Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, BANKATA написа:

Неее, изобщо не си изсмуквате от пръстите тъпи оправдания за орките от Русия.

По груби сметки от двете стрни плюс цивилните жертвите са около 100 000

как ги направи тея сметки? гледа на боб или на кафе?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, badr написа:

Първата жертва на войната е истината.Няма как да разберем броя на жертвите  дори по груби сметки.Дано са по-малко.  

Дано, ама надали, за съжаление! Както виждам, за мир не се говори, а за победа над Русия. Само пълен малоумник може да не се замисли до какво ще доведе това. И какъв е интереса на тези, които изсипват оръжие и пари, и се заканват да се бият до последния украинец.

преди 4 часа, miro20 написа:

Виж ако щеш руските сводки

Аз ви казах, те даже и фейковете на Филипов не гледат.

Откъде черпят информация един Господ знае.

преди 2 минути, absurt написа:

Дано, ама надали, за съжаление! Както виждам, за мир не се говори, а за победа над Русия. Само пълен малоумник може да не се замисли до какво ще доведе това. И какъв е интереса на тези, които изсипват оръжие и пари, и се заканват да се бият до последния украинец.

Какъв е интереса на руснаците да изсипват оръжие в Сирия ?

току-що, BANKATA написа:

Продължаваш с маймунджелъците. По примера на Аглайка, можеш да почнеш да тичаш подире ми и да ми задаваш въпроса, недоволен че не съм ти отговорила.icon_mrgreen.gif.415f448aa370594853e4a5dbad8e7b00.gif

преди 1 минута, BANKATA написа:

Те вече се изтеглиха от Сирия. И от Карабах се изтеглиха. Сичко думнаха на украинския фронт.

Адаша що мислиш му е широко около врата ?

преди 6 минути, absurt написа:

Продължаваш с маймунджелъците. По примера на Аглайка, можеш да почнеш да тичаш подире ми и да ми задаваш въпроса, недоволен че не съм ти отговорила.icon_mrgreen.gif.415f448aa370594853e4a5dbad8e7b00.gif

Ти никога не си отговаряла, а само със спам пълниш темата. Явно толкова си можеш. Погледни какво си писала и кажи че не е така.

преди 24 минути, BANKATA написа:

Ти никога не си отговаряла, а само със спам пълниш темата. Явно толкова си можеш. Погледни какво си писала и кажи че не е така.

Хи, хи! Нападението е най- добрата отбрана, ама за който има капацитет да го организира на ниво. Ти нямаш, маймунке.

Та, какъв беше въпроса, който зададе за отклоняването на вниманието? Защо руснаците били изпращали оръжие в Сирия?  TCGOZ.gif.9a68b374af13342159408faf37373281.gif

Има нещо полезно тия дни...От разюзданите словесни битки в мрежата стана пределно ясно кой какво представлява като човек...Не като политически възгледи, не... а като човек...като човешка същност.И не напразно се развалят лични приятелства(не ФБ такива)...Е, над всичко вече свободно и гордо плува простотията, разбира се...главния герой на нашия народ...движещата сила, значи...Както и омразата, натрупвана с години у доста хора...неудовлетвореността от живота...протеста срещу това, което съдбата им е дала ...Толкова велики, толкова способни, толкова умни(за разлика от другите)...пък, на...какво им идва на главите every day...
Лошо се живее с такива мисли в душата, дами и господа! Лошо...и трудно.Остарява се бързо, болести те налягат...Абе...Мъка...
И не случайно се появи тази скулптурка на м@йката на Амгъл в центъра на София.Тя отразява това, което е в душите на твърде много хора...Тоест, това е прекрасно и талантливо направен паметник на ЗЛОБАТА...Да, именно на нея... Ако искат, да махнат МОЧА...майн@та му...Но майк@та на Амгъл трябва да остане вовеки веков на това място...Нек' напомня на нас...и на поколенията! И отдолу трябва да има надпис "Ей тва ни изеди глъвътъ"...

296456856_ure-1.jpg.ea5621282be6700fc1d03dddc494b182.jpg
преди 14 минути, Hristo52 написа:
Има нещо полезно тия дни...От разюзданите словесни битки в мрежата стана пределно ясно кой какво представлява като човек...Не като политически възгледи, не... а като човек...като човешка същност.И не напразно се развалят лични приятелства(не ФБ такива)...Е, над всичко вече свободно и гордо плува простотията, разбира се...главния герой на нашия народ...движещата сила, значи...Както и омразата, натрупвана с години у доста хора...неудовлетвореността от живота...протеста срещу това, което съдбата им е дала ...Толкова велики, толкова способни, толкова умни(за разлика от другите)...пък, на...какво им идва на главите every day...

Понякога имаш таланта чудесно да описваш реалността, само остана да осъзнаеш, че всъщност описваш теб и себеподобните си. Жалко, че ти е късно да го осъзнаеш де. 

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Понякога имаш таланта чудесно да описваш реалността, само остана да осъзнаеш, че всъщност описваш теб и себеподобните си. Жалко, че ти е късно да го осъзнаеш де. 

С такива твои постове се вместваш идеално е това: "....над всичко вече свободно и гордо плува простотията..."

преди 2 часа, badr написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

Пазете си старите перални и хладилници, руснаците ще дават луди пари за тях :

https://www.kaldata.com/it-новини/заради-санкциите-русия-използва-чипо-384033.html?utm_source=perfecty-push&utm_medium=web-push&utm_campaign=perfecty-push

Простотията няма граници.Защо, след като не ти достига компетентност, не си траеш.Или идеята ти, както обикновено, е плюене с/у Русия без значение на каквато и да е достоверност.

