Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://blitz.bg/svyat/amerikanski-kongresmen-izrigna-nito-tsent-za-zelenski-ot-parite-na-dankoplattsite_news885752.html

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 часа, symanbg написа:

Реджепа или Мирча бързо да я приютят.

ба...украта ,,работлива" и езика си забрави...

говори на ,,вражеския"...

има боклуци и боклуци....

а неблагодарниците са най-големите от всички

преди 6 часа, symanbg написа:

Житото се изнася през западните граници на укропите.

нема се учудя и мръсния американец да използва стара ,,врътка" с която да държи и вече и да вдига цената като просто изсипват зърното в океана....

преди 9 часа, Тhе Monstеr написа:

и Украйна не е Афганистан

А, те рашистите щото не ядоха  мазната опашка навремето и в Афганистан.

Разликата е, че ся в Украйна още по я ядат.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Ами има два варианта:

Вариант 1: Вярна версията, че са се крили от азовци, търсещи проруски настроени граждани за да ги милват с китки по красивите главици

или

Вариант 2:  Никой не се е крил в мазетата, а "труповете" на тази уличка са се появили за малко, колкото снимачният екип да си свърши работата, и после са станали и са си тръгнали.

Имаш ли някакъв що-годе логичен трети вариант?

преди 6 часа, ivottoshev написа:

"Труповете" са открити от журналистите на 4.03. Руснаците се изтеглят от там на 1.03. През тези четири дни никой не се е поинтересувал от тези "трупове" защото:

От кого и защо са се крили по мазетата м/ду 1.03 и 4.03?!?

По другият въпрос имаш ли нещо да кажеш?

Четири дни след изтеглянето им?!? 

Да ти спестя мъките... Дори раша пропагандата изостави версиите за постановки и че са намерени труповете СЛЕД изтеглянето .:getout:

А ти още "взривяваш влакове" .... :giggle1:

преди 10 часа, symanbg написа:

Житото се изнася през западните граници на укропите.

С влакове е трудно и бавно заради претоварването,има разлика между ЖП линиите в Европа и тези на бившия СССР, големи количества е невъзможно . Кои ще са камионите ,които ще се движат по пътищата  на Украйна ,ще ги бомбандират ,мислейки че превозват оръжие. Единственият добър начин е по море, а това путин не дава с блокадата. Освен това те крадат зърното , за тях това е трофей , мародерите!

преди 9 часа, Banesc написа:

от къде знаеш че са пълни

От показаното в UA Freedom TV.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Четири дни след изтеглянето им?!? 

Като ти се спече акото, не 4, а 10 ще стоиш от зор.

Ба*ти плоските разсъждения правите на моменти.

преди 21 минути, BANKATA написа:

Като ти се спече акото, не 4, а 10 ще стоиш от зор.

Ба*ти плоските разсъждения правите на моменти.

В края на ПСВ на Дойран, англичаните са тръгнали срещу българските позиции една седмица след като българита са се изтеглили оттам.

Обясни му на Тошев, че става въпрос за най силната армия в света по онова време, а не за страхливи цивилни.

преди 6 часа, JKirilov написа:

Не е прецедент. Винаги е имало хора против. Цитирах малко по назад как лозунгите на някои пропутински опорки се повтарят едно куъм едно с тези спрямо Хитлер   :

преди 11 часа, Hristo52 написа:

И това ако не издава една огромна ярост, безсилие и безпомощност, здраве му кажи! Щом на енглезите почнаха да пречат бившата съпруга, че и роднините му....Нямам коментар.

Великобритания наложи санкции срещу бившата съпруга на Путин и негови роднини.

Всеки повод е добър за санкции лично срещу Путин! Кретени!

Друго си е "хуманно" да ти пратят бригада с новичок, нали  ? :giggle1:

А сериозно казано, какво би казал ако по време на ВСВ жената на Хитлер спокойно се разхожда до Лондон да си пазари бижута и висша мода ?

