Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Banesc написа:

защо бежанците искат да ходят в германия и франция а не във финландия 

Много просто, защото Финландия е най-нетолерантната скандинавска страна, мхм.

Там хич не тачат неканени гости...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, Banesc написа:

финландия е последна дупка на кавала като българия и нищо не зависи от тях

защо бежанците искат да ходят в германия и франция а не във финландия 

Вароса ли овошките, ашладиса ли фиданките, а разсада домати набъцка ли го.

преди 6 минути, bulljo написа:

Вароса ли овошките, ашладиса ли фиданките, а разсада домати набъцка ли го.

сичко съм направил

готов съм да отговоря на политически въпроси ако нещо не ви е ясно 

преди 14 минути, andiay написа:

Много просто, защото Финландия е най-нетолерантната скандинавска страна, мхм.

Там хич не тачат неканени гости...

и защо мислиш че е неутрална - иска спешно да влезе в НАТО - подписва за военно сътрудничество с стана от НАТО -

за мен това си е доста категорична позиция

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

и защо мислиш че е неутрална - иска спешно да влезе в НАТО - подписва за военно сътрудничество с стана от НАТО -

турция няма да ги пусне 

знаем им циганските номара като гърция 

преди 2 минути, Banesc написа:

турция няма да ги пусне 

знаем им циганските номара като гърция 

преди 32 минути, Без умствен капацитет написа:

:clap:Финландия скоро разписа договор за военно сътрудничество със страна от НАТО - как ще изкривиш факта през руския ти лобизъм

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и русия е разписала военно сътрудничество със армения 

преди 1 минута, Banesc написа:

и русия е разписала военно сътрудничество със армения 

само че Армения не е в НАТО - аз мисля че Турция играе театър

https://www.nato.int/nato-welcome/files/checklist_bg.pdf

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

Като цитираш нещо, коментирай него, а не неща, които не присъстват в него...

Ако имаш да кажеш нещо за това, дали Финландия е най-нетолерантната спрямо чужденци в скандинавието, моля, сподели мнението си, а не да ми пишеш за НАТО, мхм.

А за теб иначе разбрахме, че и за посоките на света не си с достатъчно категорична позиция, мда.

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

само че Армения не е в НАТО - аз мисля че Турция играе театър

https://www.nato.int/nato-welcome/files/checklist_bg.pdf

не знам какво прави турция освен че си гледа интересите

и няма национални предали като в българия да слагат украинското знаме  в турски общини 

Украински бежанци разказаха колко лошо се живее в Западна Европа.

Че как така бе? Ти да видиш! Нали това беше вашата мечта бре? ОЕ, с нейните еврогей ценности? Огромната Хамерика, дето мисли за всички и провежда винаги "умиротворителни" мисии! Хамериката! Поглеждат към небето и всичко се изсипва върху тебе. Пари, къщи, работа, коли! Само викаш ГАААА, и хайде готово! Гиди чифути с чифути...

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Пари, къщи, работа, коли!

Мдаа - макар и да не се изсипва - трябва да си го вземеш, чччервена кратуно! И айде стига с тази "работа" - вий за кво съществувате - нали да работите>

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Мдаа - макар и да не се изсипва - трябва да си го вземеш, чччервена кратуно! И айде стига с тази "работа" - вий за кво съществувате - нали да работите>

Я, кой па са показал...

5062078.jpg

Ко става, докъде стигна с Жонито?

преди 33 минути, NewRedDragon написа:

трябва да си го вземеш, чччервена кратуно!

А ти защо не го взе бе американска кратуно? Изгониха те поради некадърност ли. И дойде в България бакшиш да станеш а? От Америка в България на такси, знаеш ли как звучи на хората? Некадърност! И нищо друго. Па точно ти имаш очи да лаеш!

Колко мои познати отидоха, работиха, върнаха се и направиха нещо, а не се качиха на такси!

преди 6 минути, Banesc написа:

Нормална реакция на държава, която не се навежда пред интересите на САЩ. Турците са доказали, че не ги е страх да се озъбят на янките, когато не им изнася някое тяхно действие. 

преди 2 минути, Hristo52 написа:

А ти защо не го взе бе американска кратуно? Изгониха те поради некадърност ли. И дойде в България бакшиш да станеш а? От Америка в България на такси, знаеш ли как звучи на хората? Некадърност! И нищо друго. Па точно ти имаш очи да лаеш!

