Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, N1K17Y написа:

Ама ти и мисли ли вкарваш ? Аз мислех, че си рандъмайзър на думи. 

Ей туй удебеленото никога не го казвай.

Нонсенс е.

Затова и ти се струвам "рандъмайзер", мхм.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, BANKATA написа:

За грамофони и радиоточки трябва да стават.

Ми възползвай се тогава, че грамофона ти трябва да се ремонтира, или радиоточката .. Макар че седерастките точки сте  на сороспийски диоди хамерикански де, и руските елементи са прекалено силни за вас... :newspaper:

преди 2 минути, andiay написа:

Ей туй удебеленото никога не го казвай.

Нонсенс е.

Затова и ти се струвам "рандъмайзер", мхм.

Кога ще те пачнат на версия 2.0 и ще ти добавят и мисли ? 

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

А нещо по темата да кажеш имаш ли ?

Когато ти успееш да кажеш нещо смислено по темата, тогава и аз ще говоря по нея.

Ти бръщолевиш простотии, аз се забавлявам с теб.

преди 4 минути, Moriati написа:

Ми хубу, да смятаме тогава умнико ..

Латвия - към 2016-та  приблизително 2 милиона ( под 2 реално ) от които руски етнос към 27%  по официални данни , над половин милион 

Литва - към 2021 -ва приблизително 2 милона 800 хиляди ,от които руски етнос съгласно преброяването 5 % , а неофициално кой знае... но нека са 5 % , значи над 100 хиляди грубо..

Естония- на 2021-ва, към милион и 300 хиляди грубо , от които към 25 %   руски официално, тоест над 360 хиляди грубо...

Украина - на  2022-ра, към 41 милиона грубо, от които руски официално според преброяванията над 17 %, и то 8 години след майдана, но съгласно други преброявания например 2004-та, на руски са общували основно над 45 % от населението...  Но на 17 процента значи около 8 милиона все още не се стреахуват да си кажат че са руснаци.... мдам... 

Та Къде ги видя тези 70 милиона за всичките не знам, аз сметнах грубо към 47 милиона общо за републиките, от които над 9 милиона по официални данни са руснаци.... мдаам... опят перемоха значи, зрада сороспийска...

:newspaper:

Свободно да се почешеш знаеш и сам къде нали....

Ех тез руснаци бе, навсякъде притеснени...

Кажи ся, в Приднестровието, и там ли трябва да стане Руско ?

преди 44 минути, NewRedDragon написа:

USA могат да ликвидират т.нар Куба, когато си поискат - не е това проблема в момента. В момента има опция да се ликвидири русия - и тя трябва да се използва - ако трябва и с война

Копърке, ти си изкарал за интернет ли ве, браус... наш херой отново на связе... директно от Текс и Ко в Тексас :D 

преди 1 минута, andiay написа:

Ти бръщолевиш простотии, аз се забавлявам с теб.

Мишка нямаш ли си да си играеш ?

преди 1 минута, Moriati написа:

Копърке

Като свършат аргументите, почват обидите...

току-що, N1K17Y написа:

Кога ще те пачнат на версия 2.0 и ще ти добавят и мисли ? 

Бъркаш ме със себе си, това че теб се опитват да те пачват, не означава, че вички сме като теб.

Ей, без малко да забравя!

Какво означава модерен според теб?

Или ще чакаш да ти сложат отговора с поредния пач?

току-що, Moriati написа:

Ми хубу, да смятаме тогава умнико ..

Латвия - към 2016-та  приблизително 2 милиона ( под 2 реално ) от които руски етнос към 27%  по официални данни , над половин милион 

Литва - към 2021 -ва приблизително 2 милона 800 хиляди ,от които руски етнос съгласно преброяването 5 % , а неофициално кой знае... но нека са 5 % , значи над 100 хиляди грубо..

Естония- на 2021-ва, към милион и 300 хиляди грубо , от които към 25 %   руски официално, тоест над 360 хиляди грубо...

Украина - на  2022-ра, към 41 милиона грубо, от които руски официално според преброяванията над 17 %, и то 8 години след майдана, но съгласно други преброявания например 2004-та, на руски са общували основно над 45 % от населението...  Но на 17 процента значи около 8 милиона все още не се стреахуват да си кажат че са руснаци.... мдам... 

Та Къде ги видя тези 70 милиона за всичките не знам, аз сметнах грубо към 47 милиона общо за републиките, от които над 9 милиона по официални данни са руснаци.... мдаам... опят перемоха значи, зрада сороспийска...

:newspaper:

Свободно да се почешеш знаеш и сам къде нали....

Да чешем тогава. Цитирам те:

Цитат
на 4.05.2022 г. в 19:38, A.com написа:

Прибалтийци, поляци и украинци - 70+ милиона души, обичащи от дъното на душата си матушка Русия.

Ахам, навярно включваш в тази бройка и етническите руснаци в Украйна и балтийските републики , мдам те не могат да обичат Русия със сигурност 😏😌

И използвам твоите сметки: от 47 млн изваждаме 9 млн. етнически руснаци и получаваме 38 млн. Към тях прибавяме населението на Полша(извади си етническите руснаци) и получаваме колко... 70+ милиона?

