Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Янкуович да не би да беше независим?

Болшенството в Украйна искаха в ЕС и НАТО. Коое ти е трудно да го разбереш? При демокрацията е така.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Ау, отново съм шокиран. Трола със сърпа и чука повтаря същата опорка, като "неутралните". 

Истината е такава каквито са фактите. Аз ти казвам фактите. Ти какво казваш? Казваш ли нещо по-различно от това, което чуеш от медиите, финансирани от САЩ?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Болшенството в Украйна искаха в ЕС и НАТО. Коое ти е трудно да го разбереш? При демокрацията е така.

Демокрация не съществува. Днес имаме плутокрация, а не демокрация. Става това, каквото каже "Големия Брат".

Имам олигархия зад фасада на демокрация.

Аргумента ти е невалиден, защото е основан върху нещо, което не съществува.

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Истината е такава каквито са фактите. Аз ти казвам фактите. Ти какво казваш? Казваш ли нещо по-различно от това, което чуеш от медиите, финансирани от САЩ?

Фактите са ти фейк. 

преди 8 минути, BANKATA написа:

В горния си отговор забравих да попитам едно нещо. Какво означава демокрация, според теб? Можеш ли да дадеш дефиниция за "демокрация"?

Днес имаме частни НПО-та и фондации лобиращи правителства и медии разпространяващи пропаганда и дезинформация, промиващи мозъци. След което уж хората подкрепят това и онова. Това ли е демокрация?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Фактите са ти фейк. 

Не, не са. Фактите ми са за събития, които реално са се случили.

преди 4 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Демокрация не съществува. Днес имаме плутокрация, а не демокрация. Става това, каквото каже "Големия Брат".

Имам олигархия зад фасада на демокрация.

Аргумента ти е невалиден, защото е основан върху нещо, което не съществува.

Защо тогава гласуването в парламента днес не мина ?

Ако беше "каквото каже големи брат" костя и хората му отдавна нямаше да са в парламента.

току-що, BANKATA написа:

Защо тогава гласуването в парламента днес не мина ?

Ако беше "каквото каже големи брат" костя и хората му отдавна нямаше да са в парламента.

За какво гласуване говориш? Кажи какво се е гласувало, за да ти кажа дали е било в геополитическия и идеологически интерес на Големия Брат. Ако не е било в негов интерес, дали ще мине или не - няма значение - дали ще мине или не - се решава от конфликти на локално ниво, и Големия не се меси, защото не е важно.

5 поста с оправдания.

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

За какво гласуване говориш? Кажи какво се е гласувало, за да ти кажа дали е било в геополитическия и идеологически интерес на Големия Брат. Ако не е било в негов интерес, дали ще мине или не - няма значение - дали ще мине или не - се решава от конфликти на локално ниво, и Големия не се меси, защото не е важно.

https://www.dnes.bg/politika/2022/05/04/resheno-remontirame-voenna-tehnika-na-ukraina-ne-davame-oryjie.529012

Давай следващото оправдание. Как ни е заповядано от големият брат да не ппращаме оръжие.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Фактите са ти фейк. 

Разрушените градове в Донбас и те ли са фейк?  Осем години ненужна АТО за да няма автономия...  Сега си докараха война и ракетни удари дори в Лвов...  Много са умни бандеровците... няма що.  А ние в НАТО им събираме помощи...

преди 17 минути, BANKATA написа:

5 поста с оправдания.

https://www.dnes.bg/politika/2022/05/04/resheno-remontirame-voenna-tehnika-na-ukraina-ne-davame-oryjie.529012

Давай следващото оправдание. Как ни е заповядано от големият брат да не ппращаме оръжие.

Ще го напиша след 15 минути, че сега ще ям. Имам добро обяснение, което ще ти хареса.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

"Не става дума за Украйна, ако Украйна разчиташе на нас за своята защита, позволете ми да не довърша това да изречение. Става дума за опита на на режима на Путин за преразглеждане на международния ред. Ред, който е добър за България, от който ние се възползваме".

"Не е въпросът да дадем на украинците това, което са си поискали в някаква точка, а да отговорим какво готова България да даде в защитата на този ред"

Нека позная.

Някой от ДБ

Само те могат да ръсят високопарни думи, а на дела да ги няма никакви.

Само те могат в партия от 5 човека да има 5 течения.

