Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, parmobil написа:

Леле! Елате повече некротки!

Ти чий го дириш при "наглосаксите" като искрено ги ненавиждаш? Някакъв вид мазохизъм? Или си там за подривна дейност?

Под прикритие съм... като Баширов и Петров....  що, проблем ли ти е.... :ph34r: :hush:

Чакам специалната си команда за събуждане и дйствие .. преструвайки се на пичага сред англичаните, за да ме харесват и ценят... мхм

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Moriati написа:

Мименце русичко, моята заплата съм си я осигурил сам, с работата си, и тя не е сред високите в тази страна, не се безпокой....  Виж, в Бг наистина вземах висока, спрямо обществото  заплата... 

И мразя не хората тука, а политиката им която водят техните елити...но а теб това е сложно за разбиране, ти си прекалено руса за това , мдам :whist:   гъци гъци меееее русичката ми тя...

в срана членка на НАТО, там явно ти харесва, а казваш че мразиш запада - нали знаеш какви са тези хора:D

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

А аз ти казах, че нищо не зависи от тебе, бе работническа класо! Кой ти говори за маски, а? Тъпа пасмина сте в тази територия и нищо не се е променило! Трябва ви камшик и бухалка

Сус бе  копърка, казах вече , шакалския вой някъде другаде.. ба си наглеца долен аммахааа .. 

Ще взема с камшика май по твоята нещастна гърбина, че иначе няма да се научиш, манго...

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

но не в Русия (добрия запад ), а страна която праща оръжие на любумите ти Украинци:D

Е и? Ще си разплета чорапите ОВЦО! Яд ли те е? Друг аргумент да имаш? Явно не! Похвали се с нещо де? А да видим колко си "майстор"?

преди 11 минути, BANKATA написа:

Моме. Втората по сила армия не могат да се справят с една Украйна 3 месеца. Толкова много се излагат че след тази война никой няма да ги взима на сериозно. Затова и през ден плашат с ядрен апокалипсис, защото само това им остана.

Миме, РФ е вкарала в Украйна само 1/6-та от армията си.... Ако нe си чел и следил, в момента Украйна има повече мобилизирани и войска отколкото и РФ и ЛДНР взети заедно, ама явно седераст писател, седераст не читател и мислещ... Това дори западните служби го признават :newspaper:

А ядрената дубинка е намек за първата уж сила ако реши да се прави на ербап, и нейните шакалчета като бритишките... и явно намека работи, първтата уж в света армия, се плаши да не засегне мечката случайно ;) ...  А 3 месеца са малко при такива размери на фронта, и условия на водене на война, дори хамериканците го признават... Ако беше въпрос да се срине всичко , досега да се е свършило....Но едва ли невоенен и лаик ще го разбере ...

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

как си призна какъв си:D

Опит за умотворение ли виждам.... ммм.. опитай пак Уфсо :newspaper:... 

преди 15 минути, BANKATA написа:

Вземи прочети още 4-5 пъти белким схванеш какво съм имал предвид. Ако не можеш ще ти го обясна по-просто.

Ааа,нидей така , първо Уикито викаш са факти, а сега викаш не, в учебниците трябва да се гледа....

Аз много добре знам кое какво е, но ми е интересно да гледам как такива като теб се мъчите и оплитате сами в твърденията си  :wub: :hush:  че и нас после се мъчите да ни учите не само на логичка и фактология, но и на морал... пффф. жалка картинка просто...

преди 5 минути, Moriati написа:

Миме, РФ е вкарала в Украйна само 1/6-та от армията си.... Ако нe си чел и следил, в момента Украйна има повече мобилизирани и войска отколкото и РФ и ЛДНР взети заедно, ама явно седераст писател, седераст не читател и мислещ... Това дори западните служби го признават :newspaper:

Това трябва да е оправдание за излагацията им ли ?

преди 5 минути, Moriati написа:

Мименце русичко, моята заплата съм си я осигурил сам, с работата си, и тя не е сред високите в тази страна, не се безпокой....  Виж, в Бг наистина вземах висока, спрямо обществото  заплата... 

И мразя не хората тука, а политиката им която водят техните елити...но а теб това е сложно за разбиране, ти си прекалено руса за това , мдам :whist:   гъци гъци меееее русичката ми тя...

Сам си я осигури, пък трябваше да избегаш в развитото западно общество :giggle1: Що тъй ? Как така не можа да си осигурш в България или Русия, ами само в лошия прогнил Запад успя ? :giggle1:

току-що, BANKATA написа:

Това трябва да е оправдание за излагацията им ли ?