преди 41 минути, andiay написа:

А ти чети, чети, нататък става още по-забавно, още нищо не си видял.

Четох, аз просто отговорих на първия му пост с това твърдение, а чак после видях кака се омотава като цаца в мрежа ( или пиле в кълчища, ама нали все пак е уж с тапия за каякчия , мдам ) 

Че и Куба Либре коктейла намесва, любимия ми  , ба си :D

преди 2 минути, A.com написа:

И използвам твоите сметки: от 47 млн изваждаме 9 млн. етнически руснаци и получаваме 38 млн. Към тях прибавяме населението на Полша(извади си етническите руснаци) и получаваме колко... 70+ милиона?

На Синдбад пак му угасна усмивката, кат роса на слънце.

преди 40 минути, bulljo написа:

Ахам, баш повярвахме  на словата на езуитските джуита от канцеларията на беннет , баннет или подобно :whist:

току-що, Реджеп Иведик написа:

Мишки не харесвам, а с чишката ми има кой да си играе, не на всички ни се налага да играем с нея сами, мда.

А щом човек може да си позволи да се забавлява за сметка на някой плужек, защо пък да не го прави.

Смехът е здраве.

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Бррр, Ужасссст... пу пу, да не ми е на уроки, напрао се уплаших от тоя дзвер.... Баш кат цацаджиския аватара да го ева.... :biggrin:

П.С То тази на передовой, явно е отишла да си начеше нещо друго, а не да захтитава незлежная с особя перемога :ph34r:

преди 2 минути, Moriati написа:

Че и Куба Либре коктейла намесва, любимия ми

Ром - Куба

Кока кола - САЩ

Свободна Куба

преди 2 минути, andiay написа:

а с чишката ми има кой да си играе

Не си личи

преди 8 минути, andiay написа:

Бъркаш ме със себе си, това че теб се опитват да те пачват, не означава, че вички сме като теб.

Ей, без малко да забравя!

Какво означава модерен според теб?

Или ще чакаш да ти сложат отговора с поредния пач?

Тамън щях да ти кажа и после се сетих, че искаше да ти обясня, защо Шел не инвестира в държава, в която се води война. 

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Ех тез руснаци бе, навсякъде притеснени...

Кажи ся, в Приднестровието, и там ли трябва да стане Руско ?

Че то си е руско бе цацаджиев, населението нали затова си се бори за независимост  срещу Молдава, защото не се смята за румънско, а за руско .. затова и се нарича Приднестровска Молдавска Република а не Молдова ... Просто е въпрос кога ще поискат да се съединят с РФ,..

Мдам, много си злетак , за пореден път елементарни неща да не знаеш ....:hush: :newspaper:

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми ти си цаца, той копърка... все дребни рибки... и особено вкусни запържени с кана студена биричка... мдам...

П.С По акъл и двете еднакво прости да добавя също така....  :whist: .. 

Айде иди да плачкаш сега на батко, той ще ти даде да му оближеш сладоледа за успокоение :hush:

преди 2 минути, Moriati написа:

Мдам, много си злетак , за пореден път елементарни неща да не знаеш

За знаене, знам, ама не излиза ли в такъв случай, че рашистите са нацисти, а не украинците.

Начи ся 10 % от Германия да стане Турска ли ?

преди 10 минути, Moriati написа:

а не да захтитава незлежная с особя перемога

9 ти май ся, Касапина Путлер къде ще го кара ?

Май нещо нема кой да излее на парада

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ром - Куба

Кока кола - САЩ

Свободна Куба

Не си личи

Че ти отде да знаеш по какво личи бре Асланчик?

То това некой да си играй с твоята и туй само ти да си играйш с нея, не е баш едно и също, мхм.

Мани коктейлите, кажи как САЩ са дали пример с Куба, какво значи да зачиташ суверинитета на по-слабата държава, мда.

преди 21 минути, A.com написа:

Ай ай и Полските шляхтичи ли са били в СССР, ба си..... , ми тогава да добавим и Русия в сметката , с Беларус  ... И колко стават .... 160+ срещу колко викаш 70+ ...  Макар че Русия и сама може да се справи с всичката тази сволоч и пасмина русофобска сама.... :baby: :newspaper:

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

За знаене, знам, ама не излиза ли в такъв случай, че рашистите са нацисти, а не украинците.

Начи ся 10 % от Германия да стане Турска ли ?

Я пак цацаджиев? Ко викаш, понеже приднестровието се имат за руснаци етнически а не румънци или укропи например , тогава значело че руснаците са нацисти??  

Ба си логиката честно.... направо като 2+2 = 7 .... мдаааам...

А за Gермания, ми що не, аз само ще съм за с 2 ръце и 2 крака дори :biggrin:.. А България да не споменавам, че ще почнете тука да храчите кръв и слюнки от злоба :wub: :hush:

преди 4 минути, andiay написа:

Че ти отде да знаеш по какво личи бре Асланчик?

По начина ти на забавление.

Ма не съм като Абсурт, че да ти кажа в прав текст. Ти само това дебнеш.

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

На Синдбад пак му угасна усмивката, кат роса на слънце.

Напротив цацаджиев, напротив, зейна още по голяма усмивката ми  :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.