Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Оня коко ли е, какъв е зачезна. Сега ти ли го заместваш с кретенски картинки? Или пишеш от няколко профила? Като гледам, и акъла ви еднакъв с оня кокото. :vomit:

Ако си обърнал внимание и той е записан в ексела. Има ред л.а.й.н.о.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, N1K17Y написа:

От коя година ? :giggle1: Приус от 2022 е по-модерен от Ролс от 52-ра. Сега схвана ли най-сетне, дървено плямпало ? 

В Ролс- Ройс няма нищо новаторско, има много повече лукс само. И най- вехтия приус е по- модерен от ролс ройс. На Анчо му се размива значението на страшно много думички.

преди 3 часа, absurt написа:

Като в Либия, Ирак, Сърбия, нали, душко?

Не разбрах само, в двете автономии, като имаше референдум, защо не го смятат в твоя бял свят, за демократично? 

Душко знам че и ти го знаеш.

Това което ми отговори няма нищо общо с това което питах.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Това което ми отговори няма нищо общо с това което питах.

Сефте

преди 14 минути, andiay написа:

Или пак ша излейш с номера - "Не си ми интересен"

Брей, един път и ти да познаеш вярно.

преди 11 минути, Hristo52 написа:

Оня коко ли е, какъв е зачезна. Сега ти ли го заместваш с кретенски картинки? Или пишеш от няколко профила? Като гледам, и акъла ви еднакъв с оня кокото. :vomit:

Ти да не се помисли за форумния фатмак, та ми задаваш серия идиотски въпроси? Кого замествам, от къде пиша, как пиша и защо го правя си е моя работа. Ако имаш нещо да казваш, казвай. Ако не, бегай да пееш ширака страна мая радная...

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

В Ролс- Ройс няма нищо новаторско, има много повече лукс само. И най- вехтия приус е по- модерен от ролс ройс. На Анчо му се размива значението на страшно много думички.

Жалко, че не виждаш постовете ми, иначе и теб щях да та питам ко разбираш под модерен.

Ма понеже си зровил главата си в пясъка, само ша та подритвам по дирника, че той е щръкнал навън като кулата в Пиза.

На теб мозъчето недоразвито ти се е размило Ахилесов, не просто нЕкои думички.

Ма то тъй става, когат си пиян по рождение, а па продължаваш да са наливаш , мда.

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Ако си обърнал внимание и той е записан в ексела. Има ред л.а.й.н.о.

Тва "ексела" сякаш е устата ти?

току-що, N1K17Y написа:

Брей, един път и ти да познаеш вярно.

Всеки път познавам, мда.

Не съм като Асланчик и теб, мда.

Нъл щехме още да сме под карантини според теб, а?

Как беше, 2022-а нормалните страни дет са ваксинират ще си живеят живота, а ние тук ще бъдем под карантина и ша мрем кът мухи?

Е, не е точен цитат ма смисъла бе тоз.

Хайде сега изненадай ме и отговори поне веднъж на зададен ти въпрос!

Какво разбираш под модерен?

Глей къф прост въпрос, не е като въпрос за политика или вирусология.

Можеш ли да отговориш или да приемем, че ползваш думи, ама не знаеш, какво означават?

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Ами има и такива, в които не е участвала през 20-и век. Що, участието задължително ли е? Ей, откакто сме роби на сащ, участваме навсякъде. Къде ли не пращахме контингент и жертви имаме.

Знаеш ли отговора на зададения въпрос?

преди 1 час, N1K17Y написа:

Беше никой за кой ? За кремълрската пропаганда ? :) 

Да. В Украйна беше никой. Тате обаче поправи тази "несправедливост"

А аз те питах колко не милиона, не милиарда, ами триолиона щеше загуби Русия, ако беше оставила Украйна почне да търгува с Европа, но на теб това не ти е интересно. Защо ли :) 

И за това Русия организира Майдана?!? За да попречи на Украйна да търгува с ЕС?!?

И отново "следването" ти съвпада по една случайност, с официалните позиции на Кремъл. 