Каква излагация виждаш бе Миме , твърдиш че втората армия не можела да се справи за 3 месеца, аз казвам, не е цялата, а една шеста... и казвам не е въпроса за изтребване, а за друго..

И накрая пак видите ли било излагация, казано от седерсат без грам знание по военно дело.... Ба си ... то бива бива ама такава тъпотия направо зашквалива.... 

Всеки сульо и пульо сороспия и седератс тука, се изкарахте бах си и специалистите, направо с генералски академии... :biggrin:

преди 3 минути, Moriati написа:

Ааа,нидей така , първо Уикито викаш са факти, а сега викаш не, в учебниците трябва да се гледа....

Аз много добре знам кое какво е, но ми е интересно да гледам как такива като теб се мъчите и оплитате сами в твърденията си  :wub: :hush:  че и нас после се мъчите да ни учите не само на логичка и фактология, но и на морал... пффф. жалка картинка просто...

Явно ще трябва наистина по-просто да ти го обясна. Спорд Ицето в уикито пише че са преправили информацията ваксините че не предпазват от заразяване, а правят протичането на заболяването по-леко:

Цитат

Точно както преработиха уикипедията за ваксината. Пишеше,че след ваксина не можеш да се разболееш от дадената болест, но след КОВИД го преправиха, че можеш да се разболееш но ще го изкараш по-леко!

Ама ако си внимавал в училище щеше и без уикито да знаеш че това е така. Има ваксини които предпазват има и ваксини които облекчават боледуването.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Сам си я осигури, пък трябваше да избегаш в развитото западно общество :giggle1: Що тъй ? Как така не можа да си осигурш в България или Русия, ами само в лошия прогнил Запад успя ? :giggle1:

Хехех, пак старата песен ли почваш бе русокоске... мее ме  мееееееее... :hush: ... А ти още ли не си хванала чемодана и в салорейха да разтоварваш местните нацики , макар че повечето едва ли ще ти обърнат внимание, там конкуренцията и от двата пола казват е голяма :biggrin:

преди 2 минути, BANKATA написа:

Ама ако си внимавал в училище щеше и без уикито да знаеш че това е така. Има ваксини които предпазват има и ваксини които облекчават боледуването.

Ковид идиотите се превърнаха в укро идиоти

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Трипио, спри се бре, разбрахме вече, че софтуера ти е скапан, мхм.

Ако смяташ, че тук ти плащат малко, то може да се окаже, че в "прогнилия Запад" има вероятност и да не се класираш за заплата, мхм.

Е, аз пък съм доволен от това, каква заплата съм си осигурил в България, мда.

А пък това, че я получавам за четиридневна работна седмица, в "прогнилия Запад" не би било възможно, мда.

Та, кой както си го направи, без значение къде се намира.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Искаш да кажеш ваксини които постигат перманентен резултат ( постоянен  имунитет),и ваксини които помагат с временно повишена устойчивост ( имунитет)  към дадено заболяване...  мдаам.. доживях да ме учат на стари години неща дето съм ги учил навремето , ба си..

Ти кажи за фактите в Укито, кои са верни и кои не последно :whist:

преди 5 минути, andiay написа:

Трипио, Трипио, казах ти да пускаш картинки, ма ти не та не, държиш да доказваш все повече, че думичките за теб са абстракция, мда.

Викаш обществото осигурява висока заплата, а?

Може, ако си в бюджетен сектор, ма на запад от нас, такива са малко, мхм.

Заплатата сам си я изработваш, съответно сам си я изкарваш, заплатата е въпрос на договаряне, ако си слаб в преговорите, слаба ти е и заплатата, ако си некъдърен, некадърна ти е и заплатата, без значение какво е обществото, мхм.

Софтуера, софтуера....

Пак ли пиянките не ти начесаха егото достатъчно, че се нуждаеш и аз да ти обърна внимание ? 

Айде малко благотворителност към психично болните, избери си произвлоен сектор и да сравняваме заплати в различните общества. После обясни, как най-умеещата медицинска сестра в България, взима по-малко от най-некадърната у Великобританията ;) 

преди 3 минути, Moriati написа:

Хехех, пак старата песен ли почваш бе русокоске... мее ме  мееееееее... :hush: ... А ти още ли не си хванала чемодана и в салорейха да разтоварваш местните нацики , макар че повечето едва ли ще ти обърнат внимание, там конкуренцията и от двата пола казват е голяма :biggrin:

Мее ме, остана ти само да мучиш, като осъзнаеш какъв си смешник. Мрази Запада, цял живот ще цоца от благинките му. И след време пак ще ти запея същата песен, като тръгнеш да се отваряш кой бил алчен лицемер, да се погледнеш и себе си ;) 

преди 32 минути, NewRedDragon написа:

А аз ти казах, че нищо не зависи от тебе, бе работническа класо! Кой ти говори за маски, а? Тъпа пасмина сте в тази територия и нищо не се е променило! Трябва ви камшик и бухалка

На теб ти трябва психиатър. Докато е време, че току- виж, си си резнал вените от щастие.

