Куба три пъти. По времето на Кастро и след него.. Никога не си е помислял, никой кубински политик, да я забрани да се пее.

Лъжа е, че базата в Гуантанамо е като базите в България.

САЩ никога не са освобождавали България и никога не са воювали  с оръжие в ръка за свободата на България.

Тошев, мисленето май не ти е силната страна.

Асланчик, нъл ти казах, че е по-добре да не пишеш, пък хората да те смятат за идиот, отколкото да пишеш и да им даваш постоянно доказателства за това, че са прави.

Пак ти го казвам!

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Не съм такъв човек. Казах, че Украйна ще победи Русия в тази война и ще си върне Крим и Донбас. Крим заедно със Севастопол разбира се. Това е истина.

Ти каза, че Русия ще окупира черноморското крайбрежие на Украйна, което е лъжа. Русия няма ресурси, за да спечели войната срещу Украйна.

Не само няма да окупира черноморското крайбрежие, ами ще върне и азовското.

Мда, не си такъв човек, ти никога не си казвал, че Кунчев е умрял от короната, а по телевизията показват двойника му, никога не си казвал, че държат под домашен арест в Провадия, ама никога не си казвал подобни неща, нее, туй йе фейк, мхм.

Не си такъв човек изобщо, не за друго, а защото нищо човешко нема в теб.

преди 3 часа, absurt написа:

Чети и нататък, сбито е, няма да ти отнеме много време.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Куба

То освен да се чете, требе и да се разбира прочетеното.

Па тук това не е на мода.

Не споря, но не виждам от какъв зор. Не казвам, че лъжеш. Тошев е по тая част. Ако имаш линк към официални документи, а не към Нова или БТВ, ще съм ти благодарен. Човек цял живот се учи.

Само базата ползват САЩ. А Русия анексира цял Крим.

Путлер не го интересува базата бе. Как не стоплихте. Той иска да анексира цяла Украйна.

Искаше. Ся като яде козлодуя, иска само Донбас. После ще се моли барем Крим да не му вземат.

Помни ми думата.

Руската армия като беше на 15 километра от Киев, ви казах, че Украйна ще победи.

И от тогава не съм се отмятал от думата си. Всъщност, казах, че Украйна ще победи, още в самото начало на войната, с нахлуването на рашистите на украинска земя.

Това не е вярно. Пее се в чест на национално-освободителната борба на кубинския народ.

Ти хубаво си видял в Уикипедия, кой е написал текста, ама акъла ти толкоз. Никой автор не пише песен, която да се пее в негова чест, с изключение на Пушкин, Александър Сергеевич, но да не забравяме, че той е рашист.

Баси, ти май ша изпревариш Мимето на финалната права!

Хм, явно ша ми изгорят паричките, дето заложих на него.

Ша взема да заложа и на теб, докато не са ти съкнали коефициента.

Бива някой да е много прост, ама не бива да развява това си качество като фамилно знаме, мда.

преди 3 часа, M.Николов написа:

По-вероятно е, отново да станеш за смях.:giggle1:

Че той за нещо друго става ли?

Аз думата си на две не цепя. Щом съм казал, че Украйна ще победи, Украйна ще победи.

Ако намекваш, че не съм се аргументирал, не е вярно. Аргументирах се като военен експерт. Вие ми се присмяхте.

Ся ко очаквате, като сте свикнали да продавате на краставичари краставици, трябва да сте свикнали да се оказвате изненадващо на грешната страна.

Ти да цепиш думата си на две?

Неее, кой твърди такава очеизвадна истина?

А си експерт само по "бомбардирането", но вече и за това те лови деменцията и забравяш къде трябва да фърляш "бомбите".

Още по-лошо за теб е, че забравяш да сменяш и памперса.

Но смрадта си е за теб, за нас остава чистото забавление с твоята особа, мда.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Малии тази дивотия, как съм я пропуснал.

Градчето си е на Куба. Никой не го е анексирал. Нали това е идеята, че като имаш такива отношения с една държава, която ти е разрешила да построиш база на нейна територия, гледаш да си ги запазиш тези отношения, а не и анексираш територията.

Това с анексиите е патент на Русия и ще и се случи случка.

А, и испанския е национален език в САЩ.

Асланчик, смяташ ли, че САЩ се интересуват дали Куба иска на нейна територия да има тяхна военна база?

