Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, Moriati написа:

важното е че смениха правителствата

От светски в ислямистки? За кво им беше? Нали уж се "бориха""против" ислямския фундаментализъм, щото пръквал терористи?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Начи 2 гигавата от вятъра ей сегичка ше ги инсталират за отрицателно време и ше му наредят да духа постоянно с подходяща скорост :)

и акумулатори, и инвентори, абе то стана дълга.

преди 6 минути, absurt написа:

ПП. Саддам и Кадафи искаха да започнат да се разплащат в рубли, за да се отърват от долара.

искаше да се копува с динари, иска ти се да бяха рубли

преди 6 минути, absurt написа:

Тези държави ги прегазиха, за да ги  отцепят от нефта им, главно, но и от дрогата, от която печелеха добре! Без общи граници. Избиваха народите им като кучета, защото правителствата не искаха да им играят по свирката, на краварите. И други държави има, по- назад в годините със същата съдба. 

ПП. Саддам и Кадафи искаха да започнат да се разплащат в рубли, за да се отърват от долара.

Това не е отцепване както твърдите.  Много ви станаха лъжиите тези два дни.

току-що, symanbg написа:

и акумулатори, и инвентори, абе то стана дълга.

Ше си ги купят от сащ от мъск гигабатериЙте и бедните сащ, както винаги ще имат полза. Начи сащ печелят от това да има войни и в бъдеще още ще организират до безкрай.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

искаше да се копува с динари, иска ти се да бяха рубли

На мен нищо не ми се иска- далече съм от бизнеса с газ и нефт. Но пък, на краварите им треперят гащите, защото доларът няма никаква стойност ако не е резервна валута. Затова им резнаха главите- на Саддам и Кадафи. И им унищожиха държавите, и изтрепаха народите, и лишиха децата им от бъдеще. 

преди 1 минута, absurt написа:

На мен нищо не ми се иска- далече съм от бизнеса с газ и нефт. Но пък, на краварите им треперят гащите, защото доларът няма никаква стойност ако не е резервна валута. Затова им резнаха главите- на Саддам и Кадафи. И им унищожиха държавите, и изтрепаха народите, и лишиха децата им от бъдеще. 

не е заради долара, а заради петрола

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

в швеция имат газ, затова там е евтин тока

Моля??? Ти сериозно ли смяташ че Швеция имала газ и затова тока там е евтин??  :biggrin:

Знаеш ли, днес достатъчно глупости избълва, затова почни малко от малко преди да пишеше глупости поне да проверяваш нещата... на елементано ниво поне... например така..

Does Sweden produce oil?

Sweden has minimal fossil-energy resources and relies on imported oil and natural gas. At the same time, the country possesses important supplies of renewable energy, mainly in the form of biomass and hydropower.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Това не е отцепване както твърдите.  Много ви станахалъжиите тези два дни.

Маймуняк, това че нямаш капацитет да схванеш какво ти се пише, е твой проблем. Съжалявам, но по- просто не мога да го напиша. Функционалната грамотност не я ли добиеш в първите учебни години, си оставаш на маймунското ниво цял живот. 

преди 18 минути, absurt написа:

Малка поправка, искаха да минат на евро, злато и други световни валути вместо долар...

преди 12 минути, BANKATA написа:

Това не е отцепване както твърдите.  Много ви станаха лъжиите тези два дни.

Айде де,чакам да чуя още за какво аз трябвало да се извинявам, или каква лъжа съм бил казал макачиев...

Не стига че седераста лъже сам като разпран, но и наглее да го ева... ба си ..... май с мирчата трътлестия сороспиод са от една школа трололипи... и на една цуцка сучат, нексаджийска....

преди 5 минути, Moriati написа:

Малка поправка, искаха да минат на евро, злато и други световни валути вместо долар...

Да, прав си. Всъщност искаха това, което сега искат и руснаците- всеки да се разплаща в собствената си валута, или в злато, за да не става това изкривяване, което толкова години вече държи долара, който реално е кух.

Лошото е, че това им толкова нормално искане, доведе до унищожението на държавите им и до милионите жертви. 

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

От светски в ислямистки? За кво им беше? Нали уж се "бориха""против" ислямския фундаментализъм, щото пръквал терористи?

Абе не е баш така.. Сменяха правителства на свои угодни хора, а ислямистите подкрепяха против  законните правителства които искаха да сменят...

преди 11 минути, Moriati написа:

Моля??? Ти сериозно ли смяташ че Швеция имала газ и затова тока там е евтин??  :biggrin:

Знаеш ли, днес достатъчно глупости избълва, затова почни малко от малко преди да пишеше глупости поне да проверяваш нещата... на елементано ниво поне... например така..

Does Sweden produce oil?

Sweden has minimal fossil-energy resources and relies on imported oil and natural gas. At the same time, the country possesses important supplies of renewable energy, mainly in the form of biomass and hydropower.

от там внасят прибалтийските страни

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

от там внасят прибалтийските страни

Газ ли? ... хахаххахахаахахах :biggrin::D 

или електричество?  :biggrin:.. възможно петрол, или въглища?  :newspaper:

преди 51 минути, _sirena_ написа:

РУСИЯ ПУСКА ИСК СРЕЩУ САЩ ЗА ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧРЕЗ ЗАРАЗЯВАНЕ! ТОВА Е ПОСТЪПИЛО В ХАГА!

РУСИЯ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ЧЕ САЩ И ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ СА ПРИЧИНИЛИ ПАНДЕМИЯТА!

