Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Аз не те питам неглежирани ли са доказателствата, ами да ги покажеш каквито имаш :lol6:

Колко време ще шикалкавиш ? 

Казах ти че следвам парите, ама ти май не помниш. Далаверите на хАмериканци от висшата им политическа клика след Майдана са обществена тайна. Преди революцийката, спретната от баща му, Памперсов младши беше никой. Сега е милионер. А като него са още много.

Това, плюс бонус нивото - "обкръжаване на Русия от всякъде с хАмерикански бази" което е отдавна цел на уж отбранителното НАТО, би накарало на всеки непредубеден да му светне лампичката кой кой е в тази история. При теб обаче лампичка и да светне - кел файда, щот си като кон с капаци. Колкото и лампи да се запалят около теб, капачета на оченцата ти пречат да прогледнеш.

Сега можеш да си издекламираш дежурната реплика, нямаща нищо общо с темата. Сцената е твоя, излагацията - също. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 57 минути, skalata_73 написа:

Аз казах ли ти? И да паднем, и да бием-пак ще се напием.

44.jpg.911e3322c17934b4d5474146a3f40ccf.jpg

Чиляк, за тоа колаж имаш виртуална почерпка...

Виски, мпира или вайн?

Направи ми вечерта!

преди 54 минути, miro20 написа:

Да, и аз винаги съм отговарял да си прочетете/чуете обяснението на покойния вече Танов.  За лиценза, кое и какво е обещавано / а то реално не е защото се е изяснило всичко за лиценза/  и т.н. и т.н.

:hush:

Знам го твоето обяснение: Боко се обадил в един часа през нощта на да предотврати престъпление извършвано от институциите... срещу негов приятел на когото между другото е обещал никой да не го закача. Още ми става смешно кат си спомня за тази пробита опорка.  

преди 1 час, miro20 написа:

колко удобно меко лигаво понятие" неглижирали" . Съда нищо не неглижира. А или се приема нещо за доказателство или не се приема с аргументирана позиция.

В случая с Мишо бирата - ако изобщо управляващата клика разреши да се стигне до съд

В случая с Памперсов младши - когато се игнорира инфото от прословутият лаптоп, който година по-късно все пак се оказа истински.

преди 45 минути, Тhе Monstеr написа:

Ако Путин нямаше ядрени оръжия, досега да са го смляли 5 пъти за тия 2 месеца.

Демек признаваш че ако имаха възможност, биха използвали "правото на по-силния"

Ама когато Путин прилага същото "право" срещу Украйна, нещо не си много доволен.

преди 38 минути, Sliderum2 написа:

Войната в Украйна между Русия и сащ, се пренесе в София, където се сбиха нормални хора с изрУди, които "трябва да опаковат" паметник с украинското знаме. Откъде им е притрябвало. На мен ми приличат на роби под заповед. Изпратени от господарите им от сащ да свършат нещо и затова "трябва". Цитатът в кавичките е по спомен от преди малко от новините по хоризонт в 20 часа.

"Нормалните хора" бяха хората на Копейкин.

току-що, ivottoshev написа:

Демек признаваш че ако имаха възможност, биха използвали "правото на по-силния"

Ама когато Путин прилага същото "право" срещу Украйна, нещо не си много доволен.

Биха защитили по- добре, по- слабия. Да, признавам, че сега го защитават слабо, поради опасения, да не стане цялата планета на мармалад.

Don't try manipulate.

преди 1 час, andiay написа:

Иди го кажи това на аудиопроизводителите и на аудиопотребителите...

Пък после ела да си говорим пак кой е дървен философ и кой е просто дървен чвор, мда.

Като начало само прочети тази статия, нали беше на ти с английския..

https://www.whathifi.com/best-buys/best-high-end-record-players-ultimate-premium-turntables

Ето ти и за колко се продава един от статията в България.

https://kirov-high-end.bg/product/mcintosh-mt-5

Ако за теб модерно е това, което ползват хлапетиите, то може и да си прав, но това показва тоталната ти некомпетентност за света на зрелите хора.

Ма не се учудвам хич, като ти чете човек мненията, то натам отиват нещата, без значение на колко години си, акъла е останал тийнейджърски, мда.

Ох, горкия дървен философ, мисли си, че щом нещо се произвежда и сега, значи е модерно. Ми то и крушката със жичка е модерна технология, бе професоре :hit:

Пуснал ми класация на най-добрите грамофони, да докаже, че грамофона е по-модерен от стриймингЪ ли, какво даде за пример :lol6:

Вашата м@м@! Паметника ще обличате! Американски боклуци! Добре,че полиция имаше! Ммммм...м@мк@ ви! :angry22:

991-ratio-protest-pametnik.jpg.59e1891ac2d4963f4770f6d03b60e01a.jpg

През 20 век България в колко от войните в Европа, които не са започнати от България, е участвала?