Я пак ? Кое от статията която цитирам е "простотия и некомпетентност" ? Или не е вярно ??

Това че и други са изпитвали недостиг, опровергава ли процентите и далеч по големия дефицит в "матушката" ??

Или идеята ти е да скачаш срещу всяка неудобна за руския режим , статия и новина ? Простотията ти граници няма.Като не ти достига компетентност, що не си траеш ?

Или предпочиташ матросовско отричане и плюене на всичко неудобно за РФ , без значение че реално нищо не опровергаваш ? :hush:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Виж ако щеш руските сводки

Аз ви казах, те даже и фейковете на Филипов не гледат.

Откъде черпят информация един Господ знае.

Тооо дори  нямат нужда от източници . Всичко което е неудобно за рашисткия режим се плюе и отрича , всичко което се хвали, се копипейства.

:) 

виж оная с метлата и вибратора какви ги плещи ...  Класически пример е. :) 

преди 11 минути, miro20 написа:

виж оная с метлата и вибратора какви ги плещи ...  Класически пример е. :) 

А, не така, ръкаров! Метлата е моя, но вибраторът си е твой. Опитваш се да ми го пробуташ, откакто сподели какъв кеф ти е да го ползваш, ама пак ще ти откажа. 

Абе, ти да не си станал дистрибутор на вибратори с демонстрация, та така напъваш с рекламата и тук? Все пак, политически форум е това, не е форум за извратеняци.  Озапти се малко.TCGOZ.gif.c7f79ac656be5bd73359d5af5249e6f7.gif

Бивш френски военен се върна от Украйна и разказа за военните престъпления и инсценировките ВИДЕО.

Цитат

...„Поемам пълна отговорност за това, което казвам. Докато бях в Украйна, станах свидетел на военни престъпления."...

...„Не можех да направя нищо. Само наблюдавах и заснемах видеа. Разполагам с тези кадри и ще ги използвам като доказателство за престъпленията на Украйна.

– Бях свидетел как украинските военни стреляха в коленете на пленени руски войници и стреляха в главата на висши офицери. Лично видях американски оператори да заснемат фалшиви кадри от мястото на събитието, правейки инсценировки...

Буча е инсценирана. Телата на мъртвите са преместени от други места и умишлено са поставени по такъв начин, че да създадат шокираща картина“, казва още Адриен Боке...

преди 5 часа, absurt написа:

Даде едно писание на "ерудирания журналист Найденов". Аз ти обясних кой е той. Реакция- никаква, все едно не си прочел поста ми, но пък го цитираш.

Важното е , че в описаните 20 точки ВСИЧКИТЕ са ВЕРНИ! На мен този журналист ми харесва как пише! Това е достатъчно!

преди 6 часа, bigiadri написа:

Като гледам как подкрепят путин ...

Ами ето, значи ти си клъвнал на манипулацията. Ти да не мислиш, че Мирко се опитва да манипулира мен? Целта на професионалните тролове сте вие - по-слабите ментално.

Верно ли е, че пак теглят за Севастопол на буксир някакъв модерен кораб руснаците. Колко пъти им се казва да не пушат и хвърлят фасове  , бил се корабът запалил!

преди 5 минути, bigiadri написа:

Важното е , че в описаните 20 точки ВСИЧКИТЕ са ВЕРНИ! На мен този журналист ми харесва как пише! Това е достатъчно!

По- коректно е да напишеш....."ВСИЧКИТЕ са ВЕРНИ, СПОРЕД МЕН". И да, нормално е да ти харесва и човека, щом сте поклонници на "Козяк".

За детето какво казва е ясно , но  на теб не ти е ясно абсурда който обясних по горе как употребяват децата в рашистката  пропаганда

А такива квадратни комунета като теб се кефят на тази простотия.

А ти кефиш ли се как още преди сегашните събития се обучават деца в специално създадени лагери на нацистите от АЗОВ 

преди 35 минути, bigiadri написа:

Верно ли е, че пак теглят за Севастопол на буксир някакъв модерен кораб руснаците. Колко пъти им се казва да не пушат и хвърлят фасове  , бил се корабът запалил!

не е  вярно

тези кораби имат аварийни двигатели и може и при авария пак да  плават сами 

преди 23 минути, ivottoshev написа:

А ти кефиш ли се как още преди сегашните събития се обучават деца в специално създадени лагери на нацистите от АЗОВ 

За всеки ,който се е интересувал поне малко какво се е случвало в Украйна това не е изненада . Просто част от обществото им си е останало със същите убеждения и разбирания 80 години по-късно . Създали са една нова версия на Хитлерюгенд  V 2.0 .  :cool:

280924831_5080609525350021_7259300030963

"Глей ги тия руснаци и китайци как агресивно са си разположили държавите точно около натовските бази"

преди 18 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

За всеки ,който се е интересувал поне малко какво се е случвало в Украйна това не е изненада . Просто част от обществото им си е останало със същите убеждения и разбирания 80 години по-късно . Създали са една нова версия на Хитлерюгенд  V 2.0 .  :cool:

то и нашите, живеят в 70-те със славната им Русия

преди 3 минути, absurt написа:

280924831_5080609525350021_7259300030963

"Глей ги тия руснаци и китайци как агресивно са си разположили държавите точно около натовските бази"

скоро НАТО ще е още по близо да Москва - Украйна остава на заден план, нека се морят руснаците там - НАТО скоро ще е в Финландия:tease:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.