преди 9 часа, miro20 написа:

Пробвай си каквото искаш. Въпроса ми бе какво би казал на някой който е  експерт по битова електроника а не знае разликата между компонент и процесор ?  :) 

Стига си се излагал бе "инженере! Я дай дефиниция за "компонент"! Дали е процесор, транзистор, резистор, кондензатор, трансформатор, или друг елемент от електрониката все е компонент! Да процесорът е елемент изграден от много транзистори и др. но си остава пак дискретен елемент в един корпус и също е компонент, както и останалите интегрални схеми, елементарни или схеми с висша степен на интеграция! Ти си толкова инженер по електроника, колкото аз съм космонавт живеещ на Марс! И какво си мислиш, че Русия ще документира и покаже на света всичките си секретни оръжия ли? Имат си първокласни дронове, самолети, ракети и др. оръжия, с които могат да воюват срещу целия свят, ако им се наложи. Край с хегемона САЩ. Няма повече да безчинства по света, ако не иска да яде ТОПОЛ "М", а и друго може да изяде. Вече изяде доста, а и жълтият му се кани отдавна и с руска помощ може да изпепели някой щат. Мъдестият трябва да поиска официално помощ от Путин и там да се направят руски бази с ядрено оръжие. Същото ще стане и с Куба, ако нещо задокеанските изверги започнат да газят чужди територии!

преди 15 минути, herkules2 написа:

Стига си се излагал бе "инженере! Я дай дефиниция за "компонент"! Дали е процесор, транзистор, резистор, кондензатор, трансформатор, или друг елемент от електрониката все е компонент! Да процесорът е елемент изграден от много транзистори и др. но си остава пак дискретен елемент в един корпус и също е компонент, както и останалите интегрални схеми, елементарни или схеми с висша степен на интеграция! Ти си толкова инженер по електроника, колкото аз съм космонавт живеещ на Марс! И какво си мислиш, че Русия ще документира и покаже на света всичките си секретни оръжия ли? Имат си първокласни дронове, самолети, ракети и др. оръжия, с които могат да воюват срещу целия свят, ако им се наложи. Край с хегемона САЩ. Няма повече да безчинства по света, ако не иска да яде ТОПОЛ "М", а и друго може да изяде. Вече изяде доста, а и жълтият му се кани отдавна и с руска помощ може да изпепели някой щат. Мъдестият трябва да поиска официално помощ от Путин и там да се направят руски бази с ядрено оръжие. Същото ще стане и с Куба, ако нещо задокеанските изверги започнат да газят чужди територии!

Питай авторите на статията. Тя е от калдатата тук.  :)

Иначе си хейтиш за спорта колкото да оправдаеш "колегата си експерт" , който ако аз бях изказал такава простотия за "компоненти" и "процесори" щяхте да ме скъсате с 10кратно по голям хейт.

ама понеже в спора / троленето/ е срещу мен, се правиш на сляпа кокошка  :) :) :)

Както и да е.. относно техническото ниво, възможно е военните секретни рускилаборатории да имат извънземно оръжие , знам ли :)  но реалността от това което цитирах по наад за техническото състояние, е че... всичко високотехнологично е внос. И процесори и технологии, най вече от Китай, Тайван и т.н.

Цитирах и нивото на технологии на процесорите, което при руснаците РЕАЛНО е още на 130-65 нм , докато в света вече масово се анонсират и ползват 10-4нм процесори  в РЕАЛНИ приложения- телефони и т.н.

https://www.cnews.ru/news/top/2021-11-22_v_rossii_za_57_milliarda_rublej

Отделен е въпроса че самата технология е едно, а произведени решения и оборудване е още по непосилна задача.

И сървъри, и мрежово оборудване, и телекомуникационно, е внос.

След санкциите  този внос почти секна.

Това е.

Относно дрънкането на оръжие от страна на РФ ... ще ти отговоря възможно най кратко със всеизвестния израз - "обезьана с гранатой" .

