Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Moriati написа:

Ахам, наистина оставам безмълвен от такива елементарни опити за фейкометство.... просто се чудя, след сравняване с други видеа от местни и не местни, включая западни, включая и разследването на ООН   с  факти, как може да си толкова тъп че още да вярваш безрезервно на това.... ... Мдаам, да си седераст и сороспия видно не изисква висока мислован дейност , това е ясно отдавна ...:newspaper:

Моме, и това което направих заради теб е много. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

според кой

Според него, бе... те политическите си караха добре....до големия шамар. И сега вземат шапка пари пенсия, без грам трудов стаж

току-що, NewRedDragon написа:

Ами така е, когато си гледаш уики-то. Ти що не го промениш написаното? Ще видиш септември, като се махне този дето сега ви управлява, какво ще стане с КОВИД - не маска, ами противогаз ще носиш, само сето ще трябва да си го купуваш от мръсния Запад

Я, кой па се появил...

Гледам днес си кръвожаден, мхм...

Явно спести от нетя, па ги хвърли в "Мръвката", тцъ, тцъ..

Тъй скоро нема събереш за Жони, мда...

1579525170_1.jpg

преди 1 минута, BANKATA написа:

Моме, и това което направих заради теб е много. 

Миме, моме си ти... И не съм те молил да се правиш на идиот, ти сам почна... мдам... морал щял да ни учи, факти да ни показва, истината да ни доказва.... цък цък, и язък... 

преди 1 час, Moriati написа:

И да, част от бежанците, особено от западна Укропия са такива гъзолизци като теб... келепира е общочовешка слабост, която на запад е превърната в най висша ценност...

И това идва от човек, преместил се в общество, което мрази с плам и плюе всеки ден, ама си взима високата заплата, което същото общество му е осигурило :lol6:

преди 4 часа, N1K17Y написа:

И къде са му доказателствата, които има ? 

Има доказателства, ама не ги показал. В профилите му в социалните мрежи няма никакви снимки дори да е бил в Украйна, камо ли да е снимал някакви престъпления. Ама шаранчетата кълват яко на всяка приказка. Като видя залгавието и веднага прие, че е истина нали :)

Прави впечатление, че продължаваш да вярваш на всичко видяно у фейса :D Ама това няма оправяне. 

Доказателства - ми той го казва във видеото. Това са "свидетелски показания". За такива в съда могат да те осъдят, нали?

Ти гледа ли видеото, а?

преди 1 час, Moriati написа:

По кротко ли? Мога да те уверя че все още съм в кротко, няма да ти се отрази никак добре когато стана некротък... Костов да споменаваш говори достатъчно за теб.... ба си примера за сравнение.. най големия продажник на България... и гъзоблизец западен... фащски по скоро...

А защо не може да е оправи Бг, ами от такива матриали дето мислят като маймуняка, и като теб.... загубили изобщо връзка с реалността ...но затова пък подвластни на гъза си тотално...

Леле! Елате повече некротки!

Ти чий го дириш при "наглосаксите" като искрено ги ненавиждаш? Някакъв вид мазохизъм? Или си там за подривна дейност?

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

ми да де той НАТО е за защита, както и за Украйна - но да си в НАТО има и задължениия

Ахам задължение 5-то... да се обяснява колко сериозно ще отговорят на Русия ако вземе да смачка няколко бълхи като Латвия, Литва, Естония че и Финландия...  направо ще се втурнат с всичко възможно на помощ... вервай , така ще бъде... особено ако не искат трета световна ( ядрена) война .... мхм :newspaper:

преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Ами така е, когато си гледаш уики-то. Ти що не го промениш написаното? Ще видиш септември, като се махне този дето сега ви управлява, какво ще стане с КОВИД - не маска, ами противогаз ще носиш, само сето ще трябва да си го купуваш от мръсния Запад

Аве копърков, казах ли ти да мълчиш ве серсем... маски от запада щели да се купува, хахахахах.. Смешнико , дори запада получаваше маските от Китай и Турция основно.... 

Казах ти да се скриеш в дупката си с добри чуства, ама ти продължаваш да наглярстваш с глупостта си...

току-що, N1K17Y написа:

И това идва от човек, преместил се в общество, което мрази с плам и плюе всеки ден, ама си взима високата заплата, което същото общество му е осигурило :lol6:

Трипио, Трипио, казах ти да пускаш картинки, ма ти не та не, държиш да доказваш все повече, че думичките за теб са абстракция, мда.

