Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 56 минути, nikssi написа:

това "може" колко по вярно е от отрицателното "може"

преди 14 минути, absurt написа:

А, ти забрави ли, че 3 месеца бомбардировки от НАТО, без санкцията на ООН, бяхаа достатъчни, за да се отцепи една територия от държава?  Значи, Косово може да се отцепи, сърбите може да бъдат засипвани с бомби, българите можахме да отнесем една ракета в София- столицата на държавата ни, но украинците не бива. И защо не бива? Защото краварските интереси са други- да обкръжат с бази на НАТО  границите на Русия. 

И не ми разправяй, че не одобряваш бомбардировките над сърбите и иракчаните, защото е срамота! И не мисли, че ако сто пъти повториш една лъжа, тя става истина! 

Писала съм ти и ще напиша пак- никой не бяга от хубавото! Набий си го в главата и престани да смяташ хората за дебили. Щом са решили, че искат автономия, значи не им е хубаво. Не само не им е хубаво, а вече не се е издържало. 

Първо ми отговори на въпроса после си задавай своя.

Нали така е възпитано.

За Сърбия съм отговарял повече от три пъти. Знаеш ми мнението.

на 13.05.2022 г. в 16:00, bigiadri написа:

Верно ли е, че пак теглят за Севастопол на буксир някакъв модерен кораб руснаците. Колко пъти им се казва да не пушат и хвърлят фасове  , бил се корабът запалил!

Ахам, я сподели да научим и ние за кой кораб става дума .... опят :newspaper:.. че напоследък се напълни с фейкове от сороспии като теб за уж потопени, подпалени кораби, ба си, целия черноморски флот едвали не на РФ вече е на дъното ако се вярва на укропо сороспиите като теб .... :hush:

на 13.05.2022 г. в 17:10, Без умствен капацитет написа:

скоро НАТО ще е още по близо да Москва - Украйна остава на заден план, нека се морят руснаците там - НАТО скоро ще е в Финландия:tease:

Ахам, ама първо ще се молят на Ердоган, че и Орбан после него, пълзейки на колене и обещавайки майка си и баща си, и пак не е сигурно, нали сороспийке :newspaper:

преди 1 минута, absurt написа:

ръкаров

:offtopic_s:Може пък да се прави на Пушкин??? -> А.С. Пушкин. Я памятник себе воздвиг нерукотворный... (rvb.ru) :) 

п.п. В действителност може да е от уния руси, кога столицата им е била в Петербург .. т.е. само използва киевските руси ... ;) 

преди 1 час, andiay написа:

И пак ще подчертая, никога не съм харесвал стила на управление в Русия, никога не съм харесвал и Путин, даже точно обратното.

Тоз като видя накъде отива войната и стана най върлия русофоб.

Маймуне, найш ли на кое се вика фурнаджийска лопата ?

на 13.05.2022 г. в 17:36, miro20 написа:

Само пълен малоумник може да говори за победа над Русия. Войната е за освобождение на Украйна от извергите окупатори. Никой не иска повече освен изтегляне на окупантите в РФ.

Украйна, а и цивилизования свят претендират единствено на възстановяване на украинските граници. Само в истеричните рашистки квадратни глави витае страха да не почукат на вратите на Кремъл.

:hush:

Брееех, пак ли за целия цивилизован свят почна мантрата... тц тц тц... ба си наглото сороспийско високомерие , и то от държавици дето нямат история колкото някои имат една династия управляваща просто.... Мдаам, соросписйката наглост граници не знае... целия цивилизован свят хахахахахахаха :biggrin::D

преди 9 минути, BANKATA написа:

Първо ми отговори на въпроса после си задавай своя.

Нали така е възпитано.

За Сърбия съм отговарял повече от три пъти. Знаеш ми мнението.

Много искаш от "тия" ;) 

на 13.05.2022 г. в 20:38, herkules2 написа:

Баси, малоумната идея. И защо да си губиш времето да вадиш елементи, вместо да ползваш нови? Работил ли си изобщо с поялник? И как ще извадиш мултивибратор от платка инженере? Знаеш ли какво е мултивибратор?:lol6:Ясно е какъв си инженер!