Чувал ли си го ? Това е в момента Путлер и режима в РФ за цивилизования свят.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Да ти спестя мъките... Дори раша пропагандата изостави версиите за постановки и че са намерени труповете СЛЕД изтеглянето .:getout:

А ти още "взривяваш влакове" .... :giggle1:

Дай да видим кой от какво се е отказал

Фактите са следните:

На 1.03 кмета на Буча се радва като малко дете че руснаците са се изтеглили от селото

На 4.03 журналисти минават по уличката и откриват че тя е осеяна с "трупове"

От кой и защо са се крили в мазетата местните жители м/ду 1.03 и 4.03, та тези "трупове" са открити от снимачният екип, а не от местното население?

По другият въпрос нещо?

преди 13 часа, miro20 написа:

Кои "сегашни" ? Аз броя от 2014 г , когато е началото на рашистката война срещу Украйна. 24.02.2022 е само по мащабното продължение.

От тогава деца се използват от терористите в ЛДНР. И то не само обучение и спортни тренировки, а под реален обстрел , в реални бойни действия

Под чий обстрел са били тези деца още от 2014г. Кой е стрелял по тях? 

Бежанци, значи...Ето какво говорят в Швейцария за тях. Впрочем, същото, което се говори и тук...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

На 1.03 кмета на Буча се радва като малко дете че руснаците са се изтеглили от селото

На 4.03 журналисти минават по уличката и откриват че тя е осеяна с "трупове"

От кой и защо са се крили в мазетата местните жители м/ду 1.03 и 4.03, та тези "трупове" са открити от снимачният екип, а не от местното население?

По другият въпрос нещо?

Под чий обстрел са били тези деца още от 2014г. Кой е стрелял по тях? 

отново само ще ти кажа - дори раша пропагандата вече изостави твоите фейкове.

Сверявай си опорките и лъжите.

Относно децата - изпозлвани са от тези които вкараха войната в Донбас - Путлер и военните му престъпници терористи. Как така нямаше нито едно дете обстреляно ПРЕДИ рашистката инвазия , от "злите укри" ? ??

Защо терористите изпозлват деца  във войната, сам си отговори .

В цитираните от теб азовски патриотични лагери няма ни едно дете пратено на фронта от украинците.

Не съм видял нито един празник  на който да впрягат в картонени кутии невръстни деца под формата на танкове и "груз 200", както празнуват малоумните рашисти.

Имаш ли отговор... в какво възпитаваш едно дете, слагайки го в  макет изобразяващ ковчег ? ??

преди 2 минути, miro20 написа:

отново само ще ти кажа - дори раша пропагандата вече изостави твоите фейкове.

Сверявай си опорките и лъжите.

Твоите лъжи ги знаем. Покажи да видим кой се е отказал от твърденията че уличката в Буча е постановка. 

преди 3 минути, miro20 написа:

Относно децата - изпозлвани са от тези които вкараха войната в Донбас - Путлер и военните му престъпници терористи. Как така нямаше нито едно дете обстреляно ПРЕДИ рашистката инвазия , от "злите укри" ? ??

Защо терористите изпозлват деца  във войната, сам си отговори .

В цитираните от теб азовски патриотични лагери няма ни едно дете пратено на фронта от украинците.

Не съм видял нито един празник  на който да впрягат в картонени кутии невръстни деца под формата на танкове и "груз 200", както празнуват малоумните рашисти.

Имаш ли отговор... в какво възпитаваш едно дете, слагайки го в  макет изобразяващ ковчег ? ??

Колкото и да се опитваш да се измъкнеш разводнявайки темата - няма да ти мине номера.

Въпросът е: Кой е стрелял по тези деца?

Ще коментирам и тук коментара си за да спре троленето: Рецитирате глупости без грам мозък. Те че пиндосите са безмозъчни е ясно. И чипове за кравите им не са нужни. Събирате 2 – 3 твърдения и измисляте и цитират глупости че някой процесор от пералня ставал за нещо. Ами те са масково програмируеми. Както и на старите телевизори. Еdинственото интересно от стар скрап са едни зелени кондензатори с много тантал и паладий. И злато и евентуално сребро от от контактни елементи.

Току що тумбак войвода заяви по К1 че във военно - ремонтните заводи са ремонтирани нашите танкове, които вече воюват в Украйна. И наши самолери се свалят от въоръжение и се продават на части през частни фирми.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Твоите лъжи ги знаем. Покажи да видим кой се е отказал от твърденията че уличката в Буча е постановка. 

