Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, miro20 написа:

Относно блокиралия 40-те млрд помощ а Украйна, сенатор от САЩ  :

по средата е сенатора, до него главата на Госдумата, в ляво зюганово комуне, а в дясно депутатка от единная россия дето бе нещо разпитвана от ФБР преди време :)

СлучаЕност.... ?

:)

Не може да бъде!

Американски сенатор бил някога на официално посещение в Русия.

Ма как така?

Колко сте плоски, Мирчаааа!

:giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 часа, absurt написа:

Не е нужно да се чекнеш- не е случайност, разбира се. Само ти си убеден, че в целия свят няма хора с непромити мозъци, които да си дават сметка накъде ги тикат частните интереси на производителите на оръжия, които избраха Байдън. Но пък ти си толкова ограничен, че всеки, който не му се кланя на памперса, определяш като "комуне".

А, сенаторът си каза в прав текст, че се е клел в конституцията на САЩ, не в тази на Украйна, с което показа, че все пак, не всичко е изгубено в тази страна, стига да не стане прекалено късно, докато го подкрепят и други адекватно.

Ами не, не е това причината. Не се сещаш. Не съм и очаквал. Айде още един жокер... Да се сещаш кои в Германия защитават путинската политика и защо "случайно" са в борда на директорите или с пакети акции  в Газпром, и подобни големи руски фирми ?

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

и не е точно защото Финладия не внася ток от Русия - просто двете страни щяха да строят нова АЕЦ но сега развалиха договора

Всъщност, само 10%. Бълха ги ухапала.

Цитат

Россия полностью прекратила поставки электричества в Финляндию

В Финляндии заявили, что остановка поставок не угрожает рынку электроэнергии, поскольку из России поступало только 10% от общего потребления.

Ранее, 12 мая власти Финляндии заявили, что причиной вступления страны в НАТО стал Владимир Путин, а точнее, его имперские амбиции и агрессия.

преди 4 часа, bigiadri написа:

Това е статия, в която подкрепя моите думи за лицемерието на УБИЕЦА путин ,който казва че света ще гладува и защо?

В този дух, бих добавил и акцентирал колко комплексарски и подло Путлер удря със спирането на газтта, тези, които са най слабо звено на ЕС и НАТО - България, плюс Полша която го вбеси като най голям "приютител" на 5-6 млн украински бежанци .

преди 4 часа, dimy написа:

Руското министерство на отбраната разполага с информация за експерименти на Пентагона, извършени върху украински граждани в психиатрична болница край Харков.

Някой обръща ли ти внимание на фейковете ? Май брифингите на раша дезинформбюро  трябва да се цитират в раздел "вицове" :) 

Преди 3 години в Молдова, Русия и Украйна в ресторантите беше по-скъпо от България. Особенно за Молдова не очаквах.

А преди две години куриер от Молдова като влезе в лидъл беше като дете в сладкарница. Твърдеше че всичко е по-евтино (нехранителни стоки) тук.

преди 22 минути, miro20 написа:

наакания трол зацикли :)

По всичко което казваш си опроверган . Колко пъти да ти го повторя и колко пъти да цитирам очеизвадни ПРОВЕРЕНИ факти и ОПРОВЕРГАНИ рашистки лъжи, които ти не приемаш ?

Едно добиче като си науми да рови на едномясто, никой не може да го откаже... Рови обора, тролчо :) 

Самозатапчоооо, това долу твои постове ли са?

на 26.04.2022 г. в 22:25, miro20 написа:

Хората не смеят да излизат от мазетата, трола ми говори за "що не са ги търсили" ...

Защо четири дни след изтеглянето на руснаците, местните все още са били по мазетата и никой не е потърсил "труповете"? Тези Уж убити от руснаци хора, не са ли имали роднини, колеги, приятели, познати, които да се поинтересуват от тях след изтеглянето на руснаците?

на 13.05.2022 г. в 19:31, miro20 написа:

Кои "сегашни" ? Аз броя от 2014 г , когато е началото на рашистката война срещу Украйна. 24.02.2022 е само по мащабното продължение.