ЗАХАРОВА: ПРИЗОВАВАМЕ ООН ДА АРЕСТУВА ЗЕЛЕНСКИ, БИЛ ГЕЙТС И СОРОС ЗА ЗАРАЗЯВАНЕ НА СВЕТА И ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!

РУСИЯ ИМА ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ПАНДЕМИЯТА Е БИЛА ПУСНАТА ОТ УКРАЙНА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА!

ПРИЗОВАВАМЕ И ХАГА ДА РЕАГИРА И ДА СТАРТИРА ДЕЛО ЗА ГЕНОЦИД!

ТОВА ПРЕДАДЕ ТАСС

ОРБАН: ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ ЗА СВЕТОВНО ДЕЛО СРЕЩУ САЩ! ТЕ ЗАРАЗИХА СВЕТА! ВРЕМЕ Е ЗА ПРАВОСЪДИЕ!

ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА И Е ВРЕМЕ ВИНОВНИТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ!

ТОВА КАЗА ОРБАН ПРЕДИ МИНУТИ!

Момент! Нали Covid беше измишльотина??? Как така сега е истина??? Последно има ли Covid 19 или няма, че се обърках вече да те чета? В матушка Рус задължиха хората да се ваксинират, а те не се поддават на грозни западни конспирации. В неманипулираната С. Корея се появи "тези дни" и Ким се скара, че са небрежни.

преди 3 минути, Moriati написа:

Газ ли? ... хахаххахахаахахах :biggrin::D 

повече неща, отколкото от Русия , от  която бягаш по далеч от нея

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

повече неща, отколкото от Русия , която бягаш по далеч от нея

Е щом Уфса без умствен капацитет , привърженик на сороспийските идеи го казва, навярно ние трябва да го приемем за чиста монета, така ли?  хахахах  :biggrin:

Ей, тоя форум се напълни с всякакви талантти да го ева, макак дето си мисли че знае и само копи пейст и голослови, руса мимеска, правеща се на опитна реторичка увъртща като мадама на дунав мост при пазарлък показваща фалшиви снимки в нета , платен сороспия на центчета от село Рупча, механик гумаджия , копърка уж тексасаджия, а сега и уфсъ без мисловни процеси..

И всичките те или искат да им се вярва безусловно  на словото, или се мъчат да ни алабалисват с уж верните доказателства и факти... бах маа му.... 

Защо вся тая паплач си мисли че хората ядат доматите с колци, акъла ми не го побира... навярно по себе си съдят... друг вариант няма...:newspaper:

Те ти, булка, Спасов ден!

Новият президент на ОАЕ говори за отношението си към Русия, като припомни неотдавнашното си пътуване до Москва. След смъртта на брат си, владетеля на ОАЕ Халифа бин Зайед, престолонаследникът на Абу Даби Мохамед Ал Нахаян става новият президент на страната. През последните осем години той е фактическият управител на страната.

Решението за назначаването на Ал Нахаян за президент е взето от Висшия федерален съвет.

"Смятам Русия за мой втори дом и искам да ви благодаря за гостоприемството (по време на посещението ми в Москва)", заяви Мохамед Ал Нахаян. 

https://vtorifront.bg/article/noviyat-prezident-na-oae-naricha-rusiya-vtori-dom?fbclid=IwAR123XosR9iwpaYJfQ8Xz-uhSYybSipKtqxg6-aUSxEs4luINBBpNnwQ4Nc

преди 22 минути, Moriati написа:

Айде де,чакам да чуя още за какво аз трябвало да се извинявам, или каква лъжа съм бил казал макачиев...

Не стига че седераста лъже сам като разпран, но и наглее да го ева... ба си ..... май с мирчата трътлестия сороспиод са от една школа трололипи... и на една цуцка сучат, нексаджийска....

Че подкрепяш лъжите на другата мома за парижкият мирен договор.

преди 1 час, miro20 написа:

Цитираш ми отговора и пак питаш ?

Това някаква шизофрения ли е ? :) :)  

Аз не те питах кой, какво и къде праща.

Питах те: Кой стреля по деца в ЛДНР от 2014г. насам?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Че подкрепяш лъжите на другата мома за парижкият мирен договор.

Моля, каква лъжа съм подкрепял??? Ти твърдиш че договора е лъжлив ли?  

Или все още одобряваш показания фалшификат от русата мимеска простакеска, намерен от не се знае къде за истински ?? 

Я по подробно макакчев седерастки, нещо май взе да се гърчиш и ти като трътлестия като тебе те хванат в фейкометство а

преди 10 часа, BANKATA написа:

После ходи и обяснявай че източните и на информация са недостоверни.

Това кой го твърдеше на нейния фейк и лъжлив   пост маукаке?  Аз ли или ти...

image.png.a063235c33522e6340a14753c461df8b.png

преди 1 час, miro20 написа:

Колко пъти трябва да повторя защо косово няма абсолютно нищо общо с руската инвазия и цепене/ присвояване на Крим и части от Донбас ? :hit:

Посочих ти че случаите са идентични.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

я кажи защо избяга по далеч да си от Русия

Като кажеш първо ти откъде изкарва газа си Швеция, и какво уж прибалтийските републики внасят от нея стратегическо като енергийни  суровини... Икеа не се счита за такава :whist: :biggrin:

П.С Мдаам, обичат сороспиите като им запецне на дупето, да се извъртата по бързо и от вятърните мелници на фините , ба си фурнаджиите , че и все на лични почват да бият по опонента :biggrin::newspaper:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.