Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 часа, Тhе Monstеr написа:

Да си помислиш кои са ти по- братски...

Братята не се избират помежду си - те са си по рождение такива.   Дори и когато се убиват.   В случая НАТО целенасочено им пречи да се разберат и споразумеят.   САЩ командва в НАТО, а ние в ЕС сме като безгласна притурка.  ЕС дори не пази интересите си.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Колко уж проучваха и Шел и Тотал ,и за 8 години нищо не направиха или откриха.

Точно сега НАПЪЛНО се оттеглят ,въпреки че губят милиарди долари . Най-много Бритиш Петролиум 25 милиарда долара , над 1000 руски служители без работа . Няма връщане назад!Наследство на малоумника Путин.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви ???

То няма акъл, аз ти казах

Кен лии,

либо либо даутююю...

Е, няма друг такъв екземпляр у форума...

Ние си те знаем

Мноо са радвам, че точно ти си писал тоз пост, ма мноо...

Знайш ли що?

Щот квот си казвал, винаги истината е наобратно, мда.

Нещо за Кунчев, "домашния арест в Провадия", Шойгу, весенето и так дале?

Иначе бъркаш песните, Асланчик Преобосраний, султан на плужаците.

Не е за твоето либе Кен Лии, а е за един скакауец, ма ти отде да знайш, мхм

И кат теб има много такива екземпляри у форумо, за съжаление и не само у форума.

Добре, че в реалността в повечето случаи сте си седите по дупките, та рядко му се налага на нормалния човек да общува с вас.

Но пък тук сте в стихията си, ама пък така е забавно, мда.

Хайде бегай за бомбите!

Касапина Путлер не заслужава от стъпките на Президента Зеленски вода да пие !!!

преди 1 час, attj написа:

В случая НАТО целенасочено им пречи да се разберат и споразумеят.

А Касапина Путлер е невинен, така ли ?

Тодоре, ти можеш да изнервиш и камък.

НАТО кога е нападало Русия или Украйна бе ?

https://rutube.ru/video/72af02d70b75a8aca8d04fb9b38e6019/

Тук показват едни червени хапчета, с които се зобат нацистите за да се правят на рамбовци. Казват им БАС - Боевое Анестизирущее Средство. Наркотик отвсякъде.

преди 8 часа, Moriati написа:

Чшшш,момо моменце плачкащо наакано ,пак се изпляскваш съвсем седерастката просташко лаишки...а уж претендираш да си поне малко умен и знаещ 😄

Никакви значи пирони и полупроводници 😄😄😄😄😄. Съжалявам,ама ще те разочеровам опят 😏 

https://exportv.ru/zavod/poluprovodniki-ot-proizvoditelya.html

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Список_микроэлектронных_производств

За пирони да търся ли,или и сам ще се усетиш как се забатачи 😏

А дали стават за нещо?

преди 8 часа, N1K17Y написа:

За Бойко доказателства си пускал десетки. За американския преврат - 0 :giggle1:

Ако питаш Лоботомирко и за Боко доказателства съм пускал -0. Сега според теб за американският преврат доказателствата са ми -0.

Коне...капаци...лампички....

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Синът на Байдън спечелил някакви милиони в Украйна, значи това е причина американците да направят преврат. Ами ето ти стотици пъти повече причини, Русия да си вземе Крим и да не позволи Украйна да се развива към Европа. Колко пари щеше да загуби, колко влияние в цяла Европа ? 

Тази теория що не ти харесва ? Нали любимите ти хАмериканци я патентоваха. Пада марионетното правителство и вкарваме войските, че изгубихме контрола над васалите. И едно от любимите ти занимания е да обвиняваш този и онзи, че подкрепят това, когато го правят американците.

Ако го нямаше Майдана, Русия нямаше да си вземе Крим, а за Донбас нямаше въобще да се говори. Значи Русия е организирала Майдан!!! :emoji_smiley-23:

Ако наистина мислиш всичко да почваме пак от начало - дай на ЛС. Хем няма да пълним темата с едно и също, хем няма да ти се смеят хората. 

Казвай си репликата, за да може последната дума да е твоя и да се почувстваш победител в спора, и да минаваме на ЛС.

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Тодоре, ти можеш да изнервиш и камък.

НАТО кога е нападало Русия или Украйна бе ?

Бандеровците ги изнервя дори само темата за автономия на Донбас.  Не ги изнервя никак война продължила 8 години -с благословия от НАТО.  Ти малоумен бандеровец ли си?  Че тя войната е заради тях.  Кой да им е виновен -  Путин или г-жа Нюлънд!?     

преди 8 часа, Moriati написа:

За пирони да търся ли,или и сам ще се усетиш как се забатачи 😏

Ами в руската госдума прозряха , само ти не

:giggle1:

преди 4 минути, attj написа:

Бандеровците ги изнервя дори само темата за автономия на Донбас.  Не ги изнервя никак война продължила 8 години -с благословия от НАТО.  Ти малоумен бандеровец ли си?  Че тя войната е заради тях.  Кой да им е виновен -  Путин или г-жа Нюлънд!?     