От тогава деца се използват от терористите в ЛДНР. И то не само обучение и спортни тренировки, а под реален обстрел , в реални бойни действия

Кой е стрелял по тези деца от 2014г насам?

преди 15 часа, miro20 написа:

Да ти спестя мъките... Дори раша пропагандата изостави версиите за постановки и че са намерени труповете СЛЕД изтеглянето .:getout:

А ти още "взривяваш влакове" .... :giggle1:

Тук ще докажеш ли думите си? Или за пореден път ще излезеш лъжец и спекулант?

Чакам отговори!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Самозатапчоооо, това долу твои постове ли са?

Разбора се. Само че не ги доцитираш, а се мъчиш да ми изкривиш думите.

Конкретно :

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Хората не смеят да излизат от мазетата, трола ми говори за "що не са ги търсили" ...

Защо четири дни след изтеглянето на руснаците, местните все още са били по мазетата?

Кой говори за "след изтеглянето на руснаците " ????   Думите ми са :

Ало балоните.. я си излязъл я са те разстреляли  като куче рашистите. То повечето така и са избити де. А много и в мазетата. Вързани и с курум в тила.

Но това не ти пречи да се гавриш с измишльотините си .

И не са 20 човека, а всеки ден намират по нов масов гроб.

Последно споменаха за Буча - 900 . А в околните села и повече.

Не те ли е срам малко ? Въобще осъзнаваш ли че не говориш за фенове на Левски и Лудогорец, а се подиграваш с хиляди загинали хора и затрити села и градове ?

Някаква извратеност усещам в такива като вас...  И не си само ти де.

РАШИСТИТЕ . РАШИСТИТЕ тошефффф . Криели са се където могат , седели са по мазетата ЗАЩОТО я си излязъл я са те разстреляли РАШИСТИТЕ.

Когато РАШИСТИТЕ са били там.

преди 4 минути, ivottoshev написа:
на 13.05.2022 г. в 19:31, miro20 написа:

Кои "сегашни" ? Аз броя от 2014 г , когато е началото на рашистката война срещу Украйна. 24.02.2022 е само по мащабното продължение.

От тогава деца се използват от терористите в ЛДНР. И то не само обучение и спортни тренировки, а под реален обстрел , в реални бойни действия

Кой е стрелял по деца от 2014г насам?

Пак и пак повтарям - Военни действия се водят по линията на фронта. Война която рашистките войски вкараха с нахлуването си в Донбас .  Защо терористите от ЛДНР пращат деца на фронтовата линия, аз не знам.

НЯма нормален човек който да си прати детето на фронта с автомат под обстрел.

Предполагам по стара традиция терористите изпозлват децата и жените за да се крият зад гърбовете им ?

Това е директива и на самия Путлер :

Та колко още ще си изсмукваш от пръстите спекулации и лъжи ??

преди 7 минути, ivottoshev написа:
преди 15 часа, miro20 написа:

Да ти спестя мъките... Дори раша пропагандата изостави версиите за постановки и че са намерени труповете СЛЕД изтеглянето .:getout:

А ти още "взривяваш влакове" .... :giggle1:

Тук ще докажеш ли думите си?

Чакам отговори!

Какво чакаш - всеки път те навирам дето кучето не си вижда какво облизва, ти пак продъжлаваш с лъжите си и изкривяването на думите ми .

Нали гледаш раша тВ  ? Нещо да говорят за Буча и масовите гробове ? Мълчат като г'зове.

А ти взривявай влакове още :) 

Виждам че ти е забавно да си тролиш, но твоето е болен мазохизъм някакъв :)  Всеки път наакан и унижен, но пак и пак напред а лъжите си :)  

преди 35 минути, BANKATA написа:

Преди 3 години в Молдова, Русия и Украйна в ресторантите беше по-скъпо от България. Особенно за Молдова не очаквах.

А преди две години куриер от Молдова като влезе в лидъл беше като дете в сладкарница. Твърдеше че всичко е по-евтино (нехранителни стоки) тук.

