Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 25 минути, Hristo52 написа:

Нашите "журналисти" нарочно слагам кавички, защото за мен не са журналисти, а празни дрънкащи хора, без собствен мозък, командвани от някъде. Та на въпроса, нашите "журналисти" специално БНТ - Кошлуков, отишли в Одеса, Киев - нали се сещате, че с НАШИ пари защото БНТ е държавна, та отишли там на място и ах....Тука имаше фабрика - гледайте. Ах...това бяха складове, гледайте, изобщо плач и вопли! Тука е ударила ракетата, ах....Новините преди малко.

Абе кифли и кифльовци - защото друго не сте! Дето нито сте били в казарма, нито на военно обучение, дето не сте виждали ни пистолет, ни автомат,нито сте стреляли с тях и т.н. Виждали сте ги само  на картинка разбира се. Не знаете и ситуацията "Или убиваш, или си мъртъв."  Та думата ми беше. Какво очаквахте бе кифльовци и кифли? Това е война. При война винаги мрът хора и се унищожават инфраструктури! Или си мислите, че като удари някъде ракета, след нея изникват лалета!

Каква война бе Ице, специална операция е това. Айде марш в Белене сега. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Гледай си собствената паница! Ясно!

Стотинкаджията! "Ясно" ще викаш на жена си, на децата си, ако имаш, приятелите си, ако имаш и на баща си и майка си , ако те търпят! ? Аз дали бях ясен?

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Кошлуков, дали е бил в Украйна с къса пола и жартиери? Нали се стопли времето, та затова питам.

Бате, пак ли мъже с жартиери са ти дневната доза вълнение?

преди 4 минути, Moriati написа:

Да, аз възпитавам всички в справедливост... в сила, дори ако се налага в саможертва.... да се чупят зъби и глави на наглеци, защото те от друго не разбират... да защитават слабите дори ако трябва с цената на живота си.. 

Чест и достойнство за теб явно са дупедавство, и келепир, ти да си добре, другите кучета ги яли... .... пфф, жалък си, толкова че дори не го осъзнаваш....  типичен западногъзоблизец.... промит мозък в най добрия случай... 

Вземай си центчетата, но не смей да се мъчиш да учиш другите на чест и достойнство, седераст... там си просто никой.... фурнаджийска лопата ...

Като украинските бежанци ? Или те са виновни че Путин е тъпанар ?

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Стотинкаджията! "Ясно" ще викаш на жена си, на децата си, ако имаш, приятелите си, ако имаш и на баща си и майка си , ако те търпят! ? Аз дали бях ясен?

Отговаря се с ДА! Слушам, Господине! Не се разсъждава

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Виж сега ЗКПЧ - кое какво е не решаваш ти! Искал човека да отиде някъде - отишъл! Гледай си собствената паница! Ясно!

Ей, копърке, пак ли виеш бе манголист... Сус серсем.. наглостта ти до добро няма да те докара шакал.... не си ти дето ще дава наклон на другите... нямаш дори минимум качества за това.. смешко...

Аз веднъж питах, ама пак

Hristo52, ти кога и къде си участвал в реални бойни действия?

преди 28 минути, Moriati написа:

Ми каквото такова, и да завиждаш и да не, факта е факт.... От седерастки чукундур , освен кражби и разпродажби, и лизане на господарски задници, друго не може да се очаква... чест и достойнство, справедливост са отдавна забравени думи за вас... което говори за степента на ЕнтЕлекта ви, тоест нагаждачеството ... в това сте спецове, дето духа вятъра, и хоп, седераста с гъз натам... дето келепира, пак там... типични наследници на Ганьо...

През крачола ми е за СДС, ама за 30г. колко управляваха та все са ви на устата? И ако ми кажеш за "Кремиковци" ще е много постно и скучно. И ти си с големи червени очила.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Като украинските бежанци ? Или те са виновни че Путин е тъпанар ?

Не, повечето са жертва на измамата която ФАЩ и сие техни седерасти нацисти  им обещаваха, жертва на безмълвното си съучастие в избиването на другите, в извършването на несправедливост към тях, слабост да, но за това също се плаща в деня на възмездие...  А виновати са такива техни гъзоблизци и центаджии като теб ... 

Когато си мълчал и дори одобрявал във време когато са убивали другите, идва момент когато тебе никой не ще съжали... 

И да, част от бежанците, особено от западна Укропия са такива гъзолизци като теб... келепира е общочовешка слабост, която на запад е превърната в най висша ценност...