Страшни отношения имаха САЩ с Куба, едни такива "миролюбиви", "благодетелски", направо я направиха богата държава.

Бива някой да е толкова залухан, ама това твоето е прекалено.

Но продължавай, дерзай, интересно е до къде може да прокопаеш дъното.

И ти си бил ходил в Куба три пъти?

Аз само веднъж и знам за тази страна и хората в нея повече, отколкото ти би могъл да научиш, дори и да живееш там.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ако не стане така ще си изядеш ли дипломата на публично място?

Ти па, ква диплома, кви пет лева, бре!

То виртуалното нимой са яде, мда.

преди 1 час, M.Николов написа:

Tая Русия ще те вкара в лудницата човек!

Че той излизал ли е някога от там?

Но освен Русия, мойш да добавиш и Анди, мхм.

преди 1 час, Hristo52 написа:

..Чудя се ако се обяви мобилизация в България, колко ли юнаци ще се съберат? Защото съм сигурен че ще излязат много инвалиди, педа...да. А и по майчинство.

Опитвам се да те разбера, но не ми се получава. Редиш ги едни високопарни и назидателни. Каква мобилизация, какви 5лв? Ти, на достойната си възраст, да не би да си помирисвал война? Като изключим шепата хора, които бяха в Камбоджа и Афганистан, кога български военни и войници са били в реални бойни действия за последните 70г.?

Това е поредната ти лъжа Тошев. Колко станаха вече ? Единствената прогноза, която съм давал на сериозно в темата, като човек специалист, е, че Украйна ще победи и ще си върне анексираните от Русия територии, които включват Донбас и Крим, заедно със Севастопол.

Така ли? Тези думи твои ли са?

на 10.03.2022 г. в 12:14, Реджеп Иведик написа:

Начи имам чувството, че дори след като войната завърши в Москва, което е неминуемо, и украинците боядисат Кремъл в синьо и жълто, нашите доморасли чугунени путлеристи ще продължат да викат:

А това клипче аз ли го пуснах?

на 22.03.2022 г. в 19:36, Реджеп Иведик написа:

Та кой излезе лъжецът сега?

преди 20 часа, Moriati написа:

Ахам, навярно включваш в тази бройка и етническите руснаци в Украйна и балтийските републики , мдам те не могат да обичат Русия със сигурност 😏😌

Ако не те мързи сметни колко е населението на изброените държави и колко са етническите руснаци в тях.

--

Каква радост, какви танци. :D

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Гледам Анди пак е запалил ремаркето

Луд умора няма...

Да, луд умора нема и ти го доказваш много успешно, мда.

Па аз ремарке никога не съм имал, че да го паля.

Гледам обаче, че днес яко си се развихрил, бравус, грижиш се за забавлението на хорицата тук.

Е, то не че искаш точно да ги забавляваш, ма тъй се получава винаги, мхм.

Да не забрайш "бомбите"?

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Така ли? Тези думи твои ли са?

А това клипче аз ли го пуснах?

Та кой излезе лъжецът сега?

Асланчик страда от деменция, бре Тошев.

Той нимой запомни вече къде да хвърля "бомбите" и сам си ги посипва върху себе си, ти искаш да помни ко е казал преди повече от месец., тцъ, тцъ, тцъ.

Хич не си жалостив ти Тошев, ама хич.

преди 2 часа, absurt написа:

В Русия не са по- облъчени от американоподложните. В Русия знаят, че срещу тях е НАТО, САЩ и ЕС. Затова и ще си направят мобилизацията- наясно са, че играят "ва банк". За тях е важно да не станат просто територия под "влиянието" на янките. Ние, дребните, които винаги са целували задниците на големите братя, няма как да го схванем. Схващали са го дедите ни, когато не са позволявали българско знаме да бъде пленено и затова сме се разпростирали на 3 морета. Само че, този ген безнадеждно е изгубен. 

Какво се месиш в чужд разговор?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Като Анди и тя.

Какво стана? Проведе ли разследване дали са твои думите, че украинците ще го играят бояджии на Кремъл, или както често се оказва и при Лоботомирко - някой незабелязано ги е вмъкнал в твой пост? 

ПП: Карабойчеееев, зАтегни защитата на форума, че виж как заради хакерски атаки, потребителите излизат лъжци и стават за смях :ohmy:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Като Анди и тя.

Видяла жабата, че подковават вола, и дигнала крак.

Ша броим ли колко пъти днес написа Анди, без да се обръщаш директно към мой пост?

