Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, Moriati написа:

Ми човека изкопирал към 40 думи общи почти с укрите ,направо съм изумен от такива титанични мисловни усилия с цел доказване на близост... мдам 😏

Ти па, да не мислиш, че Ахилесов е търсил сходни думи?

Дори и за такава безсмислена глупост е нужно поне малко акъл.

Копирал е картинка от нета бре, то на него акъля му само за туй стига.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, andiay написа:

Асланчик след Кунчев и Шойгу вече внимава, не смей да риве "Аз казах", мхм.

Сега се опитва да играй на "хем онуй едикъде си, хем душътъ в рая", може вика да са го утепале, ама "рашистите" да лъжат, че йе живъ. Па той не верва на "рашисти". Ама можело и да не са го утепале, а само още да бере душа, а можело и нищо да му нема.

Ба, дърт гагаузин е Асланчик, кото и да се окажи, все най-накрая нещо ша а познал и ша мой да ревни "Аз казах ли ве", мхм.

Е толкова си може цацаджиев, мъчи се горкия,ама тц,не му се отдава..  Явно още трябва да се учи как да ползва професионално спуснатите опорки като рупченския тулуп ... Не че и това помага де 😏😄😄

преди 3 минути, andiay написа:

Ти па, да не мислиш, че Ахилесов е търсил сходни думи?

Дори и за такава безсмислена глупост е нужно поне малко акъл.

Копирал е картинка от нета бре, то на него акъля му само за туй стига.

Изобщо не съм мислил това, знам му възможностите добре на Ахилесов... Не го надценявам изобщо 😏

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ами нали цяла вечер спорим дали хАмерика е организирала Майдана? Ти намеси някакви трилиони загуби за Русия.

Явно съм познал, когато казвах това:

Спор няма, ти го твърдиш и вече стана 50 коментара да се хващаш за какви ли не теми, освен да си подкрепиш твърдението с някакво доказателство. Сега пак реши да се правиш на луд и да си измисляш, че съм казал нещо, което никой не е казвал дори. Ще отговориш ли, колко щеше да загуби Русия, ако Украйна беше тръгнала към ЕС пътя ? Уж парите следваше, ама нещо спира да ти работи обонянието, ако го пратим на изток. Едни газови находища в Украйна намирисват ли ти ? 

току-що, Moriati написа:

Е толкова си може цацаджиев, мъчи се горкия,ама тц,не му се отдава..  Явно още трябва да се учи как да ползва професионално спуснатите опорки като рупченския тулуп ... Не че и това помага де 😏😄😄

Хм, при Асланчик опорки нема бре.

Просто не прай разлика между желано, виртуално и реално, мхм.

А толкова много му са ще да е "провадийски лъвъ"...

Ма природата друго отредила, да му са не види, мхм.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Спор няма, ти го твърдиш и вече стана 50 коментара да се хващаш за какви ли не теми, освен да си подкрепиш твърдението с някакво доказателство. Сега пак реши да се правиш на луд и да си измисляш, че съм казал нещо, което никой не е казвал дори. Ще отговориш ли, колко щеше да загуби Русия, ако Украйна беше тръгнала към ЕС пътя ? Уж парите следваше, ама нещо спира да ти работи обонянието, ако го пратим на изток. Едни газови находища в Украйна намирисват ли ти ? 

Бах теа газови находища бре!

Вий изкараате таа Украйна напрао газов Клондайк, тцъ, тцъ, тцъ...

Ма да приемем, че е тъй, по тая логика ето ти едно косвено доказателство за причина за организиране на Майдана от САЩ, мда.

Макар че, причината изобщо не е тази, ако е замесен газа, то това не е предполагаемия украински газ.

Сега кажи какво разбираш под думичката модерно, че то ако се окаже, че нея не я разбираш, що изобщо са пънеш да спориш за доста по-сложни неща.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Какви газови находища в Укропия бе джанъм, освен тръбата от Русия други находищата газови там няма 😄😄

Колко уж проучваха и Шел и Тотал ,и за 8 години нищо не направиха или откриха... Е приватизираха Байдън и синче някои неща, далавера тук онуй, и все... За газа само се мъчеха да извиват ръцете на руснаците , къде с кражби от тръбата,къде с заплахи за спирането и.. мдам 😏

Свободно почеши коня маладой сорсоид... Желание имаш звъзможности и акъл тц,доста под желаното за това.. 😌