Колкото и да се опитваш да се измъкнеш разводнявайки темата - няма да ти мине номера.

Въпросът е: Кой е стрелял по тези деца?

напротив. ти се мъчиш в познатия тролски стил да спекулираш и лъжеш.

Ако ти пратиш детето си на фронта, кой е виновен ? който стреля по него или който го е пратил ??

Отделно се запитай - кой вкара войната там за да има фронт и война ?

За Буча  и т.н. преди да повториш отново лъжите си и рашистките опровергани опорки, почети за домашно :

https://www.stopfake.org/bg/fejk-masovite-zhertvi-sred-tsivilnoto-naselenie-na-kievska-oblast-sa-instsenirovka/

https://voxukraine.org/ru/fejk-rossyjskye-voennye-ne-prychastny-k-massovym-grazhdanskym-ubyjstvam-v-buche/

https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html

преди 32 минути, Филипов написа:

Току що тумбак войвода заяви по К1 че във военно - ремонтните заводи са ремонтирани нашите танкове, които вече воюват в Украйна. И наши самолери се свалят от въоръжение и се продават на части през частни фирми.

Хванах малко от спекулацитие му, като например се пенеше зао Полша не била изхвърлила техните руски самолети.

"удобно забравя" че Полша освен че русктие са модернизирани по стандартите на НАТО / а нашите дори система свой-чужд нямат/ но и имат 48 Ф-16

https://money.bg/business/polsha-se-gotvi-da-kupi-novi-iztrebiteli-veroyatno-shte-izbere-f-16.html

За пореден път виждам как всеки който е с някакво агентурно минало и връзки с ДС и компартията, са впрегнати особенно яростно днес по всякакъв възможен начин да защитават путинската пропаганда.

Едни в по малка степен, други направо надминават себе си .

Преди агент "ИВАН" , беше Р.Овч. Пак надмина себе си в повтаряне на путинска пропаганда.

Хем се радвам че циреите излизат на повърхността и се избистря още по ясно кой за какво работи и кой го ръководи , но уви,  мащабите колко сме пробита държава са наистина големи.

преди 3 часа, bigiadri написа:

От показаното в UA Freedom TV.

по руската телевизия казват че украинските силози са празни

украинската мафия отдавна ги е изнесла 

https://nova.bg/news/view/2022/05/14/368834/христанов-възможно-е-да-има-увеличение-на-цената-на-хляба-с-25/

Христанов: Възможно е да има увеличение на цената на хляба с 25%

преди 1 минута, symanbg написа:

https://nova.bg/news/view/2022/05/14/368834/христанов-възможно-е-да-има-увеличение-на-цената-на-хляба-с-25/

Христанов: Възможно е да има увеличение на цената на хляба с 25%

в момента е 2.20 за 800 гр

мисля да минавам на дюнери те са 5 лв най- евтините вегански 

като нема хлеб яжте дюнерии 

Тоя беше отпред на листата в мое село.. Пожелах му да си изпълни клетвата и да работи само и единствено за интересите на народа. Казах им на цялата листа че тези двамата (кирчо и кокорчо) са по-големи измамници и от "царските" юпита. Малко след това излезе и материалът в epicenter.bg. Колко още материали ще излязат е отделен въпрос. Врътките с енергията и газта са на ред.  Тия определено съсипват България и ни вкараха във война.

преди 2 часа, miro20 написа:

Иначе си хейтиш за спорта колкото да оправдаеш "колегата си експерт" , който ако аз бях изказал такава простотия за "компоненти" и "процесори" щяхте да ме скъсате с 10кратно по голям хейт.

ама понеже в спора / троленето/ е срещу мен, се правиш на сляпа кокошка  :) :) :)

Както и да е.. относно техническото ниво, възможно е военните секретни рускилаборатории да имат извънземно оръжие , знам ли :)  но реалността от това което цитирах по наад за техническото състояние, е че... всичко високотехнологично е внос. И процесори и технологии, най вече от Китай, Тайван и т.н.

