Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Как да накараш при война стотици хиляди хора да избият стотици хиляди хора. Завоевателите, диктаторите, военопрестъпниците са намерили решение. Обявяваш другите за същества, които не принадлежат на човешкия род и следователно не можеш да се поставиш на тяхно място, за да изпиташ милост и съчувствие. Не може да се поставиш на мястото на гниди, гадове, мерзавци, животни, изроди и зверове.
Точно това се прави във всичките политически предавания и медии в Русия. Украинците, или поне тези, които воюват, освен нацисти, биват наричани зверове, гадове, гниди, изроди, мерзавци, подлоги, мръсници и въобще биват наричани с всички онези имена, които е забранено да се произнасят в средствата за масово осведомяван на цивилизованите страни, включително и на България.

Точно това се прави във всичките политически предавания и медии в Русия. Украинците, или поне тези, които воюват, освен нацисти, биват наричани зверове, гадове, гниди, изроди, мерзавци, подлоги, мръсници и въобще биват наричани с всички онези имена, които е забранено да се произнасят в средствата за масово осведомяван на цивилизованите страни, включително и на България.465495389_Untitled.png.png.734d26a8aa3f41fb8463da34388ca9e5.png

преди 4 минути, _nib_ написа:

ибрикчи...

ако не намериш видео с дете от Донбас...

някое пострадало от 8 годишния геноцид на нацистките бандеровци...

ще те призная че толкова си се улисал в либерасткото подлизурство и лизачестко на седалището на мръсния американец....

че главата ти е заседнала здраво вътре чак до раменете...

Мисля, че под тия букви и цифри се крие сосо1, та комуникация с него не е възможна. 

Прави ми впечатление, че започнаха да излизат във фейса материали, показващи други неща, усърдно крити досега. Дано не стане прекалено късно, докато международното мнение се усвести.

https://vtorifront.bg/article/francuzin-zavrnal-se-ot-ukrayna-evropa-vorzhava-neonacisti-bucha-e-lzha-video?fbclid=IwAR0nr8kO3M6TYFsLEJkIXZCbUFwotByu4wOamF2uvmKMvoCiN3K-XagV688

"

Бившият военен има доказателства, че киевската армия извършва тежки престъпления, пише “Телеграф”.

Бивш френски военен и настоящ писател Адриен Боке, който прекара три седмици в Украйна, разказа ужасяващи неща за престоя си там. 

В ефира на френско радио Боке заяви, че по време на хуманитарната си мисия в страната е видял украински войници да извършват откровени зверства и престъпления. „Поемам пълна отговорност за това, което казвам.............

преди 14 минути, absurt написа:

Мисля, че под тия букви и цифри се крие сосо1

Прасето са си го прибрали в Карлуково. То нямаше капацитет да напише повече от едно изречение + картинка + емотиконка...

преди 15 минути, absurt написа:

Мисля, че под тия букви и цифри се крие сосо1, та комуникация с него не е възможна. 

Прави ми впечатление, че започнаха да излизат във фейса материали, показващи други неща, усърдно крити досега. Дано не стане прекалено късно, докато международното мнение се усвести.

https://vtorifront.bg/article/francuzin-zavrnal-se-ot-ukrayna-evropa-vorzhava-neonacisti-bucha-e-lzha-video?fbclid=IwAR0nr8kO3M6TYFsLEJkIXZCbUFwotByu4wOamF2uvmKMvoCiN3K-XagV688

"

Бившият военен има доказателства, че киевската армия извършва тежки престъпления, пише “Телеграф”.

Бивш френски военен и настоящ писател Адриен Боке, който прекара три седмици в Украйна, разказа ужасяващи неща за престоя си там. 

В ефира на френско радио Боке заяви, че по време на хуманитарната си мисия в страната е видял украински войници да извършват откровени зверства и престъпления. „Поемам пълна отговорност за това, което казвам.............

И къде са му доказателствата, които има ? 

Има доказателства, ама не ги показал. В профилите му в социалните мрежи няма никакви снимки дори да е бил в Украйна, камо ли да е снимал някакви престъпления. Ама шаранчетата кълват яко на всяка приказка. Като видя залгавието и веднага прие, че е истина нали :)

Прави впечатление, че продължаваш да вярваш на всичко видяно у фейса :D Ама това няма оправяне. 

