Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

В защита на паметника на освободителната съветска Червена армия в София. 🇧🇬🇷🇺

1332779318_280182660_4939475599505681_3831693171532740867_n(1).thumb.jpg.a7fd40a8a0c95f313927a3112c367544.jpg

Браво на момчетата! Истински българи и патриоти! Браво!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Hristo52 написа:

1332779318_280182660_4939475599505681_3831693171532740867_n(1).thumb.jpg.a7fd40a8a0c95f313927a3112c367544.jpg

За МОЧА ли говориш? Монумента на Окупционната Червена Армия? Ще падне - бая бетон е излял там бай тошо, ама срещу TNT....

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Хм, точно пък тя, лично нас от кво ни е освободила?

току-що, NewRedDragon написа:

За МОЧА ли говориш? Монумента на Окупционната Червена Армия? Ще падне - бая бетон е излял там бай тошо, ама срещу TNT....

Пий си първака бре, че писането не е кът пиьенето, ни ти съ удава, мхм...

току-що, bulljo написа:

От същото от което "освобождава" Украйна.

Тук си ма много в грешка, но не ми пречи да си вярваш.

Нищо общо нема, но за да го разбереш се иска нещо повече от гледане на йотубе клипчета и фенщина, мхм.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Aма тук, май на два пъти.....

На теб специално и сто пъти нема ти стигнат да еволюираш, мхм.

преди 1 минута, andiay написа:

На теб специално и сто пъти нема ти стигнат да еволюираш, мхм.

На мен никога не ми стига, жено! Аз съм като вашия путлер - винаги искам още и ....още ..... 

преди 21 минути, andiay написа:

Тук си ма много в грешка, но не ми пречи да си вярваш.

Нищо общо нема, но за да го разбереш се иска нещо повече от гледане на йотубе клипчета и фенщина, мхм.

Така е прав си.

'44 са окопирали България за няколко дни. 

В Украйна 3 месеца не могат да стигнат Днепър.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Така е прав си.

Днепър, на джуджето не му идея - даже не е мислил за плавателните реки.  Те са там 3-4 индивида, дето просто....ако беше сега някой, като Р. Рейгън президент всичко шепе да е приключило

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Нашите родни яростни (както си му е редът отколе в България) либерали-европейци например винаги първо питат подигравателно „какъв ти е компютъра, каква ти е колата, какъв ти е телевизора…А-а-а, не са руски, значи, а…Че как може да уважаваш тези диви азиатци, бе, нещастник?! Едно хубаво нещо (б.а.-винаги имат предвид нещо материално, предмет) не е дошло от тях…Докато аз, ако поискам, всичко мога да имам…като европейците…щото също съм европеец…”

А вчера, в Москва, на процесията „Безсмертний полк”, репортери попитаха едно малко дете, с пилотка: ”Ти ще можеш ли – ако се наложи - да повториш подвига на прадядо си?”.А то отговори: „Смогу-у-у. Я тоже… русский”….Да-а-а…

Ей за това ги уважавам…

И ей за това точно либералите-евроатлантици ги ненавиждат. Защото, ако се наложи, някои от тези сега деца (не всички, ама не и малко) май действително ще могат…

А нашите дечица мили, възпитани в духа на индивидуализма и ”потреблението над всичко,” при тотален „културен” фон от турски и американски сериали (абе, сигурно французи, белгийци, германци, италианци, сърби, румънци и други са спрели производството на този продукт…ха-ха-ха…) със сигурност няма да могат.

Ако ги попитат ще могат ли да повторят подвизите на прадедите си при Сливница, Булаир, Одрин и Шипка(не че такъв въпрос ще хрумне на български репортер), ще отговорят „Бе, кви са тез глупости?!Да не сме луди..А и тия времена отдавна минаха…”…Даже и през акъла им май няма да мине да се противопоставят на появила се с претенции към тази територия евентуална чужда сила..Еле па ако „чуждата сила” се окаже достатъчно умна да им остави колите, телевизорите, лапачката, пиячката, секс шоповете, ЛГБТ парадите и т.н...

-----------------

Е как пък в целия Зъл Запад не можаха да намерят поне един, който може да победи руснака с ризката и очилцата?!

И тия ми западняци с меки китки тръгнали на война с Русия... Запада и неговите марионетки така и не разбраха, че Русия не е лъжица за техните уста. Но ще го научат по трудния начин.

Руски ученик мачка западняците наред

преди 3 минути, gagodrago написа:

-----------------

Е как пък в целия Зъл Запад не можаха да намерят поне един, който може да победи руснака с ризката и очилцата?!