Ма то не си дори жаба, па плужека крака нема.

Ама па иска не кон, ми напрао лъвъ да биде.

Иска, иска, ма нит му стиска, нит па има шанс, мда.

За Кунчев нищеш, за "домашния си арест" нищеш, е па дай поне за приетелските отношения САЩ-Куба?

Нъл си бил тама три пъти, "експерт" си, требе да мойш са обосновеш, а?

Ил пак ша цитираш некой друг, ма ша пишеш "Анди"?

Аслан Назраний Преобосраний, виртуалния султан на плужеците!

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Какво стана?

Ти убао питаш, ма нъл знайш, отговор не чекай, мда.

преди 11 часа, BANKATA написа:

А дали стават за нещо?

А не бе, просто си ги произвеждат за репутация и фасон, а после ги изгарят в пещите, понеже не стават за нищо... точ така ще да е момо, титанично измисли нещата... мхм...:newspaper:

преди 2 минути, Moriati написа:

А не бе, просто си ги произвеждат за репутация и фасон, а после ги изгарят в пещите, понеже не стават за нищо... точ така ще да е момо, титанично измисли нещата... мхм...:newspaper:

За грамофони и радиоточки трябва да стават.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Анди, то бива злоба, ма ти ще се пръснеш бе човек.

Ма де я виждаш тая злоба, бре Асланчик?

Просто се забавлявам, като се подигравам на някои екземпляри тук, включително на теб.

Не ма мисли, нема опасност да са пръсна от нищо.

Редовно поддържам физическа форма, редовно хвърлям "бомбите" където требе, редовно правя "кекс", храня се нормално, нема от ко да са пръсна.

Ти кажи сега за дружбата между САЩ и Куба, че си е доста забавно човек да следи "разсъжденията" ти.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Айде сега и ти!

Абе някой от вас виждал ли е на живо съвременен грамофон висок клас?

Изобщо виждали ли сте висок клас грамофо някога или критерия ви е някой радиошкаф?

преди 11 часа, miro20 написа:

Ами в руската госдума прозряха , само ти не

Ахам, баш прозрели ... Изцепките на някои да се цитират за факти е бая смешно... Еленски сънуваше че имали най силната армия в Аврупа, Люсинка Арестович за победи и котли на руските войски ама дали са факт се вижда   :whist:

https://www.gazeta.ru/business/news/2022/04/14/17569730.shtml

https://remstroiblog.ru/natalia/2015/08/14/top-8-proizvoditeley-gvozdey-v-rossii/

https://fabricators.ru/produkt/gvozdi

Мдам, ама хич не произвеждат, след като сороспийките се позовават на глупави изказвания дори от руски фармаколожки от Санкт Петербург, явно е така... факт нали, перемога или зрада , не съм сигурен  :newspaper:

преди 4 минути, andiay написа:

Абе някой от вас виждал ли е на живо съвременен грамофон висок клас?

Изобщо виждали ли сте висок клас грамофо някога или критерия ви е някой радиошкаф?

Руски не.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Руски не.

Аз не питам за руски, такъв и аз не съм виждал висок клас.

Но понеже твърдиш

преди 9 минути, BANKATA написа:

без да уточняваш страна производител на грамофон, затова пак да попитам - Виждал ли си грамофон, грамофонна доза и грамофонна игла висок клас някога.

Убеден съм, че не си.

Иначе не би написал тази глупост, която цитирам втори път.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Украинците са преминали в контранастъпление на Харковското и Изюмското направление

А нещо за дружеското отношение на САЩ към Куба?

Може и клипче да потърсиш, нема проблем.

преди 10 часа, Profruit написа:

Александр Балу е влогер и гражданин на РФ. Всяко включване е анализ на ситуацията в Рашка. Внимателно разяснява на зомбираните в каква фекална яма продължават да потъват. Изслушайте го. Особено поклонниците на сърпове и чукове, направете  си труда и отделете 15мин от безсмисления си живот.

Ахам, погледнах.... поредния уж либерастен опозиционен влогер ( ба си думата , напомня ми на нещо друго с В, в женското междукрачие ) 

Подобно на сороспийките, явно и техен човек, обичащ да се рови в изказванията на разни крайни идиоти като Соловьов и сие шоумени "патриоте " ...  А самия е същия злетак, само че в обратна посока...   

Абе да не е гоя и той бе :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.