преди 26 минути, N1K17Y написа:

И къде са му доказателствата, които има ? 

Има доказателства, ама не ги показал. В профилите му в социалните мрежи няма никакви снимки дори да е бил в Украйна, камо ли да е снимал някакви престъпления. Ама шаранчетата кълват яко на всяка приказка. Като видя залгавието и веднага прие, че е истина нали :)

Прави впечатление, че продължаваш да вярваш на всичко видяно у фейса :D Ама това няма оправяне. 

Защо не му пишеш, че да разбереш къде са му доказателствата? И да ти изпрати снимки, които , разбира се, че определиш като фейк. Интервюто е пред радио. Човекът застава с името си и е готов да ги представи. Стига да му позволят. Също като на италианския му колега. Той представи филма и се оказа, че бил избързал..... 

Това трудно ще намериш в източниците, които ползваш.

Точно за новините на френски няма как да следя от фейса, но пък и не виждам причина да превеждам специално, щом материалите са идентични.

Ерджеп некъде се е загубил? Да не е на море. Гледам некви резервни и нови профили се мяркат?

Специално за почитателите на салорейха.... следващата година в цяла Украйна ще бъде така ....  А те ще пикаят газ само от вида на такива кадри...

преди 33 минути, Sliderum2 написа:

Ерджеп некъде се е загубил? Да не е на море. Гледам некви резервни и нови профили се мяркат?

Сорос ни отпусна кинти и сега набираме яко нови попълнения. Реджеп го пратиха да "ъпгрейдне" опорките, аз съм в събота, за другите не знам. 

Една снимка показваща колко акъл имат в главите войниците и командирите им:

FSjHlZyWYAMPPFm?format=jpg&name=small

преди 14 минути, BANKATA написа:

Сорос ни отпусна кинти и сега набираме яко нови попълнения. Реджеп го пратиха да "ъпгрейдне" опорките, аз съм в събота, за другите не знам. 

Една снимка показваща колко акъл имат в главите войниците и командирите им:

FSjHlZyWYAMPPFm?format=jpg&name=small

Аха, като гледам , поне в комадирските глави и дори войнишките, акъла  едоста повече отколкото в главите на заклети седерасти и салорейхаджии.... мдам...

П.С   Шарий за износа на зърното от Украйна, която запада планира...начело с ФАЩ... 

Може да е такъв онакъв, но за доста неща мисли разумно... 

Нашите "журналисти" нарочно слагам кавички, защото за мен не са журналисти, а празни дрънкащи хора, без собствен мозък, командвани от някъде. Та на въпроса, нашите "журналисти" специално БНТ - Кошлуков, отишли в Одеса, Киев - нали се сещате, че с НАШИ пари защото БНТ е държавна, та отишли там на място и ах....Тука имаше фабрика - гледайте. Ах...това бяха складове, гледайте, изобщо плач и вопли! Тука е ударила ракетата, ах....Новините преди малко.

Абе кифли и кифльовци - защото друго не сте! Дето нито сте били в казарма, нито на военно обучение, дето не сте виждали ни пистолет, ни автомат,нито сте стреляли с тях и т.н. Виждали сте ги само  на картинка разбира се. Не знаете и ситуацията "Или убиваш, или си мъртъв."  Та думата ми беше. Какво очаквахте бе кифльовци и кифли? Това е война. При война винаги мрът хора и се унищожават инфраструктури! Или си мислите, че като удари някъде ракета, след нея изникват лалета!

преди 2 минути, Moriati написа:

Аха, като гледам , поне в комадирските глави и дори войнишките, акъла  едоста повече отколкото в главите на заклети седерасти и салорейхаджии.... мдам...

Вие всички "пръщите" от интелект и възпитание. Почвам да ви "завиждам".

преди 4 минути, BANKATA написа:

Вие всички "пръщите" от интелект и възпитание. Почвам да ви "завиждам".