По- важното е, какъв опит е набрала и дали ще спре да прави една и съща тъпа грешка?

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Казах ти че следвам парите, ама ти май не помниш. Далаверите на хАмериканци от висшата им политическа клика след Майдана са обществена тайна. Преди революцийката, спретната от баща му, Памперсов младши беше никой. Сега е милионер. А като него са още много.

Това, плюс бонус нивото - "обкръжаване на Русия от всякъде с хАмерикански бази" което е отдавна цел на уж отбранителното НАТО, би накарало на всеки непредубеден да му светне лампичката кой кой е в тази история. При теб обаче лампичка и да светне - кел файда, щот си като кон с капаци. Колкото и лампи да се запалят около теб, капачета на оченцата ти пречат да прогледнеш.

Сега можеш да си издекламираш дежурната реплика, нямаща нищо общо с темата. Сцената е твоя, излагацията - също. 

Беше никой за кой ? За кремълрската пропаганда ? :) 

Цитат

In 2006, Biden and his uncle James Biden purchased international hedge fund Paradigm Global Advisors; Hunter was interim CEO of the fund[24] for five years, until 2011.[25] In September 2008, Biden launched a consultancy company named Seneca Global Advisors that offered to help companies expand into foreign markets.[26] Biden was a partner in investment vehicles that included the name "Seneca" to denote his participation.[27] In 2009, he, Devon Archer, and Christopher Heinz founded the investment and advisory firm Rosemont Seneca Partners.[20] He also co-founded venture capital firm Eudora Global.[13] He held the position of counsel in the law firm Boies Schiller Flexner LLP in 2014.[6] Biden was on the board of directors of World Food Program USA, a 501(c)(3) charity based in Washington, D.C. that supports the work of the UN World Food Programme from 2011 to 2017; he served as board chairman from 2011 to 2015.[28]

А аз те питах колко не милиона, не милиарда, ами триолиона щеше загуби Русия, ако беше оставила Украйна почне да търгува с Европа, но на теб това не ти е интересно. Защо ли :) 

И отново "следването" ти съвпада по една случайност, с официалните позиции на Кремъл. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ох, горкия дървен философ, мисли си, че щом нещо се произвежда и сега, значи е модерно. Ми то и крушката със жичка е модерна технология, бе професоре :hit:

Пуснал ми класация на най-добрите грамофони, да докаже, че грамофона е по-модерен от стриймингЪ ли, какво даде за пример :lol6:

Ох на бати чворчето забавно, ма ти туй ли разбра от статията бре.

Крушката със жичка в некои случаи си има предимства пред "лед" и за тези случаи е модерна тя, другаде пък са "модерни" халогенните и т.н..

А грамофона никога не е спирал да бъде модерен сред аудиолюбителите, ама никога.

До такава степен, че принуди всяка уважаваща се звукозаписна компания и изпълнител, да започне да издава отново албумите и на плочи.

Стрийминг платформите и устройства си имат предимства, но няма как да бъдат сравнявани с грамофоните, все едно да сравняваш ябълки със зеле.

Това гладката ти главица може ли да го проумее или требе още обяснения.

А мр3 плеъра пък съвсем не може да се слага като пример.

Как мислиш, коя е по-модерната кола - Тойота Приус или Ролс Ройс?

Мисленето ти е детско, познанията също, представата ти за заобикалящия свят също.

Аз нямам грамофон вече, но не защото не е на мода, а защото моята представа за хубав звук не съответства на това да слушам плочи записани от цифров запис, каквито са повечето днешни издания.

А старите плочи струват доста солено, ако са в добро състояние.

Имам акаунт в Тидал Премиум, но не защото е по-модерно, а защото е сравнително бърз и качествен вариант за добиване на представа.

Иначе музиката, която истински ме кефи и държа да я чувам и качествено, вече я слушам по друг начин.

Слушам и мр3 в колата, но там не търся качествен звук, а просто приятен фон, който да бъде в удобна форма.

Сега дали пак "философствам" или просто ти казвам, че взимаш отношение по неща от които хал-хабер си нямаш?

Грамофона не бил модерен, тцъ, тцъ, тцъ...

Ти освен от телефоня или тубата през талавизора от другаде музика слушал ли си?

Или от буумбокс през синьото зъбче, а?

Нъл тъй е модерно сега, а?

Не е срамно да си недорасъл ментално, жалкото е, че се гордееш с това, мда.

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

По скоро дърводелец. Като гледам как пише през пръсти...

Кунчев жив ли е бре Асланчик Преобосраний?

Пуснаха ли та от "домашния арест" в Провадия?

