Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

от земята вадят газта - сега ти кажи защо си избягал. да си по далеч от Русия

да не би да си репресиран от руския режим

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Moriati написа:

Моля, каква лъжа съм подкрепял??? Ти твърдиш че договора е лъжлив ли?  

Или все още одобряваш показания фалшификат от русата мимеска простакеска, намерен от не се знае къде за истински ?? 

Я по подробно макакчев седерастки, нещо май взе да се гърчиш и ти като трътлестия като тебе те хванат в фейкометство а

Това кой го твърдеше на нейния фейк и лъжлив   пост маукаке?  Аз ли или ти...

image.png.a063235c33522e6340a14753c461df8b.png

Много добре знаеш какво твърдеше другарката:

Цитат

Я, не се отвличайте от темата, ами кажете дали ви беше известно това?

По повод намерението на Финландия да стане член на НАТО, малко историческа информация:
Неутралитетът на Финландия е закрепен в Парижкия мирен договор от 10 февруари 1947 г. Сългасно чл. 13 на този договор, "наличието на сухопътно, морско и военно-въздушно въоръжение и укрепления, ще бъдат строго ограничени да отговарят на задачите от вътрешен характер и местната отбрана на границите".
Договорът забранява на Финландия да встъпва в каквито и да е отбранителни съюзи, а също няма право да взаимодейства с подобни съюзи в пределите на своите граници.
Парижкият договор от 1947 година може да бъде изменен само със съгласието на Съвета за сигурност на ООН (чл. 22 от Парижкия договор).
Едностранното изменение или отказа от Парижкия мирен договор от 1947 от страна на Финландия, я връща в правовото състояние преди сключването му. В случая - в състояние на война с Руската федерация, като правоприемник на СССР.
По време на ВСВ Финландия е участвала на страната на фашистка Германия и в блокадата на Ленинград.
Вместо финландизацията на Украйна, за което настояваше Русия, ставаме свидетели на украйнизацията на Финландия. 🙁 Жалко за тази хубава, просперираща и подредена страна. Политическият и елит, явно ще я съсипе

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Опитай пак с отговора за шведите и прибалтийските сестрички.... не отговори, слаб 2, дори за тъп 0 по скоро....

преди 26 минути, Moriati написа:

Лъжеш, да , знаем....  :newspaper:

Ирак, Либия, Афганистан, Никарагуа, Чили, опитите в Иран, Сирия, и така нататък го доказват ...

Кой направи превратите в Ирак, Либия и Сирия? Кой създаде и въоръжи Червените кхмери в Камбоджа, Сандинистите, Алиенде кой го пробута. Ами социалистически Афганистан?  СССР се намеси във работите на много повече страни отколкото САЩ. И се намеси толкова грубо, че това притесни американците за тях самите. Не трябваше да го правят, това им коства държавата. Сега Путин и Русия правят подобни неща. Само дето нямат и половината от мощта на СССР, и се държат като ислямски терористи- само така могат да изплашат някой. Има доста ирония в това, че САЩ помогнаха доста на Путин да овладее Русия, от страх ядрените оръжия да не попаднат в ръцете на терористи- Русия беше толкова гладна и най- вече жадна, че като нищо пияните мужици биха подарили даже за литър водка, ядрена бомба на всеки желаещ. И в следващия момент, този който бутаха да овладее положението, стана терориста, който плаши с ядрени бомби. Подходиха хуманно към Русия, вместо да я унищожат за да няма начин терористи да се докопат до ядрено оръжие. Е... този път нещата не зависят само от САЩ. Русия допусна много грубата грешка, да направи война в Европа. И да плаши с ядрени оръжия. Този път глада няма да свърши. И след като никой не се впечатли особено от симулациите за 202 секунди до Лондон, значи не само на Путин му е спукана работата... Жалко за бедните.

преди 16 минути, parmobil написа:

Кой де? Не ни дръж в напрежение.

Това са думи на Лоботомирко:

на 13.05.2022 г. в 19:31, miro20 написа:

Кои "сегашни" ? Аз броя от 2014 г , когато е началото на рашистката война срещу Украйна. 24.02.2022 е само по мащабното продължение.

От тогава деца се използват от терористите в ЛДНР. И то не само обучение и спортни тренировки, а под реален обстрел , в реални бойни действия

Искам да каже кой е стрелял по децата там. Ама не му изнася да го каже в прав текст и само увърта, защото ще излезе че сега обвинява руснаците за същото нещо, което са вършили азовци от 2014г насам. 