Путин. Той вкара войски в Крим и донбас. никой друг.

:hush:

Войната не е заради измислените бандеровци .Украински войски отидоха срещу рашистите СЛЕД путинската инвазия и СЛЕД началото на цепенето на териториите им

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ако го нямаше Майдана, Русия нямаше да си вземе Крим, а за Донбас нямаше въобще да се говори. Значи Русия е организирала Майдан!!! :emoji_smiley-23:

упс... това е твоята логика за аквариума бре :) :)

Само ти прилагаш такива просташки логики :)

А Майдана бе само ПОВОД рашистите да нахлуят в Украйна. Самия протест на Майдана продължил почти година,  и децата знаят че имаше съвсем други цели и нямаше нищо общо с руската тема. Абсолютно нищо общо !

Рано или късно обаче рашистите щяха да си измислят повод. Сега просто бе удобния момент.

А плановете за анексии и вторжение, са се правели много по отдавна. Дори се сещам съм цитирал статии как и предишни години почти не се бе стигнало до същата ситуация

Цитат

Вполне очевидно, что интерес Путина заключался не только в пролонгации пребывания Черноморского флота. РФ готовилась и к следующим сценариям. По словам новоназначенного руководителя ВМД Украины Игоря Воронченко, с которым мы общались в Крыму 9 марта 2014 г., он как тогдашний руководитель Центра береговой обороны предупреждал еще за несколько месяцев до Майдана об увеличении РФ количества горючего на Черноморском флоте и переброске из центральной России на Северный Кавказ шести дивизий. Это свидетельствовало, что к радикальным силовым сценариям Кремль был готов. Янукович был одним из прямых агентов влияния.

https://day.kyiv.ua/ru/article/podrobnosti/s-chego-nachalas-anneksiya-kryma

https://www.bbc.com/ukrainian/features-russian-39025386

преди 7 часа, Banesc написа:

добрите украинци  който българския данъкоплатец храни 

За хората които не знаят как да гледат този тип ограничени клипове: 

Урок на английски.

Урок на Български, но машинен превод.

преди 1 час, bigiadri написа:

Кадафи,Садам, Милошевич, ПУТИН -всичките диктатори и тирани! Заслужават си съдбата!

Във филма на Нешънъл Джеографик един очен лекар направи над 1000 очни операции и всички вместо да му благодарят ,те се кланяха на портрета на корееца, защото той ги бил излекувал. В Северна Корея масово са с пердета , поради недохранване ,заради точно този диктатор.

Всичките са ОБЯВЕНИ за диктатори от краварите, защото по един или друг начин пречат на интересите им.

Що не обявяват шеф-диригентите на Саудитска Арабия, Кувейт, ОАЕ, Оман за диктатори? Та там половината им население нямат права. Жените им нямат право дори да излизат от вкъщи без придружител, нямат право да гласуват, доскоро и кола нямаха право да карат... Те по-малко диктатори ли са?

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Ако питаш Лоботомирко и за Боко доказателства съм пускал -0. Сега според теб за американският преврат доказателствата са ми -0.

Коне...капаци...лампички....

Ако наистина мислиш всичко да почваме пак от начало - дай на ЛС. Хем няма да пълним темата с едно и също, хем няма да ти се смеят хората. 

Казвай си репликата, за да може последната дума да е твоя и да се почувстваш победител в спора, и да минаваме на ЛС.

Един линк не си дал досега, ще го изкара, че дал поне 10, обаче аз съм му казал, че не са истина :lol6:

Яко наглееш. Коне.. капаци... видяло се е, че нямаш никакъв интерес към каквото и да е друго, освен да тролиш. 

Цитат

Значи Русия е организирала Майдан!!! :emoji_smiley-23:

Като си скаран с логиката, сигурно така ти се вижда ;) 

току-що, N1K17Y написа:

Един линк не си дал досега, ще го изкара, че дал поне 10, обаче аз съм му казал, че не са истина :lol6:

Яко наглееш. Коне.. капаци... видяло се е, че нямаш никакъв интерес към каквото и да е друго, освен да тролиш. 

Като си скаран с логиката, сигурно така ти се вижда ;) 

На ЛС бре, пич!

Миро,  струва ли си толкова жертви и разрушения -заради една автономия на Донбас?   Стигна се до война, която ще доведе до отнемане от Украйна на значително повече райони.  Тези в Киев това не го ли предусещаха и предполагаха?  Осемгодишната АТО трябваше ли въобще да я започват? Сега са потърпевши от ракетни удари в Киев, Лвов и кои ли не още.  И пак на украинските управници  не им идва акъла да търсят споразумение с Москва. Искат Украйна да бъде унищожена ли!?  Та тя е създадена от СССР.  Не е създадена от Степан Бандера.

преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

Не смеят? КОрееца дали не го върнаха обратно в кочината, когато тръгна да завладява Южна Корея? Е те точно тва ще стане и с пигмееца.