Или и ти, като героите в "Ъндърграунд", още чакаш да свърши?

Дори да бях дърводелец, пак щях да бъда няколкостотинхиляди нива над плужек, мда.

Памперса смени ли го най-после или вече се разтече около теб?

преди 13 минути, andiay написа:

Ох на бати чворчето забавно, ма ти туй ли разбра от статията бре.

Крушката със жичка в некои случаи си има предимства пред "лед" и за тези случаи е модерна тя, другаде пък са "модерни" халогенните и т.н..

А грамофона никога не е спирал да бъде модерен сред аудиолюбителите, ама никога.

До такава степен, че принуди всяка уважаваща се звукозаписна компания и изпълнител, да започне да издава отново албумите и на плочи.

Стрийминг платформите и устройства си имат предимства, но няма как да бъдат сравнявани с грамофоните, все едно да сравняваш ябълки със зеле.

Това гладката ти главица може ли да го проумее или требе още обяснения.

А мр3 плеъра пък съвсем не може да се слага като пример.

Мисленето ти е детско, познанията също, представата ти за заобикалящия свят също.

Аз нямам грамофон вече, но не защото не е на мода, а защото моята представа за хубав звук не съответства на това да слушам плочи записани от цифров запис, каквито са повечето днешни издания.

А старите плочи струват доста солено, ако са в добро състояние.

Имам акаунт в Тидал Премиум, но не защото е по-модерно, а защото е сравнително бърз и качествен вариант за добиване на представа.

Иначе музиката, която истински ме кефи и държа да я чувам и качествено, вече я слушам по друг начин.

Слушам и мр3 в колата, но там не търся качествен звук, а просто приятен фон, който да бъде в удобна форма.

Сега дали пак "философствам" или просто ти казвам, че взимаш отношение по неща от които хал-хабер си нямаш?

Грамофона не бил модерен, тцъ, тцъ, тцъ...

Ти освен от телефоня или тубата през талавизора от другаде музика слушал ли си?

Или от буумбокс през синьото зъбче, а?

Нъл тъй е модерно сега, а?

Не е срамно да си недорасъл ментално, жалкото е, че се гордееш с това, мда.

Кунчев жив ли е бре Асланчик Преобосраний?

Пуснаха ли та от "домашния арест" в Провадия?

Или и ти, като героите в "Ъндърграунд", още чакаш да свърши?

Дори да бях дърводелец, пак щях да бъда няколкостотинхиляди нива над плужек, мда.

Памперса смени ли го най-после или вече се разтече около теб?

Жалкото е да си тръгнал да ми разискваш кой уред е по-модерен, а да не знаеш значението на думата :giggle1:

Цитат

От коя година ? :giggle1: Приус от 2022 е по-модерен от Ролс от 52-ра. Сега схвана ли най-сетне, дървено плямпало ? 

преди 57 минути, A.com написа:

През 20 век България в колко от войните в Европа, които не са започнати от България, е участвала?

Ами има и такива, в които не е участвала през 20-и век. Що, участието задължително ли е? Ей, откакто сме роби на сащ, участваме навсякъде. Къде ли не пращахме контингент и жертви имаме.

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Screenshot 2022-05-04 at 20-43-51 sergey-lavrov-horse-photoshopped.jpg (Изображение JPEG 735 × 600 пиксела).png

Screenshot 2022-05-04 at 20-44-34 sergey-lavrov-shoe-photoshopped.jpg (Изображение JPEG 735 × 726 пиксела) - Мащабирано (84%).png

Оня коко ли е, какъв е зачезна. Сега ти ли го заместваш с кретенски картинки? Или пишеш от няколко профила? Като гледам, и акъла ви еднакъв с оня кокото. :vomit:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Жалкото е да си тръгнал да ми разискваш кой уред е по-модерен, а да не знаеш значението на думата :giggle1:

От коя година ? :giggle1: Приус от 2022 е по-модерен от Ролс от 52-ра. Сега схвана ли най-сетне, дървено плямпало ? 

Ма ти даже ша надминеш очакванията ми към тебе, мда.

Я кажи сега, какво разбираш, когато чуеш думата модерен?

Щото Ролс 52-а, винаги ще бъде по-модерен от Приус 2022-а, та и 2030-а.

Та нека изясним, какво разбираш ти под модерен?

А, чворче недоразвито?

По-съвременна технология?

По-голямо търсене в определени среди?

По-висока цена, базираща се на имиджа, който носи даден продукт и съответно търсенето му?

Как определяш кое е по-модерно?

Смарт часовник или механичен Брайтлинг, или Патек Филип?

Давай, тебе ти не требе жокер, ю кен ду ит!

Или пак ша излейш с номера - "Не си ми интересен"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.