преди 7 минути, parmobil написа:

През крачола ми е за СДС, ама за 30г. колко управляваха та все са ви на устата? И ако ми кажеш за "Кремиковци" ще е много постно и скучно. И ти си с големи червени очила.

Като гледам ти си им резултата, независимо колко ти е през крачола.... или през задника....каквито там предпочитания имаш....  което пък на мен ми е през оная работа, стига да не наглярстваш мъчейки се да се правиш на умен или принципен  някъде пред мен....  особено когато изобщо не е така както е видно... важи за всичките ти подобия или клонинги...

преди 5 минути, Moriati написа:

Като гледам ти си им резултата, независимо колко ти е през крачола.... или през задника....каквито там предпочитания имаш....  което пък на мен ми е през оная работа, стига да не наглярстваш мъчейки се да се правиш на умен или принципен  някъде пред мен....  особено когато изобщо не е така както е видно... важи за всичките ти подобия или клонинги...

Опитваш се да ми кажеш, че преди Иван Костов всичко в България е било цветя и кебапчета? И след него 20г. не можем да се оправим? 

И малко по-кротко! Не сме пубери.

преди 30 минути, NewRedDragon написа:

Отговаря се с ДА! Слушам, Господине! Не се разсъждава

То на такива евро/кравобци и западнали жендаро-флуйдни май-май трябва ви викаме госпожини или господжини.

Редактирано от Zornovolnik
Малка добачича (преглед на промените)

току-що, parmobil написа:

Опитваш се дами кажеш, че преди Иван Костов всичко в България е било цветя и кебапчета? И след него 20г. не можем да се оправим? 

И малко по-кротко! Не сме пубери.

По кротко ли? Мога да те уверя че все още съм в кротко, няма да ти се отрази никак добре когато стана некротък... Костов да споменаваш говори достатъчно за теб.... ба си примера за сравнение.. най големия продажник на България... и гъзоблизец западен... фащски по скоро...

А защо не може да е оправи Бг, ами от такива матриали дето мислят като маймуняка, и като теб.... загубили изобщо връзка с реалността ...но затова пък подвластни на гъза си тотално...

преди 12 минути, Moriati написа:

Не, повечето са жертва на измамата която ФАЩ и сие техни седерасти нацисти  им обещаваха, жертва на безмълвното си съучастие в избиването на другите, в извършването на несправедливост към тях, слабост да, но за това също се плаща в деня на възмездие...  А виновати са такива техни гъзоблизци и центаджии като теб ... 

Когато си мълчал и дори одобрявал във време когато са убивали другите, идва момент когато тебе никой не ще съжали... 

И да, част от бежанците, особено от западна Укропия са такива гъзолизци като теб... келепира е общочовешка слабост, която на запад е превърната в най висша ценност...

Ама Путин ги нападна, не ФАЩ, Китай или ЕС. И колкото и да се опитвте да изкарате руснаците жертва...фактите са други. Това "петно" ще си го носят десетки години.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ама Путин ги нападна, не ФАЩ, Китай или ЕС. И колкото и да се опитвте да изкарате руснаците жертва...фактите са други. Това "петно" ще си го носят десетки години.

Оо, аз нямам нищо против, дори потдържам това че РФ взе най накрая по сериозни мерки.... Няма все някакви си наглосакси само  да нападат всички и всеки, ба си ... Те да не са единствените силни в света, че да определят кой може , кой не може и по какви критерии може или не може.... И приказките за свободи и демократии дето уж носели, могат да си го заврат в задните отверстия плови.... в повечето случаи беше точно наобратно.... занагляха безмерно и алчността им стана безмерна също....

П.С Петната ако вземем да броим, мисля че се вижда и от космоса чии ръце са най окъпани в невинна кръв... .... така че седерасте, си далече от това да учиш нас на морал уж кой лош и кой добър...

Мисля, че е крайно време към Закона, определящ БКП за престъпна организация, да се допише следният нов член…

член №…(който следва там)

1.Всеки, способствал за затвърждаването на ролята на БКП в обществения живот след 09.09.1944 год. чрез

а) участие в митинги, събрания, празнувания на 09.09, 03.03, 07.11, рисуване на плакати, писане на книги и сътворяване на песни, възхваляващи комунизма

б) следване в университети, където са изучавани идеологически дисциплини

в) участие в икономически мероприятия на комунистическата власт (заемане на отговорни длъжности в областта на икономиката, науката и културата на всякакво ниво, участие в социалистически съревнования в производството, науката и културата

г) отбиване на военна служба в БНА, принадлежност към редовия, низшия, средния и висшия офицерски състав

да бъде обявен за съучастник на престъпния комунистически режим…

Така и така сме почнали, нали?!