Щом истината съвпада с официалната позиция на Кремъл... тя престава да бъде истина?

Конче с капаченца :D

преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

Биха защитили по- добре, по- слабия. Да, признавам, че сега го защитават слабо, поради опасения, да не стане цялата планета на мармалад.

Don't try manipulate.

Така де, ако Путин нямаше ядрени оръжия, досега да са го смляли 5 пъти за тия 2 месеца. Така както смляха Саддам, Кадафи, Милошевич и както не смеят да пипнат с пръст корееца.

Правото на по-силния в пълният си блясък. Само че явно само на Кравария е позволено да се възползва от това право. Когато Путин реши да защити по-слабите ДНР и ЛНР - "правото на по-силния" става нещо пошло и отвратително. 

преди 4 часа, A.com написа:

Прибалтийци, поляци и украинци - 70+ милиона души, обичащи от дъното на душата си матушка Русия.

Ахам, навярно включваш в тази бройка и етническите руснаци в Украйна и балтийските републики , мдам те не могат да обичат Русия със сигурност 😏😌

току-що, N1K17Y написа:

И къде казах това ? Пак почна да си измисляш :giggle1:

А каза ли, какво разбираш под думичката модерен?

Да не би да съм пропуснал?

преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

279457371_10221729696935615_376560157093279512759_10221729697215622_842486037606279488393_10221729698655658_123651960062

Айдеее,отиде коня в ряката,сега и с древните укри явно ще сте братя а не само с макетата 😄😄

Цитат

Време е българите да разберем едно нещо - у нас русофили няма! Или поне няма такива, които биха оправдали нахлуването в чужда държава и погубването на стотици хиляди невинни животи. Тези, които виждате да драскат по сайтове, да слагат звездички и да говорят от трибуната на Народното Събрание, всички до един са ПЛАТЕНИ! Не, че някой се занимава да им превежда пари за всеики пост или нещо подобно. Схемата е доста по-проста - това са държавните служители, които ние храним с данъците си и техните близки. Това съсловие поне на едни 80% е съставено от откровени доносници, чиято роля в държавата е една-единствена - явна пропаганда на руските интереси на всички нива. Не случайно никое правителство до момента изобщо не пипа това съсловие, въпреки че на всички ни е ясно, че поне 70% от тях спокойно могат да бъдат освободени, като при това положение институциите дори ще заработят по-добре. Никой обаче не ги закача и това е тяхната награда за пропагандата, която пръскат. Властта у нас винаги е била в ръцете на кремълските слуги. Всички партии са техни креатури и България е на практика едно умалено копие на Русия. Точно поради тази причина сме най-мизерната държава в ЕС. Погледнете и всички "бизнесмени", дори и тези на по-ниски нива около вас. Поне 90%, да не казвам и повече са или бивши кадри на БКП (КГБ), или са техни потомци. Погледнете и т.нар. "мениджъри" дори и в чуждите компании у нас. Отново на 90% са ченгета или потомци на такива. Затова и като отидете да кандидатствате за работа, без значение каква квалификация имате, стигате максимум едно средно ниво. което никога не ви допускат да надскочите. Нищо, че "мениджърът" на отдела ви най-често изобщо не познава даже и бегло характера на работата. Затова няма работа и за децата ви. Хубавата работа е пак за децата на онези "другите". Е, за общи работници, работници при вредни и лоши условия сте добри дошли. Докато това нещо не се изрине от България и не се установи силна обществена нетърпимост към подобни продажници, никога няма да живеем в нормална страна. Същите навремето са се продавали на Османската империя. И последно, за да си представите какво означава да си кремълска подлога или да го наречем по-меко "прокси". Семейство такива в провинцията получава 6 хил. лева чист месечен доход. Назначени на кухи позиции в държавна администрация и частни фирми.

Проблемът на русофилите в България е, че не разделят управляващата върхушка в Кремъл от Русия. Путин не е Русия. Путин е вреден за Русия. Да живее свободна Русия!!!