Ми каквото такова, и да завиждаш и да не, факта е факт.... От седерастки чукундур , освен кражби и разпродажби, и лизане на господарски задници, друго не може да се очаква... чест и достойнство, справедливост са отдавна забравени думи за вас... което говори за степента на ЕнтЕлекта ви, тоест нагаждачеството ... в това сте спецове, дето духа вятъра, и хоп, седераста с гъз натам... дето келепира, пак там... типични наследници на Ганьо...

преди 5 минути, Moriati написа:

Ми каквото такова, и да завиждаш и да не, факта е факт.... От седерастки чукундур , освен кражби и разпродажби, и лизане на господарски задници, друго не може да се очаква... чест и достойнство, справедливост са отдавна забравени думи за вас... което говори за степента на ЕнтЕлекта ви, тоест нагаждачеството ... в това сте спецове, дето духа вятъра, и хоп, седераста с гъз натам... дето келепира, пак там... типични наследници на Ганьо...

Чест, дойстойнство, справедличвост, а подкрепяш ватенките където запонаха война, изнасилват и крадат из Украйна. Евала. Така ли си възпитаваш децата?

преди 13 минути, Hristo52 написа:

Нашите "журналисти" нарочно слагам кавички, защото за мен не са журналисти, а празни дрънкащи хора, без собствен мозък, командвани от някъде. Та на въпроса, нашите "журналисти" специално БНТ - Кошлуков, отишли в Одеса, Киев - нали се сещате, че с НАШИ пари защото БНТ е държавна, та отишли там на място и ах....Тука имаше фабрика - гледайте. Ах...това бяха складове, гледайте, изобщо плач и вопли! Тука е ударила ракетата, ах....Новините преди малко.

Абе кифли и кифльовци - защото друго не сте! Дето нито сте били в казарма, нито на военно обучение, дето не сте виждали ни пистолет, ни автомат,нито сте стреляли с тях и т.н. Виждали сте ги само  на картинка разбира се. Не знаете и ситуацията "Или убиваш, или си мъртъв."  Та думата ми беше. Какво очаквахте бе кифльовци и кифли? Това е война. При война винаги мрът хора и се унищожават инфраструктури! Или си мислите, че като удари някъде ракета, след нея изникват лалета!

Кошлуков, дали е бил в Украйна с къса пола и жартиери? Нали се стопли времето, та затова питам.

преди 17 минути, Hristo52 написа:

Виж сега ЗКПЧ - кое какво е не решаваш ти! Искал човека да отиде някъде - отишъл! Гледай си собствената паница! Ясно!

преди 12 минути, BANKATA написа:

Чест, дойстойнство, справедличвост, а подкрепяш ватенките където запонаха война, изнасилват и крадат из Украйна. Евала. Така ли си възпитаваш децата?

Да, аз възпитавам всички в справедливост... в сила, дори ако се налага в саможертва.... да се чупят зъби и глави на наглеци, защото те от друго не разбират... да защитават слабите дори ако трябва с цената на живота си.. 

Чест и достойнство за теб явно са дупедавство, и келепир, ти да си добре, другите кучета ги яли... .... пфф, жалък си, толкова че дори не го осъзнаваш....  типичен западногъзоблизец.... промит мозък в най добрия случай... 

Вземай си центчетата, но не смей да се мъчиш да учиш другите на чест и достойнство, седераст... там си просто никой.... фурнаджийска лопата ...

преди 1 час, absurt написа:

Защо не му пишеш, че да разбереш къде са му доказателствата? И да ти изпрати снимки, които , разбира се, че определиш като фейк. Интервюто е пред радио. Човекът застава с името си и е готов да ги представи. Стига да му позволят. Също като на италианския му колега. Той представи филма и се оказа, че бил избързал..... 

Това трудно ще намериш в източниците, които ползваш.

Точно за новините на френски няма как да следя от фейса, но пък и не виждам причина да превеждам специално, щом материалите са идентични.

А защо не почнеш да споделяш реални доказателства, вместо приказките на този и онзи ? Виждам му името. Нали и по този начин го проверих и видях, че нищо не е публикувал освен това интервю в радиото. Нищо. 

преди 9 часа, _sirena_ написа:

Глобалните Сатанисти искат да си възстановят Хазария , затова подпалиха именно тази територия !

Хазария= Русия. Доста глобални сатанисти има там наистина.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.