Там всеки е по-по-най от другите.

:D

преди 1 минута, M.Николов написа:

Нека позная.

Някой от ДБ

Само те могат да ръсят високопарни думи, а на дела да ги няма никакви.

Само те могат в партия от 5 човека да има 5 течения.

Там всеки е по-по-най от другите.

:D

Сам казваш, че били партия от 5 човека, пък очакваш "действия" и да те оправят за 100 дни :giggle1:

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Сам казваш, че били партия от 5 човека

с 5 течения в нея.

:giggle1:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

ВСС го решава това, а не партията с 5 депутата ;) 

Ааа, без тия!

Вие ясно заявихте, че ако ви пратят в парламента ще смените Гешеф.

Действайте, да ви видим какво можете!

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ааа, без тия!

Действайте, да ви видим какво можете!

А ти ясно лъжеш ;) 

Я го покажи тоя цитат. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Я го покажи тоя цитат. 

Какво искаш да ти се покаже? Съдебната реформа и в частност махането на Гешев беше основната теза в програмата на ДБ. Именно и поради това получиха толкова гласове и влязоха в парламента иначе отново щяха да го гледат по телевизията...

току-що, N1K17Y написа:

Я, да те питам, ти каква кола караш ? :giggle1:

А компютърът ти с какъв процесор е ? 

Ауу грамофон, много модерна техника имаш. Телефона ти е по жица, нали ? 

Имам три коли + тази на жена ми стават четири. Служебните не ги броя. Имам тойота, голф3-ка, Уаска бордова, и Лада 1600, като Уаската и ладата са на и на газ. Много бих искалда имам руски процесор, но мръсниците от запад забраняват търговия с Русия. Обаче имам много руски полупроводникови елементи от време оно, и над 2 000 руски радио-лампи....Имам два хладилника "Мраз", които още работят. Компресорите им са хоризонтално разположени и като танкове тръгват, още нямат повреждане. Смених им само уплътненията. Имам и работещ мотоциклет "ИЖ-планета" наследство от баща ми! Нещо друго да те интересува?

Безжичната радиовръзка също е руско откритие, без която днес нямаше да има телефони. Я ми кажи чие откритие е радиото? На Попов или на Маркони? Е, жичният телефон е западно откритие, поне и те да имат някакъв принос!

преди 50 минути, bootlicker (Мазния) написа:

В горния си отговор забравих да попитам едно нещо. Какво означава демокрация, според теб? Можеш ли да дадеш дефиниция за "демокрация"?

Днес имаме частни НПО-та и фондации лобиращи правителства и медии разпространяващи пропаганда и дезинформация, промиващи мозъци. След което уж хората подкрепят това и онова. Това ли е демокрация?

Не, не са. Фактите ми са за събития, които реално са се случили.

Хайде да обясниш, ЗАЩО след като украинския народ не иска ЕС, а той му е наложен от САЩ, се бие с руснаците, дошли да го освобождават??? ЗАЩО?!?!

преди 1 минута, ncl написа:

Какво искаш да ти се покаже? Съдебната реформа и в частност смяната на Гешев беше основната теза в програмата на ДБ. Именно и поради това получиха толкова гласове и влязоха в парламента иначе отново щяха да го гледат по телевизията...

Това, което Николов твърди, че ЯСНО е било казано някъде

преди 8 минути, M.Николов написа:

За Гешев казах. За съдебна реформа ще се искат повече от 120 депутата. Та именно за това имаше и една комисия, в която да се търси подкрепа, която Израждане и Гроб саботират, а баш Николов се присмиваше. Въпреки, че все пак се работи нещи и поне закриха спецовете. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

За Гешев казах. За съдебна реформа ще се искат повече от 120 депутата. Та именно за това имаше и една комисия, в която да се търси подкрепа, която Израждане и Гроб саботират, а баш Николов се присмиваше. Въпреки, че все пак се работи нещи и поне закриха спецовете. 

Не можеш ли да четеш бре, клоун?

"Новото коалиционно правителство си поставя за цел главният прокурор Иван Гешев да напусне поста си до три месеца. Това стана ясно от думите на правосъдния министър Надежда Йорданова ("Демократична България") пред Свободна Европа. "Това е сложен пъзел. Ние работим това да се случи до три месеца", каза тя."

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.