И тия ми западняци с меки китки тръгнали на война с Русия... Запада и неговите марионетки така и не разбраха, че Русия не е лъжица за техните уста. Но ще го научат по трудния начин.

Баце, никой никога не мислил за война от нормалните. Просто в момента има шанс да се ликвидира расия - нищо повече! А този шанс не е последен - крайната цел е ясна, но тя няма срок. Пък и путлер...дори и да не се ликвидира, рано или късно ще си гушне букета

преди 5 часа, Тhе Monstеr написа:

То и ти си джендър. Я си погледни международния паспорт. Пише- gender- male

Пале, мале ... :) Ма де се тикаш и ти въ?! :)  

преди 6 часа, NewRedDragon написа:

На мен никога не ми стига, жено! Аз съм като вашия путлер - винаги искам още и ....още ..... 

...първак...

преди 6 часа, BANKATA написа:

Така е прав си.

Мхм, щом казваш тъй йе...

Явно не тий писано да минеш етапа на широко затворените очи, мда...

Ма знай ли човек, може към 2090-а да ти се поотворят още малко, на некои им требе поне два живота, на други па и сто нема да стигнат.

Аз казах ли ви ве ?

Рашистите вече и по фейковете на Филипов се изтеглят от харковското направление.

Не искат Харков вече официално и по фейковете на Филипов !!!

След изразходването на количествата в складовете ,Русия ще се върне в началото на дигиталната  ера/10-15 години назад/,техните оръжия ще загубят атрактивността  особено ако загубят в Украйна . Ще загубят пазари за износ ,което е и една от целите на САЩ. САЩ цели с увеличаване на износа си на оръжия да се превърне в хегемон ,в Европа вече го прави ,всички страни приеха 2% от бюджета за въоръжаване.И в крайна сметка какво постигна ГЛУПАКЪТ путин с войната в Украйна? То това го казва, един от най-добрите български журналисти ,с чувство на хумор ,ерудирано В.Найденов!

https://www.168chasa.bg/article/11555056

преди 1 час, bigiadri написа:

След изразходването на количествата в складовете ,Русия ще се върне в началото на дигиталната  ера/10-15 години назад/,техните оръжия ще загубят атрактивността  особено ако загубят в Украйна . Ще загубят пазари за износ ,което е и една от целите на САЩ. САЩ цели с увеличаване на износа си на оръжия да се превърне в хегемон ,в Европа вече го прави ,всички страни приеха 2% от бюджета за въоръжаване.И в крайна сметка какво постигна ГЛУПАКЪТ путин с войната в Украйна? То това го казва, един от най-добрите български журналисти ,с чувство на хумор ,ерудирано В.Найденов!

https://www.168chasa.bg/article/11555056

Пазете си старите перални и хладилници, руснаците ще дават луди пари за тях :

https://www.kaldata.com/it-новини/заради-санкциите-русия-използва-чипо-384033.html?utm_source=perfecty-push&utm_medium=web-push&utm_campaign=perfecty-push

:) :)

А иначе, да, на пазара няма да останат непокрити пазарни ниши.  САЩ е ясно, но и България може да удари джакпота като производител и износител на оръжие и боеприпаси.

преди 8 часа, gagodrago написа:

-----------------

човече, ти сериозно ли представяш подобни смешки а аргумент ? :) :)

Прочети коментарите под клипа. Или не можеш ? :) 

И което е по важно... десетки хиляди подобни мускулести руснаци са вече тор в украинските поля.

Войната не се води с мускули, а с тактика и ум.

Рашистите тотално забуксуваха,  всеки ден провал след провал. Виж ако щеш руските сводки . Постоянни опити за пробив , масирани обстрели, а едни не-мускулести украински киборги от азовсталь ги правят на маймуни :)  Вече 79 дена. Под авиационни удари, масиран артилерисйки огън и какво ли не.... Всичко с което разполагат рашистките "мускули" . Обаче все гредъ ....

:)

преди 9 часа, Hristo52 написа:

Защитници на паметник на  окупационна армия ? Сигурен ли си че са българи ? Че и във военна камуфлажна униформа ??

А ти българин ли си ? Нали беше бивш военен от БЪЛГАРСКАТА армия . Не те ли е срам , "бъгларино" ???:hit:

преди 8 часа, BANKATA написа:

Така е прав си.

Тук нямаше съпротива. И сега няма. Защото няма българска армия, а все още съветска такава. Нищо че проформа сме в НАТО.

Главнокмандващия ни е класически пример за съветски мухльо.

преди 10 часа, Hristo52 написа:

Е по твое време не знам. По мое всеки които кандидатстваше за военната академия беше такъв. Аз също бях фазан по време на редовната служба, командвах взвод! После младши лейтенант и подписах договор 5 години после растях докато записах генерал щабна академия - майор и след 6 години станах полковник. Говоря за 1970-1972г.