Цитат

Новата опорка- Украйна ще напада Молдова, а Путлер ще прати орките си да защитят молдовците. Още в римското право е залегнал постулатът " cui prodest - кой има полза?" Путлер има интерес да завладее Молдова с нейната маломерна армия за да се придвижи оттам в Украйна, да завладее Одеса и да отреже достъпът на Украйна до Черно море.
Най-голямата тъпня в темата на трола е изразът РУСКИТЕ МИРОТВОРЦИ!

Цитат

Малеее, разревахме го тролчето кремлинско. Скивай как си е пуснало VPN-а и е почнало да спами с нисък рейтинг. Оркче, това е само началото. Знаеш ли какво следва за милата ти мама Раша? Китай ще я купи както САЩ купи Аляска. Ще я колонизират, ще ѝ вземат сладките ресурси, а рашите ще ги пратят в трудовите лагери.

Цитат

Авторе, я ни кажи колко ти плащат на пост или пък на каква сладка служба и къде си назначен, а в замяна ръсиш кремълска пропаганда.

Това ли е новата опорка? Украйна не само се е нападнала сама, добрите руснаци разтървават кръвожадните украинци да не се изтрепят, но понеже това не им стига, ще се пренесат и в Молдова 🙂
Като пишете тъпотии, имате ли връзка с главния мозък?

преди 4 минути, Moriati написа:

Айдеее,отиде коня в ряката,сега и с древните укри явно ще сте братя а не само с макетата 😄😄

То Ахилесов е цел живот на черешата, ти за коня му си се загрижил, тцъ, тцъ, тцъ...

А кво стана с Герасимов, цацджиев и сие вече успяха ли да го пигребат или поне успешно пратят в болница със сериозни ранения ? 😌😏😏😄😄

Навярно стигнаха и до границата с Русия при харковското контранастъпление дето уж отблъснало руснаците на 25- 40 километра ...

преди 3 минути, andiay написа:

То Ахилесов е цел живот на черешата, ти за коня му си се загрижил, тцъ, тцъ, тцъ...

Ми човека изкопирал към 40 думи общи почти с укрите ,направо съм изумен от такива титанични мисловни усилия с цел доказване на близост... мдам 😏

преди 21 минути, N1K17Y написа:

И къде казах това ? Пак почна да си измисляш :giggle1:

Ами нали цяла вечер спорим дали хАмерика е организирала Майдана? Ти намеси някакви трилиони загуби за Русия.

Явно съм познал, когато казвах това:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Сега можеш да си издекламираш дежурната реплика, нямаща нищо общо с темата. Сцената е твоя, излагацията - също. 

https://t.me/zvezdanews/78729

За укролюбителите лоша новина ,и Шойгу и Герасимов са си живи и здрави на днешното съвещание на МО РФ 😏

Ех, а каква радост беше паднала тука,чак ми е съвестно да разбивам детските мечти  и блянове с полюции на младите хохололюбители тероборончици тука 😌😄 

Но се ла ви..мдам

току-що, Moriati написа:

А кво стана с Герасимов, цацджиев и сие вече успяха ли да го пигребат или поне успешно пратят в болница със сериозни ранения ? 😌😏😏😄😄

Навярно стигнаха и до границата с Русия при харковското контранастъпление дето уж отблъснало руснаците на 25- 40 километра ...

Асланчик след Кунчев и Шойгу вече внимава, не смей да риве "Аз казах", мхм.

Сега се опитва да играй на "хем онуй едикъде си, хем душътъ в рая", може вика да са го утепале, ама "рашистите" да лъжат, че йе живъ. Па той не верва на "рашисти". Ама можело и да не са го утепале, а само още да бере душа, а можело и нищо да му нема.

Ба, дърт гагаузин е Асланчик, кото и да се окажи, все най-накрая нещо ша а познал и ша мой да ревни "Аз казах ли ве", мхм.

Историята преди 8 години,която сорсоидните троли се мъчат да изкарат лъжа уж 😏

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.