Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Ми нали и аз това казвам бре:hit:

Майданът беше поводът. Ако го нямаше Майдан, Крим щеше още да е украински. 

"Ако не беше излязла и да се напие, нямаше да я изнасилят"

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Кой анексира Крим ?

А, защо го анексира?

преди 1 час, ivottoshev написа:

За т'ва ползват украинците.

Ако тъпия Касапин Путлер не беше нахлул, как щяха да ги ползват ?

Касапина Путлер, като беше толкова тъп да нахлуе в Украйна, сега ще върне Донбас и Крим и ще повърне кръв.

преди 3 минути, absurt написа:

А, защо го анексира?

Щот толкоз му е акъла.

Байдън що не анексира Гуантанамо ?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако тъпия Касапин Путлер не беше нахлул, как щяха да ги ползват ?

Касапина Путлер, като беше толкова тъп да нахлуе в Украйна, сега ще върне Донбас и Крим и ще повърне кръв.

Щот толкоз му е акъла.

Байдън що не анексира Гуантанамо ?

Явно, не си и чувал дори термина "причинно-следствена връзка". 

преди 9 минути, absurt написа:

Явно, не си и чувал дори термина "причинно-следствена връзка". 

Много си бавна.

Явно и с тебе трябва като с Анди, по трудния начин.

Защо според тебе Касапина Путлер анексира Крим ?

Като ми отговориш на този въпрос, ще ми е по лесно да ти разясня причинно следствената връзка, която ти убягва.

преди 13 минути, Филипов написа:

Фейк

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

на 3.05.2022 г. в 21:17, ivottoshev написа:

Миналото лято който украинец е успял да си топне гъзето в морето на някой техен черноморски курорт - браво на него, дано да си е запазил хубави спомени. Повече такива филми няма да се прожектират в Украйна. Ся вече, за да ходят на плаж, укаринците ще трябва да идат до някоя чужбина.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ся вече, за да ходят на плаж, укаринците ще трябва да идат до някоя чужбина.

Ето посочих ти още една лъжа.

Welcome to the hotel Chornobaivka.

Абсолютен хит в мрежата. Писан е след 12 та серия на филма Чорнобаивка

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ето посочих ти още една лъжа.

Браво, след едноседмични мъки най-накрая откри мой пост, за който да твърдиш че е лъжа.

Обаче това, че на теб ти се иска поста ми да е лъжлив не го прави такъв. Напротив.

Кой е по-близо до истината, този който твърди че след Азовско, укрите ще изгубят излаз и до Черно море, или този, който твърди че азовци щели да боядисват Кремъл в жълто и синьо?

Руснаците ли са на прага на черноморието, или укрите са пред портите на Москва, м? Кое е вярното?

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Много си бавна.

Явно и с тебе трябва като с Анди, по трудния начин.

Защо според тебе Касапина Путлер анексира Крим ?

Като ми отговориш на този въпрос, ще ми е по лесно да ти разясня причинно следствената връзка, която ти убягва.

Фейк

Защо си мислиш, че трябва да ми разясняваш опорките си? Направила съм си труда да изуча историята на Крим и колкото кощунствено да ти изглежда, да уважа желанието на народа там. Който от автономия в състава на Украйна, иска да премине пак като автономия, към Русия. Никой не бяга от хубавото. Затова и референдумът е показателен, нищо че по политически причини, някои не го признават. Нека ти припомня, по този повод-

"На 27.03.2014 г. при гласуване в Общото събрание на ООН 100 държави гласуват резолюция, призоваваща за уважаване на териториалната цялост на Украйна, 58 се въздържат (включително Китай), а 11 държави (сред които Армения, Беларус и Русия) гласуват против."

В ООН членуват 193 държави. Запомни тази цифра.

Гласуват само половината- 100 държави, резолюция, призоваваща уважение към териториалната цялост на Украйна.

58+ 11= 69 не са "за". 

10 държави са признали присъединяването към Русия, веднага.

Пиша ти го, дано да схванеш, че нищо не е черно- бяло. И да почнеш да мислиш както какво значи термина, така и каква е причинно-следствената връзка за ставащото днес. 

Ще ти помогна още малко- в Украйна има 74 бази на НАТО, без страната да е членка на съюза. 

Сещаш ли се къде се намира Черноморския флот на Русия? 

ПП. Ако си наистина военен, макар и само завършил военна школа, ще си най- големия предател на родината си, ако допуснеш не само така да ти се качат на главата, но и да скачат трупешката отгоре ти.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

или този, който твърди че азовци щели да боядисват Кремъл в жълто и синьо?

Те го боядисаха вече. С две четки Нептун. Едната жълта, другата синя.

Само ти не си разбрал, че флагмана на Руския черноморски флот Москва потъна, барабар със сичкия си Кремъл.

току-що, absurt написа:

Разбира се, не съм гледала клипчето,  но любезно му съобщих, че е чекиджия. При което, момчето изтичало и се оплакало на админ, който ме сложи на трупчета за 3 дни. 

Че той тук е със специални правомощия, ти не знаеше ли? Колко пъти ме е накисвал и са ме банвали заради него. Не виждам Чечи! Сигурно и него го е "изпържил" на форумната полиция с измислено нарушение. Добре че Филипов ни информира за хода на военната операция и разбираме до къде са стигнали руснаците! Нямам време да следя новините в нета и тук се ориентирам в обстановката.

преди 14 минути, absurt написа:

Сещаш ли се къде се намира Черноморския флот на Русия? 

Севастопол ли имаш предвид ?

А ти, преди да се изхвърлиш, като Анди пред публика, не видя ли втория ред от поста ми за базата в Гуантанамо ?

На тъпия Касапин Путлер не му ли дойде на акъла, че САЩ не посмяха да анексират Гуантанамо, дори по време на Карибската криза.