Много бързо забравихме комунистическата нищета. И как, и на нас ни струваха едногодишни заплати ефтинджосите западни и японски, които бях свръхкосмическо качество, сравнени с родното производство.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Много бързо забравихме комунистическата нищета. И как, и на нас ни струваха едногодишни заплати ефтинджосите западни и японски, които бях свръхкосмическо качество, сравнени с родното производство.

Недей така че лелчето сега ще скокне.

Я, не се отвличайте от темата, ами кажете дали ви беше известно това?

По повод намерението на Финландия да стане член на НАТО, малко историческа информация:
Неутралитетът на Финландия е закрепен в Парижкия мирен договор от 10 февруари 1947 г. Сългасно чл. 13 на този договор, "наличието на сухопътно, морско и военно-въздушно въоръжение и укрепления, ще бъдат строго ограничени да отговарят на задачите от вътрешен характер и местната отбрана на границите".
Договорът забранява на Финландия да встъпва в каквито и да е отбранителни съюзи, а също няма право да взаимодейства с подобни съюзи в пределите на своите граници.
Парижкият договор от 1947 година може да бъде изменен само със съгласието на Съвета за сигурност на ООН (чл. 22 от Парижкия договор).
Едностранното изменение или отказа от Парижкия мирен договор от 1947 от страна на Финландия, я връща в правовото състояние преди сключването му. В случая - в състояние на война с Руската федерация, като правоприемник на СССР.
По време на ВСВ Финландия е участвала на страната на фашистка Германия и в блокадата на Ленинград.
Вместо финландизацията на Украйна, за което настояваше Русия, ставаме свидетели на украйнизацията на Финландия. 🙁 Жалко за тази хубава, просперираща и подредена страна. Политическият и елит, явно ще я съсипе

Как ще ги мобилизираш тея 1 Милион, а и да ги мобилизираш какво? те нямат никаква подготовка, само месо.

То и сегашните мобилизирани казаха че са ги пратили с калашници да воюват срещу танкове. гъзолизците на шута им сложиха по 12 години. Фашистка му работа.

преди 9 часа, _sirena_ написа:

След като Путин им каза кой дирижира условията , в ЕП  полудеха

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/videos/5070482913046018/

:biggrin:

Да разбирам ли, че убийците от азов са революционери и че избитите от тях хиляди мирни граждани са жертви на революцията. В такъв случай това е първата нацистка революция в света ... а това дето крещеше мъж ли беше, жена ли, смеска ли или някой от другите 58 пола.

Всъщност, наистина тече революция и тя е да се смени стария свят, който те категорично наричат демократичен, а ние категорично наричаме остарял и загнил. Да, затова наистина има нужда от вик, от крясък и ако в тези държави е останал някакъв читав народ, трябва да ги смъкне тия отрепки именно с крясък и ... бой.

преди 2 часа, Hristo52 написа:

А ти защо не го взе бе американска кратуно? Изгониха те поради некадърност ли. И дойде в България бакшиш да станеш а? От Америка в България на такси, знаеш ли как звучи на хората? Некадърност! И нищо друго. Па точно ти имаш очи да лаеш!

Колко мои познати отидоха, работиха, върнаха се и направиха нещо, а не се качиха на такси!

ТОЧНО!!! И аз имам приятел, който живя и работи 20 години на онова място и сега ... не работи, т.е. напечелил е достатъчно за да не работи. Та такива ми ти работи.

И нещо от мен без цитат. Смятам, че това може и да е било замислено като военна операция, но сега е война и то МАЛКАТА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!! Защо ли? Ами защото срещу Русия в момента воюва целия самоопределил се като демократичен (и цивилизован) свят, който в момента само въоръжава "революционерите", а скоро може и армийка да изпратят, оръжието - официално, а армийката - не. Не знам, мисля, че руснаците искаха някакъв нов вид война, хуманна, без жертви сред мирното население. Резултатът е, че онези повярваха, че могат да победят (и едните, и другите) и сега се готвят за война безкрай. И понеже руснаците искат да минимизират и своите, и сред мирното население жертви, това има всички изгледи да се сбъдне. Но сега са поставени пред съдбоносен избор. Всяко половинчато решение, всеки мир с това наркопсихоправителство, всяко отстъпление от територии, ще бъде прието като поражение. Ето защо те трябва или да унищожат сегашната псевдодържава, или да подпишат мир с нея. В първия случай малката световна война почти сигурно ще стане голяма, а във втория Русия просто изчезва като фактор и световната либерастия остава да управлява света както досега - с пландемии, със страх от глобално затопляне (и грета тунберг), с различни нечовешки полове и още по-нечовешки ценности.