П.С А да, видеото с речта на Виктория печенката с изказването как са влагали 5 милиарда в демократизирането на Украина, за да я направели уж Европейска демократична страна 😏

преди 3 минути, Moriati написа:

Какви газови находища в Укропия бе джанъм, освен тръбата от Русия други находищата газови там няма 😄😄

Колко уж проучваха и Шел и Тотал ,и за 8 години нищо не направиха или откриха... Е приватизираха Байдън и синче някои неща, далавера тук онуй, и все... За газа само се мъчеха да извиват ръцете на руснаците , къде с кражби от тръбата,къде с заплахи за спирането и.. мдам 😏

Свободно почеши коня маладой сорсоид... Желание имаш звъзможности и акъл тц,доста под желаното за това.. 😌

Мдаа, ей сега Шел и Тотал ще почнат да правят, докато руснаците са анексирали Крим. 

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Спор няма, ти го твърдиш и вече стана 50 коментара да се хващаш за какви ли не теми, освен да си подкрепиш твърдението с някакво доказателство.

Хайде пак пОчна със старата песен на нов глас. Казах ти, че моите доказателства са същите, каквито са и доказателствата че Боко е престъпник. Както ти казах и че си като кон с капаци. Все още седя зад думите си. Ти искаш да повторим всичко от начало ли?

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Ще отговориш ли, колко щеше да загуби Русия, ако Украйна беше тръгнала към ЕС пътя ? Уж парите следваше, ама нещо спира да ти работи обонянието, ако го пратим на изток. Едни газови находища в Украйна намирисват ли ти ? 

И? Това какво общо има със живота на дивите мравки, с темата на спора или с октомврийската революция?

току-що, N1K17Y написа:

Мдаа, ей сега Шел и Тотал ще почнат да правят, докато руснаците са анексирали Крим. 

Викаш никоя компания нищо не е правила в Украйна осем години заради Крим?

Баф мааму, ти верно ша са окаже, че не знайш кво е значението на модерен.

Ама ей тъй за спорта, върху твоята хипотеза, още една теза.

Ако Русия е искала да сложи ръка на газовия Клондайк на Украйна, що не вкара войските още в началото, както направи с Беларус преди две години?

Сега още Янукович щеше да е на власт, а Газпром да дълбае ли дълбае.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Хайде пак пОчна със старата песен на нов глас. Казах ти, че моите доказателства са същите, каквито са и доказателствата че Боко е престъпник. Както ти казах и че си като кон с капаци. Все още седя зад думите си. Ти искаш да повторим всичко от начало ли?

И? Това какво общо има със живота на дивите мравки, със темата на спора или със октомврийската революция?

За Бойко доказателства си пускал десетки. За американския преврат - 0 :giggle1:

Цитат

И? Това какво общо има със живота на дивите мравки, със темата на спора или със октомврийската революция?

:lol6:

Нали парите следваше, бе Тошев ? Като казвам, че спира да ти работи носа на изток... Нали това ти е великото "доказателство". Синът на Байдън спечелил някакви милиони в Украйна, значи това е причина американците да направят преврат. Ами ето ти стотици пъти повече причини, Русия да си вземе Крим и да не позволи Украйна да се развива към Европа. Колко пари щеше да загуби, колко влияние в цяла Европа ? 

Тази теория що не ти харесва ? Нали любимите ти хАмериканци я патентоваха. Пада марионетното правителство и вкарваме войските, че изгубихме контрола над васалите. И едно от любимите ти занимания е да обвиняваш този и онзи, че подкрепят това, когато го правят американците.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Ахам, значи газта била в Крим,така ли излиза..тц тц тц 😏😏 

Аз друго четях,за уж огромните запаси от шистов газ в централна и Западна Укропия ...мдам 😏

П.С Айде за да не се излагаш повече,мини на друго,че с газа вече замириса съвсем на метан от фекалиите ти в тоалетната 😄😄

току-що, N1K17Y написа:

За Бойко доказателства си пускал десетки. За американския преврат - 0 :giggle1:

Нали парите следваше, бе Тошев ? Като казвам, че спира да ти работи носа на изток... Нали това ти е великото "доказателство". Синът на Байдън спечелил някакви милиони в Украйна, значи това е причина американците да направят преврат. Ами ето ти стотици пъти повече причини, Русия да си вземе Крим и да не позволи Украйна да се развива към Европа. Колко пари щеше да загуби, колко влияние в цяла Европа ? 