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Мисля, че е крайно време към Закона, определящ БКП за престъпна организация, да се допише следният нов член…

1.Всеки, способствал за затвърждаването на ролята на БКП в обществения живот след 09.09.1944 год. чрез

а) участие в митинги, събрания, празнувания на 09.09, 03.03, 07.11, рисуване на плакати, писане на книги и сътворяване на песни, възхваляващи комунизма

в) участие в икономически мероприятия на комунистическата власт (заемане на отговорни длъжности в областта на икономиката, науката и културата на всякакво ниво, участие в социалистически съревнования в производството, науката и културата

г) отбиване на военна служба в БНА, принадлежност към редовия, низшия, средния и висшия офицерски състав

Мирчата отдавна реве че в Бг не е имало лустрация , затова сме били на това дередже , представяш ли си.... типично промити немислещи мозъци....:newspaper: 

И все ДС им виновно дори в сегашни времена, и комунистите .. и турците с циганите дори... мдам... жалки карикатури 

преди 18 минути, Moriati написа:

Оо, аз нямам нищо против, дори потдържам това че РФ взе най накрая по сериозни мерки...

а ако Русия вземе мерки и пусне в вас докато спиш, една крилата ракета - пак ли ще се радваш на действията им

преди 14 минути, Hristo52 написа:

ми пиши до МС или просто неискаш да се прииеме, но се правиш само на важен на маса с ракия в ръкя икли както казва колегата ти си

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а ако Русия вземе мерки и пусне в вас докато спиш, една крилата ракета - пак ли ще се радваш на действията им

Така както съм на Албиона, да, мисля че ще се зарадвам... време е някой да натрие малко муцуните на наглите бритишки, особено елитите им ....  че много са се взели насериозно и все се мъчат да гадорят и използват  цял свят, още явно се мислят за имперска  междугалактическа  сила... ба си смешниците....  :whist: :newspaper:

П. С Дори крилата ще им е малко, няколко Сармата ще свършат по добра работа мисля , с цел освежаване на умовете и приземяване на разхвърчалите се без никакво покритие... мдам

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

:newspaper::whist:

Ако човек чете само Фейсбук ( и подобни) у него се създават следните два варианта на политкоректен поглед върху това какво става там...

Първи...Мръсните гнусни азиатски орки с танкове, оръдия, ракети, самолети и кораби газят безнаказано мирната беззащитна украинска земя и вършат нечувани зверства по отношение на украинците...

Втори...Победоносните украински войски с танкове, оръдия, ракети, самолети и кораби громят подлите жалки орки (по батальон на ден), оцелелите от които скиторят одрипавели и гладни по полетата...

По-милозливите граждани, разбира се, избират вариант 1...тоест, да стенат съчувствено, демонстрирайки невероятната си хуманност и човеколюбие...а по-нахъсаните избират вариант 2 - да вият от възхищение и радост....по повод съкрушителните победи на ВСУ...

преди 1 минута, Moriati написа:

Така както съм на Албиона, да, мисля че ще се зарадвам... време е някой да натрие малко муцуните на наглите бритишки, особено елитите им ....  че много са се взели насериозно и все се мъчат да гадорят и използват  цял свят, още явно се мислят за имперска  междугалактическа  сила... ба си смешниците....  :whist: :newspaper:

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

аз какво те питам ти какво отговаряш - няма връзка с въпроса - явно и ти си от тези

преди 14 минути, Moriati написа:

. типично промити немислещи мозъци....:newspaper:

преди 57 минути, N1K17Y написа:

А защо не почнеш да споделяш реални доказателства, вместо приказките на този и онзи ? Виждам му името. Нали и по този начин го проверих и видях, че нищо не е публикувал освен това интервю в радиото. Нищо. 

А, ти защо не дадеш реални доказателства, че труповете в Буча не са местени и не е правена постановка? И руснаците, и французинът го твърдят, че и филмче имаше с движещата се кола и мърдащия труп, ама да си ги признала за реално доказателство? не си, няма и да признаеш нищо, щом не е в ущърб на руснаците и не възхвалява бандеровците. Затова, престани да тролиш.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

аз какво те питам ти какво отговаряш - няма връзка с въпроса - явно и ти си от тези

Ти какво си мислиш си е твой проблем, а какво си ти в реалност вече се видя... така че няма нужда от напъвация и обяснения в любов.... мислех че го разбра, ама видно не... Как викаш е ника ти, без умствен капацитет... одобряю, правилно си го избрал... машшала...  :newspaper:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.