Нито преди карибската криза, нито след карибската криза, нито никога не го анексираха.

Ся тъпия Касапин Путлер, като не разбира елементарни положения в политиката, не стига, че се нахендри с анексията на Крим, ми със сичкия си акъл нахлу в Украйна с цел да я анексира цялата.

Ся да си сърба попарата.

И Донбас ще връща и Крим ще връща и кръв ще повръща.

22.jpg

преди 8 минути, herkules2 написа:

Добре че Филипов ни информира за хода на военната операция и разбираме до къде са стигнали руснаците!

Ма казвайте му и на Тошев докъде са стигнали, че му е неудобно, когато лъже.

Екатерина Вeлика ,  с указ от 10 февруари 1784 година нарежда тук да се основе „военно пристанище с адмиралтейство, корабостроителница, крепост и да се превърне във военен град” и сама дава името на пристанището – Севастопол „Величествен град”.

След 230 години в Крим се проведе референдум за поредното му присъединяване към Русия.

преди 2 часа, absurt написа:

Разбира се, не съм гледала клипчето,  но любезно му съобщих, че е чекиджия.

Щото ти е толкоз акъла. Пък ме учиш на причинно следствени връзки.

Като са ти слаби нервите, блокирай го. Радул как блокира Анди ?

преди 4 минути, attj написа:

След 230 години в Крим се проведе референдум за поредното му присъединяване към Русия.

А в края на войната, ще се осъществи поредното присъединяване на Севастопол към Украйна, като победител във войната.

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Севастопол ли имаш предвид ?

А ти, преди да се изхвърлиш, като Анди пред публика, не видя ли втория ред от поста ми за базата в Гуантанамо ?

На тъпия Касапин Путлер не му ли дойде на акъла, че САЩ не посмяха да анексират Гуантанамо, дори по време на Карибската криза.

Нито преди карибската криза, нито след карибската криза, нито никога не го анексираха.

Ся тъпия Касапин Путлер, като не разбира елементарни положения в политиката, не стига, че се нахендри с анексията на Крим, ми със сичкия си акъл нахлу в Украйна с цел да я анексира цялата.

Ся да си сърба попарата.

И Донбас ще връща и Крим ще връща и кръв ще повръща.

Извинявай, ама от повтаряне как този и онзи е тъп, ти не си станал по- остър.

Гуантанамо е Кубинска територия, дадена под наем през 1903г. На тази територия, САЩ изграждат база- също като у нас. И въпреки многобройните искания на Куба, не я освобождават. Какво общо виждаш с Крим и Севастопол? 

Ето, да си припомниш: https://bg.wikipedia.org/wiki/Гуантанамо_Бей_(лагер)

Територията е ползвана под наем най-напред с договор (подписан след Испанско-американската война през 1898 г.) от 23 февруари 1903 г. (при президентството на Теодор Рузвелт) срещу наем от 4085 долара годишно, изплащани всяка година с чек.

Фидел Кастро е приел само веднъж такъв чек (през 1959 г. – първата година от управлението му). Настоящото кубинско правителство смята присъствието на американците в Гуантанамо за нелегална окупация на този регион и се опитва да докаже, че Кубинско-американският договор, подписан през 1903 г., нарушава член 52 от Виенската конвенция за правото на договорите от 1969 г.

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

А в края на войната, ще се осъществи поредното присъединяване на Севастопол към Украйна, като победител във войната.

Хрусчов се е объркал навремето.   Твърдоглавите бандеровски малоумници да победят?  Как да стане като вече почти 6 милиона са избягалите бежанци от Украйна -то кой е останал да воюва?  И то за земи с руско население!?  Тези в Киев все още могат да станат причина за заличаването на доскорошната Украйна.   Как да си върнат  от руснаците Крим, Донбас, Херсон и Запорожие?    Та там украинците все са малцинство. По същите причини могат да изгубят също  Николаев и Одеса.   Като не преговарят какво друго да стане?   

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото ти е толкоз акъла. Пък ме учиш на причинно следствени връзки.

Като са ти слаби нервите, блокирай го. Радул как блокира Анди ?

Е, не съм религиозна и не поднасям и другата буза, само за да се чувстват комфортно увредените индивиди във форума. Та, не е въпрос на слаби нерви, а на мой ред да се забавлявам с отклоненията на размахващи из форума пръсти, откачалници. 

Радул/Лудар вече не го срещам тук- сменил си е, явно, ника, затова го споменавате. Как се подвизава сега?

преди 25 минути, absurt написа:

Е, не съм религиозна и не поднасям и другата буза, само за да се чувстват комфортно увредените индивиди във форума. Та, не е въпрос на слаби нерви, а на мой ред да се забавлявам с отклоненията на размахващи из форума пръсти, откачалници. 

Радул/Лудар вече не го срещам тук- сменил си е, явно, ника, затова го споменавате. Как се подвизава сега?

радулеску е дзверо...пардон-the monster

16727573.jpg

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Те го боядисаха вече. С две четки Нептун. Едната жълта, другата синя.

Само ти не си разбрал, че флагмана на Руския черноморски флот Москва потъна, барабар със сичкия си Кремъл.

Укрите вече ще гледат Азовско море през крив макарон, но са постигнали "огромна" победа -  потапянето на един кораб.

Ако учителят ти по военно дело те е учил, че потапянето на кораб се равнява на загуба на голяма територия и излаз на море - кажи му да си накъса дипломата и да я изяде.

преди 21 минути, _nib_ написа:

радулеску е дзверо...пардон-the monster

16727573.jpg

Благодаря! Това криене зад нови никове, така и не го разбирам. Прилича ми малко на кукувиците- омазват едно гнездо и се преместват в друго.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.