До това доведе параноичната русофобия, която принуди Русия да започне операцията, която ще я принуди да започне и ВОЙНАТА!!! Никой от ония не смята, че е сгрешил, никой ...

Да, наистина е нужен вик, но не за една минута, а докато не изчезнат ... ония!

преди 28 минути, Филипов написа:

То и сегашните мобилизирани казаха че са ги пратили с калашници да воюват срещу танкове. гъзолизците на шута им сложиха по 12 години. Фашистка му работа.

За Путлер ли говориш ??

преди 15 минути, crazy katon написа:

Да разбирам ли, че убийците от азов са революционери и че избитите от тях хиляди мирни граждани са жертви на революцията. В такъв случай това е първата нацистка революция във света ... а това дето крещеше мъж ли беше, жена ли, смеска ли или някой от другите 58 пола.

С такава фейк подплата, няма как да разбереш КАКВОТО И ДА Е  :) :)

преди 17 минути, crazy katon написа:

В първия случай малката световна война почти сигурно ще стане голяма, а във втория Русия просто изчезва като фактор и световната либерастия остава да управлява света както досега - с пландемии, със страх от глобално затопляне (и грета тунберг), с различни нечовешки полове и още по-нечовешки ценности.

Сигурен ли си че режима на путлеристите , в който като екстремистки е определен празен лист който носи човек като дискредитация на военните руски сили , в който арестуват за песен 'пусть всегда будет солнце" , в който арестуват за рисунка на гълъби и надпис МИР ....  сигурен ли си че този режим е "правилния"  и е точно този с "човешките правилни ценности"  ????

Освен останалите признаци на фашизма,  на които сте фенове  :

https://www.clubz.bg/125989-ruski_ikonomist_rezhimat_na_putin_e_klasicheski_fashizam

...е правилния за човечеството ??

Не, не мисля. ..  Този режим ни връща в каменната ера .

Защо сте му фенове ? ащо толкова неистово пропагандирате тези античовешки "ценности"

Да, знам че има фактора "доброволни неплатени путинисти"

https://kultura.bg/web/неплатените-путинофили/?fbclid=IwAR21ONls1EXnZo00uwvAPAxqTpxaPFyX21ptKm0iedL4sUozlUCh4sjpQGA#.YjtoG4H93VI.facebook

ама все пак ?

Малко мозък имате ли , или си чешете ниските страсти , задоволявте си като Чикатило хейтърските "забранени" морални прегради ?

Мислите си че вас това не ви засяга ? Путлер да ви натика в гърлото тръба с безплатен газ ли си мечтаете ?

Комунетата още си мечтаят за СССР   ли ??  Затова ли сте путинисти ?

Верно ли ? Или просто ви дразнят хората с повече мозък от вас, живеещите по добре от вас ? .

И че сте на страната на идиотите , нацистите, античовеците.

Браво !

преди 1 час, miro20 написа:

Разбора се. Само че не ги доцитираш, а се мъчиш да ми изкривиш думите.

Конкретно :

Кой говори за "след изтеглянето на руснаците " 

Аз бре, Лоботомирко. 

Кадрите с "труповете" бяха от 4.03, а кадрите с изявлението на кмета че там руснаци вече няма са от 1.03

Питах те конкретно защо никой не е видял "труповете" цели четири дни, и ти каза, че местните са били по мазета и за това никой не ги е търсил. От кого и защо са се крили в мазетата в периода 1-4.03, та никой не е видял "трупове" на уличката?