Миме, мисля че по скоро ти съвсем не знаеш какво е мултивибратор... не не е това което ползваш вечер в леглото, не се безпокой :hush::wub: :biggrin:

Тръгнал си дадаваш акъли на хора с образование в електрониката, ба си кауна механик... напраУ Индженер да го ева по електроника, а не прост гайкаджия :whist:

преди 8 минути, Moriati написа:

Брееех, пак ли за целия цивилизован свят почна мантрата... :D

Това е любим израз като нямат какво друго да кажат и не могат да предоставят никакви доказателства. На запад ползват "as you already know" ама вече не се връзват толкова много хора на това.

на 13.05.2022 г. в 21:07, miro20 написа:

Като пак оставям една скоба за мадуровските машини и грандиозната манипулация-преврат която ни спретнаха мухльовците Зелени Чорапи в симбиоза с хората на Черепа и задкулисието на ДС което е  превзело президентството.

Хехе, дори за Черепа явно не знаеш нищо, я питай маймуняка на кого споснсор беше Черепа , на старите седерасти преобули се в нови цървули :newspaper:.. толкова за сороспийските ти знания ...пфффф 

на 13.05.2022 г. в 21:21, JKirilov написа:

Грешно! Терминът е Фърмуер (Firmware).

Firmware is a type of software that is etched directly into a piece of hardware

:newspaper:

мдам, изказал се не на място май а...

на 13.05.2022 г. в 21:25, miro20 написа:

Не че ме питаш, но се чудя колко пъти ще задаваш този въпрос - излагация ?

Никой никога не е твърдял че са се крили 4 дена СЛЕД изтеглянето на руснаците, а че са разстреляни по мазетата именно КОГАТО руснаците са били там. С вързани ръце и куршум в тила.

Я пак, застрелвани в мазетата ? ... Хехе, ново 200 значи, сороспийке, я иди си прочети по добре опорките от некста, че почна да сеомотаваш като дебелогъзю русенско сороспе в кълчища...:whist:

ООН знае ли за тези случаи а :D 

на 13.05.2022 г. в 21:49, BANKATA написа:

Няма никакъв вариант да са се крили от руснаци?

4 дена след като руснаците са напуснали ли?? Че кмета им който съобщи за напусналите руснаци веднага, не е ли оповестил хората за премохата и ззрадата за да не седят 3 излишни дена в подвалите, или че те са толкова глупави че не са го разбрали поне ден след това...?? А интервюта да дава ухилен е намерил време ... мдаам 

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Тоз като видя накъде отива войната и стана най върлия русофоб.

Маймуне, найш ли на кое се вика фурнаджийска лопата ?

Асланчик, пак забрай къде требе да хвърлиш "бомбите".

Що така бре пиле недооскубано?

Я посочи кога съм твърдял нещо друго в тази тема или започвай да пишеш "Аз казах ли, че съм най-големия идиот във форума ве", поне веднъж в жалкия си живот ще кажеш нещо вярно, мхм.

Навит ли си вече на онзи облог, нали си убеден, че ще спечелиш, от ко та е страх?

Дали ще пишеш само "Аз казах ли" или ще добавиш и "че съм идиот ве", разлика няма, ний си та знаем, мда.

И пий Гинко Прим Макс, че с тез "бомби" дет постоянно забравяш къде да ги пускаш, вече се обосра над главата, мхм.

на 13.05.2022 г. в 22:05, Без умствен капацитет написа:

https://www.worldometers.info/electricity/finland-electricity/

Ахам, ама не.... внасят си 27 % от потреблението от Русия... И спряха строежа на нов АЕЦ понеже там участваше Росатом.... 

Та имат си дръжки....:newspaper::hush:  Уфсо без мозък 

на 14.05.2022 г. в 4:49, Реджеп Иведик написа:

А, те рашистите щото не ядоха  мазната опашка навремето и в Афганистан.

Разликата е, че ся в Украйна още по я ядат.

Цацаджиев, дишай издишай, дишай издишай, по полека че още малко ще получиш сърцепляс от въления за любимия си салорейх ... Яде мазно сало само укронацика засега, и подкрепящия го запад ... Русия продължава да настъпва лека полека, дето се вика, бавно, но славно, и без вазелин за да им е гадно на такива като теб дето уж са завършили каякчийски училища със специалност цацата и нейните сънища за велики Ухани :biggrin:

на 14.05.2022 г. в 6:12, BANKATA написа:

Като ти се спече акото, не 4, а 10 ще стоиш от зор.