Викаш обществото осигурява висока заплата, а?

Може, ако си в бюджетен сектор, ма на запад от нас, такива са малко, мхм.

Заплатата сам си я изработваш, съответно сам си я изкарваш, заплатата е въпрос на договаряне, ако си слаб в преговорите, слаба ти е и заплатата, ако си некъдърен, некадърна ти е и заплатата, без значение какво е обществото, мхм.

Софтуера, софтуера....

преди 13 минути, BANKATA написа:

Момко, това го пишеше в учебниците по биология много преди появата на интернет и уикипедиа.

Сериозно ли, викаш фактите в Уикито не са като в учебниците... ба си интересното стана сега, за Буча уж са факти, за други неща не са :D  :whist:

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

според кой

Според мене ОВЦО. Къща на три етажа. Фирма оставих на синът ми. Дъщеря ми от 30 години е омъжена в Италия. Една вила на Черноморец. Полковник от запаса с пенсия 1500. Пари, на страна. Две коли! Още искаш ли ОВЦО?

Ти се похвали с нещо ОВЦО?

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

В кой съд? Ако е нашия съд, ще се отсъди правилно

Бафмаааму, ни знайх, че имало гущерски съд, тцъ, тцъ...

Или пък говориш за съд на бакшишите?

преди 1 минута, Moriati написа:

Аве копърков, казах ли ти да мълчиш ве серсем... маски то запада щели да се купува, хахахахах.. Смешнико , дори запада получаваше маските от Китай и Турция основно.... 

Казах ти да се скриеш в дупката си с добри чуства, ама ти продължаваш да наглярстваш с глупостта си...

А аз ти казах, че нищо не зависи от тебе, бе работническа класо! Кой ти говори за маски, а? Тъпа пасмина сте в тази територия и нищо не се е променило! Трябва ви камшик и бухалка

преди 5 минути, Moriati написа:

Ахам задължение 5-то... да се обяснява колко сериозно ще отговорят на Русия ако вземе да смачка няколко бълхи като Латвия, Литва, Естония че и Финландия...  направо ще се втурнат с всичко възможно на помощ... вервай , така ще бъде... особено ако не искат трета световна ( ядрена) война .... мхм :newspaper:

Моме. Втората по сила армия не могат да се справят с една Украйна 3 месеца. Толкова много се излагат че след тази война никой няма да ги взима на сериозно. Затова и през ден плашат с ядрен апокалипсис, защото само това им остана.

преди 9 минути, Moriati написа:

морал

ти и морал:D само да те питам - ти в русия ли си - или в лошия запад, членка в НАТО

преди 15 часа, miro20 написа:

Не другари рашисти, това е мащабна класическа война / с нови елементи на хбридни информационни войни/  на самозабравили се военопрестъпници от Кремъл и геноцид срещу украинския народ.

да бъдем обективни

нито украйна нито русия е обявила война 

преди 3 минути, Moriati написа:

Сериозно ли, викаш фактите в Уикито не са като в учебниците... ба си интересното стана сега, за Буча уж са факти, за други неща не са :D  :whist:

Вземи прочети още 4-5 пъти белким схванеш какво съм имал предвид. Ако не можеш ще ти го обясна по-просто.

преди 16 минути, BANKATA написа:

Момко, това го пишеше в учебниците по биология много преди появата на интернет и уикипедиа.

Я, това е новост за мен, мхм.

Би ли посочил в кое издание на учебници по биология го е пишело, за кой курс и за какво учебно заведение?

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Мименце русичко, моята заплата съм си я осигурил сам, с работата си, и тя не е сред високите в тази страна, не се безпокой....  Виж, в Бг наистина вземах висока, спрямо обществото  заплата... 

И мразя не хората тука, а политиката им която водят техните елити...но а теб това е сложно за разбиране, ти си прекалено руса за това , мдам :whist:   гъци гъци меееее русичката ми тя...

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Дъщеря ми от 30 години е омъжена в Италия.

но не в Русия (добрия запад ), а страна която праща оръжие на любумите ти Украинци:D

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

А аз ти казах, че нищо не зависи от тебе, бе работническа класо! Кой ти говори за маски, а? Тъпа пасмина сте в тази територия и нищо не се е променило! Трябва ви камшик и бухалка

Я, гущерчето е ударило първак май, мхм..

Тъй става като нимой събра пари за Жони...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.