При дракончето е доста интересна историята. От сой, каза че е- тати от номенклатурата, синчето карало 123-ка и като починал тате, забегнало по хамериканско. Явно, обаче, за 20 години там не се е научило, че бачкане и предприемчивост му е майката, ако искаш да не си на дъното на социалната стълбица. И се е донесъл обратно тук- да върти геврека и да величае САЩ. И да се дуе неистово, без да стопли колко парадоксално изглежда. 

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Колко мои познати отидоха, работиха, върнаха се и направиха нещо, а не се качиха на такси!

Ама дъщеря ти в Италия, в злия Запад а ? А ти се кефиш на дорба държавна полковнишка пенсийка за това че си си клатил шапката/ максимална/

:)

Комуне ми говори за некадърност :)   Ах да... И ти като комунето николофффф търсите интелигентни хора , нали ? :giggle1:

преди 49 минути, Hristo52 написа:

Че как така бе? Ти да видиш! Нали това беше вашата мечта бре? ОЕ, с нейните еврогей ценности? Огромната Хамерика, дето мисли за всички и провежда винаги "умиротворителни" мисии! Хамериката! Поглеждат към небето и всичко се изсипва върху тебе. Пари, къщи, работа, коли! Само викаш ГАААА, и хайде готово! Гиди чифути с чифути...

Чакай чакай... значи в Европа били по скъпи фризьорсктие услуги, козметиката, медицината....

ауууу .... как може.. аууу какво разочарование...

И второ-  какво казваш се оказва ?  Какво стана с "фашистката бандеровска нацистка хунта" ?В тази "хунта "  е по добре от Европа ?

гиди чифути а ? :) :)  Вкарай малко акъл че почваш да си противоречиш. 

преди 52 минути, Hristo52 написа:

ми като са им говорили 8 години - вие нищо не разбирате в ЕС е прекрасно

ама виж то и в България е същото.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Пак по тъча :hit:  КОЙ Е СТРЕЛЯЛ ПО ДЕЦА още от 2014г бре? На този въпрос искам да ми отговориш!

Сега защо ми даваш линк към украински сайтове, като там е ясно какво ще пише? Нали щеше да даваш как руснаците си били признали:

К'во се случи, та за пореден път не можа да покриеш думите си с факти?

И какво стана с отговора на въпроса: От кого и защо са се крили местните цели четири дни след изтеглянето на руснаците? 

наакания трол зацикли :)

По всичко което казваш си опроверган . Колко пъти да ти го повторя и колко пъти да цитирам очеизвадни ПРОВЕРЕНИ факти и ОПРОВЕРГАНИ рашистки лъжи, които ти не приемаш ?

Едно добиче като си науми да рови на едномясто, никой не може да го откаже... Рови обора, тролчо :) 

преди 4 минути, symanbg написа:

Точно! Абсолютно същите гьотверени. 

преди 2 минути, symanbg написа:

ми като са им говорили 8 години - вие нищо не разбирате в ЕС е прекрасно

Не другарко . Украинците пътуваха и работеха много преди 2014 г.

Понеже акъла ви е толкова, пак ще ви припомня че протестите на майдана които бяха почти година, бяха именно за това - за да могат украинците които милиони ВЕЧЕ работеха в Полша най вече , да могат да пътуват и работят по по облекчени процедури , за евроинтеграция , за съгласуване на закони и правила, за търговски облекчения на фирмите, и т.н. и т.н. за което се искаше реформи и промени, които путиниста Янукович отказваше.  Затова и го наритаха накрая, а рашистката пропаганда ви напълни квадратните глави с глупости за преврати , хунти и т.н.

Понеже ви куца тотално общата култура , понеже помните като акули - не повече от 7 секунди, постоянно трябва да ви се повтарят тези елементарни неща.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Точно! Абсолютно същите гьотверени. 

И дъщеря си ли квалифицираш към тях ??? Сериозно ??? :shock11:

Една крилата фраза :

Каждый раз, когда ты чувствуешь себя тупым, вспомни, что в России 80% считает, если бы Путин не напал на Украину, на Россию напало бы НАТО.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.