Тази теория що не ти харесва ? Нали любимите ти хАмериканци я патентоваха. Пада марионетното правителство и вкарваме войските, че изгубихме контрола над васалите. И едно от любимите ти занимания е да обвиняваш този и онзи, че подкрепят това, когато го правят американците.

Веднъж роден имбецил, цял живот имбецил, мда.

преди 4 минути, Moriati написа:

Ахам, значи газта била в Крим,така ли излиза..тц тц тц 😏😏 

Аз друго четях,за уж огромните запаси от шистов газ в централна и Западна Укропия ...мдам 😏

Я гледай ти, 8 години Шел не можаха да ги открият, ти ги откри за 15 минути 

преди 20 минути, Moriati написа:

преди 3 минути, andiay написа:

Е не ми се жалвай, не съм те раждал аз. 

току-що, N1K17Y написа:

Аз нищо не съм откривал,само цитирам прочетените опорки на които виждам че се базираш с приказките си уж за укропския газ 😏 

преди 43 минути, N1K17Y написа:

Едни газови находища в Украйна намирисват ли ти ? 

😄

току-що, N1K17Y написа:

Е не ми се жалвай, не съм те раждал аз. 

Туй мий любимия твой автопортрет, определено.

Потвърждава горното ми мнение.

И първото ти изречение още повече затвърждава правотата ми, мда.

Как да схванеш при това положение, че не се жалвам, а просто казвам на глас отдавна известен вече факт за твоята любопитна от професионална гледна точка особа.

Жива да не бях, ако съществуваше дори и най-малка вероятност с теб да имаме дори и далечна роднинска врузка.

Пу, пу, пу, да не чуе дявола.

Брррррр!

Такива мисли не вещаят спокоен сън, да му са нивиди....

на 3.05.2022 г. в 19:19, BANKATA написа:

Някакви пирончета, някакви полупроводници, процесори, автомобили. Май е по-лесно да напиша какво произвеждат:

Ракети и балет.

Чшшш,момо моменце плачкащо наакано ,пак се изпляскваш съвсем седерастката просташко лаишки...а уж претендираш да си поне малко умен и знаещ 😄

Никакви значи пирони и полупроводници 😄😄😄😄😄. Съжалявам,ама ще те разочеровам опят 😏 

https://exportv.ru/zavod/poluprovodniki-ot-proizvoditelya.html

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Список_микроэлектронных_производств

За пирони да търся ли,или и сам ще се усетиш как се забатачи 😏

преди 5 часа, Тhе Monstеr написа:

279457371_10221729696935615_376560157093279512759_10221729697215622_842486037606279488393_10221729698655658_123651960062

Аз казах ли ви ???

преди 5 часа, N1K17Y написа:

а да не знаеш значението на думата

То няма акъл, аз ти казах

преди 5 часа, andiay написа:

ю кен ду ит!

Кен лии,

либо либо даутююю...

Е, няма друг такъв екземпляр у форума...

преди 2 часа, andiay написа:

Ние си те знаем

преди 3 часа, Banesc написа:

то понеже в българия се произвеждат пирони

удариш го и се изкриви 

Такава е тя. Русоробите са същите като руснаците- един пирон не могат да забият, ама обясняват кое как трябвало... нема да стане, то така ни съ прай. Бе бегай да не ти извъртя един управител в празната манерка бе!

преди 9 часа, BANKATA написа:

Като в Либия, Ирак, Сърбия, нали, душко?

Кадафи,Садам, Милошевич, ПУТИН -всичките диктатори и тирани! Заслужават си съдбата!

преди 8 часа, ivottoshev написа:

както не смеят да пипнат с пръст корееца.

Във филма на Нешънъл Джеографик един очен лекар направи над 1000 очни операции и всички вместо да му благодарят ,те се кланяха на портрета на корееца, защото той ги бил излекувал. В Северна Корея масово са с пердета , поради недохранване ,заради точно този диктатор.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Така де, ако Путин нямаше ядрени оръжия, досега да са го смляли 5 пъти за тия 2 месеца. Така както смляха Саддам, Кадафи, Милошевич и както не смеят да пипнат с пръст корееца.

Не смеят? КОрееца дали не го върнаха обратно в кочината, когато тръгна да завладява Южна Корея? Е те точно тва ще стане и с пигмееца.

Не смеят докато нещата са контролируеми. Излезнат ли извън контрол, вадим големите шамари и нещата бързо приключват.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.