....тц...тц...тц...лоша работа...

тези санкции разсипаха руснаците....

...,,само" 93 метра бил висок ,,цеха"...

ако немаше санкции щеше да е 186 метра....

преди 23 минути, Moriati написа:

Моля, каква лъжа съм подкрепял??? Ти твърдиш че договора е лъжлив ли?  

Или все още одобряваш показания фалшификат от русата мимеска простакеска, намерен от не се знае къде за истински ?? 

Я по подробно макакчев седерастки, нещо май взе да се гърчиш и ти като трътлестия като тебе те хванат в фейкометство а

Това кой го твърдеше на нейния фейк и лъжлив   пост маукаке?  Аз ли или ти...

image.png.a063235c33522e6340a14753c461df8b.png

Още те чакаме да докажеш думите на абсурдната баба. Егати смешника, тръгнал да ме коментира, а ми игнорира директния въпрос към него :D 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Искам да каже кой е стрелял по децата там.

Искаш да кажеш, че не знаеш но си убеден. Поздравления- имаш си религия.

преди 12 минути, Moriati написа:

Опитай пак с отговора за шведите и прибалтийските сестрички.... не отговори, слаб 2, дори за тъп 0 по скоро....

от северно море

а ти защо бягаш от въпроса като от новичока на русия

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 20 минути, BANKATA написа:

Много добре знаеш какво твърдеше другарката:

Макакчев, знам какво твърдеше русата ти дружка от вашето сороспийско котило, която най нагло показа фейков докуметн, твърдяща че товеа е договора и съответния Чл. 13 от него... И знам как ти одобрително коментира това, твърдейки че другите лъжат..

Аз ви показах истинския документ където черно на бяло е записано и ограниченията за войски, и другите положения отнасящи се до Финландия след войната.. дори скриийншотнах съответния Чл.13-ти... 

Значи, човека твърди нещо, което се оказва истина, вие показвате фейк, твърдейки че това нее така, аз ви показвам оригинала подкрепящ човека, и накрая ние се оказва че лъжеме така ли макачев седерастки? 

Наглостта ви е безпределна просто...

Искаш пак да видиш документа, добре...

image.png.7d6f1fb5d2b3aa7c645d64a2251bfc31.png

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Още те чакаме да докажеш думите на абсурдната баба. Егати смешника, тръгнал да ме коментира, а ми игнорира директния въпрос към него :D 

Русокоске, погледни документа, че твоя фейк нещо даде фирата много яко....

Ама наглите пачи са си нагли пачи... мдам...:newspaper:

Ограничения на видовете войски, репарации, политически клаузи , определяне на граници и политически декларации.... целия документ не мисля да ви копвам страница по страница....

П.С Всъщност интересно ми е, откъде взе и за какво всъщност се отнасяше той, защото не е мирния договор парижки от 1947-ма със сигурност м/у СССР и Финландия ... за който ти се пънеше на Христо... мхм 

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Искаш да кажеш, че не знаеш но си убеден. Поздравления- имаш си религия.

Аз знам и съм убеден. Ако искаш можеш пак да се върнеш на поста ми и да прочетеш болднатото:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Това са думи на Лоботомирко:

Искам да каже кой е стрелял по децата там. Ама не му изнася да го каже в прав текст и само увърта, защото ще излезе че сега обвинява руснаците за същото нещо, което са вършили азовци от 2014г насам

Обаче искам да видя дали Лоботомирко Самозатапчов ще си признае че е двуличник и лицемер.

Ти как мислиш? Дали ще се случи тази случка :D

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

от северно море

Тц, опят не отговори на моя въпрос..опитай пак.... Уфсо .... :newspaper:

току-що, ivottoshev написа:

Обаче искам да видя дали Лоботомирко Самозатапчов ще си признае че е двуличник и лицемер.

Ти как мислиш? Дали ще се случи тази случка :D

Надежда всяка тука оставете .... Мдам,  типично по Данте Алигиери...  :newspaper:

преди 3 минути, Moriati написа:

Тц, опят не отговори на моя въпрос..опитай пак.... Уфсо .... :newspaper:

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

от северно море

защо си избягал. да си по далеч от Русия

нежеланието да отговориш си е вид отговор

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Казах не позна, опитай пак... Виж ако не можеш, не е срамно да си признаеш, че си тъпичок е видно... подобно на другите ти дружки.... няма срамно в това... мдам :newspaper:

преди 12 минути, Moriati написа:

Макакчев, знам какво твърдеше русата ти дружка от вашето сороспийско котило, която най нагло показа фейков докуметн, твърдяща че товеа е договора и съответния Чл. 13 от него... И знам как ти одобрително коментира това, твърдейки че другите лъжат..