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

ти и морал:D само да те питам - ти в русия ли си - или в лошия запад, членка в НАТО

Чувам опят опити за мисловна дейност май.... чшш, Уфсо, не се пъни , ще ти се изгладят и последните мозъчни гънки от такъв зор...

преди 1 минута, Moriati написа:

Искаш да кажеш ваксини които постигат перманентен резултат ( постоянен  имунитет),и ваксини които помагат с временно повишена устойчивост ( имунитет)  към дадено заболяване...  мдаам.. доживях да ме учат на стари години неща дето съм ги учил навремето , ба си..

Ти кажи за фактите в Укито, кои са верни и кои не последно :whist:

Виж че като ти го обясна по-росто схващаш и идваш на моето. Защо се пъна толкова не разбрах.

преди 26 минути, andiay написа:

Бафмаааму, ни знайх, че имало гущерски съд, тцъ, тцъ...

Или пък говориш за съд на бакшишите?

Не изключвай възможността мешерето да е върховната институция за него. Пред вид фактът че "черно Жони" и "Мръвката" са Best of the Best в ценносната му система, въобще не бих се учудил.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Явно ще трябва наистина по-просто да ти го обясна. Спорд Ицето в уикито пише че са преправили информацията ваксините че не предпазват от заразяване, а правят протичането на заболяването по-леко:

Дай да видим кои са тези ваксини облекчаващи боледуването, за които си учил.

Да не се окаже, че и ти като Трипио ползваш думички, които не разбираш напълно?

преди 3 минути, andiay написа:

Трипио, спри се бре, разбрахме вече, че софтуера ти е скапан, мхм.

Ако смяташ, че тук ти плащат малко, то може да се окаже, че в "прогнилия Запад" има вероятност и да не се класираш за заплата, мхм.

Е, аз пък съм доволен от това, каква заплата съм си осигурил в България, мда.

А пък това, че я получавам за четиридневна работна седмица, в "прогнилия Запад" не би било възможно, мда.

Та, кой както си го направи, без значение къде се намира.

Абе бате, пий ги тия хапчета и осъзнай, че разговарям с някой друг и го питам личен въпрос, да отговаряш вместо него, не върви. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Мее ме, остана ти само да мучиш, като осъзнаеш какъв си смешник. Мрази Запада, цял живот ще цоца от благинките му. И след време пак ще ти запея същата песен, като тръгнеш да се отваряш кой бил алчен лицемер, да се погледнеш и себе си ;) 

Мименце русо, тъпинкото ми то, цоцкат такива като теб само, и то от чучури кожени обикновенно , останалите  си изкарваме  благинките и живеем без да цоцкаме нищо, а даже давайки дори на такива паразити руси като теб  ... мхм ...

Смешниците сте вие тука, дето блеете и пееете един и същи рефрен до припадък.... а уж бъкате от факти и доводи... мхм... Да не са закрили Некста нещо, или са ударили ЦСПО -то в Укропия :newspaper:

току-що, Moriati написа:

Мименце русо, тъпинкото ми то, цоцкат такива като теб само, и то от чучури кожени обикновенно , останалите  си изкарваме  благинките и живеем без да цоцкаме нищо, а даже давайки дори на такива паразити руси като теб  ... мхм ...

Смешниците сте вие тука, дето блеете и пееете един и същи рефрен до припадък.... а уж бъкате от факти и доводи... мхм... Да не са закрили Некста нещо, или са ударили ЦСПО -то в Укропия :newspaper:

Като си го изкарваш сам, що не можа тука да си го изкараш ами избега ? :giggle1: Що не отидеш в Русия да си го изкараш ? Там май не можеш, а ? Усещаш ли как се затапваш сам. Мдаа, развито здравеопазване, добра инфраструктура, образовано население и още и още, всичкото сам, с двете си ръце го изкара и създаде :) 

Айде спирам с тебе, че само в кръг ще се въртим да повтаряш едно и също. Kaкво е постигнало английското общество и какво е постигнало руското, сами виждаме. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.