Нищо не хейтвам "умнико" и не оправдавам никого. Просто опровергавам глупостите, които пишеш. Не знам дали Русия има извънземно оръжие, но знам, че може да унищожи всеки, който я нападне или се опита да го направи. Какво разбираш ти от високотехнологично бе? Електронните компоненти или завършените изделия-машини? Упс....забравих....не знаеш какво е компонент!!! Надявай се Русия да внася всичко. Има си достатъчно производствени мощности, за да си изработва всичко необходимо за високотехнологични изделия. Колкото до стоките и за бита, то те са в пъти по-надеждни-издръжливи от западните боклуци, с които заляха България. един руски хладилник с руски компресор е с многократно по-дълъг живот от западния. В Италия имат лаборатории за изкуствено състаряване на хладилните съоръжения за да се повредят малко след гаранционния срок. Изкуствено изтъняват серпентините по които тече хладилният агент за да настъпи механичен пробив и да изтече газът след гаранцията. Е те това ти е качеството на запада, да не казвам за другите им изгъзици. Ти си много далеч от реалността относно руската техника. Съмнявам се дори, че си живял в РФ, а може би си сляп за действителността и си мечтаеш Русия да се предаде и да разреши на гадовете да я ограбят. Е, няма да стане!

преди 1 час, Филипов написа:

Ще коментирам и тук коментара си за да спре троленето: Рецитирате глупости без грам мозък. Те че пиндосите са безмозъчни е ясно. И чипове за кравите им не са нужни. Събирате 2 – 3 твърдения и измисляте и цитират глупости че някой процесор от пералня ставал за нещо. Ами те са масково програмируеми. Както и на старите телевизори. Еdинственото интересно от стар скрап са едни зелени кондензатори с много тантал и паладий. И злато и евентуално сребро от от контактни елементи.

Е, то той "инженера" от стари перални и телевизори може да създаде електронно управление на хеликоптер! Имам над 400 стари телевизори, държа ги в един парник, защото нямам друго място за съхранение. Жал ми е да ги разкулача за скрап, а и много от тях работят. От пералните правя центрофуги за пчелен мед! За едно нещо "инженера" може да се окаже прав. Високоволтовите транзистори в ТХО-тата и др. компоненти от старите телевизори са много по-надеждни от новите китайски или турски. Дарлингтоновата двойка BU 808DFI я заменям с два от руските КТ838 или 846 монтирани с останалите елементи на радиаторна плочка. Над 80% от телевизорите по селата са от старото поколение-кинескопни, но това е за друга тема, а инженера няма да влезе там. 

преди 23 минути, herkules2 написа:

Нищо не хейтвам "умнико" и не оправдавам никого. Просто опровергавам глупостите, които пишеш. Не знам дали Русия има извънземно оръжие, но знам, че може да унищожи всеки, който я нападне или се опита да го направи. Какво разбираш ти от високотехнологично бе? Електронните компоненти или завършените изделия-машини? Упс....забравих....не знаеш какво е компонент!!! Надявай се Русия да внася всичко. Има си достатъчно производствени мощности, за да си изработва всичко необходимо за високотехнологични изделия. Колкото до стоките и за бита, то те са в пъти по-надеждни-издръжливи от западните боклуци, с които заляха България. един руски хладилник с руски компресор е с многократно по-дълъг живот от западния. В Италия имат лаборатории за изкуствено състаряване на хладилните съоръжения за да се повредят малко след гаранционния срок. Изкуствено изтъняват серпентините по които тече хладилният агент за да настъпи механичен пробив и да изтече газът след гаранцията. Е те това ти е качеството на запада, да не казвам за другите им изгъзици. Ти си много далеч от реалността относно руската техника. Съмнявам се дори, че си живял в РФ, а може би си сляп за действителността и си мечтаеш Русия да се предаде и да разреши на гадовете да я ограбят. Е, няма да стане!