Аз ви показах истинския документ където черно на бяло е записано и ограниченията за войски, и другите положения отнасящи се до Финландия след войната.. дори скриийншотнах съответния Чл.13-ти... 

Значи, човека твърди нещо, което се оказва истина, вие показвате фейк, твърдейки че това нее така, аз ви показвам оригинала подкрепящ човека, и накрая ние се оказва че лъжеме така ли макачев седерастки? 

Ограничения на видовете войски, репарации, политически клаузи , определяне на граници и политически декларации.... целия документ не мисля да ви копвам страница по страница....

П.С Всъщност интересно ми е, откъде взе и за какво всъщност се отнасяше той, защото не е мирния договор парижки от 1947-ма със сигурност м/у СССР и Финландия ... за който ти се пънеше на Христо... мхм 

Те отричат че цената на газта ще скочи, ти си тръгнал да ги убеждаваш за договори след втората световна :)

преди 4 минути, Moriati написа:

Надежда всяка тука оставете .... Мдам,  типично по Данте Алигиери...  :newspaper:

Да, но пък е забавно да го гледам как се гърчи и увърта в опити да излезе сух от собствените си фек*лии.

Той има талант. Не случайно съм казвал, че ако плаването във фек*лии беше олимпийски спорт, наш Лоботомирко щеше да е сигурен олимпийски медалист :cool:

преди 3 минути, symanbg написа:

Те отричат че цената на газта ще скочи, ти си тръгнал да ги убеждаваш за договори след втората световна :)

И че долара скоро ще падне дори под 60 рубли, знам... 

Но след като така нагло ги хващат в лъжа,да твърдят че другите лъгали, вече е върха на гьонсуратлъка ... лично аз нямам думи направо... ба си....

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Да, но пък е забавно да го гледам как се гърчи и увърта в опити да излезе сух от собствените си фек*лии.

Той има талант. Не случайно съм казвал, че ако плаването във фек*лии беше олимпийски спорт, наш Лоботомирко щеше да е сигурен олимпийски медалист :cool:

Забавно, да, но до време... накрая почва да ми писва от такива нагли лъжци... Честно казано ако така се държат пред мен в жив спор и дебат, не бих издържал и ще хвърчат макаци и руси тъпичочки във въздуха с шутове минимум.... То бива бива наглеене, но с извинение такова си е направо за добър урок по такива муцуни нагли... пък после ако щат да се оплакват на амрнеския поп или съд... безнаказаност такова поведение не трябва да се оставя... мдам 

преди 1 минута, Moriati написа:

Но след като така нагло ги хващат в лъжа,да твърдят че другите лъгали, вече е върха на гьонсуратлъка ... лично аз нямам думи направо... ба си....

Следват примера на Вожда, понякога се чудя кой може да лъже повече, Цирея или Арестович?

преди 4 минути, Moriati написа:

Казах не позна, опитай пак... Виж ако не можеш, не е срамно да си признаеш, че си тъпичок е видно... подобно на другите ти дружки.... няма срамно в това... мдам :newspaper:

да не би от кремъл да са хванали семейството ти и само ти да си избягал - и сега да ти казват какво да правиш за ги пуснат

чее нежелаеш да отговориш на въпрос който те уличава като - враждебна еденица пред москва

преди 1 минута, Moriati написа:

Чакам да видя къде се купува свободно за 70 рубли. Или както тук преди '89 г. беше под лев, ама реално беше 3лв.

току-що, Без умствен капацитет написа:

да не би от кремъл да са хванали семейството ти и само ти да си избягал - и сега да ти казват какво да правиш за ги пуснат

чее нежелаеш да отговориш на въпрос който те уличава като - враждебна еденица пред москва

Отговори на въпроса първо, Уфсо без умствен капацитет....ако можеш де... за швеция и балтийските сестрици кумици ....

преди 8 минути, symanbg написа:

ооооооооооо ето го другия който бяга по далеч от русия  :D

преди 18 минути, Moriati написа:

Къде забраняват на Финландия да членува в отбранителни съюзи?

Затова те накарах да го преведеш.

преди 4 минути, parmobil написа:

Чакам да видя къде се купува свободно за 70 рубли. Или както тук преди '89 г. беше под лев, ама реално беше 3лв.

Къв ти е проблема да купиш през крипто валути?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.