Не смеят докато нещата са контролируеми. Излезнат ли извън контрол, вадим големите шамари и нещата бързо приключват.

Не смеят защото там ако ударят ... и ще има ехо. Ехо, което на хАмерика не ѝ се иска да чуе.

И "пигмееца" (м/ду другото Зеленски е висок точно колкото Путин) не смеят да го ударят директно. Иска им се, ама и там ще има ехо. За т'ва ползват украинците.

преди 10 минути, attj написа:

Миро,  струва ли си толкова жертви и разрушения -заради една автономия на Донбас?   Стигна се до война, която ще доведе до отнемане от Украйна на значително повече райони.  Тези в Киев това не го ли предусещаха и предполагаха?  Осемгодишната АТО трябваше ли въобще да я започват? Сега са потърпевши от ракетни удари в Киев, Лвов и кои ли не още.  И пак на украинските управници  не им идва акъла да търсят споразумение с Москва. Искат Украйна да бъде унищожена ли!?  Та тя е създадена от СССР.  Не е създадена от Степан Бандера.

Дали си струва ? Много добър въпрос. Питай Путлер. Вече гинат стотици хиляди , и десетки градове са сринати със земята . това заради някаква автономия ли ?? И ти разбираш че целите на Пултер са далеч извън някакви си ЛДНР за които въобще не му пука.

Прочете ли нещо от статията по горе която цитирах от колко години ПРЕДИ това се е подготвяла рашистката инвазия ?

За пореден път се вижда че ниаккъв Майдан не е причината, никакви бандеровци бла бла бла.

преди 12 часа, BANKATA написа:

Душко знам че и ти го знаеш.

Това което ми отговори няма нищо общо с това което питах.

Е, за първосигналните облъчени няма. И за бягащите по тъча, също. А, ти дори не зададе въпрос, а назидателно написа, че така ставало в бялата демокрация. Всички, които прочетоха диалога, са наясно. Само ти все още не си. Оправяй се.

преди 2 минути, miro20 написа:

За пореден път се вижда че ниаккъв Майдан не е причината, никакви бандеровци бла бла бла.

Осем години руско търпение никак не го отчиташ.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Не смеят защото там ако ударят ... и ще има ехо. Ехо, което на хАмерика не ѝ се иска да чуе.

И "пигмееца" (м/ду другото Зеленски е висок точно колкото Путин) не смеят да го ударят директно. Иска им се, ама и там ще има ехо. За т'ва ползват украинците.

БайДън си го каза в прав ред още преди месец и нещо- няма да се намесват директно с НАТО, защото това ще означава трета световна война. Преди това, в началото на офанзивата, Путин също в прав ред го каза : "Защо да го има света, ако Русия няма да я има?"

Колко тъп трябва да е някой или колко зависим от тези, на които се подлага, за да не го разбере? Но, така е, когато идея нямаш от историята- тя се повтаря- още от войната в Корея, та досега.

преди 43 минути, miro20 написа:

А Майдана бе само ПОВОД рашистите да нахлуят в Украйна. Самия протест на Майдана продължил почти година,  и децата знаят че имаше съвсем други цели и нямаше нищо общо с руската тема. Абсолютно нищо общо !

Рано или късно обаче рашистите щяха да си измислят повод. Сега просто бе удобния момент.

Ми нали и аз това казвам бре:hit:

Майданът беше поводът. Ако го нямаше Майдан, Крим щеше още да е украински. 

преди 47 минути, miro20 написа:

Е, те тук признавам че ме изненада. До сега все използваше за опорки неща, които УЖ вече са се случили, ама да почнеш да ни замерваш с опорки от бъдеще, което съществува само в главата ти - това е върха на сладоледа.

Александр Балу е влогер и гражданин на РФ. Всяко включване е анализ на ситуацията в Рашка. Внимателно разяснява на зомбираните в каква фекална яма продължават да потъват. Изслушайте го. Особено поклонниците на сърпове и чукове, направете  си труда и отделете 15мин от безсмисления си живот.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Е, те тук признавам че ме изненада. До сега все използваше за опорки неща, които УЖ вече са се случили, ама да почнеш да ни замерваш с опорки от бъдеще, което съществува само в главата ти - това е върха на сладоледа.

А, има и друга изненада. Наш Мирко, се оказа че се възбужда от клипчетата, които пуска и се самозадоволява. Че и вибратор ползва- обеща да ми каже кой и как го бил измислил. Ето какво ми написа, придружено с някакво клипче.

"Намерих специално за теб да си начешеш крастата . Рашизъм в чист вид. Можеш да се опияняваш и  маструбираш в синхрон с другаря ви Дугин :

Бай дъ уей... нали знаеш как първоначално е измислен вибратора и с каква цел ? "

Разбира се, не съм гледала клипчето,  но любезно му съобщих, че е чекиджия. При което, момчето изтичало и се оплакало на админ, който ме сложи на трупчета за 3 дни. 

Но пък, си заслужаваше- най- сетне разбрах защо толкова неистово поства клипове, ръкоделецът.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.