Ба*ти плоските разсъждения правите на моменти.

Плоски са твоите миме, щели да седят 4 дена, да бе да.... Абе вие седерастите въобще знаете ли какво е реалност и какво фантасмагории сороспийски а?  Виж за теб , каквото си шубе нещастно, не се съмнявам че би седял и 10 дена , но нормалните хора следят за събитията около тях, и излизат да проверяват дори с риск за живота си... особено ако е настъпило странно затишие.. човещинка му се вика... а не седерастия и сороспийстки партенки... мхм 

на 14.05.2022 г. в 6:33, Реджеп Иведик написа:

В края на ПСВ на Дойран, англичаните са тръгнали срещу българските позиции една седмица след като българита са се изтеглили оттам.

Обясни му на Тошев, че става въпрос за най силната армия в света по онова време, а не за страхливи цивилни.

Сериозно ли , ба си.. цацаджиев, почваш да ме изумяваш все повече и повече, дори собствената си веонна история не познаваш.... Хахахахахахах.... :biggrin:

Англичаните тръгнали срещу българските пзоиции след седмица , ахахахахахахахахахахахахахаха ... ей не го казвай никъде другаде това, казвам ти го от съжаление, да не ставаш смешен :hush:

на 14.05.2022 г. в 6:43, miro20 написа:

Друго си е "хуманно" да ти пратят бригада с новичок, нали  ? :giggle1:

Highly Likely забрави да добавиш сороспийо, и кога 2-ма уж станаха бригада... съвсем по Толкински взе да разказваш приказките :newspaper: :hush: 

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Аз вчера питах, къде са опорките

Сега ще броя колко време ще отнеме :popcorn2:

Това долу истина ли е?

на 16.04.2022 г. в 21:28, ivottoshev написа:

Финландия и Швеция винаги са били неутрални само на книга. Сега просто ще направят членството си в НАТО официално. Техните военни бази и досега са били заплаха за Русия.

току-що, ivottoshev написа:

Това долу истина ли е?

Както при Укропите, не са в НАТО ама са бъкани с НАТОвски бази, НАТОвско оръжие и НАТОвски военни.

преди 11 минути, Moriati написа:

Ахам, ама не.... внасят си 27 % от потреблението от Русия... И спряха строежа на нов АЕЦ понеже там участваше Росатом.... 

Цацаджиев, дишай издишай, дишай издишай, по полека че още малко ще получиш сърцепляс от въления за любимия си салорейх ... Яде мазно сало само укронацика засега, и подкрепящия го запад ... Русия продължава да настъпва лека полека, дето се вика, бавно, но славно, и без вазелин за да им е гадно на такива като теб дето уж са завършили каякчийски училища със специалност цацата и нейните сънища за велики Ухани :biggrin:

Плоски са твоите миме, щели да седят 4 дена, да бе да.... Абе вие седерастите въобще знаете ли какво е реалност и какво фантасмагории сороспийски а?  Виж за теб , каквото си шубе нещастно, не се съмнявам че би седял и 10 дена , но нормалните хора следят за събитията около тях, и излизат да проверяват дори с риск за живота си... особено ако е настъпило странно затишие.. човещинка му се вика... а не седерастия и сороспийстки партенки... мхм 

Сериозно ли , ба си.. цацаджиев, почваш да ме изумяваш все повече и повече, дори собствената си веонна история не познаваш.... Хахахахахахах.... :biggrin:

Англичаните тръгнали срещу българските пзоиции след седмица , ахахахахахахахахахахахахахаха ... ей не го казвай никъде другаде това, казвам ти го от съжаление, да не ставаш смешен :hush:

Моме! Прави ми впечатление че вечер почваш да изпушваш. Вземи почини няколко дни че ще си навредиш, а може и на някой около теб да навредиш. Толкова работа не е нормално.

ПП: Дано не ти се налага да разказваш от първо лице как се стои 2 седмици в мазе при бомбардировки. 