Пак и пак повтарям - Военни действия се водят по линията на фронта. Война която рашистките войски вкараха с нахлуването си в Донбас .  Защо терористите от ЛДНР пращат деца на фронтовата линия, аз не знам.

Значи все пак азовците са стреляли по деца в Донбас още от 2014 -та? Така ли е?

Нали гледаш раша тВ  ? Нещо да говорят за Буча и масовите гробове ? Мълчат като г'зове.

Това ли ти е доказателството че са си признали :lol6: От тогава мина повече от месец. Ти колко време искаш да  повтарят че е фейк и постановка на укропропагандата? Още два месеца? Още една година? 

ПП: а относно клипчето с Путин - айде ако обичаш дай го цялото. Така изрязано до там, където ти харесва... можеш да си го завреш там, където ти харесва

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Значи все пак азовците са стреляли по деца в Донбас още от 2014 -та? Така ли е?

НЕ ! Украинците обстрелват  терористичните рашистки войски. Единствено и само там където са ТЕ. В цяла останала Украйна, и неокупираната от рашисти, територия, никой не обстрелва нито руснаци, нито деца, нито жени, нито старци .

Защо рашистите терористи  са впрегнали деца ижени зад котио да се крият на фронта, ти ми кажи .

ах да.. ти аквариум имаш ли ?  :giggle1:

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Питах те конкретно защо никой не е видял "труповете" цели четири дни,

Труповете са видени МНОГО преди изтеглянето на рашистите.

Затова и ти цитирах една камара източници които опровергават твоите лъжи и фейкове.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Това ли ти е доказателството че са си признали :lol6: От тогава мина повече от месец. Ти колко време искаш да  повтарят че е фейк и постановка на укропропагандата? Още два месеца? Още една година? 

Очаквам да опровергаят изнесените данни които ти цитирах. Няма такова опровежение. Има опровержения САМО  на рашистктие фейкове, които и ти цитираш - уж мърдащите трупове, уж ставащи артисти, уж че не е имало снимки на трупове ПРЕДИ да се изнесат рашистите , уж нямало разстреляни по мазетата и т.н. и т.н.

Всичко което си избълвал и изсрал , е опровергано :hush:

преди 21 минути, ivottoshev написа:

ПП: а относно клипчето с Путин - айде ако обичаш дай го цялото. Така изрязано до там, където ти харесва... можеш да си го завреш там, където ти харесва

Цитирай де ? Кое не е цяло ? кое е изрязано или манипулирано ?

на 13.05.2022 г. в 20:40, Богатир написа:

ех ех ех ... Класика... Отново в стил ...  'испански диспечер" ... :getout:

2 ч.  ·

⚠ Последните дни голям резонанс предизвика интервюто на французина Адриен Боке, който уж през април (!) наблюдавал в Буча «престъпленията на украинските нацисти» срещу руски военни и мирни жители.
‼ Няма никакви данни, които да потвърждават, че Боке е бил в Буча. Досега не са публикувани никакви видеа и снимки, които той уж притежавал и те не са били предадени на правоохранителните органи във Франция. Целият му разказ не съответства на хронологията на събитията през март-април край Киев. Адриен Боке лъже и съзнателно разпространява кремълска пропаганда.
⚠ Призоваваме ви да прочетете нашия текст-опровержение и максимално да разпространите тази информация, за да спрем кремълския пропагандист!
🔥 StopFake призовава редакциите на европейските медии да проучват бекграунда на експертите, които канят в студиото за обсъждането на хода на руско-украинската война. Даването на думата на руски пропагандисти, които лъжат за престоя си в Украйна и правят изявления, основани единствено на „наръчниците на Кремъл“, е неприемливо. ‼
👇 В България фейкът за „свидетелствата на Адриен Боке“ бе разпространен от Телеграф, Поглед.info, Гласове, Втори фронт, Мартин Карбовски, Епицентър, Блиц, wow-media.bg, Вig5, Мignews.info, Рresstv, Скандално, Свободно слово, Новини 247, news-front, Информиран, Афера.бг, darik.news, В час, Новинар и други.

https://www.stopfake.org/bg/kak-frantsuzint-adrien-boke-opravdava-ruskite-prestpleniya-v-bucha/?fbclid=IwAR0wsp7KMSoGl8W-XuZ_c8IUqlBPPkh-TZnI766aeKSdQWHJBQQLPEKVRU8

Само като прочетох това "Адриен Боке е бивш стрелец от френската армия" и ми стана ясно какво да очаквам.