Е, то той "инженера" от стари перални и телевизори може да създаде електронно управление на хеликоптер! Имам над 400 стари телевизори, държа ги в един парник, защото нямам друго място за съхранение. Жал ми е да ги разкулача за скрап, а и много от тях работят. От пералните правя центрофуги за пчелен мед! За едно нещо "инженера" може да се окаже прав. Високоволтовите транзистори в ТХО-тата и др. компоненти от старите телевизори са много по-надеждни от новите китайски или турски. Дарлингтоновата двойка BU 808DFI я заменям с два от руските КТ838 или 846 монтирани с останалите елементи на радиаторна плочка. Над 80% от телевизорите по селата са от старото поколение-кинескопни, но това е за друга тема, а инженера няма да влезе там. 

Там е завърши бре! Вярвай.  Но академията на КГБ. А накрая го изгонили от Русия. Инженера, нашата гордост, и на  форума. Ти му пишеш компоненти, но трябваше да го напишеш по руски, за да те разбере. Много си приличат с "Мазньо"  Познавам ли?

Нали съм го писал неведнаж!

Той е инженер между политици и политик, между инженерите.

преди 43 минути, Banesc написа:

по руската телевизия казват че украинските силози са празни

украинската мафия отдавна ги е изнесла 

мародерите се оплакват че няма какво да откраднат ли ??? :giggle1:

преди 20 минути, herkules2 написа:

Де го чукаш де се пука... смешко... Обясни всичко това на този с който тръгна спора и който обърка "компоненти" с "процесори" . :hit:

В детайли не мисля да опровергавам глупостите ти за "великите руски технологии" . Ти сам си се наказал :) 

По темата - руски войници с обръщение :

21 мин  ·

Российские наёмники, приехавшие из России убивать украинцев на Донбасс, отказались воевать, когда увидели, какой ад творится на фронте.
Изначально они рассчитывали, что украинская армия разбежится, и не будет особо сопротивляться. Но увидев, как ВСУ перемалывают их сослуживцев, россияне благоразумно вернулись в РФ и записали обращение, в котором заявили, что их «использовали не по назначению» и бросили на убой. Теперь они жалуются что у них нет денег доехать обратно домой на Камчатку и Сахалин.
Понемногу до оккупантов начинает доходить, во что они ввязались. 8 лет по телевизору им рассказывали, что Украина сдастся за 3 дня. В реальности получилась бессмысленная мясорубка с тысячами погибших. О таком Соловьев не предупреждал.

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Там е завърши бре! Вярвай.  Но академията на КГБ. А накрая го изгонили от Русия. Инженера, нашата гордост, и на  форума. Ти му пишеш компоненти, но трябваше да го напишеш по руски, за да те разбере. Много си приличат с "Мазньо"  Познавам ли?

айде и другия ми комплексиран фен се включи. :giggle1:

преди 12 минути, miro20 написа:

мародерите се оплакват че няма какво да откраднат ли ??? :giggle1:

Де го чукаш де се пука... смешко... Обясни всичко това на този с който тръгна спора и който обърка "компоненти" с "процесори" . :hit:

В детайли не мисля да опровергавам глупостите ти за "великите руски технологии" . Ти сам си се наказал :) 

По темата - руски войници с обръщение :

21 мин  ·

Российские наёмники, приехавшие из России убивать украинцев на Донбасс, отказались воевать, когда увидели, какой ад творится на фронте.
Изначально они рассчитывали, что украинская армия разбежится, и не будет особо сопротивляться. Но увидев, как ВСУ перемалывают их сослуживцев, россияне благоразумно вернулись в РФ и записали обращение, в котором заявили, что их «использовали не по назначению» и бросили на убой. Теперь они жалуются что у них нет денег доехать обратно домой на Камчатку и Сахалин.
Понемногу до оккупантов начинает доходить, во что они ввязались. 8 лет по телевизору им рассказывали, что Украина сдастся за 3 дня. В реальности получилась бессмысленная мясорубка с тысячами погибших. О таком Соловьев не предупреждал.

айде и другия ми комплексиран фен се включи. :giggle1:

Много те обичам бре. Без теб ми е мъчно. Посещавай по често техническите форуми като инженер. Миналата година го направи един път, а тази - по рядко. Срам ли те е? Аз съм с теб бре. Не се плаши. Хората там, не хапят а и ще научат нещо и от теб за тези 12 години!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.