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Това долу истина ли е?

За Русия, всеки който има защита от тях е "заплаха" :giggle1:

Не знам дали е вярно, да погледнем реакциите на Русия предлагам ?

1.  "Russian Foreign Minister Lavrov: Finland Wouldn't Dare for NATO Membership". Finnbay. 15 June 2014. Retrieved 15 June 2014.
  2. Finland has received some very critical feedback from Russia for even considering the possibility of joining NATO,[171] with a 2009 study suggesting this could have repercussions for Russia's relations with the EU and NATO as a whole.[172] 
  3.  Vladimir Putin's personal envoy Sergey Alexandrovich Markov accused Finland of extreme "Russophobia" and suggested that Finland joining NATO could start World War III.[174]

Мога да те питам и защо спряха да доставят ток на Финландия, щом разлика няма ? 

Проф. Майкъл Хъдсън: Войната между Русия и Запада ще продължи поне 30 години, очаква ни гладна криза 

Цитат

*Майкъл Хъдсън е американски икономист, професор по икономика в Университета на Мисури – Канзас Сити и изследовател в Икономическия институт Леви в колежа Бард, бивш анализатор на Уолстрийт, политически консултант, коментатор и журналист.

Източник: thesaker.is

преди 25 минути, Moriati написа:

4 дена след като руснаците са напуснали ли?? Че кмета им който съобщи за напусналите руснаци веднага, не е ли оповестил хората за премохата и ззрадата за да не седят 3 излишни дена в подвалите, или че те са толкова глупави че не са го разбрали поне ден след това...?? А интервюта да дава ухилен е намерил време ... мдаам 

:Dе как да ги уведоми, като им прати мейл - а да те нямат ток

преди 23 минути, Moriati написа:

:Dмай друг има по малко мозък

https://debati.bg/za-parvi-pat-ot-desetiletia-nova-aets-zaraboti-vav-finlandia/

преди 12 часа, bigiadri написа:

Финландия е една от страните ,където НАЙ-ДОБРЕ се живее в света! Това е страната с най-добрата целулозно-хартиена промишленост в света И забележете ,докато в другите страни се сече дървесина повече от колкото се засажда , Финландия е точно обратно! Образованието им е едно от най-добрите в света! Инфраструктурата ,въпреки климата ,е в отлично състояние.Имат едни от най-добрите бункери/кой знае защо/,обзаведени като хотели и автономни.А влакът Ленинград -Хелзинки е все пълен с "предатели" ,който бягат от страх  ,заради тихата мобилизация/глупаци не са съгласни с добрата спец. операция/

In 2019, 8.73 million cubic meters of wood was imported to Finland from Russia. The total wood imports increased by two per cent, while the volume of wood imported from Russia increased by six per cent. Of the wood imported from Russia, 53 per cent was pulpwood, 34 per cent wood chips and four per cent logs.Mar 30, 2020

Ахам, прозивежда понеже внася от Русия, както и Швеция... Икеа и сие подобни работят с доста руска дървесина, затова и сега го закъсват.. понеже вноса е спрян...  :newspaper:

Чукча писател, чукча не читател, чуква сороспия проста .... мдам...:whist:

преди 12 часа, bigiadri написа:

Радвайте се и злобейте! Само си изяснете ,кой е виновен, кой не пуска зърното на Украйна!

И кой не пуска зърното на Украйна да се окраде а? Русия.. И добре прави, иначе ще настъпи следащия гладомор за укропите, дето си вярват на своя Зелебобо наркоманчето, и добрите намерения на запада.... 

Байдън склерозата сам си призна, както и наглосаксите, че много им се иска да изнаесат цялото живот на Укропия, а разни сороспийски троли реват че нямало къде да приберат новата реколта, коя реколта се пита в задачата.... и колко ще е тя реално, достатъчна за самата Ухани или не...... мдам... :newspaper: :hush:

преди 9 часа, miro20 написа:

Ох как ви бърка в здравето сайтове като стопфейк и др :) :)

Имаш предвид мейк фейк, а не стоп фейк :D   Да, направо ни разсмиват с техните смешки , лъжите им са толкова прости като разпространителите им ;) :hush: :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.