Да ти посоча и още едно сериозно разминаване.

От поста във фейсбук:

преди 27 минути, miro20 написа:

"Няма никакви данни, които да потвърждават, че Боке е бил в Буча."

От статията в сайта:

В предаването на френския BFM.TV бяха показани няколко снимки, които уж потвърждавали престоя на Адриен Боке в Украйна в състава на хуманитарна мисия. Тези снимки са направени на фона на фургон, на който виждаме логото на благотворителната фондация „Шпиталь Шептицького“ („Лечебницата на Шептицки“), която действително се намира в Лвив. За да разберем колко време Адриен е работил с фондацията и с какво точно се е занимавал, ние се обърнахме за коментар към директора на благотворителната фондация „Шпиталь Шептицького“ Андрий Логин.

L10.png

Андрий Логин съобщи на StopFake, че Адриен Боке е идвал в офиса на фондацията в Лвив само два пъти и никога не е работил систематично с тях. По време на двете посещения Адриен е пристигал без предупреждение с личен транспорт и е докарвал пакети с хуманитарна помощ.

Та, стоп стопфейк!

:hush:

преди 2 часа, absurt написа:

Я, не се отвличайте от темата, ами кажете дали ви беше известно това?

По повод намерението на Финландия да стане член на НАТО, малко историческа информация:
Неутралитетът на Финландия е закрепен в Парижкия мирен договор от 10 февруари 1947 г. Сългасно чл. 13 на този договор, "наличието на сухопътно, морско и военно-въздушно въоръжение и укрепления, ще бъдат строго ограничени да отговарят на задачите от вътрешен характер и местната отбрана на границите".
Договорът забранява на Финландия да встъпва в каквито и да е отбранителни съюзи, а също няма право да взаимодейства с подобни съюзи в пределите на своите граници.
Парижкият договор от 1947 година може да бъде изменен само със съгласието на Съвета за сигурност на ООН (чл. 22 от Парижкия договор).
Едностранното изменение или отказа от Парижкия мирен договор от 1947 от страна на Финландия, я връща в правовото състояние преди сключването му. В случая - в състояние на война с Руската федерация, като правоприемник на СССР.
По време на ВСВ Финландия е участвала на страната на фашистка Германия и в блокадата на Ленинград.
Вместо финландизацията на Украйна, за което настояваше Русия, ставаме свидетели на украйнизацията на Финландия. 🙁 Жалко за тази хубава, просперираща и подредена страна. Политическият и елит, явно ще я съсипе

Дай да го видим този договор. Че четох, четох, четох, за Финландия само териториални вземания и репарации намерих.

Чл. 13 се отнася за някаква провинция в Италия. 

Или ни будалкаш или този който го е писал не е разбрал правилните точки от договора.

Но все си мисля че ако имаше такива точки Путя отдавна да ги беше размахал като аргумент

преди 3 часа, X-TEAM написа:

Аз казах ли ви, А, А, А ???

Перфектно време и никва авиация.

Синдбад и Николов пак в крачка.

Лъжат кат Лукашенко за привинтивния удАр

преди 3 часа, BANKATA написа:

Но все си мисля че ако имаше такива точки Путя отдавна да ги беше размахал като аргумент

Маймуне, нали знайш кога Иван Асен II е набучил договора на копие ?

След като е победил при Клокотница.

А Касапина Путлер побеждава само в главата на Тошев.

Той в Украйна е затънал в айна до ушите, втори фронт във Финландия ли ще отвори ?

А може би на Абсурдката и се иска и трети и четвърти фронт в Швеция и Молдова ?

"Едно е да ти се иска, друго е да можеш, а е трето и четвърто да го направиш."

Митко Бомбата

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.