И се радваш на паметник на окупационната армия и соц режим който съсипа България.

преди 11 часа, Hristo52 написа:

За информация на всички с евроценности...Тия де от третия пол. :giggle1: И ония другите...:giggle1:

Господа...или госпожи...знае ли как да ви нарича човек...?

Без деня на победата нямаше да има нито Ден на европа, нито Обединена Европа, и щяхте да се лишите и от вашите "евроценности"

Урааа другари. За "евроценностите" там е свободата! :giggle1:

Ако не бе Ленд Лиз, съветите щяха да говорят още немски до Владивосток ... :) 

преди 11 часа, Hristo52 написа:

А вчера, в Москва, на процесията „Безсмертний полк”, репортери попитаха едно малко дете, с пилотка: ”Ти ще можеш ли – ако се наложи - да повториш подвига на прадядо си?”.А то отговори: „Смогу-у-у. Я тоже… русский”….Да-а-а…

Ей за това ги уважавам…

И ей за това точно либералите-евроатлантици ги ненавиждат. Защото, ако се наложи, някои от тези сега деца (не всички, ама не и малко) май действително ще могат…

Първо - Пак да повторя мотото на Европа за ВСВ - "Никога да не се повтаря", докато рашистите говорят "можем да повторим" .

Схващаш ли тънката разлика ?

Относно децата има  хиляди примери как ги "възпитават" в абсолютни абсурди в Рашистан. Върха на простотията бе... деца в картонено танкче, а до него пак деца в картонено камионче -бяло с червен надпис 'груз 200" .

Изображение

Не знам как да коментирам.... :shock11:

това е идиотизъм и дебилизъм в геометрична прогресия !

За движението хитлерюгенд... пардон...  "юнармия" да не говорим ...

https://rusmonitor.com/gitleryugend-putina-kak-ustroena-sistema-voenno-patrioticheskojj-promyvki-mozgov-v-rf.html

https://replyua.net/36203-rascvet-gitleryugend-v-rosii.html

https://hromadske.ua/ru/posts/gitleryugend-s-bantami-kak-rossiya-militariziruet-detej-v-ldnr-i-krymu-i-chem-eto-grozit

Второ ... От "желание" до "можене" има голяма разлика. Виждаме как гинат като пушечно месо съвсем излишно руски войничета в Украйна. Украински , също. Но  украинците умират с гордост за земята сии родината си , а рашистите - незнайно за какво . Заради фашистките бъртвежи на самозабравилия се новофюрер от Кремъл.

преди 12 часа, symanbg написа:

Ковид идиотите се превърнаха в укро идиоти

Напротив.  Всичките ковидидиоти са по съвместителтство и рашистки пропагандатори  конспиратори и т.н. .

преди 13 часа, absurt написа:

Ето едни факти, които можете да се опитате да опровергаете, че да се посмеем още......

Това са глупосите на пропутинския Карбовски .  :)  Нищо повече. :getout:

Но не и факти.

преди 2 часа, andiay написа:

...първак...

Мхм, щом казваш тъй йе...

Явно не тий писано да минеш етапа на широко затворените очи, мда...

Ма знай ли човек, може към 2090-а да ти се поотворят още малко, на некои им требе поне два живота, на други па и сто нема да стигнат.

Поне с теб в началото се водеше смислен дебат, сега и ти падна на тяхното ниво.

преди 8 минути, _sirena_ написа:

279944690_176889588014634_1681719586622152211_n.jpg

Каква подкрепа бре  :)  140:5 говори ли ти нещо ?

И преди питах - Освен батьката Лукашенко , която пък подкрепя Путлер само за да не го наритат от власт, друг някой би  ли пратил армия в подкрепа на Путлер ?

Никой от изброените по горе, не.

Освен че се присъединяват към санкциите. И Китай и др.

Цитат

Вслед за нефтяными компаниями, которые отказались увеличить закупки российских баррелей, «нож в спину» прилетел со стороны тех, от кого в Москве ожидали меньше всего.

Китайские технологические гиганты резко сократили поставки в Россию после начала войны. В марте по сравнению с февралем ввоз ноутбуков упал на 40%, смартфонов - на 66%, телекоммуникационного оборудования - на 98%, сообщает The Wall Street Journal со ссылкой на данные таможни КНР.

Китайские производители, от которых ждали, что они заменят любую импортную электронику, не афишируя этого, сворачивают работу на российском рынке. В числе «отказников» - Lenovo Group и Xiaomi, рассказали источники WSJ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.